We are hiring!

31 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (31)

teleurstelling retourneren

Leuke kleding en een super snelle en verzorgende levering. Bij het terug retourneren kwam een bedrag van rond de €7 a 8 euro voor eigen kosten. Alleen de verzending is dus gratis. Ook heb ik erg lang op mijn geld moeten wachten.

Featured review of Freshlabelz.nl

Technische manco

Ik heb een shirt besteld in de webshop, alles ging prima. Ik kreeg een dag later een bevestiging met een verzendbewijs. Een dag later zou mijn bestelling thuis arriveren, maar dit gebeurde niet. Ik kreeg een e-mail waarin stond dat er door een technische mankement de voorraad niet klopte en dat ik mijn shirt niet meer zou krijgen. Het voorstel dat mij geboden werd was om een shirt uit te zoeken uit dezelfde prijscategorie. Hier was ik natuurlijk totaal niet blij mee, dus ik vroeg of ik mijn geld terug kon krijgen. Een week later, had ik nog geen geld. Ik moet nu continu zelf contact opnemen en ik ben hier daarom niet tevreden mee.

Nu ben ik gebeld en zijn ze me goed tegemoet gekomen. Erg prettig en er werd mij mede gedeeld dat dit een incident was. Kortom, keurig afgehandeld.
Mijn vertrouwen in Freshlabelz is helemaal terug!

Snel en goed

Goede kwaliteit kleding en snelle levering :)

Supersnel en een koopje!

Ik heb een mooie jas van een bekend merk hier in de sale gekocht. Scheelt aanzienlijk! Deze werd de volgende dag al netjes bezorgd. Zo moet het gewoon zijn. Daar kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen. Ik heb nu iets besteld via een andere shop en daar moet ik maar afwachten of ik iets ga krijgen en wanneer ik het ga krijgen. Bedankt Freshlabelz voor de goede service!!

FANTASTIC!!

Always on time, always on top of fashion:)

TOP!

Superschnelle Lieferung - Erstklassige Ware - TOP!!! Ich werde sicher wieder hier bestellen.

LG Harald Gusel, Austria

Zoals altijd top!

Ik bestel regelmatig bij Freshlabelz, altijd snel in huis en leuke artikelen voor een goede prijs.

Freshlabelz.nl

superrrrrrr de bezorging van je bestelling is prima!

super!!!!snelle bezorging en de kleding is heel goed!!

Perfect

Perfect, goede telefonische service, snelle levering, geen verzendkosten.

Snel en correct

Altijd netjes bij freshlabelz, ook nog erg scherpe prijzen!

Favoriet!

Super service!

Snel geleverd en telefonische service werd erg goed afgehandeld.
T-shirt was volgende dag al in huis.

Snelle service en kwaliteit

Snel thuis bezorgd.

• rico

Relaxt

Deze site is echt relaxt mijn shirt was er al na 1 dag. Super levering

• YB
  • Geverifieerde koper

Snelle service (binnen 24h)

Zeer snelle service en afhandeling. Dank!

• Alice

prima en snel

Binnen 24 uur in huis!!

Positief verrast

door goede / leuke acties, gratis verzending en goede service (vooral aan de telefoon) zeker een aanrader om een volgende bestelling bij te plaatsen!
Na mijn bestelling te hebben gedaan is er in de tussentijd een prijsverschil ontstaan. Freshlabelz brengt hier een positieve draai aan.
Ook netjes verpakt ontvangen.
Inmiddels opgeslagen in mijn favorieten.

Sanne

Zeer snelle levering en goede prijzen. Daar niets dan lof over. Maar zodra er retouren bij komen gaat het mis. Het duurt een paar dagen voor er antwoord is op een mail en de tegoedbon die ik had wordt voor het gemak over het hoofd gezien.
Ook het terugstorten schiet niet op, wacht al 10 dagen op de creditering en de nieuwe tegoedbon. Erg jammer want dit doet afbreuk aan de positieve ervaring van het shoppen op hun website.

Freshlabelz.nl

Blij met mijn nieuwe jas

Heb een nickelson jas besteld bij Fresh labelz. Kwam netjes in een keurig doosje de dag na de bestelling, ben helemaal blij!

Freshlabelz.nl

Leuke spullen en snel geleverd

Tot nu toe 2x tot volle tevredenheid bestelling geplaatst, die snel bezorgd was.

Snel en accuraat

FIjn om tot nu toe de dag na bestelling al de kleding in huis te hebben. OOk jullie website is prettig en de kleding wordt duidelijk afgebeeld.

Prima snelle service

Had de ene dag besteld en de volgende dag kwam het netjes bij me binnen. Prima verpakking en netjes bezorgd door TNT. Precies zoals een webshop moet werken en leveren, ik kom nog een keer terug!

snel met alles

gewoon weg helemaal top

Bestelling

Ik ben zeer tevreden over de ontzettend snelle levertijd en de zorg waarmee het pakket is samengesteld. Wat ik echter jammer vind is dat de verkeerde kleur van een blouse werd geleverd. Ik had de lilac-kleurige besteld en kreeg de witte, maar omdat ik die ook mooi vond heb ik het erbij gelaten. Bedankt en tot de volgende bestelling!

• Samuel
  • Geverifieerde koper

precies wat je verwacht en zelfs een beetje meer

Ik heb in het verleden wel eens problemen gehad met webwinkels, maar
dat zal niet gebeuren met Freshlabelz, ze hebben een uitgebreide collectie, goede prijzen en de service is zeer goed.
Ik ben zeker nog van plan om vaker bij ze te gaan bestellen.
Freshlabelz is een goed voorbeeld van hoe een webwinkel behoort te functioneren.

• Léon

Niets dan lof

Deze webshop voldoet geheel aan de verwachtingen. Mijn bestellingen waren netjes de volgende dag in huis. En door de leuke acties die ze hebben, zijn de prijzen nóg aantrekkelijker. Nu een aantal maal een shirt besteld en niets weerhoudt mij ervan om vaker bij ze te gaan bestellen. Ik heb ook even contact gehad met de klantenservice toen ik wat wilde weten en ze konden mij alles precies verrtellen wat ik wilde weten.

TOP!

Zeer goede service

Toen de kleding die ik besteld had na 5 dagen nog niet bezorgd was, stuude ik een mailtje naar Freshlabelz en ik kreeg vrijwel direct antwoord. We zouden nog enkele dagen wachten. Na een paar dagen wachten heb ik opnieuw een mailtje gestuurd. Opnieuw kreeg ik binnen een uur antwoord. Freshlabelz heeft de bestelling toen opnieuw verzonden en ik had het de dag erop binnen. Behalve de goede service, is Freshlabelz ook nog erg goedkoop en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Als ik nog eens kleding via Internet bestel ga ik eerst naar Freshlabelz.

• Klaas
  • 2 Beoordelingen

Prima

Paar V Hals T-shirtje besteld en die werden de volgende dag netjes bezorgd. Alles kwam in een nette verpakking en de t-shirts zagen er goed uit. Bestellen en betalen was super eenvoudig en al met al ben ik zeer tevreden

Zeer goed!

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd, meteen de volgende de dag! Het was keurig netjes verpakt. Ik heb de klantenservice gesproken (om iets over de maten te vragen), en de medewerken was zeer hulpvaardig. Kortom; een aanrader!

• sharon
  • Geverifieerde koper

Mooie collectie, duidelijke site, top service!

Leuke collectie, zowel voor dames als heren!
Mooie duidelijke site, eenvoudige bestel/ betaalwijze en super snelle levering. Artikelen waren een dag na de bestelling al in huis. Absoluut een aanrader! Mijn volgende bestelling bij FRESHLABELZ.NL zal snel volgen!

perfect!

eenvoudige manier om producten te bestellen en service is goed. Zeker de moeite waard om nog een keer via deze site te bestellen.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten