We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (268)
Futurumshop

Snelle levering en goede service

Ik heb een maand geleden een Suunto t6d running pack (hartslagmeter) gekocht. Bestellen was erg eenvoudig, ook goede productinformatie op de site en de levering was erg snel. Na enkele keren gebruikt te hebben, leek de hartslagmeter niet meer te werken. Ik had binnen 24 uur een keurige reactie op mijn e-mail, de hierin aangegeven procedure was ook meteen de oplossing van het probleem. Ik heb inmiddels meerdere aankopen gedaan bij Futurumshop.com en ben tot op heden zeer tevreden.

Futurumshop

Zeer snelle goede service.

Om 18.00 uur een Thule 931 fietsendrager met oprijgoot besteld.
Om 18.30 uur werd ik gebeld dat mijn bestelling klaar stond om af te halen. (zoals ik had opgegeven.)
De Futurumshop medewerkster vertelde mij dat ik faktuur in de mij gezonden mail kon printen en als garantiebewijs kon bewaren.
Thuis gekomen zag geen mail van Futurumshop, dus de volgende dag maar even gebeld.
Er bleek een letter in het e-mailadres verkeerd te staan en dit werd onmiddellijk aangepast en ik kon de faktuur printen.

Het is een hele fijne fietsdrager voor e-bikes voor een nette prijs bij Futurumshop, een echte aanrader.

Futurumshop

Wat vertraagd, maar helemaal goed gekomen!

Het was mijn eerste bestelling bij Futurumshop, helaas lukte het niet om de bestelling tijdig te leveren. Er werd ontzettend met me meegeleefd en geprobeerd om een en ander toch nog tijdig te regelen. Toen dit echt niet lukte is er een gezamenlijke oplossing gevonden waardoor ik het niet tijdig leveren helemaal vergeten ben!

• Enschede, NL
  • 1 Beoordeling

Uitstekend; had geen betere eerste ervaring kunnen wensen!

De winkel belooft dat je je bestelling de volgende dag in huis hebt als je voor 19:30 bestelt. Gisteren, op een vrijdagavond en slechts enkele minuten vóór die deadline, plaatste ik mijn bestelling. Ik verwachtte dat ik het pakket pas na het weekend zou ontvangen, maar binnen een half uur na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik mail dat het pakket was afgegeven aan het postbedrijf. En inderdaad: de volgende dag in huis. Perfect!

PERFECTE SERVICE!!!

Ik had een bestelling geplaatst en ontvangen en een paar dagen later bedacht ik dat ik nog een kortingscode van 10 euro had liggen... vergeten dus! Toch maar naar futurumshop gemaild en dezelfde dag bericht terug! Er was een nieuwe factuur opgemaakt MET korting en de 10 euro wordt zsm teruggestort !?! SUPER GEREGELD DUS!

Meedenken en razend snel

Er was een bepaald product niet voorradig in plaats van mij weken te laten wachten (zoals sommige grote webshops vaak doen.) denken ze bij futurum mee en komen ze zelf met alternatieven. Via mail wordt er binnen enkele minuten gereageerd.
TOP!

D. vond deze beoordeling nuttig

Futurumshop

Ook een klacht wordt netjes (en snel) opgelost

Met de bestellingen had ik al positieve ervaringen bij futurumshop. Daar is nu een positieve ervaring bijgekomen nadat ik een klacht had gemeld. Binnen enkele uren had ik een reactie op mijn klacht en een dag later een passend voorstel hoe het zou worden opgelost. Dus ook daarover kan ik alleen maar positief zijn!

D. vond deze beoordeling nuttig

Top service

Afgelopen weekend gevallen in het bos, waardoor de kunststofsluiting van men Camelbak gebroken is. Nergens op internet kon ik dit onderdeel vinden. Omdat ik de Camelbak bij Futurumshop had gekocht, contact opgenomen met de klantenservice en gevraagd of zij iets konden betekenen. Vandaag is het onderdeel al naar me verstuurd, zonder enige kosten.

Wat mij betreft een top service!

Ronduit slecht

Ik heb zaterdag 9 februari een Seiko horloge besteld bij futurum webshop. Via iDeal heb ik gelijk het bedrag, 299 euro, overgemaakt. Dit deed ik om 17:10. Op de site staat: voor 17:30 besteld? Morgen in huis. Dus ik wachten, Maandag-Niets, Dinsdag-Niets, Woensdag begin ik rond een uur of twee toch maar te twijfelen. Ik bel naar de klantenservice, nee dat zullen ze wel voor me uitzoeken. TWEE uur later krijg ik een mailtje dat het desbetreffende product uitverkocht is. Wel 'fijn' dat Futurumshop direct heeft gemeld, nadat ik er natuurlijk om heb moeten vragen. Grr Het horloge, staat nog steeds op de site, weliswaar dat dit niet meer leverbaar is, maar ten tijde van mijn aankoop was dit niet zo. Ik heb in de mail geantwoord dat ik mijn geld terug wil. Ik hoop dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Wat als ik niet aan de bel had getrokken? Had Futurumshop mijn geld terug gestort? ik denk van niet,

Futurumshop

Snelle levering en uitstende after sales service!

Ik heb nu een aantal keren verschillende artikelen besteld bij Futurumshop en zeer tevreden over de snelheid van levering en vooral ook de service na de verkoop.

Een Polar sporthorloge met een defecte borstband had ik na twee werkdagen nadat ik het had geretourneerd, weer in mijn bezit mét een nieuwe borstband. Ook correspondeert Futurumshop over elke stap die ze zetten in het leverings- en serviceproces.

Futurumshop

Ruim assortimen, veel kennis en kunde aanwezig en snelle responsetijden support

Altijd naar tevredenheid spullen besteld hier. Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar wel erg betrouwbaar.
Gisteren voor de 1e keer service nodig gehad, onderdeel van mijn 3,5 jaar oude Tacx Fortius ging kapot. S'avonds gemail, de dag erna antwoord en die dag erna het onderdeel onder garantie binnen. Super service dus!

Futurumshop

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Futurumshop vindt ik een uitermate klantvriendelijk bedrijf. Retourprocedure werkt uitstekend. Goede en snelle reactie op emails. Dit maal was een besteld artikel niet voorradig en levering zou minimaal 14 weken duren. Futurumshop stelde een alternatief voor dat echter niet overeen kwam met mijn wensen en eisen voor het product. Ik heb toen zelf een alternatief voorgesteld, echter dit artikel was zo'n 30% duurder. Mijn voorstel werd door Futurumshop geaccepteerd, sterker nog, ik kreeg het artikel voor dezelfde prijs als het originele artikel geleverd - als blijk van service. En ook werd het nog dezelfde dag verstuurd zodat ik het de volgende dag al werd geleverd.
Ik was al vele jaren vaste klant, en met dit soort service blijf ik zeker terugkomen.

Kortom, uitstekende service, een aanrader

Futurumshop

Goed aanbod en top service!

Ooit bij Futurumshop beland op zoek naar een GPS toestel, maar nu koop ik er ook kleding, fietsonderdelen, m'n Tacx, hardloopaccessoires en wat nog. Super assortiment, prima prijzen, fijne aanbiedingen regelmatig en altijd hele goede service. Niet moeilijk waar te beginnen als ik wat nodig heb voor m'n sporten!

Fietssteun Garmin edge

Had een fiest steun besteld en gemonteerd en die ging kapot met het inklikken van de garmin . Mailtje naar futurum shop en kreeg weer een nieuwe . Super goed service bedankt .

Super Service!

Hallo Futurum Shop,
Hartelijk dank voor jullie geweldige service, de problemen met de Tacx rollen waren zeer snel opgelost.

Groeten Cors

Futurumshop

kwaliteit,betrouwbaar en zeer snelle levering

overzichtelijke webshop,makkelijk zoeken naar de producten die je nodig bent. al met al een goede shop om iets te bestellen.

Snel, simpel en goed

De bestelling bij Futurumshop was snel geplaatst, de levering vond snel en volgens de beloofde snelheid plaats en de kwaliteit was ook prima. Zeer tevreden, een aanrader.

Perfecte service

Beste Futurumshopmedewerkers,

Ik had onlangs bij jullie een hartslagband van Garmin besteld. Helaas functioneerde deze niet goed. Daar ik twijfels had waar het aan lag (of aan de band, of aan mijn horloge, of aan mijzelf) aan jullie gevraagd of ik met alle attributen (inclusief mijzelf) naar Apeldoorn mocht komen om e.e.a. te controleren. Na een kort onderzoek bleek dat het niet aan mij lag (ppffff) maar aan de nieuw geleverde hartslagband. Nieuwe gekregen en voor de moeite ook nog een extra batterij. Perfecte service!!

Futurumshop

Prima producten; worden snel geleverd.

Als ik iets wil bestellen bij Futurumshop word ik ten eerste goed geinformeerd over het produkt, ten tweede zijn er gemakkelijke en betrouwbare betalingsmogelijkheden en ten derde wordt er snel geleverd.
Omdat het goede produkten zijn kan ik niets zeggen over de garantie afwerking, maar volgens mij is dat ook dik in orde.

Goede service /Klant vriendelijk

Door de goede / snelle service van Futuremshop komen de klanten vanzelf , en mond op mond reclame werk toch het beste , dit heh ik al gedaan bij vrienden / werk en sport vrienden .

Futurumshop

Mio voor invalide voertuig ( Pendel )

Voor mij een openbaring om met mijn PENDEL ( invalide voertuig waar een rolstoel in kan ) gebruik te kunnen maken, van de Mio Cyclo 300. Ik kom nu op plaatsen waar ik eerst niet durfden, om dat ik nooit de locatie, en de weg wist. Toch handig als ik hulp onderweg nodig heb, ( pech, enz.)
Helaas bleek de accu niet voldoende op te laden. Echter na terug zending van de Mio, is dit snel opgelost, en het werkt weer berengoed. Bedankt voor de service Futurumshop J.v.Gorp Tilburg

super klantvriendelijk

ik vind dat jullie echt super goed omgaan met jullie klanten.

Futurumshop

Snelle levering perfect opgelost toen er wat mis ging met betalen

Artikel besteld, ideal betaling ging mis. Geld over gemaakt en kreeg ongevraagd een mail ter bevestiging dat dit goed gegaan was en de betaling nu goed ontvangen en de verzending verder in behandeling genomen zodat je weet dat het geen vertraging opgelopen heeft daardoor. Dat vind ik service! Vandaag besteld, de volgende dag lag het in de brievenbus en ik betaalde geen verzendkosten.

Snel en goedkoop

Alvorens ik het door mij gewilde product bestelde, eerst een vraag gesteld. Deze werd keurig beantwoord. Vervolgens product besteld en dag later op de deurmat. Super!

Futurumshop

Uitstekende support en perfect retourbeleid

Ik werd continu op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Een aantal produkten uit mijn bestelling waren niet op voorraad, maar ik werd uitstekend geïnformeerd over wanneer deze wel op voorraad zouden zijn en wanneer deze verzonden werden.

1 artikel wilde ik retourneren, ook hier was de service ronduit perfect!

Futurumshop

Snel, goed, goedkoop en goede service.

Ik heb een cateye fietscomputer besteld. Werd de volgende dag netjes verpakt afgeleverd. Site is overzichtelijk ingedeeld en ook is er de mogelijkheid om bestelde producten op te halen. TOP. Hier ga ik vaker shoppen.

Futurumshop

Klantvriendelijk, toegankelijk, scherp geprijsd.

Na verschillende bestellingen bij Futurum kan ik zeggen dat ik alleen maar positieve ervaringen heb: Futurum levert snel en correct. Je mail wordt meteen beantwoord. Wanneer je een vraag stelt, helpen klantvriendelijke medewerkers je. Ze komen hun afspraken na. Verder hebben ze een groot assortiment tegen concurrerende prijzen.

Snel weer op weg

‎Futurumshop heeft mij zojuist meer dan uitstekend geholpen met mijn verloren crackmagneet van mijn Garmin Cadence meter. Dat is wel heeeeeel snel weer op weg!!! #topservice #geentrapteveel

Futurumshop

Zeer goede service, zelfs vóór de koop !

Heb voor de koop een aantal vragen gesteld op de blog en kreeg zeer snel en uigebreid antwoord. Snelle levering van spullen en terzakekundige mensen !

Futurumshop

Top site met goede service

Sinds bij mij het hardloopvirus heeft toegeslagen heb ik al diverse malen besteld bij futurumshop. In het begin voornamelijk kleding..maar laatst ook een Polar hartslagmeter (erg scherpe prijs). En zelfs 2 nieuwe sets hardloopschoenen. Ik heb bij starten met lopen erg veel problemen gehad met schoenen, veel blaren e.d. Was toe aan een nieuwe set schoenen en zag de aktie dat je hardloopschoenen 14 dagen mag proberen, mooie aktie die me over de streep heeft getrokken om schoenen online te bestelllen. de Mizuno trainingsschoenen bevielen zo goed dat ik ook nog een set Mizuno wedstrijdschoenen heb besteld. Geen gebruik hoeven te maken van de probeer aktie gelukkig maar is een mooie service die wordt geboden!

Futurumshop

snelle en correcte levering in Belgie

Maandagavond besteld en alles netjes afgeleverd op woensdagmiddag !

Futurumshop

Nooit verzendkosten en altijd op tijd

Een maatgevende webwinkel. Mooie spullen, goede informatie en slimme verwerking van de feedback van klanten. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat er met de aftersales van deze winkel ook helemaal niets mis is.

Futurumshop

Zeer snelle en correcte levering

De levering van de bestelling gaat zeer snel; bij beide bestellingen had ik de producten in 2 dagen thuis. De producten zijn goed beschermd verpakt. Ook na de bestelling word je goed op de hoogte gehouden van de status en voortgang. Complimenten voor deze service.