We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Gazoom Beoordelingen

Gazoom Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Gazoom and give your own review of Gazoom 92

Het bedrijf verantwoordelijk voor Gazoom probeerde misbruik te maken van de diensten van Trustpilot. Dit domein is om die redenen afgesloten voor beoordelingen, tot de zaak opgelost is.

• BEOORDELINGEN (92)

OOK GEEN SPEL>>> WEL BETAALD

Wat een gedoe met gazoom. Ik heb ook een game besteld en zoals vele anderen kreeg ik ook een mailtje dat het uitverkocht was en dat ik het spel snel nageleverd kreeg.
22 euro aan belkosten sinds eind augustus toen ik het spel bestelde.
in plaats van hun 'snelle levering'ben ik nu al 4 maanden verder en niks ontvangen.

Misschien een idee om gezamelijk aangifte te doen o.i.d.?

Featured review of Gazoom

Gazoom

Geen service, lijkt bijna of er niemand werkt.

10 dagen geleden een PS3 slim 250gb met Final Fantasy 13 besteld. Zou 'm na het weekend krijgen. Niks binnen. Ik een ticket gemaakt op hun website. Kreeg daar erg snel antwoord op, zou 'm donderdag binnenkrijgen. Op die donderdag weer niks. Ik opgebeld. Eerst waren ze niet eens bereikbaar. Toen ik eindelijk iemand aan de lijn kreeg, werd mij verteld dat er ALWEER vertraging was, zou nu op maandag 12 julie verzonden worden, en voor de vertraging zou ik een gratis game krijgen. Goeie poging tot het tevreden stellen van de klant, zou men zeggen...
Ik vroeg of Assassin's Creed 2 een mogelijkheid zou zijn als gratis game. Hier kon mevrouw niet op antwoorden, ze zou het navragen en me daar even over mailen of terug bellen. Nog steeds niks gehoord. Alle tickets die ik maak, worden niet beantwoord. Emails worden beantwoord met: Maak een ticket. Bellen kan niet, omdat de verbinding verbroken word meteen nadat ze zeggen: "Wij staan u graag persoonlijk te woord." Ja, nou.... De keren dat ik er wel doorkom, word de verbinding gebroken na 5 minuten wachten. ELKE KEER.

Update:

Ongeveer 10 minuten na het maken van deze review kreeg ik een mailtje van Koen. Ondertussen dat ik mailcontact met hem had, lukte het me ook om iemand aan de telefoon te krijgen. Nu achteraf hebben Koen en de telefoniste, Monique, de volgende regeling met mij gemaakt:

15 euro korting op Assassin's Creed II, voor al het gedoe.
Komende woensdag nemen ze nog even contact met me op, en uiterlijk donderdag beloofden ze dat de hele bestelling geleverd zal worden.

We zullen zien hoe het uitpakt. Ik vind het jammer dat ik een slechte review heb moeten schrijven om dit probleem goed onder de aandacht van Gazoom te brengen. Uiteindelijk dan alsnog de service gekregen waarop ik vanaf het begin hoopte. Als de bestelling nou ook echt op donderdag komt, mag ik Koen en Monique bedanken voor het goede werk.

Wouter Vd Boogaard vond deze beoordeling nuttig

Gazoom: pure oplichting!

Bestelling na 3 maanden nog steeds niet ontvangen. Gazoom is ook niet te bereiken: niet via email of hun zogenaamde berichtendienst, en niet via de telefoon, hebben zogenaamd een telefoonstoring. Betaling destijds gedaan via IDEAL. Op mijn verzoek om de bestelling te annuleren en het bedrag terug te storten, wordt niet gereageerd. Advies: wegblijven daar. Wie kan mij advies geven? Zo te zien zijn er veel gedupeerden!

Zie uit reacties van iemand anders dat Koen van Gazoom reageert op deze reviews.....ik krijg een sprankje hoop. Oproep aan Koen: zie miijn ticketnummer 106448!!!

zware kut site

ik heb op 6 sept een bestelling gedaan en tot nu toe nog niets ontvangen,heb al verschillen de keren gebeld en krijg dan niemand aan de lijn,
en een ticket invullen heb je ook niets,je krijgt gewoon geen andwoord.

je kunt maar een ding doen met die site je reet er mee afvegen.

het zijn gewoon oplichters.

Schandalig

Op 18-7-2010 een PS3 250 GB voor mijn zoon die medio augustus jarig is.
Opdracht werd keurig bevestigd. Ongeveer 1 week later een berichtje dat het artikel i.v.m. de grote vraag uitverkocht was en binnenkort nieuwe levering werd verwacht. Op de verjaardag van mijn zoon telefonisch geinformeerd (wat overigens zeer moeizaam ging door hun (on)bereikbaarheid) naar de status van de bestelling. Beloofd werd dat de PS na twee dagen in ons bezit zou zijn. Per email zou een T&T nummer worden afgegeven. Niet ontvangen dus, en ook geen PS. Naderhand werd geen telefoon meer opgenomen. Bestelling dus maar geannuleerd. Deze annulering werd onmiddelijk door Gazoom bevestigd met de mededeling dat ze hun paymentprovider het aankoopbedrag zou restitueren. Om een lang verhaal kort te maken: Ik wacht nog steeds op m'n geld. Ingediende tickets werden niet meer beantwoord.
Ik bleek niet de enige te zijn, maar één van de velen in een groeiend leger van gedupeerden van de praktijken van dit bedrijf.
Schandalig!!!

Gazoom

ik voel me, nee ik ben opgelicht

ook ik bestelde een game bij gazoom. het zou binnen 10 werkdagen geleverd worden. dit zou net voor de verjaardag van mijn zoon zijn. de game is echter nog steeds niet onvangen en op de verjaardag van mijn zoon stond ik met lege handen.
contact hierover met gazoom krijgen lukt niet, zowel via de mail niet of per telefoon.
ik denk dat de goede beoordelingen die over gazoom geschreven worden van gazoom zelf komen om zo hun naam te redden.

levertijd + bereikbaarheid

ik heb hetzelfde probleem als henk. Toen ik mijn pre-order deed voor Black Ops was de levertijd 2 dagen. Hier kon ik nog mee leven. Even later voordat Black Ops uitkwam werd dit veranderd in 3 dagen. Inmiddels zijn het 3-5 WERKdagen. Logisch zouden deze levertijden zijn voor mensen die het spel later besteld hebben, maar ik heb hem 2 maanden geleden ge-pre-ordered, dus Gazoom gaat blijkbaar anders om met zijn klanten. Ik wacht dus al een week, terwijl iedereen om me heen het spel al speelt.
Natuurlijk heb ik Gazoom hierover iets willen vragen, maar ze zijn ontzettend slecht bereikbaar. Ook is de tijd dat ze bereikbaar MOETEN zijn van 13:00-16:00, heel kort.

Call of Duty Black ops

Ik heb Call of Duty Black ops op deze site bestelt voor €50,- alles leek in orde te zijn maar na 3 weken wachten heb ik geprobeert contact met ze te krijgen. het telefoon nummer wat er staat doet het niet. en op de email krijg ik geen antwoord. Waarschijnlijk ga ik aangifte doen bij de polititie kijken wat zij der aan doen. 1 tip

BESTEL HIER NIKS!!!!!!!

Gazoom

had ik dit maar eerder gelezen.

Na heel veel positieve ervaringen met een online-bestelling doen via verschillende websites, heb ik Mario Kart Wii proberen te bestellen via Gazoom. Tijdens de bestelprocedure ging het al fout. Na het betalen via Ideal kwam er foutmelding van de Gazoomsite. Dus wel betaald, maar de bestelling werd niet afgerond, ik heb dus ook geen bevestiging met bestelnummer. Na het aanmaken van het Ticket via het mailsysteem geen antwoord, telefonisch niet te bereiken. Waarschijnlijk ben ik mijn geld dus gewoon kwijt, denk je als alleenstaande ouder met een beperkt budget een goedkoop sintkadootje voor je kinderen te hebben gekocht en is je geld weg en nog geen kado. Flink balen! Pas nadat het fout is gegaan zag ik de negatieve reviews, had ik dit maar eerder gelezen, dan had ik via Gazoom niks proberen te bestellen.

Vlak na plaatsen van deze review kreeg ik een antwoord op mijn aangemaakte Ticket via de mail. Er staat in dat de bestelling in goede orde is ontvangen en ik deze binnen het gestelde termijn (stond 3-5 dagen voor) ga ontvangen, ik ben benieuwd!

Het is inmiddels 10 dagen na het plaatsen van mijn bestelling. Niks ontvangen! De belofte van het tijdig leveren is dus niet nageleefd. Flink balen dus! Nog maar een mailtje gestuurd, maar ik ben bang dat dat niks op gaat leveren. Als ze nog enigszins fatsoen hebben, storten ze mijn geld terug!

NIET KOPEN

lees onderstaande slechte beoordelingen, wij ook een bestelling(12-09-2010) gedaan en betaald, nog steeds niks ontvangen,mailcontact levert niks op, geen reacties mogen ontvangen, in artikel 5.8 van de voorwaarden van Gazoom staat dat als een spel na 30 dagen nog niet geleverd kan worden dat je dan je geld terug krijgt, ook hier geen reactie op gehad. Het is nu 10-11-2010 hoop dat we of het spel krijgen en dat we het geld terugkrijgen. En telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Aangifte doen is misschien wel een goed idee.

Wouter Vd Boogaard, Marc & A.J. Gouw vond deze beoordeling nuttig

Opgelicht!

Na 3weken te hebben gewacht op mijn bestelling die maximaal na 10 werkdagen zou worden geleverd ben ik het zat. ik heb geprobeerd te bellen te mailen contact op te nemen via het ticket systeem maar allemaal ZONDER suc6!
Via een vriend ben ik bij Gazoom terecht gekomen hij was zeer te spreken over deze winkel. Ik wilde de game DJ hero graag en zag dat hij hier goedkoop was. heb hem vervolgens besteld met het bovenstaande als gevolg.
Het gekken aan al dit is dat er zeer verschillend over deze winkel wordt gesproken de ene is zeer positief en de ander totaal niet er zit geen beoordelaar bij die in het midden zit. Goed geholpen worden bij gazoom is mogelijk. Maar dit zal echter niet in alle gevallen zijn!

Jimmy, Clark Kent & Knud vond deze beoordeling nuttig

Oplichting?

Artikel besteld en betaald. Niet geleverd. Tel. niet kunnen bereiken.
Na dreiging met aangifte politie reactie op ticket gekregen: Levering na 29-09-2010: Niets ontvangen, ook de terugvordering van de betaling levert geen reactie op.
Aangifte gedaan. Hier niets kopen!!!

Wouter Vd Boogaard & Marc vond deze beoordeling nuttig

Bestelling Final Fantasy

Ben tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Dit was de game Final Fantasy. Ik had de speciale editie besteld, kreeg 's middags een mail met een track&trace code van de TNT en de volgende dag werd het pakket aangeboden. Vond het een prettige ervaring.

Nog steeds niks gekregen

1 augustus playstation 3 besteld met controller en battlefield, 1 september geannuleerd, 2 september telefonisch contact gehad, geld zou teruggestort worden en voor het ongemak een gratis game, tot op heden nog steeds ontvangen en geen reactie en contact meer mogelijk. Rechtbijstandverzekering ingeschakeld en aangifte gedaan bij de politie

Wouter Vd Boogaard & Marc vond deze beoordeling nuttig

Gewoon TOP

TOP, ik heb 2 blu-rays besteld bij Gazoom. Binnen 3 dagen alles thuis via de TNT en netjes verpakt. Ook ben ik netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling via email.

Gazoom

Mooie website met goedkope prijzen

Was op zoek naar de game Kane & Lynch 2 voor de PC en bij Gazoom was deze erg voordelig. Deze was op voorraad en had ook netjes het de volgende thuis. Ik vindt het een overzichtelijke site met goedkope prijzen en nette levering.

Gazoom

geen service en geen game

heb 3 weken terug een game besteld: f1 2010. zou binnen 2 dagen in huis zijn. maar nog steeds niks. verschillende malen gebeld maar krijgt niemand te spreken op de tickets reageert ook niemand. heb spel al betaald. ga morgen stappen ondernemen om mijn geld terug te krijgen.

groet jacco

Gazoom

Snelle levering en achteraf betalen

Ik heb geen problemen gehad met deze shop, voor de zekerheid had ik achteraf op factuur als betaaloptie gekozen en alles ging goed. De DVD's die besteld had waren binnen 24uur bezorgd en betalen kan nu binnen 2 weken.

Gazoom

Gazoom is loze beloftes en geen geld retour

Product besteld, niet op tijd te leveren. Annuleren volgens hun mogelijk en dus gedaan en het geld (betaling creditcard) zou binnen 2 weken terug gestort worden. Nu, VIER maanden verder, nog geen cent ontvangen.

Tickets wordt slecht op gereageerd en dan doen ze dus loze beloften. Duur -0900 nummer wordt niet opgenomen en na 10 minuten verbroken! Tel uit je winst... Zeer slechte webwinkel, zeg maar oplichters.

Gazoom

Uitermate snelle en correcte levering.

Ik had de pre-order van PES 2011 bij Gazoom besteld. De kwam keurig op de releasedatum binnen bij mij. Netjes geseald en ik met een factuur zodat ik achteraf kon betalen. Prima service.

Topprijzen en goede hulp

Door de lage prijzen viel mij deze wikel op. Ik heb hier een game voor de Wii en de DS besteld en deze had ik snel thuis. Games waren nieuw en geplastificeerd. Ga hier zeker vaker wat bestellen.

Ik voel me bestolen

Een Wii fit plus besteld in Juli, na 6 weken nog niets ontvangen en telefonisch niet bereikbaar.
Na enige tijd contact gehad en belofte gehad dat geld terug gestort zou worden. Nu 3 maanden later nog steeds geen geld terug en geen antwoord meer via klachtenticket.

Marc, C.Y. Lam & Wouter Vd Boogaard vond deze beoordeling nuttig

Oplichters

Op 6 september Playstation 3 120 gb, spel en extra controller besteld en betaald ( 338,60 euro) van het geld van mijn 4 jarige zoon die zijn wii had verkocht. Binnen 3 tot 5 dagen zou geleverd worden. 2 x telefonische belofte gehad dat de levering de deur uit ging maar 6 weken later nog steeds niks ontvangen. Telefoon nemen ze niet op en mails reageren e ook niet op.

Ik zou iedereen adviseren op www.mijnpolitie.nl aangifte te doen van internetoplichting en dit nepbedrijf te laten stoppen

GAZOOM INTERNETOPLICHTING!!

Vanaf 25 juli wachten wij al op onze bestelling.Wekelijks contact via de ticket service waar je in het algemeen wel snel antwoord krijgt op je vragen maar de een is nog duisterder dan de andere. Het is een bedrijf die zijn beloftes niet nakomt en er na voor zorgt dat is vanaf juli al wacht op mijn bestelling maar het geld hebben ze al binnen zo slim zijn ze wel. Telefonisch is de lijn altijd druk druk druk of ze zijn gesloten. Bel niet dit kost je ook nog eens vele euro's en contact hó maar. De telefoniste is altijd druk druk --> Jah jah ik krijg sterk het idee dat ik met internet oplichting te maken heb en dan is het fluiten naar je bestelling. Advies NIET BESTELLEN BIJ GAZOOM.NL

• r
  • 1 Beoordeling

wacht nog steeds op mijn geld retour, spellen leveren ze in ieder geval niet

Echt waar, nooit, maar dan ook nooit iets bestellen bij deze internet criminelen. Zij hebben geen goed leverend bedrijf en zouden compleet geblacklist moeten worden bij banken en de KVK. Ik snap niet dat zij de naam internet bedrijf met safe pay keurmerk mogen dragen. Je krijgt geen spellen, geen reacties op mails, telefonisch niet bereikbaar, louzie loesje zaak waar je nooit iets mee te doen wilt hebben. Echt een boevenbende.

CD goed ontvangen

De remix CD van Lady Gaga had een leuke prijs bij Gazoom en daarom hier besteld. CD was in nieuwstaat en geseald en zat in een goede degelijke verpakking.

Gazoom

Vriendelijke service en goed geholpen

Voor een verjaardag waren we zoek naar een spelletje voor DS computer. Via een advertentie kwamen we bij gazoom terecht. De spelletjes die we besteld hebben waren op voorraad en na bestelling waren die de volgende dag in huis. Prima ervaring en gelukkige jarige:)

Gazoom

Goedkope games en tv series

Na al een keer een game hier besteld te hebben heb ik nu het nog ontbrekende seizoen van Lost besteld. Vooral de prijs was erg mooi. Er word bezorgd met barcode dus dat is ook altijd mooi. Shop met voordelige prijzen waar ik zeker vaker ga bestellen.

Gazoom

Lijkt niet een serieus bedrijf

Ik heb hier besteld, maar nooit geleverd gekregen. Ook wacht ik nog steeds op mijn geld terug. In de 30 dagen die ik ze heb gegeven om te leveren heb ik meerdere malen met ze contact opgenomen. Ze bleven maar de datum verplaatsen zonder zich er aan te houden. Heb ernstig het vermoeden dat ze de controller nooit gehad hebben en probeerde zo lang mogelijk het moment dat je geld terugvraagt uit te stellen.

Helaas via Ideal betaald. Na 30 dagen op basis van Algemene Voorwaarden koop ontbonden en geld terug gevraagd. Meer dan de eigen voorgeschreven 30 dagen gewacht op betaling. Uiteindelijk via het betaalbedrijf mijn geld terug gekregen. Geld teruggeven als je niet levert is er bij dit bedrijf dus NIET bij.

D Peeter, C.Y. Lam & Wouter Vd Boogaard vond deze beoordeling nuttig

Spellen goed en onbeschadigd

3 Spellen besteld hier en gekozen voor de optie om achteraf te betalen. Dit ging prima spellen binnen afzienbare tijd in huis met een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen.

oplichters

betaald en niets ontvangen. gebeld, maar na 5 min. wordt verbinding verbroken. Op website staat dat ze momenteel niet telefonisch bereikbaar zijn. Goh hoe zou dat nou komen???? Mijn zoon is nu wel zijn EERLIJK verdiende centen kwijt.

Tevreden

Afgelopen donderdag de game Dead Rising 2 voor de Playstation besteld. En de daar op volgende dag kreeg ik deze thuis bezorgd. Het spel zelf was in nieuwstaat en de prijs was prima.

2 juli PS3 besteld -> niet geleverd en geen geld retour

2 juli bestelling van PS3 gedaan echter levering bleef uit.
Na verloop van enkele weken nog geen leverering en via ticket overeengekomen dat levering geannuleerd werd en dat terugbetaling plaas zou vinden. Echter tot op heden niets retour (4/10/2010).

Tel. zijn ze niet te bereiken en op tickets volgt geen antwoord.
Oplichters!!

D Peeter, Marc, C.Y. Lam & Wouter Vd Boogaard vond deze beoordeling nuttig

echt wel goedkoop.

Vorige week heb ik een racespelletje voor mijn vriend gekocht.
Heb even gezocht maar vond de goedkoopste hier, zaterdag kreeg ik t al thuis... vriendje helemaal blij. so far so good.
Aleen ik niet zo want ik kon geen tv meer kijken....
Verder super winkel en vooral lekker goedkoop;)

Gazoom

Geen levering, niet bereikbaar en geen reactie op mails

Dit bedrijf is echt de meest waardeloze van alle keren dat ik iets op internet heb besteld. Betaal vooraf en daarna wordt niets geleverd. Afgesproken tijden worden niet nagekomen en daarna hoor je niets meer. Bedrijf is onbereikbaar. Waardeloos. Weet nu wel beter. Eerst googelen voordat je iets koopt. Op de 1e pagina met resultaten wordt meteen duidelijk dat dit oplichters zijn. Heel bijzonder dat hier een goede beoordeling wordt gegeven. Ik wil niets insinueren, maar de posts met een goed beoordeling zijn allemaal vrij hetzelfde qua opbouw.

ADVIES: NIETS KOPEN HIER.

D Peeter, C.Y. Lam & Wouter Vd Boogaard vond deze beoordeling nuttig

Goedkope DVD Series

De bestelling die ik gedaan heb was prima. Ik ben een fan van de serie lost en heb daar 2 seizoenen van besteld. Alles ging vlot en werd goed afgehandeld.

Gazoom

Zeldzaam slecht!!! Niets bestellen!!

26 juli 2 spelletjes besteld en per ideal betaald, tot nu toe niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar, E-ticket wordt niet op gereageerd. Pas na plaatsing van een klacht bij Tros radar forum ineens bericht van ene "Koen" die het allemaal wel even zou oplossen.
Mijn conclusie: oplichters van het zuiverste water.

Goed en netjes geleverd

Aangezien mijn ps2 console stuk was gegaan ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe. Bij Gazoom hadden ze deze nog op de website staan. De prijs was gunstig en ook was deze uit voorraad leverbaar. Ik heb deze besteld en kreeg de ps2 de volgende dag binnen. Ik ben tevreden over de afhandeling en de verzending.

waardeloos

ik snap niet dat er een 7,1 bovenaan de site staat. ik wacht al ruim een maand op mijn wii spel. even geleden kreeg ik dan wel antwoord op mijn ticket dat het spel 5 september bij hen geleverd werd en vervolgens naar de klant werd gestuurd. nu 13 september en nog niks van hun gehoord. dit was echt mijn laatste bestelling daar!!!!

Opgelicht?????

Ook ik ben echt niet tevreden over Gazoom, heb ook een spel besteld voor mijn zoontje het is onderhand al 4 weken geleden, en dan zeggen ze ook nog snelle levering, heb al gebeld maar je krijgt geen contact al een paar keer een mail gestuurd maar het helpt allemaal niets. Ik snap niet dat it bedrijf nog bestaat!!!

D Peeter, C.Y. Lam, Wouter Vd Boogaard & Marc vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten