We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

GameKey.nl Beoordelingen

GameKey.nl Logo
Klanten zeggen: »Snelle reactie op vragen en key op tijd geleverd« »perfecte service« »Geweldig, Goedkoop en snel« 25
Uitstekend
9.3 van 10

25 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (25)

perfecte service

snel en perfecte dienst na verkoop a+++

Featured review of GameKey.nl

GameKey.nl

Snelle reactie op vragen en key op tijd geleverd

Ik heb een ME3 key besteld bij deze shop. Ik was wel wat huiverig want je verwacht niet dat het kan als games stukken goedkoper worden aangeboden maar ik heb de sprong gewaagd en tot zover zonder spijt.

In eerste instantie kreeg ik geen key en bij navraag kreeg ik binnen 15 minuten antwoord dat de keys ruim voor de release datum zouden worden geleverd. Dit was dan ook juist een dag later kreeg ik de key al (2 dagen voor de release). Het bleek om een key te gaan voor de russische versie maar dit was geen probleem, gamekey had al een workaround online staan om de game toch in het engels te kunnen spelen d.m.v. language packs en wat aanpassingen in het registry.

Al met al zeer tevreden met de snelle levering + service.

Als je een soortgelijke vraag stelt aan bv. EA / steam zelf dan duurt het sowieso al dagen tot een week voor je geholpen bent dus helemaal TOP. Bedankt gamekey.

• marco
  • Apeldoorn, NL
  • 1 Beoordeling

Geweldig, Goedkoop en snel

ze doen gewoon wat ze moeten.. goedkope prijzen en binnen 1 sec een email met de cd-key, ook zijn ze erg snel met het beantwoorden van mails.

Excellente service na verkoop

Gamekey heeft mij al verschillende keren geholpen bij het fixen van BF3 en dit binnen enkele minuten.
Verder is het gewoon de goedkoopste manier om aan games te geraken.
Gewoonweg super!

Bliksem snel en betrouwbaar

Veel mensen denken dat dit onbetrouwbaar is maar niets is minder waar, voor een prikkie krijg je de allernieuwste games en kun je vrijwel meteen aan de slag.

Snelle goede service

Betaald via ideal en binnen 2 min had ik de key in mijn mail zitten top service!

GameKey.nl

De beste en goedkoopste cd-key verkopers.

Goede klantenservice, goedkoop en dat is wat voor veel mensen telt.
Service is uitstekend

GameKey.nl

Goede service, na bestelling is mijn betalingniet doorgekomen na een mailtje alles perfect geregeld, en kon ik gebruik maken van met key, Voor herhaling vatbaar.

uitstekend

Snelle levering en werkt perfect:)

eenvoudig en feilloos

ik heb de key besteld , een weinig later zat de mail met de key al in de mailbox.
werkte zonder enig probleem.
dus goedkope en snelle service.
meer moet het niet zijn

GameKey.nl

Fantastische service en snelle levering

Tot nu toe 1 gamekey bij hun besteld dit verliep vlekkeloos. bestellen - betalen - key is al binnen

GameKey.nl

Perfecte Service, Toffe gasten.

Ik kreeg de code letterlijk binnen een minuut.
ik was nog niet klaar met aanschaffen en de toeters en bellen van gmail notifiers en mobieltjes gingen af. ik had de codes al binnen

absurd goedkoop, wat videogames en cadeautjes geven weer leuk maakt.

zal zeker bij jullie blijven bestellen en hou vol!

• Jens
  • Gent, BE
  • 1 Beoordeling
  • Geverifieerde koper

De beste & goedkoopste manier om software/games legaal te kopen!

Hallo,

Ik ga deze review kort houden daar er niet zo heel veel gezegd dient te worden.

GameKey.nl is zoals de titel omschrijft de beste & goedkoopste manier om software en/of games aan te schaffen. En dit op een legale wijze!
De prijzen zijn gewoonweg onklopbaar!
De transactie verloopt zeer vlot! (Je ontvangt je key soms al nadat je bestelling pas enkele seconden is betaald!)
Je krijgt waarvoor je betaald.

En heb je toch een probleem?
De support van GameKey doet er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Ze hebben namelijk een 'niet werkend => nieuw' garantie.
Als je gekochte key niet werkt, stel je het probleem voor, dit wordt bekeken en valt het niet op te lossen krijg je een nieuwe key.
(Heb dit zelf al mogen ervaren)
Ik persoonlijk heb in totaal al 5 keys aangekocht en van de eerste tot de laatste 100% in orde!

Conclusie:
Kortom: AANRADER!

hetgeen datr

het geen dat i kweet

snelle en goede service

Zeer snelle afhandeling en zeker aan te bevelen.

GameKey.nl

super fijn meteen een mail gekregen!

30 minuuten later heb ik bf3 al gespeeld en een goede uitleg om de taal te veranderen:D

Snel en goedkoop!

Snelle levering en super goedkoop, top!

goed

Makkelijk, snel en betrouwbaar. Geen schimmige praktijken en key meteen ontvangen.

Tip: Eerder versturen van e-mail omtrent review. Is voor mij al weer 2 maanden geleden en was het alweer vergeten.

Antwoord van GameKey.nl

Bedankt voor je tip. Vandaag heeft GameKey.nl besloten om met Trustpilot in zee te gaan, vandaar dat je als (oude) klant van GameKey.nl nu pas een mailtje krijgt omtrent de review.

• snivoos
  • 3 Beoordelingen

Het werkt

Na i-deal betaling binnen een minuut de key in de mailbox.

GameKey.nl

snelle levering met goede prijzen

Bestelling geplaatst, betaald (iDeal) en binnen 5 minuten had ik de key al per mail ontvangen.

• Luc Brouwer
  • Luc Brouwer
  • Alphen aan den Rijn, NL
  • 4 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Spotgoedkoop, extreem snel, en uitstekende uitleg.

Ik bestelde laatst voor het eerst een spel op deze website, en ik vertrouwde het niet erg. De prijzen waren zo laag, ik ging er vanuit dat het oplichterij was.
Toen ik echter seconden na mijn eerste bestelling een legale versie van Battlefield 3 aan het downloaden was, was ik overtuigd. Sommige games hebben wat extra uitleg nodig bij het installeren, maar alles staat duidelijk vermeld op de website, en anders kan de staf erbij helpen.
Sindsdien nog drie games besteld. Allemaal even goedkoop en snel.

Absoluut een aanrader.

Geweldig!

Geweldige webshop. Meerdere malen game keys besteld en altijd direct binnen gekregen (na betaling met iDeal). Keys werkten altijd perfect, nog nooit problemen mee gehad.
Aanrader!

Luc Brouwer vond deze beoordeling nuttig

Super!

Ik kon eerst Battlefield 3 niet starten en ik dacht eerst dat het aan GameKey.nl lag. Na contact te hebben opgenomen met de support kwam GameKey.nl achter dat het aan mn drivers lag. Ze reageren meestal binnen een paar uur en bieden ook technische ondersteuning aan. Hier kunnen andere shops nog van leren!!

Een prettige koop ervaring

Ik had bij het online aanschaffen van een Game Key zo mijn twijfels, maar ik had geen enkel probleem bij GameKey.nl
Alles verliep soepeltjes en ik had de Key binnen enkele minuten binnen, even ingevoerd en ik kon meteen mijn game downloaden.

Helemaal Top!

GameKey.nl

Snel, betrouwbaar en GOEDKOOP!!

buitengewoon uitstekende winkel, hebben hier een klant voor het leven !

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten