[REPLY]
mooie producten voor een vriendelijke prijs en een snelle, goede service.
Geld kwijt en geen laarzen !!!
Hoor ik net dat ze toch nog laarzen versturen ondanks dat ze failliet zijn ....dan stuur de mijne ook maar terug ;-)
Beste Fooshz,
Tot mijn schrik zag ik toen ik wilde kijken of mijn bestelling al onderweg was dat uw
bedrijf failliet bleek te zijn. Er stond wel dat lopende bestellingen zouden worden verzonden. En dat bleek ook zo te zijn, diezelfde dag kwamen mijn laarzen binnen. Met een vriendelijk 'handgeschreven' kaartje om mij veel plezier te wensen met mn aankoop. Jammer dat dit soort bedrijven failliet moeten gaan?!
Mvg, Annemiek Geldof-Lugtenburg
Ik hoop enkel dat ik mijn geld terug krijg.
De bestelling snel geleverd, netjes verpakt. Heb nergens iets om aan te merken. Prima bedrijf.
Heb helaas de laarzen teruggestuurd maar nu lees ik dat jullie failliet zijn. Hoe wordt dit nu afgehandeld?
Snel geleverd en artikel zoals verwacht!
Netjes ingepakt, het leek wel een kadootje, kaartje erbij om plezier met je aankoop te wensen. Geweldig. Hoop vaker wat te bestellen.
Als ik een vraag over de mail stuur krijg ik al meteen dezelfde dag een
Antwoord, verder een prima service en natuurlijk altijd gezellig ingepakt....
Voordat ik wist dat de postnl mijn schoenen in de distributie kwijt was, kreeg ik al een nette mail met excuses (terwijl postnl een fout heeft gemaakt) en de melding dat de schoenen zsm weer op de post gaan. Dit bedrijf snapt wat service en communicatie is.
De bestelling is keurig verpakt en afgeleverd zoals jullie dat ook beloven op de site. Geen gedoe,gewoon doen wat je zegt dát geeft mij vertrouwen, dus ik als ik weer iets bestel dan ga ik eerst naar deze site. Er zat zelfs nog een leuk kaartje bij waar me veel plezier werd gewenst met mijn aankopen,belangrijk; met de hand geschreven!! Dat maakt online kopen dan weer heel persoonlijk.
Nou ik dacht ben benieuwd, want bij andere webshops was de maat altijd te groot.
ik heb maat 40, en het was altijd te groot.
maar bij jullie niet, en de laarsjes zijn echt mooi en ze lopen heerlijk.
groeten gerda visser.
Snel geleverd en netjes verpakt, met persoonlijke boodschap. Prima
Ondanks dat het een site is waar je schoenen koopt is er rumte voor persoonlijk contact en service! Heel goed! Dat is het onderscheidende vermogen , denk ik.
Super snelle levering, gave collectie en heel klantvriendelijk.
Shoppen bij Foosch is alsof je in een winkel schoenen koopt, je wordt van elke stap op de hoogte gebracht en heel persoonlijk met een handgeschreven kaart bij mijn aankoop.
Geweldige service, snelle levering en zeer klantvriendelijk!
Ik zal weinig bedrijven een compliment als deze geven, perfecte service! Daarnaast ook snel en leuk persoonlijk contact mogelijk voor vragen... Ga zo door, ik beveel jullie website aan!
Binnen no time had ik mijn laarzen in huis, inclusief een persoonlijk kaartje en verzorging voor mijn schoenen. Ik had nooit gedacht schoenen via het internet te gaan bestellen, maar... Fooshz maakt het wel heel gemakkelijk! By the way: ik vind mijn laarzen prachtig!
Ik werd via de mail benaderd omdat de doos een klein beetje beschadigd was. Ook in het afleverpakket nog een persoonlijk en handgeschreven kaartje. Waar vind je tegenwoordig nog een dergelijke persoonlijke benadering?
snelle levertijd, keurig verpakt, schoenen waren exact als op foto's afgebeeld en voldeden volledig aan mijn verwachting.
In dit pc-tijdperk bijna een betere communicatie dan kopen aan de toonbank.
Heel fijn om een directe en menselijke reactie te krijgen op vragen die je hebt.
Houden zo !!!
De bestelde laarzen de volgende ochtend thuis met een persoonlijk kaartje erbij. Geweldig !!
Fred de la Bretoniere tas gekocht die op mijn 'must have' lijstje stond. Bij Fooshz aantrekkelijk afgeprijsd en supersnelle levering inclusief een vrolijke wens bij aankoop. Ik kom zeker terug.
SUPER snelle levering, en het persoonlijk geschreven kaartje erg attent.
Voor de 2e x laarsjes besteld bij Fooshz, de volgende dag waren ze al binnen. Jammer genoeg waren deze niet helemaal naar mijn zin. Geretourneerd (zonder kosten) en de volgende dag was het aankoopbedrag al teruggestort op mijn rekening.
En inderdaad, dat lieve kaartje maakt het helemaal af !
Had mooie laarsjes besteld, maar ze pasten niet goed. Het terugsturen kon met bijgevoegde sticker. Ik hoefde niets uit te printen. Kortom goed geregeld!
Een hele snelle levering met een handgeschreven kaartje erbij (welke zeer gewaardeerd wordt) en fantastisch passende schoenen. Kortom, zoals het hoort! Hartelijk dank aan Fooshz!
Helaas waren de schoenen niet goed maar de service des te beter! Ik had binnen een paar dagen mijn aankoopbedrag weer terug. super hoor, bedankt.
Snelle levering, keurig verpakt, niks op aan te merken. Was aangenaam verrast door het handgeschreven kaartje, prettig!
Klein detail, de kleur van de schoenen op de foto's van de site leek feller dan in het echt.
een keer problemen gehad met een paar schoenen dat erg snel kapot ging (fabrieksfout). kreeg direkt van Fooshz een nieuw zelfde paar, zonder problemen!!
Ben erg tevreden,heb mijn laarsjes al de volgende dag thuis bezorgd gekregen.De maat was te groot en ik kon ze makkelijk retour sturen en de dag erna alweer de nieuwe ontvangen.Tot 2 keer toe ,mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje.Erg professioneel.
Dus wees niet bang , bestel gerust!