We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (265)

Uproblematisk og hurtigt

Ikke så meget at sige - jeg bestilt, de sendt pakken allerede en time senere, jeg havde pakken næste dag. Kan ikke gå bedre!

Super perfekt service

Gadget har en hjemmeside som er super nem at finde rundt på. Når man så bestiller, og venter spændt på sin pakke, så er den leveret allerede 2 dage efter :) Det er super lækkert hvis man lige har glemt at købe den bedste fødselsdagsgave, som du helt sikkert finder på gadgets.dk :)

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering af fine produkter

Flere gange har jeg købt ting over gadgets.dk og jeg elsker den hurtige levering og de produkter de har. Produkterne er gode og holder til slid.

Beoordeling door bevestigde koper

Super service. Jeg havde bestilt nogle forskellige ting. Jeg afhentede selv varen, og da jeg kom hjem opdagede jeg at jeg manglede en del til en vare. Jeg kontakede gadgets.dk og de sendte mig bare en hel ny vare.

Beoordeling door bevestigde koper

Første, men ikke sidste gang

Hurtig levering, fin service,

www.gadgets.dk

Gadgets.dk er 100% Ninja :)

Bestilte igår Combat Creatures Attacknid som jeg modtog idag, jeg må ærlig tilstå at det er sku den fedeste ting jeg har købt på nette til dags dato, jeg håber at i får extra udstyr til den så ved jeg hvor jeg skal bruge penge til den tid :) . Forsendelsen er i top hjemme siden er overskuelig.

Beoordeling door bevestigde koper

Ingen problemer. Varen kom planmæssigt efter en lille uges tid.

Ingen problemer. Varen var klar til afhentning i den lokale Brugs.

Jeg er tilfreds..

Det var nemt og hurtigt :-)

Cover iphone

Afhentede selv. Intet dårligt at sige. Varen lå pakket og klar til afhentning næste formiddag da de åbnede. Ok vare.

perfekt

Jeg bestilte nemt varen og fik den leveret som lovet.

Fantastisk hjælp :)

Jeg havde aldrig før handlet hos Gadgets.dk, så jeg startede med at købe et par høretelefoner. Efter en måneds tid gik de af ukendte grunde i stykker, og jeg var trist over, at de var i så dårlig stand. Men efter at have kontaktet Gadgets kundeservice, har jeg fået tilsendt et par nye :D Er glad for at de har hjulpet mig så meget, og ikke bare lagt hele skylden over på mig, som jeg har oplevet fra andre firmaer. Helt klart ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Hurtig service

Super hurtig levering og rigtig god service i telefonen!

www.gadgets.dk

Varen stemte ikke overens med billede

Bestilte en Starr øloplukker iflg billedet på hjemmesiden, men modtog en billigt udseende kopi lavet i Taiwan. Det kostede mig portoen at returnere varen og bestille den andetsteds. Tror ikke Gadgets var ude på at snyde nogen, men det er trælst når man ikke får det som man kan se på hjemmesiden.

Hej Thomas.
Tak for din anmelselse.
Vi er meget kede af at fotoet på varen du har købt ikke var det samme som selve produktet. Det skyldes at vi har fået et parti af denne vare fra en anden leverandør end vi tidligere har fået dem fra. Vi skulle selvfølgelig have checket dette og beklager meget at det ikke er sket.

Normalt sender vi også en returlabel til kunden når vi har begået en fejl så kunden, uden omkostninger, kan returnere varen til os. Når jeg læser din anmeldelse kunne det tyde på at dette ikke er sket. I så fald er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på gadgets@gadgets.-dk eller på 42441334 så vi kan refundere din porto.

www.gadgets.dk

Alt fungerer bare. Perfekt kundeservice.

Alt fungerer bare. Perfekt kundeservice.

Det eneste I lige skal gøre er at oplyse antallet af varer tydeligere.

F.eks.

Oplukker Ring - varenummer: 0G36_ring

Der må I gerne rette at man køber 2 ad gangen. Der står på hjemmesiden at antallet 1. Så jeg bestilte den 2 gange, og fik 4 ringe hvilket ikke var nødvendigt. Man skal helt ind på billede nummer 3, for at finde ud af at man køber 2 ad gangen automatisk.

Hej Viktor.
Du har ret i at det står korrekt i vareteksten, men hvis man ikke læser den ser man jo ikke at der er to. Vi har derfor tydeliggjort det så der står "2 stk" i selve varenavnet.
Den perfekte kundeservice løser helt sikkert også problemet med at du har betalt for noget du ikke har brug for :)

Great delivery

I was not home to pick up the package. The customer care contacted me and shipped to my work as fast as they could. I received the package next day after sending the new address. Great job!

Levering før end lovet

Der var egentlig en lille uges leveringstid på den bestilte vare - men den kom næste dag alligevel. Det er jo svært at beklage sig over :-)

Perfekt!

En dags levering med GLS Pick-Up...

God og hurtig service

God og hurtig service

bedste kundeservice

Jeg blev skuffet i den røde ferari og tænkte på at aflevere den, men det er nok sent.
Da den ikke drejer godt og batteriet går død efter kort tid tilgengæld er jeg sikker på i har masser af bedre ting :)
Men aligevel for man hjælp, jeg vidste ikke de var så gode mod deres kunder, det bedste kundeservice ever !!
Er så glad for jer gadgets håber virklig i for de der micro races igen.
Har i enlig nogle af de der robotter i havde for længe siden sådan nogle hvide. ;-)?

Hej Haidar.
Det lyder som om der er en fejl i den Ferrari du har modtaget.
Og det er bestemt ikke for sent. Der er 2 års garanti mod fejl på alt hvad vi sælger. Og selv om der ikke er fejl på varen, men du bare fortryder købet, så er der 90 dages fortrydelsesret hos os.
Vi kontakter dig lige i morgen for at finde en god løsning til dig.

hilsen

Perfekt.

Intet mindre end perfekt.

Beoordeling door bevestigde koper

Stort udvalg. Hurtig levering!

De har et godt sortiment og varerne leveres en til to dage efter bestilling
Der er masser af gaveideer - og det er ikke kun for drengerøve:)

Weltklasse kundeservice!

Gadgets.dk er nok Danmarks bedste til kundeservice!
Jeg har tit bestilt derfra, og varen kommer altid til den lovede tid. Jeg har en enkelt gang været udsat for at der manglede en vare i bestillingen, men efter en kort mail til service holdet, fik jeg af vide, at de havde lavet en fejl, og de sendte naturligvis den manglende vare med det samme. Intet brok, og ingen sure miner, og det største smil der kan laves i en mail!

Kan kun anbefale denne geniale virksomhed!

Hej Chris.
Tak for den flotte anmeldelse. Det er den slags der er med til at gøre det sjovt at give service i verdensklasse :)

Beoordeling door bevestigde koper

Iorden vare, men dæleme ring fragt

Har intet og sætte på varen, den var super,. Men fragten var dæleme ikke iorden., jeg hade betalt for og få varen leveret til døren, og stod på jeres side, citer Levering privat i dagtimerne (mellem 10 og 16) - Pris 62,50:
Her er det selvfølgelig vigtigt at du er hjemme når pakken kommer. Er du ikke hjemme lægger posten en seddel i din postkasse med et telefonnummer du kan ringe til. Her kan du aftale et nyt leveringstidspunkt. Er du ikke hjemme anden gang posten kommer med din pakke sendes pakken retur til os og så koster det en ny forsendelse at få pakken sendt igen.,

Jeg bestilte netop denne form for levering fordi jeg har et brækket ben, men første dag de var der og jeg ikke var hjemme(var ved lægen), lå der en seddel i post kassen, så jeg ringet jeg til gls fik jeg at vide jeg selv skulle hentet den i en butik i den anden ende af byen og at det var helt normalt de kun prøvet en gang at leverer, så det kostet mig lige en taxa hvilket er pænt træls nå man er på syge dagpenge. Ringet så og skrev til jer for 2 uger siden, hvor i Sage i ville vende tilbage nå i hade snakket med GLS. Men har desværre intet hørt fra jer selv om jeg osse har haft skreven til jer igen. Men bortset fra det har jeg aldrig haft problemer med jer, ellers altid været super service

Tal for det hurtig svar kan sikkert være i min ende problemet har været hvad ang mails

Hej Oliver.
Jeg forstår godt din frustration. Man skal selvfølgelig holde hvad man lover.

Da vi modtog din mail kontaktede vi dig omgående på telefon hvorefter vi kontaktede GLS der leverer ordrene for os.

Det viste sig at GLS var ved at omlægge deres leveringer til privat adresser. Det har de p.t. gjort i Århus, Odense og København, men i den kommende tid vil de udbrede de nye regler over hele landet. Men det har de bare ikke fortalt os om før vi, på baggrund af samtalen med dig, kontaktede dem.

Fremover vil det være sådan (ligesom hos Post Danmark) at hvis man ikke er hjemme når pakken bliver leveret lægges en seddel om hvor pakken så kan hentes. De kører således ikke ud med pakken 2 gange som de gjorde tidligere.

Vi har nu rettet teksten på hjemmesiden, så der klart står hvad man kan forvente. Og vi beklager dybt at vi (uden at vide det) har haft en forkert beskrivelse af reglerne på siden.

Når vi ikke efterfølgende har kontaktet dig igen skyldes det at vi i telefonsamtalen med dig fik et klart indtryk af at du ville hente pakken selv.
Vi har checket vores mails og kan kun se at vi har modtaget den ene oprindelige mail fra dig. Vi besvarer alle mails løbende daglig på alle hverdage.

Hilsen Gadgets.dk

Fragt!?

Varene er fine, og man bliver posetivt overrasket..... Men det tog dem 6 dage at levere min pakke. Alt i alt er de ok.

Hej Adam.
Jeg synes det er dybt urimeligt når du beklager dig over leveringstiden. Du har bestilt varen sent torsdag aften den 17/1 (klokken 21.38). Vi sender den næste dag (fredag den 18/1) og du henter den i pakkeshoppen, du har bestilt den til, mandag den 22/1.

Vi har derfor holdt hvad vi lover - nemlig at sende varen samme dag hvis man bestiller inden klokken 15.00 (ellers næste dag). Og varen har været fremme førstkommende hverdag.

Overkuelighed og præcision

Let overskuelig hjemmeside, hurtig levering - men desværre dyre priser

Hej.

Med hensyn til vores priser, så holder vi løbende øje med hvad varerne kan købes for andre steder og vi mener bestemt ikke at vi har et problem hvad det angår.

Men det kan jo altid være sådan at man f.eks. bliver skuffet over en vare når man får den i hånden og ikke synes den lever op til det man forventede. Så har man hos os mulighed for at fortryde købet i helt op til 90 dage og få sine penge tibage.

Vi ønsker at alle vores kunder skal være glade og tilfredse med at handle hos os. Så hvis du ikke er tilfreds vil vi anbefale at du kontakter vores kundeservice så vi kan finde en løsning.

hilsen

Beoordeling door bevestigde koper

Super ekspedition men skuffet over varer

Desværre levede vores køb ikke op til forventningerne - Shotsglassene "sprang" læk og oplukkerne var næsten umulig for modtageren at bruge. Men hurtig og super ekspedition

Hej Karina,
Vi er frygtelig kede af at du ikke er tilfreds med det du har købt hos os. Vi har d.d. send en mail til dig med information om hvordan du bytter varer med fejl og hvordan du ligeledes kan fortryde dit køb i 90 dage. Vi gør alt hvad vi kan for at du skal blive en 100% tilfreds kunde, så kontakt gerne vores Kundeservice så vi kan finde en løsning.

Hilsen Gadegts.dk

Super god service!

Jeg har flere gange købt nogle af de sjove varer hos Gadgets.dk for at bruge dem til gaver - og altid fået varerne prompte tilsendt. I december ankom der også lynhurtigt en kasse, men ak - en af de bestilte varer manglede i kassen, og jeg skulle bruge den til gave næste dag. Jeg skrev en mail og fik straks svar tilbage med mange undskyldninger - varen blev afsendt med det samme, så jeg nåede at have den næste dag. Og med i pakken var en ekstra gave til mig med teksten "undskyld!" SÅ kan man da kun tilgive! :-)) Rigtig god service!

Super webshop

Gode produktbeskrivelser, hurtig afsendelse af pakker og god service

Hurtigt!

De har nogle fede ting!

Hurtig

Hurtig levering. God vare

Beoordeling door bevestigde koper

Svarer hurtigt på mails - leverer hurtigt!

Beoordeling door bevestigde koper

Nem og overskuelig hjemmeside - dog kan forsendelsespriserne godt forvirre!

God side at besøge når man mangler inspiration til en sjov eller bare anderledes gave...

Alt OK.

Alt OK. Kan anbefales.

Stabile som altid

Bestilte uret mandag og den kom tirsdag..
Dog manglede låget til den urkasse som uret kom i, men uret virker fint så det går nok :)

god service

god service og kom dagen efter det jeg bestilte det.

Nemt, hurtigt, sikkert

En meget tilfreds kunde. Hele transaktionen forløb både nemt, hurtigt og sikkert.

nemt.

søg , bestil, leveret uden problemer

FANTASTISK GOD!!!

Produktet er lige som beskrevet.
Prisen er god.
Service er kanon! De kan huske hvem man er via mobil nummer - sådan at man ikke skal indtaste det hele igen. Jeg fik mit produkt i hænderne 25 timer efter jeg havde bestilt det på nettet! Super god! Jeg køber igen!
Takker....
P.