[REPLY]
Jeg har handlet her flere gange nu, og det har været en god oplevelse hver gang. Mine varer kommer altid meget hurtigt, og jeg får med det samme en mail, hvor jeg kan se, hvor langt ordren er. Det er super nemt, at jeg lige kan hente varerne i en pakkeshop i nærheden af, hvor jeg bor. De har et fint sortiment, som er perfekt til det, jeg skal bruge. Jeg har aldrig oplevet manglende, udsolgte eller forkerte varer, og de er altid pakket meget fint og forsvarligt. En super oplevelse hver gang!
Jeg bestilte mine varer onsdag aften. Torsdag eftermiddag fik jeg en mail hvori der stod at varerne er på vej. Nu håber jeg bare at jeg får dem i morgen fredag :-)
Det er kun prisen, der kan frustrere mig.
Men man må acceptere, at man er 'lidt ud over det sædvanlige' og derfor må betale prisen, da vi ikke er så mange om budet endnu.
Ellers en dejlig nem hjemmeside og ingen problemer med bestilling eller levering.
Kan kun anbefales :) Da supermarkederne og div. andre butikker i mit område (Mariagerfjord) ikke kan levere varen ;)
En rigtig fin og velorganiseret netbutik. Jeg fik de informationer, der var mig nødvendige for at handle de produkter jeg havde brug for. Jeg kommer helt sikkert til at bruge hjemmesiden igen. En god hjemmeside også når man har specielle behov, da næringslisten er tilgængelig.
Lækkere sukkerfri slik :-) service ,forsendelse på nettet super hurtig.
Sgu ikke sidste gang jeg runder den biks!
Jeg har kun positive ting at sige om frk. skrump. Pakken jeg bestilte er blevet leveret lynhurtigt og de ting jeg havde bestilt er som jeg regnede med. Tingene er måske lidt dyrere end andre steder, men det er dejlig nemt ikke at skulle bruge en hel formiddag på at gå i 10 forskellige butikker i Herning. Det koster jo også at køre de 25 km der er derind. alt i alt kan jeg varmt anbefale frk.skrump.
VH Mona Dyrholm
Netbutikken er nem og overskuelig at finde ud af. Det er et helt ok stort udvalg. Tingene kommer hurtigt til en og der er ingen problemer, alt er pakket fint ind. Intet er mast eller knust. Klar anbefaling fra min side :-)
Kan også anbefale deres mange andre tilbud :-)
Fin og hurtig handel og betjening hos Frk. Skrump.
Varene leveret hurtigt efter bestilling.
Handler helt sikkert hos Frk. Skrump igen :o)
Jeg har bestilt sukkerfrit slik fra netslank.dk 3-4 gange og har alle gange oplevet virkelig hurtig levering (GLS). Jeg er glad for deres udvalg og priser.
Godt udvalg af varer og hurtig levering med mulighed for at benytte levering til GLS pakkeshop eller erhvervsadresse så man ikke er afhængig af Post Danmark.
Dejligt at der skelnes mellem sukkerfri og ikke tilsat sukker så man har god mulighed for at vælge det helt rigtige.
Kan klart anbefale at gøre sine indkøb hos frk skrump også selvom det i nogle tilfælde er lidt dyrere end i butikkerne - til gengæld er det nemt.
Hurtig ekspedition af varerne, og dejligt at man kan få dem leveret til en benzintank lige rundt om hjørnet, der har længe åbent.
Men jeg savner i den grad en søgefunktion i webshoppen. Det var svært at finde varerne her, hvor det var første gang jeg besøgte hjemmesiden.
Og så er det irriterende, at man skal lave en masse ekstra museklik, hvis man vil bestille mere end 1 enhed af en vare. Normalt får man mulighed for straks at angive, hvor mange enheder, man vil have, inden varen puttes i kurven.
Der er ikke så stort udvalg,som I andre netbutikker med helsevarer, men der er mange gode ting. Jeg blev dog først opmæksom på fkrskrumps eksistens, da jeg læste bogen "spis din mave flad"
Fedt koncept.
Gode produkter.
Mangler kun et endnu større sortiment af de lækre ting :-)
Jeg handler jævnligt i Frk. Skrumps netbutik og har kun godt at sige herom. Varerne kommer super hurtigt og skulle der være problemer eller udsolgte varer, gør de altid opmærksomme herpå. Kan varmt anbefales.
Har købt en stak forskellige varer i shoppen og de er alle kommet mig i hænde efter 3 dage fra bestilling. Varerne er skønne, og det er rart med et stort udvalg af sukkerfri ting, varer med lavt glutenindhold osv.
Det er super med en butik med så stort et udvalg af varer til dem der følger en kost med få kulhydrater. Nogle af varene er lidt dyre men jeg har ikke set dem billigere andre steder.
Super god service og meget hurtig levering!
Dejligt at man kan købe det hele online og til fornuftige priser.
Ikke andet end hvad bøgerne og madital.dk kan tilbyde omkring flad mave.
Jeg har gentagne gange handlet hos FrkSkrump, og det har altid levet fuldt op til mine forventninger. Jeg kan kun anbefale butikken, og har man et opklarende spørgsmål er personalet yderst kompetent og klar med et svar.
Butikken har et fornuftigt udvalg af diæt-venlige produkter, som kan være svære at finde i almindelige dagligvarebutikker. Kan klart anbefales, da man slipper for at gå forgæves.
Jeg har handlet flere gange på denne netbutik og er meget tilfreds. Altid en meget god service og hurtig levering.
Da jeg har en mand, der har sukkersyge, er vi meget glade for det store udvalg.
Jeg har handlet på frk. skrump en del gange efterhånden, og jeg er aldrig stødt på nogen former for problemer.
Tak for god service, hurtig betjening og et dejlig bredt udvalg.
Hilsen fra en flittig kunde.
P.S. Det eneste, jeg kunne ønske, var, at der var flere betalingsmuligheder. Jeg er desværre ikke ejer af et dankort, så jeg er nødt til at låne mig frem hver gang, jeg handler :-)
Efter at jeg havde været til til diætist hos kostklinikken Immanuel, stiftede jeg erfaring med frk skrump, da de har utrolig mange varer der passer til os der vil undgå sukker.
Sikke en flot og hurtig levering af mine varer - og to gode bøger med opskrifter. Jeg glæder mig allerede til at handle der igen :-)
Venlig hilsen,
Michelle
super god netbutik som gør det nemt at have pco, og finde ting uden sukker. Så jeg skal helt sikkert handle med jer igen.
Varerne blev afsendt hurtigt - dog er priserne for de forskellige varer ikke billige (hvis man kan finde dem ude i byen kan man få dem en del billigere end her). Det værste er dog at butikken hele tiden er udsolgt med et eller andet, så man er tvunget til at vente med sin bestilling. Da de så endelig fik de mandler hjem, som jeg gik og ventede på, så blev sødmælkspulveret udsolgt, så det fik jeg ikke købt.
Jeg købte derudover også ekstraopskrifterne til "Skrump maven flad". Der er en god del inspiration at finde dér, men mange af opskrifterne er gentagelser fra bogen af samme navn, de har bare skiftet citron ud med appelsin eller hakket oksekød ud med hakket kylling - ikke ligefrem noget, jeg synes er prisværdigt, mere en måde at tjene nogle hurtige penge på. Desuden var der alt for mange slåfejl og stavefejl i opskrifterne, og reelle dummefejl, såsom opskriften på småkager, hvor der står at der bliver til 18 småkager, men i fremgangsmåden skal man rulle dejen til 22 kugler. TIl sidst står der så at hver småkage er 100 kalorier - er det så når der er 22 småkager eller når der er 18?
Jeg synes faktisk det er pinligt at der er så mange fejl i opskrifterne, det er jo ikke fordi de blev skrevet i går, de har efterhånden eksisteret længe. Det får producenterne til at virke meget uprofessionelle, at de ikke engang kan / gider læse korrektur på noget de tager penge for.
Det er nemt og overskueligt at finde det man vil have - og blive fristet af noget man ikke lige vidste man manglede...
Og kommunikationen omkring købet er nem og effektiv.
Nu er det første gang jeg har anvendet butikken, men det er bestemt ikke sidste gang. Alt fungerede bare perfekt, og leveret perfekt. Kort sagt bare godt.
Med venlig hilsen Kaj Randers
Rigtig god netbutik, meget overskuelig.
Har et godt udvalg af varer og nogle helt fantastiske opskrifter.