[REPLY]
Na een bestelling van een videocamera te hebben gedaan, waaruit bleek dat het artikel op voorraad was bleek bij aankomst in de winkel het voorraadniveau niet te kloppen. Er was niets meer op voorraad.
Maar goed, even wachten dus. Na enkele dagen ontving ik een mail dat ik het gewenste artikel kon afhalen. Twee dagen erna weer langs gegaan, echter er lag geen camera klaar. Wel een andere versie, ze hadden zich vergist, het kon nog wel een week duren. Weer voor niets langs geweest, dus de order geannuleerd.
Ik ben heel tevreden over deze winkel. Ik was eigenlijk op zoek naar een LG lcd, maar doordat deze slecht leverbaar was heb ik mij laten adviseren door een zeer behulpzame medewerker. Omdat ik toch nog een beetje twijfelde nodigde deze mij uit om in de showroom een kijkje te nemen. Hier heb ik uiteindelijk een mooie deal weten te sluiten. Er was voldoende gratis(!) plek om dichtbij te parkeren. Ik ben heel erg tevreden.
Op maandagochtend een TV besteld. Kreeg al na een uurtje een bevestiging dat de TV gereserveerd was enzo. Later die middag belde de bezorger om een bezorgafspraak te maken en hij kon de volgende middag al bezorgd worden, lekker snel.
Ik had nog wat kabels en een schoonmaaksetje erbij besteld die zaten netjes in een apart doosje.
Bedankt voor de service!!
Vorige week in de showroom verschillende modelen bekeken, ze hebben er echt elk model staan dus er is keuze te veel, gelukkig kon het goede personeel mij bij mijn keuze helpen. Volgende keer weer naar foto bouw!