We are hiring!

114 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (114)

Prima prijzen

Als ik prijzen vergelijk, kom ik iedere keer weer hier uit. Ik haal het dan meestal op in de winkel, waar prettige mensen staan.

Featured review of Fotobooms

Zeer goed!

Heb een Panasonic Lumix TZ7 gekocht bij Booms voor een hele lage prijs in verhouding tot alle concurrenten, voorzien van goede informatie.
Zeer tevreden over apparaat. Volgende keer zeker weer naar Booms!

• sjaan
  • amsterdam, NL
  • 1 Beoordeling

slecht geholpen

Ik had van te voren gebeld of ik langs kon komen voor een advies over shoulder rigs en gevraagd of ik dan ook verschillende modellen kon zien. Toen ik er was heb geprobeerd uit te leggen wat ik wilde, dat er verschilldende afwegeningen zijn. De verkoper zei vrijwel meteen dat ik mezelf tegensprak. Er was 1 demomodel in de winkel wat ik kon zien, de verkoper deed geen enkele moeite om iets anders uit de kast te halen om te laten zien. Volgens hem was er maar 1 optie, nl. dat demomodel en anders moest ik maar een gewone videocamera kopen. Behalve dat hij niet aardig was, sloeg zijn advies nergens op. In een andere winkel heb ik gelukkig wel heel goed geholpen. Zij bestellen nu een produkt voor mij wat goed bij me past en wat ik mag terug brengen als het niet bevalt.

Antwoord van Fotobooms

Geachte mevr,

Wij zijn blij dat u ergens anders toch hetgeen heeft gevonden waar u naar zocht.
Maar vinden het echter wel jammer dat u hier niet de gehele waarheid neerzet, wij hebben u namelijk wel meerdere opties voorgelegd alleen wist u op dat moment nog niet wat u wilde.

Fotobooms VOF

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten