We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Gabberwear Beoordelingen

Gabberwear Logo
Klanten zeggen: »Goed en snel.« »Wekenlang wachten op bericht en creditering!« 3
Goed
7.7 van 10

3 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (3)

Featured review of Gabberwear

Gabberwear

Ik heb hier wat kleding besteld, deze was de volgende dag binnen. Op een trui heb ik iets langer kunnen wachten omdat die van de leverancier moest komen. Goed, dan kan gebeuren maar ik ben tevreden en goed op de hoogte gehouden!

• Sjaak
  • Hoogezand-Sappemeer, NL
  • 3 Beoordelingen

Goed en snel.

Vaak hier besteld en snel ontvangen. Ook het omruilen was geen probleem.

Gabberwear

Wekenlang wachten op bericht en creditering!

Ik had bij Gabberwear een Pit-Bull trainingsbroek besteld. na 3 weken kreeg ik een mail waarin werd vermeld dat ze het product neit op voorraad hadden. Geen probleem, kan gebeuren, ook al vind ik 3 weken erg lang om daarachter te komen. Ze vroegen mij een nieuwe keuze te maken, maar ik mailde terug dat ik liever mijn geld terug kreeg. Na een week geen bericht belde ik hierover en tot mijn schik kreeg ik te horen dat ze nooit een mail ontvangen hadden. Dus toen heb ik telefonisch gemeld dat ik mijn geld terug wou. Dit duurde 5 tot 10 werkdagen kreeg ik te horen, dus ging daar vanuit. Echter, anderhalve maand later, nog steeds geen geld ontvangen. Nu opnieuw gebeld en volgens de eigenaar krijg ik morgen mijn geld terug... Duimen maar!

Soort gelijke ervaring heeft een vriend van mij gehad. Mijn advies: bestel daar niks, het duurt allemaal veel te lang. Naar mijn idee zit er gewoon een fout in hun systeem.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten