We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fotoklein Beoordelingen

Fotoklein Logo
Klanten zeggen: »Webwinkel ok, winkel iets minder.« »Service in de winkel kan zeker beter« 113
Goed

• Fiem
  • Fiem
  • Laren (NH), NL
  • 64 Beoordelingen

Webwinkel ok, winkel iets minder.

Foto's besteld in de webwinkel en dat is keurig afgeleverd. Vind het in de winkel zelf niet prettig dat ik vaak lang moet wachten voordat ik geholpen word (onderbezetting), maar als je eenmaal geholpen wordt, dan is de service verder goed en professioneel genoeg.

Fotoklein

Service in de winkel kan zeker beter

Ik beoordeel hier een lokale winkel niet de internet site.

De prijs was prima, alleen bleek het product beschadigd. Daar werd erg moeilijk over gedaan. Een vergelijkbare TV was er niet en geld terug kon ook niet.

Is Fotoklein uw bedrijf?

Maandelijks vertellen meer dan 1.600.000 Nederlandse consumenten hun ervaringen op Trustpilot.nl.

Zorg ervoor dat u de controle over uw klanten feedback niet verliest, en dat uw potentiële klanten zich een positief beeld kunnen vormen van uw bedrijf.

Klik hier
vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten