[REPLY]
Erg leuke webwinkel. Makkelijk te oriënteren en juiste dingen vinden die je nodig heb. Stras steentjes die ik via futzy.nl bestel zijn veel goedkoper dan bij andere online winkels en worden ook erg snel geleverd.
soms slechte zakjes steentjes. 2 keer. na indienen klacht, belofte dat ik nieuwe zou krijgen. we zijn nu zo'n 2 jaar verder enik heb ze nog niet ontvangen.
verder tevreden over de geleverde steentjes, applicator e.d.
duidelijke site.
* Duidelijke site
*als je vragen hebt krijg je altijd antwoord.
*goede service.
* duidelijke en ook per mail hoever de bestelling is.
*alles wordt correct afgehandeld .
* kan het dus mensen aanbevelen!
De redenen van al die sterren:
* goede overzichtelijke site
* veel keuze
* makkelijk te bestellen, en evt. je winkelwagentje ´even´te laten staan als je ingelogd bent.
* zeer zeker niet duur, eigenlijk heel voordelig
* vandaag besteld, morgen in huis, en indien niet voorradig dan een snelle nalevering
* betaalwijze is ook prima, naar eigen keuze
* je kunt zelfs iemand een cadeautje sturen, door het afleveradres even te veranderen
* vragen en opmerkingen worden serieus gelezen en er wordt wat mee gedaan. Antwoord krijg je altijd.
* moet ik nog doorgaan?
Voor de snelle levering, klantvriendelijkheid van mij 5 sterren. Voor de service 6 sterren. Nadat ik eeen slechte ervaring had met bepaalde steentjes werden de nieuwe steentjes opgestuurd (gratis) en kreeg er nog vele extra's.
Supersnelle levering.
Super voordelig.
Zeer klantvriendelijk.
Dat is Futzy !
het bestellen gaat zeer makkelijk ik bestel al bijna anderhalf jaar en de prijzen zijn bijna altijd de goedkoopste
Zeer snelle levering, bij vragen een snel antwoord en een goeie kwaliteits/prijs verhouding. Vaak als verrassing bij de bestelling ook nog een leuk presentje. Al met al ben ik meer dan tevreden over Futzy! =D
Futzy heeft een snelle levering en een goede service. Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.
Enige minpuntje is het beperkte assortiment maar de keuze uit steentjes is wel groot.
Futzy vond deze beoordeling nuttig
De bestelde producten worden altijd direct verzonden op de dag dat de betaling binnen is, soms zelfs eerder!! Bij een grote aankoop krijg je altijd een leuk presentje. De order opdate is snel en overzichtelijk zichtbaar in mijn mailbox. Mail contact is snel en vriendelijk, tevens ook telefonisch.
Ik heb in het verleden wel eens ergens anders besteld maar deze service viel totaal in het NIET vergeleken bij Futzy
Ga vooral zo door, ik ben super tevreden!!
Futzy vond deze beoordeling nuttig
ik bestel alleen maar bij futzy, heb ook paar mensen daarheen gestuurd, het zijn goeie spullen groot assortiment, klant vriendelijk, goeie service, sneller levering! Perfect gewoon!
Futzy vond deze beoordeling nuttig
Opdrachten worden snel verwerkt en prima service
Futzy vond deze beoordeling nuttig
Prima service, overzichtelijk en snel.
Futzy vond deze beoordeling nuttig
De leukste shop. Ook al heb je niets nodig dan zeker leuk om zomaar even te snuffelen! Na een bestelling krijg je gelijk al bericht en ook wanneer het weer wordt verzonden.
In één woord: perfect!
Futzy vond deze beoordeling nuttig
Heel veel keuze voor een leuke prijs. De spullen werden vrij snel geleverd en er zat zelfs als verrassing een leuke sleutelhanger bij!
Ik heb al veel leuke-betaalbare creaties kunnen maken met Futzy's spullen: dus ik ben blij!
Futzy vond deze beoordeling nuttig
ik vind futzy een super bedrijf je word altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste dingen en super snelle levering ik heb ook andere site,s geprobeert maar ik blijf bij futzy vrg vonnie
Futzy vond deze beoordeling nuttig
Goede site,betrouwbaar en behulpzaam. Had iets besteld maar dit had ik zelf verkeerd ingevoerd, een mailtje erachter aan gestuurd en het werd netjes gewijzigd en opgelost. Naleveringen werden ook zo spoedig mogelijk nagezonden.
Klasse hoor.
Futzy vond deze beoordeling nuttig
Ik bestel en koop dus regelmatig wat bij futzy. Ik vind het een goede en hele duidelijke site. De service is top. Als je bestelling wat later is geven ze dat door. Ook de foto's en de informatie is heel erg duidelijk! Verder is de levering super snel, voor 12 uur besteld heb je het de volgende dag al in huis. Ook de kwaliteit is super, en de prijs al helemaal.
Futzy vond deze beoordeling nuttig
Ziet er goed uit, werkt lekker. Wel lastig met soms terugklikken, met nakijken van artikelen. Afbeeldingen zijn duidelijk!
Futzy vond deze beoordeling nuttig
Futzy is een goede uitgebreide site voor alle hotfix benodigheden. de site is duidelijk ingedeeld en bij vragen krijg je gelijk antwoord, dat noem ik nou SUPER!!!!
Futzy vond deze beoordeling nuttig
zowel de steentjes als de figuurtjes zijn mooi en leuk en gemakkelijk te gebruiken, sommige zijn zelfs uniek zover ik tot nu toe weet want ik ben ze nog nergens anders tegengekomen, verzending van nl naar belgie op max 2!werkdagen en goedkoop voor 'n goede kwaliteit...
Futzy vond deze beoordeling nuttig
Ontzettend fijne webwinkel. Ik heb de bestelde artikelen altijd supersnel in huis en eventuele vragen worden beantwoord. Het assortiment wordt steeds uitgebreider en de steentjes zijn perfect. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Futzy staat bij mij op nummer 1!!
Futzy vond deze beoordeling nuttig
Alles word snel geleverd. Als er iets is met steentjes die niet goed plakken word er voor nieuwe steentjes gezorgd.
Ruime keuze uit van alles.
Futzy vond deze beoordeling nuttig
Snelle levering, goede stenen en niet duur
Futzy vond deze beoordeling nuttig
Alle mogelijkheden, Snele Levering, Als er iets mis gaat wordt heet gelijk op gelost en naar gekeken .. mail je Futzy je krijgt gelijk een andwoord.. Als er een Product niet leverbaar is dan krijg je een mail erover en het wordt zo spoedig mogelijk toegestuurt.. ik ben super blij met Futzy zo kan ik lekker snel en goed mij hobby beleven..!!
Futzy vond deze beoordeling nuttig
Mooie stenen en ook nog eens snel geleverd !!!
Een aanrader dus !!
Futzy vond deze beoordeling nuttig
De producten die geleverd zijn, zijn van goede kwalitiet en heb je vaak de volgende dag al in huis. Ook als er een product niet in voorraad is wordt het snel nageleverd. Bij problemen met je bestelling wordt het keurig opgelost.
Goed bedrijf, snelle levering en goede service!!!
Futzy vond deze beoordeling nuttig
Producten waren goed en snel te vinden op de website met correcte en duidelijke informatie. Het bestelproces was niet te lang en kon met veilig ideal betalen. De volgende dag had ik de hotfix stenen en applicator stevig en netjes verpakt al in huis.! Top dus.