[REPLY]
Sinds bij mij het hardloopvirus heeft toegeslagen heb ik al diverse malen besteld bij futurumshop. In het begin voornamelijk kleding..maar laatst ook een Polar hartslagmeter (erg scherpe prijs). En zelfs 2 nieuwe sets hardloopschoenen. Ik heb bij starten met lopen erg veel problemen gehad met schoenen, veel blaren e.d. Was toe aan een nieuwe set schoenen en zag de aktie dat je hardloopschoenen 14 dagen mag proberen, mooie aktie die me over de streep heeft getrokken om schoenen online te bestelllen. de Mizuno trainingsschoenen bevielen zo goed dat ik ook nog een set Mizuno wedstrijdschoenen heb besteld. Geen gebruik hoeven te maken van de probeer aktie gelukkig maar is een mooie service die wordt geboden!
Maandagavond besteld en alles netjes afgeleverd op woensdagmiddag !
Een maatgevende webwinkel. Mooie spullen, goede informatie en slimme verwerking van de feedback van klanten. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat er met de aftersales van deze winkel ook helemaal niets mis is.
De levering van de bestelling gaat zeer snel; bij beide bestellingen had ik de producten in 2 dagen thuis. De producten zijn goed beschermd verpakt. Ook na de bestelling word je goed op de hoogte gehouden van de status en voortgang. Complimenten voor deze service.
Futurumshop biedt een uitgebreid assortiment van sportartikelen tegen zeer scherpe prijzen. Vragen worden snel en goed beantwoord, afhandeling van je bestelling gaat direct en gedegen, en bovenal geen verzendkosten, ook niet voor dat ene flesje olie of die sokken van een euro.
Klein neusvleugeltje van mijn fietsbril (AGU) verloren tijdens een rit. Futurumshop gemaild of deze los verkrijgbaar zijn. Support reageerde vlot en gratis ontvangen! :-)
Artikelen worden zeer snel geleverd (indien op voorraad natuurlijk)! Wat erg netjes is, dat wanneer het product verzonden wordt, je ook een Track&Trace link toegemaild krijgt waarna je je bestelling precies kunt volgen!
het had in een envelop verstuurd kunnen worden, dan had ik niet thuis hoeven blijven wachten op ptt
Futurumshop is een fijn bedrijf met een goed assortiment en hele goede service. Er is goed nagedacht over hoe je als klant iets besteld. Geweldig.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met Futurumshop. Heb er meerdere malen een bestelling geplaatst omdat ze vaak goede prijzen hebben.
Laatst had ik een nieuwe zadel nodig en ik zag de ze de zadel die ik wilde bij Futurum hadden. En eigelijk zonder nadenken daar besteld. Een paar dagen later stuitte ik op een andere webshop die deze zadel maar liefst 40% goedkoper had.
Futurum kon niet meegaan in de prijs en gaf mij de mogelijkheid om 'm terug te sturen. Uiteraard erg netjes van ze. Mijn minder positieve beoordeling deze keer heeft dan ook alleen met de prijs te maken. Jammer dat Futurum op dit product zoveel duurder is dan hun concurrentie.
Mooie spullen met mooie plaatjes, niet duur, snel geleverd.
ik heb al verschillende keren vanuit België een bestelling bij Futurumshop geplaatst.
de prijzen zijn heel concurrentieel, vandaar vaak mijn keuze voor Futurumshop
kleine pakketjes worden steevast in een stevige kartonnen omslag met de gewone post geleverd, grotere pakketjes komen per koerier.
vlekkeloze service
Eerste bestelling vanuit België bij Futurumshop - besteld op donderdagavond zeer laat, levering op zaterdag ! Veel sneller dan levering in België zelf...
Uitstekende service: ik ben in het bezit van een sportbril waarvan ik een neusvleugeltje kwijt geraakt ben. Futurumshop heeft zeer snel een nieuw onderdeel gestuurd. Geheel kosteloos! En dat terwijl ik de bril niet eens bij hun aangeschaft had.
Ik bestel hier behoorlijk vaak en het is iedere keer prima!
De hartslagmeter van mijn GPS was defect. Op vrijdag heb ik de GPS kosteloos verstuurd naar Futurumshop en de woensdag erna had ik al een nieuwe in huis. Zo'n snelle garantie-afhandeling had ik nooit verwacht. Super!
Ik bestel / koop al jaren spullen bij Futurumshop. Dit keer had ik hen nodig voor wat extra service: van mijn fietsbril is het neus-stuk gescheurd...mail gestuurd met de vraag hoe ik aan een nieuwe kan komen....direct reactie terug dat er een nieuwe (kosteloos) onderweg is....mooi toch? Super service!
Sowieso ben ik altijd zeer tevreden over futurumshop. Deze keer was de neusbrug van mijn zonnebril kapot gegaan. Geen enkel probleem. Binnen een dag werd kosteloos een nieuwe bezorgd.
Futurumshop levert snel en als je een vraag hebt, dan wordt daar zeer accuraat op gereageerd. Alle lof.
2 jaar geleden mijn Sigma Onyx Easy gekocht en in de tussentijd de opener voor de batterij kwijtgeraakt. Dinsdagochtend Futurumshop gemaild met de vraag of ik het onderdeel kon bestellen en 3 uur later kreeg ik een reactie dat de opener free-of-charge opgestuurd was. Woensdagmiddag kon ik de batterij van mijn Sigma alweer vervangen.
Dat noem ik pas service.
Goedkoop, goede koop en snel geleverd. Voortreffelijk.
Meer dan 5 sterren waard.
Woensdagnacht een e-mail gestuurd ivm een defecte hartslagmeter, vrijdagmiddag al een vervangexemplaar thuis ontvangen! Extreem snelle en vriendelijke dienst na verkoop dus.
Na levering van een montagestandaard bleek dat er een klein onderdeel ontbrak. Kan gebeuren. Een mailtje naar Futurumshop en het betreffende onderdeel werd razendsnel nageleverd. Top service!
Goede sportwebwinkel met ruime keuze en snelle levering.
Niet alles is er te vinden, maar wel veel.
Krijg een onderdeeltje van een bril, reeds buiten de garantie, zomaar opgestuurd. Klasse!
Meerdere dingen besteld bij futurumshop inmiddels. Levert snel, betrouwbaar, communiceert snel en helder. Zag dat een broek die ik 10 dagen geleden gekocht had inmiddels in uitverkoop is. Hier een mailtje over gestuurd. Retourneren verschil. Erg netjes.
Tweede keer iets besteld hier en net als eerste bestelling weer vlot en goed geleverd
Problemen gehad met banden aangekocht bij Futurumshop. Na eerste contact, binnen de week verder geholpen met afhandeling van garantie en nieuwe banden. Wat een service!!!!
De USB-kabel van mijn Suunto t6d was kapot en is binnen 24 uur kosteloos vervangen door futurumshop.
Uitstekende service!
Over het algemeen, als je je zending niet hoeft te retourneren is dit het perfecte bedrijf om bij te bestellen. En ik zou eigenlijk 4.5 sterren willen geven. Toch helaas in mijn geval niet de perfectie. De retour zending verliep stroef en ik heb uiteindelijk moeten nabellen om het op de rails te krijgen, helaas hierdoor wel 5 dagen extra wachten. Dat was jammer, want ik had op die manier beter in de winkel kunnen kopen. Maar - als je in één keer je bestelling goed doet is het snel betrouwbaar en goede service.
Mijn defecte garmin forrunner is onder garantie binnen 2 werkdagen (!) vervangen. Een upgrade van de hartslagband was ook geregeld.
De communicatie met de winkel was snel, vriendelijk en informatief.
Ik zou ook 6x * geven als het mogelijk was :)
Een probleem met De Post / TNT nemen zij onmiddellijk voor hun rekening en sturen direct een 2de exemplaar op. Snelle en uiterst vriendelijke service!!
Prachtig! Ik was mijn neusstukje kwijtgeraakt van een net gekochte bril tijdens een mtb vakantie. Na één mailtje stuurt Futurumshop een nieuw neusstukje! Hulde! Zeldzame service in de tijd!
Ik ben woonachtig op Texel maar daar merk je bij de bestellingen bij futurumschop niets van. Normaal duren de bestellingen ongeveer 1 dag langer. De artikellen zijn keurig verpakt. Snelle en goede service dus.
Ik ben woonachtig in Belgie en bestelde in de loop van dinsdagochtend mijn 2 nieuwe buitenbanden voor mijn racefiets. Nog geen 24 uur later had ik deze al in huis en dat alles tegen een zeer concurrerende prijs. Ik zal dan ook zeker vaker aankopen doen via Futurumshop.
Futurumshop is tot nu toe een van de snelste webshops als het gaat om afhandeling van vragen en bestellingen! Ik kan ze je aanbevelen.
Degelijke, professionele, vriendelijke en snelle manier van werken! Enkel positieve ervaringen zowel bij het bestellen als bij de garantieprocedure!