[REPLY]
Der er elendig service i Gamestop. Når man forudbestiller et spil, så sælger de det bare videre. Derudover så er de heller ikke glade for at tage spil tilbage, som er købt defekte. Til sidst så sælger de nye udgivelser til generelt højere priser end konkurrenterne.
Absolut ikke tilfreds med den service de leverer.
Malte Salicath Mortensen vond deze beoordeling nuttig
Jeg fik spillet Metal Gear Rising Revengeance i gave til PS3. Inden jeg kunne åbne coveret skulle jeg fjerne et klistermæke ved åbningen hvor der står void. Jeg taget dette af og oplever at der sidder en masse klister tilbage som bare ikke vil væk. Jeg tager derfor ned i GameStop på Fisketorvet (med bon) og beder om at få et nyt cover uden klisteret der ødelægger det flotte cover.
Ekspedienten kan dog ikke forstå at dette er et problem og forklarer mig at det er der for at folk ikke spiller det og så returnerer det. Det er måske fint nok, men det er da surt at man bliver straffet med klister når man vælger at beholde spillet. Jeg får at vide at det sikkert kan fjernes med sprit, men hvis det er så nemt, hvorfor ikke give mig et nyt cover og så kan han fjerne det selv? Jeg har altså ikke sprit og jeg skal sku ikke købe noget yderligere bare for at få noget jeg har ret til.
De skal vidst give en noget sprit med hvis man vælger at købe det som gave..
Jeg går op i at mine covers ser pæne ud og det skal jeg også have lov til. Fremover køber jeg ikke fra GameStop, også selvom det ikke er en gave. Jeg vil simpelthen ikke finde mig i at jeg skal diskutere med ekspedienten om et pokkers cover. Jeg er kunden og han skal sku hjælpe mig. Lige fra starten var han meget afvisende og ville næmest ikke have noget med det at gøre. Han kunne ikke se noget problem. Sådan noget gør mig rasende.
Hej allesammen
Jeg købte her for et par uger siden et brugt XBOX spil i gamestop. Jeg spørger manden ved kassen om spilet vil virke selvom det er brugt, og han svarer at det selvfølgelig vil det, og at de jo selv har testet det, inden det kommer på hylderne.
Jeg kommer herefter hjem og sætter det i konsollen, MEN straks begynder xbox'en at larme, og sige underlige lyde, så jeg tager spillet ud igen, og vælger at lade være med at spille det. PROBLEMET er bare at det spil ("som gamestop jo selv har testet") har øddelagt laseren i mit disk drev, så min XBOX nu slet ikke kan indlæse nogle som helst spil. Og den er faktisk ikke rigtig noget værd nu. Mange gange tak gamestop, for jeres uærlige måde at føre forretning på.
Synes bare at alle jer andre der ude der overvejer at købe brugte spil skal lade være.
Engang i midten af februar gik jeg ned i min lokale gamestop i Bruuns Galleri (Århus C!) for at forudbestille det nye Naruto Ultimate Ninja Storm 3 (Will of Fire Edition).
Da jeg bestilte spurgte jeg sælgeren om hvorvidt jeg kunne være sikker på at få en udgave, da jeg ikke kunne komme forbi butikken før hen på eftermiddagen til release - da jeg arbejder i Aalborg. Han forklarede mig at det ikke var noget problem, da de lagde dem til side og skulle det gå helt galt havde de en direkte forbindelse til producenten så de bare kunne få lavet flere. Jeg smækker en 100' mand i bestillings gebyr og går glad derfra.
Sidste onsdag får jeg en mail om at jeg skal huske at hente min kopi her idag (Fredag d. 8/3) og jeg tager derfor tidligt fra arbejde så jeg kan være der i bare nogenlunde god tid. Klokken er 15:30 da jeg går ind i butikken - op til disken og afleverer bonnen for at kunne hente mit spil. Det var så her at mit lille eventyr sluttede.
De kigger hurtigt på på hylderne og ser at de ikke har flere tilbage. Hovsa. Jeg får at vide at da jeg står på bestillings listen skulle jeg kunne få en udgave, men at de må have kommet til at sælge den til en der ikke havde bestilt. -Han snakker hurtigt med sin kollega og så ændrer historien sig dog til at de ikke har fået nok fra producenten - men at de nok skulle skaffe nogen hjem til næste uge - Fint nok, jeg er tålmodig og går derfra lidt skuffet - men dog med løftet om at jeg kunne få en senere.
Fast forward en halvanden times tid, jeg bliver ringet op og får besked på at "Ja, vi får altså ikke flere på lager - og det var noget skidt at vi havde solgt din kopi til en anden"...så nu hed historien altså at de havde solgt til en anden igen? Han tilbød mig dog at jeg kunne få spillets preorder artbook hvis jeg købte den almindelige udgave....men den havde jo ingen interesse - den primære grund til at jeg bestilte der var jo for at få den specielle udgave. Nåh, så måtte jeg tilbage til butikken for at hente mine penge.
Da jeg når ned i butikken er det en anden ekspedient som står ved kassen, og da jeg giver ham bonnen og siger jeg er kommet for at få mine penge tilbage da de havde solgt min kopi - skynder han sig at komme med historien om at "uhh, der var ikke lavet nok fra producenten" talen. Så nu er vi tilbage til den historie. Han forsøger dog også at prakke mig nogle andre spil på, som de nu engang skal - dog var jeg ikke humør til at købe noget som helst fra dem på det tidspunkt.
Så resultatet at mit besøg hos gamestop var et brudt løfte om at jeg nok skulle få mit spil samt et team som ikke kunne finde ud af hvilken historie de skulle fortælle mig som årsag til at de ikke kunne give mig mit spil.
Tak for denne gang, det bliver jo nok den sidste.
en dårlig hjemmeside hvor du ikke kan finde rundt og købe ting så de kommer til døren men deres butik er et okay sted i Esbjerg storcenter men den i Esbjerg gågade havde jeg en dårlig oplevelse med. vi fik at vide hvis man skulle bytte inden 14 dage behøver man ikke bon men så kan man ikke få penge men får et til gode bevis. og det er også helt i orden. vi kommer tilbage ca. en uge efter og de vil ikke bytte varen da vi ikke har en bon med. og vi skulle så hjem efter en bon så vi kan bytte varen. men da vi så kommer der ned siger de at de ikke kan bytte varen synes det er meget træls!!!!
Min søn og jeg har lagt rigtig mange penge i Gamestop i Rødovre Centeret. Drengene der yder en STORARTET service. Vi har aldrig haft problemer med dårlige spil eller hvis vi havde noget vi skulle have byttet.
Altid når vi køber nye spil, køber vi med gameprotection og får altid en rigtig god behandling. Ligeledes når vi forudbestiller spil.
Alt i alt: God service og dejlig betjening i forretningen.
Min søn fik tilbudt EN HALV KRONE og EN KRONE for et PS3 spil bla. (FIFA11), som de sælger videre til 49,-!
Det er da decidereret uartigt! Så hellere sige at de ikke vil købe/bytte.
købte et "nyt spil" collectors edition spil i gamestop i bispensgade aalborg, redeem koderne til spillet var taget i brug
så jeg har købt et brugt spil solgt som nyt og det vil gamestop ik ta retur trods bon folien var lidt i stykker men ekspedienten forsikrede mig at spillet var nyt men det var et brugt solgt som nyt
Overskriften er så godt som sagt.
Gamestop er den ringeste og dårligste spil-kæde nogensinde.
Jeg var en tur hos gamestop Viborg for et par dage siden for at købe et batman-spil til min lillebror i fødselsdagsgave. Men, da jeg så gav ham spillet her igår, sagde han med det samme at det ikke var noget for ham.
Jeg tog det så med det samme hen til gamestop for at få pengene retur. De spurgte om vi har haft åbnet spillet, og jeg sagde nej, eftersom han slet ikke har villet spille det.
Ekspedienten sagde at spillet ellers så meget åbent ud.. Jeg tænkte "hvad".. Så jeg kunne ikke få pengene retur men derimod på et gavekort.. Og det er ret træls eftersom at jeg aldrig nogensinde har tænkt mig at handle i gamestop igen..
Så hvis nogen fra Viborg vil have et gamestop-gavekort på 129kr. Kan de købe det af mig for 120kr..
Præcis som andre herinde har beskrevet, har vi stået med et plomberet spil, vi kun kunne få brugt-spil prisen for. Vi stod 3 mennesker samlet i butikken sammen og spurgte om deres bytteregler og fik forklaret, at de selvfølgelig altid bytter, hvis spillet er plomberet, men at man skulle have en bon, hvis pengene skulle retur. Vi kunne INTET uden en bon, og den havde vi ikke, for den behøvede vi jo ikke, når det blot skulle byttes. Vi fik ingen tilbud om at printe en ny bon. Vi handler ALDRIG mere i GameStop og opfordre alle unge mennesker i vores omgangskreds til at holde sig laaaaangt væk.
Jeg vil gerne rose Dennis og Patrik fra Gamestop i Valby.
De gange jeg har købt mine spil har der altid været god service og de har altid være gode til at hjælpe med de spørgsmål jeg måtte havde.
og de giver sig altid god tid til mig som kunde.
Jeg har besluttet at jeg fremover køber mine spil der.
Så dem kan Gamestop godt være stolte af..
Mvh en meget tilfreds kunde som altid har været glad for at handle hos Gamestop.
jeg hørte fra en ven at man kunne bytte sine Xbox spil + konsol til penge eller til brug i butikken det lød da godt tænkte jeg da jeg havde noget stående derhjemme som næsten ikke var brugt da jeg kommer ned i Gamestop kigger manden på alle mine ting om de har ridser eller andre skader hvilket de ikke har manden bag kassen siger så han vil give mig 80 kr pr spil som har en ny værdi af 400 der hvor jeg har købt dem og min konsol vil han ikke røre da den har en harddisk i fair nok. inden jeg sætter mig i kø for at få mine ting vurderet går jeg rundt og ser de sælger de samme spil som jeg kom ind med til 520 kr brugt men kun vil give mig 80 det fortæller jeg så manden bag kassen han svarede "det vidste han eller kendte han ikke noget til" og det gør de jo jeg vælger at tage alle mine ting og forlade butikken jeg vil aldrig sætte en fod i en gamestop butik igen
jeg holder mig til
www.cdon.com og www.coolshop.dk da de altid har givet en god service og deres spil er 40% billigere det var alt herfra
Kan se, at vi åbenbart ikke er de eneste, der er færdige med at handle hos Gamestop :-( Min søn stod fik Angry Birds til PS3 i julegave. Vi har desværre ikke nogen PS3, så vi ville gerne bytte spillet. Vi fik, som andre her på siden åbenbart at vide, at han desværre ikke kunne få det byttet til et andet spil uden kvittering, selv om der sidder ubrudt label på fra Gamestop. De ville dog godt tage det i bytte som brugt til brugt pris...... Virkelig også den dårligste service jeg længe har været udsat for. Er enig i andres udsagn her på siden om, at Gamestop bevidst spekulerer i dette. Desuden fortæller mosteren som købte spillet, at hun ikke blev orienteret om, at det kun kunne byttes med bon.
Vi er også færdige med at handle i Gamestop.
Har ikke styr på, hvor mange 1000 kroner familien ligger hos gamestop hvert år, men det er mange. Min søn stod så i den situation at han fik to stk. Super Mario Bros. 2 til 3ds i julegave. Han kunne desværre ikke få det byttet til et andet spil uden kvittering, selv om der sidder ubrudt label på fra Gamestop. De ville dog godt tage det i bytte som brugt til brugt pris...... Virkeligt den dårligste service jeg længe har været udsat for. Er sikker på at Gamestop bevidst spekulerer i dette. Desuden fortæller den gamle farmor som købte spillet, at hun ikke blev orienteret om, at det kun kunne byttes med bon.
Familien er nu færdig med at handle i Gamestop.
Uge 52, 2012
Det lykkedes farmor at få Gamestop til at printe hende en ny kvittering... Så problemet er nu løst.
Denne anmeldelse er mere en kritik til den forretningsform som Gamestop udøver og en kritik til de store skuffelser som mange kunder har oplevet og peger fingre af personale angående deres oplevelse.
Jeg synes simpelthen ikke at det er retfærdigt at så megen vrede udtrykkes rettet imod personalet, og det siger jeg på baggrund af mine egne erfaringer som medarbejder i Gamestop.
Jeg var ansat på deltid i Ballerup butikken i godt 8 måneder før jeg sagde op, og i de måneder har jeg oplevet Gamestop på godt & ondt fra et objektivt synspunkt og ligeledes hørt kundernes kritik(det kunne ligeså godt have været dig).
Angående service i forretningerne må man forstå, at Gamestop personale generelt har meget ringe indflydelse på varerne, priserne og leveringer med undtagelse af butikschefen som har en del mere at skulle have sagt. Når en Gamestop ekspedient giver jer en dårlig service på baggrund af bytning af varer, for høje priser eller manglende tilbehør er det ikke et udsagn for dårlig service. Det er udelukkende ledelse i Gamestop som halter bagud.
Uden at skulle inddrage diverse firmahemmeligheder, kan jeg oplyse af alt det formelle styres af hovedkontoret for de scandinaviske butikker. Det er herfra priser, tilbud, bonus tilbehør m.v. kommer fra og de instrukser der bliver udstedt er LOV i Gamestop. Det er fyringsgrundlag for en medarbejder ikke at følge disse,
Det betyder at ekspedienten har meget ringe omstændigheder for at hjælpe dig med at løse et evt. problem eller en pris der er til at rynke på næsen af.
Så bortset fra uacceptabelt behandling fra personale på et personligt plan, er det simpelthen uretfærdigt at bebrejde personalet for en dårlig oplevelse i butikken hvad angår husets regler.
Det man tit oplever er at personalet er meget imødekommende, men de kan ikke gøre meget for dig når det kommer til detaljerne. Og det er meget sigende om de mennesker som arbejder i butikken. Personalet og det inkluder også mig i sin tid ønsker intet andet end at afhjælpe kunden med deres problem - men der er så mange regler som ekspedienterne er bundet af, at det kan være svært at imødekomme kundens forventninger angående defekt, priser m.v. Så når du får det gamle "der er intet jeg kan gøre for dig", så er det netop fordi der er intet EKSPEDIENTEN kan gøre for dig på grund af firmapolitik.
Gamestop er amerikansk forretning. Personalet er dansk. Der sker derfor den blandede oplevelse af god service og mærkelig holdning. American business is all about the benjamins på bekostning af alt andet. Men personalet er mennesker som vil finde det rette spil til dig. Tænk over dette næste gang en konflikt opstår i din Gamestop butik.
Drop forretningen og skån personalet. Det er alt jeg kan sige ved dårlige oplevelser.
Gamestop solgte mig defekte brugte spil - og fortalte mig, da jeg kom retur kort efter sagde han bare"at sådan var det jo med brugte varer" og "det måtte jeg acceptere"
Handl aldrig der!!
eg er gammel kunde i gamestop og har handlet der i mange år.
Jeg handler der primært fordi, jeg generelt får den service og viden som jeg søger.
Ja kan så kan det godt være at jeg kan få spillene billigere andre steder.
Men de andre steder har jeg ikke mulighed for hjælp og rådgivning, og heller ikke den rigtige version af spillet. fx. Fifa, det er jeg altid sikker på at jeg får på dansk, hvis jeg køber det i gamestop, hvor imod hos konkurrenterne er det sådan lidt random om der er dansk med på indholdet. Og sådan en forretning som coolshop der køber mange af deres spil igennem grækenland, ja så er jeg da sikker på at jeg aldrig får det produkt som jeg søger.
Deres brugt handel er god med indbytning og så finde noget nyt på hylderne,
fx. Havde lige købt "kingdoms of Amalur, The Reckoning" for 549,-
Gik hjem gennemførte det og gik tilbage til forretningen for at sælge det.
Pga. jeg lavede en forudbestilling og havde mit medlemskort ved hånden, endte jeg op med at få 35% extra for spillet.
så det vil sige at jeg fik 380,- + 35% altså 513,-
Det vil sige næsten fuld pris.
Det var jeg skam godt tilfreds med. Jeg skulle dog ligge en 50'er på min forudbestilling. Stadig god pris.
Jeg ved at de godt kan sætte prisen højt på deres spil og deres brugte spil i forhold til indkøbs pris.
Men som regel kører de med nogle geniale tilbud.
Fx. ps2 spil for man gennesnitlig en 5'er for pr. stk. hvis de er i god behold.
Og så kører gamestop en kampagne hvor man købe 5 ps2 spil for kun 99,-
Det er jo ikke fordi det er verdens bedtse fortjeneste pr. spil. men det er vel ok, de skal jo leve.
Udover det er jo gået igang med at købe idevices, hvilket giver en god mulighed for at komme af med sine gamle idevices for en fair pris.
Og det er jo slet ikke ringe.
Hvis man er kunde i gamestop er det jo altid rart at man kan få den fulde valuta ud på et gavekort til senere brug.
Generelt er gamestop en speciel forretning der lever på service og mer salg. og ikke impulsiv salg.
Selvfølgelig kan der altid være nogle kedelige episoder med servicen, kan være nye medarbejder, eller en stresset butikschef, som lige ligger inde med meget på skuldrene.
Har da også selv haft nogle sure opstød engang imellem, men har altid endt med få den betjening jeg ønskede i sidste ende, og det er det som der tæller.
Jeg er bare ked af at se at folk, kun kan refere generelt til dårlige episoder, og et par enkelte er positive.
Jeg må sige at generelt er de en forretning man kan mærke der bliver presset af de store kæder, som kan købe stort ind og sætte prisen efter indkøb og som ikke behøves at leve for de penge de tjener på spil.
Nicolas Elmøe vond deze beoordeling nuttig
Nu har jeg handlet meget hos Gamestop igennem tiden, men nogen gange kunne jeg godt bruge, at de faktisk vidste lidt mere end det de gør. Jeg var inde og skulle have lidt rådgivning om et par spil, som vedkommende begyndte at "belære" mig omkring. Jeg stoppede vedkommende flere gange, for han havde taget fejl af hvilket spil der var tale om. > Jeg har en forventning om, at hvis man søger noget vejledning, så får man et svar som hedder:
Sådan og sådan (den rigtige vejledning)
Det ved jeg faktisk ikke, beklager
> Så man altså ikke får en masse lort i hovedet om et spil, som vedkommende har taget fejl af og som IKKE ville indse sin fejl.
> Så ansæt nogen der faktisk brænder for computerspil.
Jeg kan rigtig godt lide at være i GameStop ^_^
Specielt Hr. Leder Boss Morten, er rigtig professionel og god til at fortælle og forklare.. Nyder at snakke med ham, selv med voldsom Social-Fobi (og andet)
Jeg har mange gange købt spil i GameStop i stedet for andre steder, selvom GameStop som regel er dyrere.. Men jeg synes det er helt okay at betale lidt mere for professionel betjening og flinke mennesker..
Morten for President!
Håber det er okay at nævne personer? .. Men han er altså virkelig god, og alle i verden kan lide ham.. Dem jeg har snakket med i hvert fald, Heh heh heh!
Bliver helt trist når det ikke er ham der står i butikken
Jeg kommer inden længe og køber en masse spil igen! (fordi det kan jeg godt lide)
Hej allesammen :-)
Har idag på release dagen købt call of duty black ops 2 eller rettere havde betalt det i nogle dage i forvejen da det skulle forudbestilles.
Jeg går glad ned i forretningen og siger jeg skulle meget gerne have en pakke 2 med det hele tak, og lige et headset. :-)
Det første ekspedienten siger at det kunne ikke lade sig gøre !!
Hva ?? hvad var det for noget, der var blevet lovet mig at der ville komme en pakke 2 til mig idag og jeg skulle bare hente det idag på releasedagen.
Jeg blev lidt småsur, og skældte ham ud og sagde " det kan i ikke mene, min dreng glæder sig så vildt til at se hvad pakken indeholder og spille det nye spil."
Jeg bor udenfor Sønderborg og har bare ikke tid eller lyst til at tage ind igen fordi at posten ikke var kommet som der var snakket om at den ville gøre med pakken inden idag.
Ekspedienten var lidt ja hvad skal man sige, han var faktisk menneskelig, kiggede på mig og hvad han ikke ville gøre for mig, han ville endda komme hjem med spillet til mig og da tænkte jeg, nja så måtte jeg bare skuffe min dreng og få et helvede med ham at spillet ikke var kommet, som lovet og hente det om fredagen da jeg alligevel skulle ind til Sønderborg igen.
Men så fandt ekspedienten ud af det her.
Jeg fik 2 posters reklamer de store, 2 t-shirts, spillet, ja det der var med i pakken og lidt udover, da jeg har 2 drenge, men skal da tilbage og have sound track og halskæder til dem begge. Og headsettet købte jeg selvfølgelig også :-)
Da kan man godt nok sige, super service for en lille kværulant som mig he he :-)
Jeg må sige at jeg er også glad for at denne butik findes, for ca 1 år siden købte jeg et brugt nintendo ds lite med spil og ja en hel del pinde, taske, ja name it,
Og det virker 100% endnu, og det gjorde en dreng meget lykkelig da han fik det.
Det sparede mig for godt 1000 kr at handle der så hvorfor ikke igen ??
Jo bestemt!!!
Hilsen Jeanette, min mand er på billedet :-)
Nicolas Elmøe vond deze beoordeling nuttig
Jeres hjemmeside er dårlig. Udsenet er dårligt også hjælper den ikke med at finde de spil man gerne vil have eller priserne på dem. Men jeres butikker er gode, man får den hjælp man har brug for.
Jeg har brugt Gamestop i lang tid, og jeg har aldrig haft nogen problemer med servicen. Så jeg forstår ikke hvorfor så mange har givet dårlige anmeldelser.
Nicolas Elmøe vond deze beoordeling nuttig
GameStop er ikke særligt godt.
Priserne er alt for dyre.
Servicen i deres butik er dårlig. jeg var en dag i deres butik og skulle bare se lidt omkring og ham ved kassen sagde: ''Hvis du pre-order det der så får du det der og bla bla'' han sagde det 20 gange og jeg blev ret vred, så jeg gad ikke mere.
Efter nogle dage var jeg der igen og jeg købte dead island Game of the year edition med nogle headphones og alt muligt i en box. Jeg kommer så hjem og opdager at der ikke er CD ELLER koder i som der skulle havde været. Jeg blev rasende fordi jeg skal bruge 200 kr. på tog og bus hver gang jeg tager til den butik, så nu skulle jeg bruge 200 kr. mere på grund af deres fejl?! Og det er ikke første gang det sker.
Og man tror det ikke kan blive værre men jo det kan det. De sælger f.eks. Et helt nyt spil til 549 kr. og det samme spil BRUGT til 500 kr.? Hvad er det for en logik?
Og 549 kr for et spil?! ALLE andre steder får du det får 400!
Man kan få det samme spil til 349 kr eller 400 kr på coolshop.dk
Jeg handler aldrig mere hos jer.
Jeg forstår ikke hvad alle er så sure over.. Det kan godt være at spillene er dyrere, men de er en forretning. Jeg syntes selv betjentingen er fantastisk i både Waves og CITY 2..
Når man forudbestiller for man blandt andet posters og vouchers!
Jeg har forståelse for at vare skal være dyrere i butik fremfor netbutik, du har muligheden for direkte kontakt og rådgivning fra en ekspedient. Men hvorfor skal spil være 150 dyrere i butikken end på nettet, jeg vil syntes 50 kr. var rimeligt.
Og jeg kan efterhånden ikke gennemskue alle deres tilbud, - 10% ekstra ved forudbestilling og 100 gavekort, hvis du aflevere første fødte søn osv.
Sæt nu bare en fornuftig pris i stedet.
Jeg var forleden nede i GameStop med ca 10 PlayStation 2 Spil som jeg næsten ikke har brugt
Jeg hade høret at GameStop købte folks gamle Spil, så jeg tog dem alle med derned og fik bedømt dem (Det skal siges de var næsten som nye og NÆSTEN uden riser)
De åbner så dem allesammen og checker CD'erne og sætter dem på plads igen... "Vi kan give dig 100kr for dem allesammen" sagde ham bag ved kassen. Jeg tænkte (Tja... Det er da ok, så er jeg af med dem)
MEEEN! Jeg nåde Ikke at sige 1 ord før han sagde Flabet til mig "Men jeg trækker 50Kr fra fordi de allesammen er Riset... og Jeg trækker 30Kr mere fra fordi de skal pudses, Så du kan få 20Kr for alle 10 Spil"
Og i det øjeblik jer høre den pris Tager jeg simpelthen spillene direkte væk fra ham og propper i posen med det samme og kigge rop på ham "Seriøst! Prøver du lige nu og snyde mig!?. Du vil give mig en sølle 20'er for de her 10 PS2 spil som Næsten ikke er riset eller brugt!? Hvis jeg sagde ja tak til det vil jeg forlade butikken hvor alle de spil jeg har afleveret komme på hylden hvor der står 70-100kr per styk for dem! Du vil give mig en F*****g flad 2 Krone for 1 PS2 spil som i sætter til salg for 80kr bagefter!"
Jeg forlod butiken uden ham ved kassen overhoved fik lov at svar tilbage.
Aldrig! ALDRIG Skal jeg sætte mine Ben hos dem mere... Har læst andres kommentar om deres priser.. og jeg er Total ENIG! Dyret!
Har lige solgt 4 ud af de 10 PS2 spil jeg hade for 150kr til en af mine Kammerater,s Lillebror og Han har kun sagt Positive ting om dem.
GameStop Snyder jer for jeres spil, og sætter dem 40x op den pris som de gav jer for dem.
Hvis i skal af med nogen spil... sælg dem over nettet!
Har ikke handlet på Gamestop, men deres hjemmeside er simpelt hen for ringe. Som kunde, vil jeg kunne se prisen inden jeg tager ind i butikken.
Hvis priserne ikke er på hjemmesiden får man en god ide om hvorfor.
Jeg handler ikke i Gamestop.
Deres priser er de samme som alle andre butikker - men de har så den fordel at de også sælger brugte spil. Tommel op for det, for det har godt nok sparet mig for mange penge efterhånden.
Jeg bliver også altid taget enormt godt imod nede i butikkerne, og personalet er altid god for en sladder om spil.
Jeg besøger deres Sønderborg afdeling, da jeg manglede en controller til min Xbox 360, ekspedienten anbefaler mig at købe en brugt, da de er billigere end et nyt stik. Jeg går hen i deres "rodekasse", og finder et stik med genopladeligt batteri, og hører om de stadig yder samme garanti på varen, som hvis jeg købte en ny, og det gjorde de naturligvis. Alt er fint, og jeg får købt min "nye" controller. Da jeg så kommer hjem, og konstaterer at de har solgt mig en controller med et ødelagt batteri i (Vil ikke lades op), og kontakter butikken, vil ekspedienten ikke give mig mine penge tilbage, eller lade mig bytte varen til noget andet, da der på deres stander står "Controllere", og ikke "Controllere med opladeligt batteri", og han mener, at han kun skal dække skaderne, hvis der kommer nogen, på controlleren, og ikke selve batteriet, som sidder i controlleren. Han siger, at det faktisk er tilfældigt, at jeg har fundet et med opladeligt batteri i kassen, da de normalt er lidt dyere(Vist ikke min fejl, vel?). Efter en nedladende forklaring, prøver han at slippe af med mig, ved simpelthen bare at ignorerer mig. Jeg får skabt lidt opmærksomhed igen, ved at snakke lidt højt, og fortæller ham, at han altså skal dække det, da han jo har solgt mig det, og at hans kollega lovede at købeloven selvfølgelig stadig gælder. Til sidst går han hen og henter et nyt batteri til mig, og giver mig det, uden at sige et ord. (Måske han kom i tanke om at jeg faktisk havde ret...?)
Man skulle tro man handlede med et 12-årigt barn. Sidste gang jeg kommer der :-)
Jeg kan godt li' deres butikk, og jeg finder tit et dyrt spil, brugt og til en rigtig god pris.
Jeg synes Geamstop er en hyggelig virksomhed, hvor man for det meste kan få en fin info om de spil man nu gerne vil købe osv.
Jeg har læst mange af anmeldelserne og jeg må selv sige at jeg har fået overdrevet god service hos Gamestop (I Ballerup og Lyngby).
De er altid hjælpsomme og meget imødekommende især i Ballerup Centeret. Så hvis man har brug for seriøs hjælp og måske en lille snak med medarbejderne. Så er det klart i Ballerup's Gamestop at man skal handle.
Jeg spurte engang en kvindelig medarbejder hvilket spil hun kunne anbefale og hun nævnte hurtigt en masse titler på spil til Xbox som jeg ikke engang havde hørt om før.
Det er dog direkte dumt at sælge sine spil til Gamestop, da man næsten for mere ud af at beholde dem. De giver meget lave priser for dine brugte spil og sælger dem for mere.
Men husk at tænke på at Gamestop er en forretning og jeg tror personligt at det som butikkerne tjener mest på er at sælge brugte spil til mere end hvad de selv giver for dem.
Det som gør at jeg synes at Gamestop er en god butik er at deres udvalg altid er vanvittig stort. Især i brugte spil. De har faktisk flere brugte spil end nye, og det synes jeg er så fedt.
hej jeg opfordrer alle der har handlet hos gamestop til at boykotte dem deres priser er alt for høje deres service er elendig. jeg vil istedet opfordrer alle der har har handlet hos gamestop til at handle hos coolshop de har virkelig lave priser og så har de fri fragt. med venlig hilsen mp
Havde forudbestilt Biablo 3 til min søn. Jeg fandt så ud af at der i waves var en Blockbuster der havde natåbent, gik jeg tilbage og bad dem om at sætte pengene tilbage på mit kort. Det blev gjort med et skævt smil på læben og en lidt galgenhumoristisk kommentar om at placering er meget vigtig når man ligger i et center. Blockbuster har nemlig en dør ud til virkeligheden selvom centeret er lukket og ja så var spillet såmænd også lidt billigere! Tankevækkende egentligt.
Havde den tvivlsomme oplevelse af børnene fik fødselsdagsgaver, købt i GameStop. Da de havde spillene i forvejen, kørte vi ind til den nærmeste GameStop butik i Aarhus. Her kunne vi ikke bytte de uudpakkede varer trods fremvist bon.
Der stod spil, præcis magen til på deres hylder, men spillene var ifølge ekspedienten for gamle og kunne ikke byttes.
Hvis vi ville klage over det, måtte vi køre til GameStop i Grenå og "se hvad vi fik ud af det".
Der var intet serviceminded over behandlingen.
Her kommer vi aldrig igen.
Sikke en ringe betjening.
Martin vond deze beoordeling nuttig
I starten af året forudbestilte min 11-årige søn en PSVita i Gamestopbutikken i Ballerup. Da vi kom ned og hentede den, beklagede de at de medfølgende høretelefoner desværre ikke var kommet, men at de ville ringe ligeså snart de fik dem. Okay.
Efter godt en måned, hvor vi ikke hørte fra dem, ringede min søn for at høre om der var noget nyt, men det vidste de ikke. Efter yderligere en uge eller to, ringede han igen og fik igen ikke rigtig noget svar. Så måtte jeg jo træde til... Jeg ringede så, og fik at vide at de ikke havde høretelefonerne, men at hendes chef havde sagt, at vi ku få hans egne, for han sku ikke selv bruge dem. Hva..., spurgte jeg. Vil det sige at de er brugte? Det kan jeg ikke oplyse, svarede hun. Men det ku jeg tale med ham selv om, han ville ringe til mig senere. Han ringede ikke. Dagen efter ringede jeg så igen og fik chefen i røret. Han lagde ud med at sige, at det jo havde været "en uheldig sag for alle parter". Nå men vi ku få hans høretelefoner, de var ikke brugt, men koden til dem havde han brugt, så den måtte vi altså undvære. Det synes jeg jo ikke var særlig tilfredstillende. Han syntes selv han var meget serviceminded med det tilbud og sagde, at han jo også ku vælge "at sætte hårdt mod hårdt". Det lød truende i mine ører.Han sagde også, at jeg selv måtte ta sagen op med Sony, for det var jo dem der ikke havde leveret høretelefonerne... Nej, det er sgu ikke kundens opgave.
Og de havde også haft personaleudskiftning og så måtte jeg jo ligesom forstå, at så var det jo ikke rigtig deres skyld og bla, bla. På intet tidspunkt fik jeg en undskyldning, og de tog i øvrigt altid forbehold for udsolgte varer og i det hele taget fralagde han sig bare ethvert ansvar. Det hele endte med at jeg sagde "Vil det sige, at det bedste du kan tilbyde mig er, at vi kan få dine gamle høretelefoner uden koden til?" "Nej, dem havde han faktisk ikke lyst til at gi mig mere" - og så smækkede han røret på (!) Fedt.
Efter den samtale ringede jeg til Forbrugerrådet. I flg. dem er der slet ingen tvivl om, at det er Gamestops ansvar, at levere den vare som vi har bestilt og betalt for. Hvis ikke de kan det, skal de kompensere for den del af varen som mangler. Længere er den ikke. Det vil jeg nu skrive til Gamestop og hvis de nægter det eller bare ignorerer mit brev skal sagen videre til Forbrugerklagenævnet, som så vil lægge sag an mod dem. For som juristen i Forbrugerrådet sagde, så er der slet ikke noget at diskutere i denne her sag - det er ene og alene Gamestop, der ikke har overholdt deres del af købsaftalen.
Det var butikken i Ballerupcentret.
Mark Sander Schmidt vond deze beoordeling nuttig
Jeg har aldrig haft nogen problemer. Hverken i deres fysiske shops eller over nettet. De har været åbne til at komme med fede tilbud eller gode idéer til gaver!
Min søn på 9 år fik et par spil som han ikke var gammel nok til.. ville bytte dem til noget andet som kunne passe ham lidt bedre. kunne ikke fremskaffe en bon, men plomberingen var stadig intakt...
kunne ikke byttes, selvom de var plomberet, men jeg kunne jo sælge dem og få brugtprisen for dem, sagde knægten bag skranken.............ikke iorden, handler der aldrig mere...
(kunne få 60 kr. for helt nye ubrugte spil med plombering, som kostede 600 kr.)