Execution time: 672ms

361 BEOORDELINGEN

Featured review of GCShop

dinsdag 24 augustus 2010

Goede webwinkel

Gcshop is een prima webwinkel met uitstekende prijzen. Ik heb een tijdje geleden C&C4 besteld, maar deze was toen binnen een week 7 euro goedkoper geworden. Ik heb toen een mailtje gestuurd met hoe kan dat en waarom heb ik dan de volle pond betaald. Toen kreeg ik een mailtje terug dat ze 7 euro korting op mijn account gingen schrijven en dat het wel eens gebeurt dat een spel snel in prijs zakt. Prima service dus.

Mijn enige punt van kritiek zijn de levertijden. De verwerking van de betalingen gebeuren naar mijn mening wat traag. Ik betaal altijd via ABN AMRO met Ideal of vooruitbetaling en dat duurt toch vaak minstens 1.5 dag voordat het verwerkt wordt.

Voor de rest niets op aan te merken

woensdag 18 augustus 2010

Goede winkel maar geen paypal

Ik ben erg tevreden over deze winkel want ze hebben een snelle verzendtijd en goede service maar toch is er iets dat mij stoort.
Als consument wil ik graag de mogelijkheid hebben om er zeker van te zijn dat mijn bestelling goed aankomt en betaal daarom ook graag met paypal vanwege de kopersbescherming.
Het is jammer dat GCshop dit niet ondersteund aangezien dit voor mij zeker meerwaarde zou hebben.
Ik heb over dit euvel al contact opgenomen met GCshop maar ze gaven aan dat ze niet van plan zijn om paypal in te gaan voeren, doodzonde als je het mij vraagt aangezien de invoering zo simpel is.

vrijdag 30 juli 2010

maken hun naam als goedkoopste van nederland niet waar!

Ik zag op de website van een andere webwinkel (meerdere)dat het spel wel 12,50 tot 14 euro goedkoper was zelfs bij verschillende echte winkels waaronder game mania. ik heb de moeite genomen om een mail te sturen en te vragen hoe het komt dat zij zo veel duurder zijn. ik krijg een antwoord waar ik als consument weinig mee kan. jammer heel jammer!

maandag 28 juni 2010

Gewoon goed

Het gaat gewoon perfect.

zaterdag 5 juni 2010

bestelling in behandling

Ik heb vrijdag rond 2 uur. een bestelling gedaan. maar nu is het al zaterdag en mijn orderstatus staat nog steeds op behandeling. op de website staan bestelling voor 16.00 volgende dag in huis.

en er staat niet bij orderstatus. dat ik mijn order kan annuleren .

donderdag 27 mei 2010

wtf

Ik heb iets pre-order besteld en het is ondertussen een week dat het spel uit is en heb niets ontvangen. Ik ga kijken en er staat dat het spel uit voorraad is!!!

vrijdag 14 mei 2010

Goede Service!!

Gister modern wafare 2 bestelt vandaag een bevestiging gekregen dat hij verzonden is en de spel kan morgen komen zeggen ze.
Dus ik vind dit een top service.

vrijdag 30 april 2010

levertijd snel en goedkoop

Ik heb al verschillende games gekocht bij gcshop en altijd snel geleverd en bovendien is gcshop niet zo duur als de meeste andere winkels makelijke betaling
vooral de top titels battlefield badcompany modernwarfare 2 settlers 7 enz.

NLCore vond deze beoordeling nuttig

vrijdag 30 april 2010

Blij met verbetering gc shop.

Iets meer dan een jaar geleden had ik streetfighter 4 voor playstation 3 besteld.
Dit spel was niet uitgeleverd door hun leverancier en dit probleem werd niet doorgespeeld aan mij. Ik heb toen gemaild en gevraagd waar mn game bleef. Daarop kreeg te horen dat ze verwachten dat hij binnen enkele dagen zou worden geleverd en dan verstuurd kon worden. Lekker duidelijk dus. Ik heb hierover een review op trustpilot achtergelaten.
Nu heb ik onlangs een mailtje gehad met daarin de mededeling dat ze het systeem flink hebben verbeterd en hoopte mij als klant terug te kunnen winnen. Daarnaast heb ik ook een tegoed van 15 euro op mn account gekregen.
Ik heb gelijk uncharted 2 besteld (incl. korting 28 euro) en netjes de dag erna ontvangen in de post. Ook kreeg ik netjes mailtjes over de status van mijn bestelling. Dikke verbetering dus die mailtjes. Daarnaast was de levering gewoon zoals het hoor en zoals is aangegeven.
Fijn om te weten dat je serieus word genomen. Hier bestel ik in de toekomst vast nog eens.

dinsdag 13 april 2010

Snel geleverd 1 spel was goed andere was key in gebruik

Ondanks de snelle levering en de veilige betaling heb ik toch een spel binnengekregen waarvan die key al in gebruik is en je duidelijk zag aan de verpakking en de cd's dat het al gebruikt was. Dit is natuurlijk zwaar misselijk als je je net verheugd hebt om lekker te spelen. Ik hoop dat het allemaal netjes afgehandeld word en dat ik een nieuw spel krijg.

Update:
Netjes een email gekregen met de gegevens wat ik moet doen!
beoordeling natuurlijk ook veranderd.

vrijdag 26 maart 2010

Supper snel en goedkoop

Ik vind het supper snel geleverd.
geen gezeur en duidelijk.

dinsdag 9 maart 2010

misverstand netjes opgelost

In eerste instantie was er een conflict tussen mij en GCShop (zie de review van 'Bas' hieronder). GCShop heeft dit netjes opgelost en uitgelegd dat de verkeerde voorraadstatus kwam door hun systeem dat niet zo goed werkte. Inmiddels zijn hun voorraadstatus wel goed up to date en hebben ze mij aangeboden om de bestelde controllers nog voor de originele prijs te leveren. Goede service dus.

vrijdag 26 februari 2010

Perfect

Al een aantal jaren klant bij deze winkel, nog nooit problemen ondervonden. Alles wordt perfect afgehandeld!

• Bas
  • 10 punten
  • 2 Beoordelingen
donderdag 25 februari 2010

Liegen klanten voor.

Ik had een product besteld, en het was op voorraad. Na een week nog niets ontvangen, dus maar gemailed. Was zogenaamd "moeilijk leverbaar". Bestelling geannuleerd. Nu staat er op de site dat het product een levertijd van 5 dagen heeft (is een week later), en is de prijs van 16 euro naar 66 euro gegaan.

Ze wilden dus duidelijk niet dat ik de bestelling voor die prijs kreeg, en hebben mij toen bedrogen.

• p
donderdag 25 februari 2010

Snelle levering en duidelijk

Echt top site alles is duidelijk en snel binnen. Ga zeker meer bestellen

Mvg,
p

• Vio
woensdag 24 februari 2010

Zeer snelle levering en ruim 40% goedkoper met andere webwinkels

Ik was al geruime tijd op zoek naar een bepaald spel, maar vond de prijs veel te hoog voor dit bepaalde spel. Via prijsvergelijker ciao bij GCShop terecht gekomen, ik kon bijna niet geloven dat GCShop ruim 40% goedkoper was voor dit bepaalde spel dan alle andere webshops. Met enige argwaan het product toch maar aangeschaft en binnen 2 dagen de bestelling in de brievenbus! Zo hoort het, gewoon lekker simpel. Ik raad iedereen een prijsvergelijk te maken vor games, grote kans dat je dan bij GCShop uit komt als ik! Simpel en snel, I like that.

woensdag 3 februari 2010

Goedkoop en goed

GCshop is een kleine retailer, waar games, en accesoires voor consoles spotgoedkoop aangeboden worden. De website is overzichtelijk, layout is netjes, en niet te druk. De zoekfunctie werkt goed, maar is niet altijd even overzichtelijk.

Over het algemeen heb ik mijn bestellingen binnen twee dagen in huis gehad, een enkele uitzondering daar gelaten. Pre-orders heb je niet altijd op de dag van release in huis (ook al wordt er geadverteerd van wel), maar de prijs maakt dat ruimschoots goed. Ga zo door!

vrijdag 22 januari 2010

GCshop is een prima shop om games te kopen

Ik heb al een aantal keren bij GCshop games besteld, deze worden altijd snel bezorgd, zien er altijd goed uit en de prijzen zijn een stuk lager als in de reguliere winkels. Laatst heb ik een mail gestuurd en deze werd reeds na een half uur beantwoord. 2 spellen die door de leverancier niet geleverd konden worden, zijn keurig omgezet naar een ander spel. M.a.w. niets dan lof voor GCshop.

vrijdag 8 januari 2010

Nergens last van

Na mijn ervaring heb ik nergens last van, ik koop bijna al me games hier in plaats van in de winkel :)

Dat is mijn ervaring!

woensdag 30 december 2009

snel

Ik vnid mijn game snel bezorgt:)

vrijdag 11 december 2009

SUPER!

op woensdag rond 4-5 uur besteld en eerste vrijdag na school meteen binnen =P

DANKUWEL GCSHOP !

ga meer spellen kopen hier (A)

zaterdag 28 november 2009

Niet beschikbaar,

Ik had een standalone drums besteld voor de Xbox360,, hij was echter niet leverbaar, Dit werd pas gemeld nadat ik ze na een maand had ge-emaild!

vrijdag 20 november 2009

Zeer goede ervaring met GCshop!

Beste Gamers,

Na jaren GCshop als klant te hebben behartigd als leverancier van Video games kan ik zeggen dat dit een uitstekende Online Gameshop is met goede service, prijzen en het voordeel hiervan aan de haar klant geeft!

Ook wil ik terugkomen op reacties die door klanten zijn geschreven waarvan zij van mening zijn dat bepaalde leveringen slecht zijn of niet goed zijn verlopen. Ik kan hierover het volgende bevestigen, GCshop zelf kan hier aan vaak niks doen want wat mij is opgevallen is dat de slechte ratings worden gegeven bij video games waarvan de leveringen altijd n probleem is, gezien vanuit het oogpunt van de leverancier. Veel klanten weten het niet hoe het achter de schermen er aan toe gaat en hoe vaak bepaalde leveranciers zeer slecht of te weinig leveren, en hierdoor de winkels/online winkels in de problemen komen terwijl deze vaak grote aantallen moeten bestellen en hierdoor veel klanten denken te kunnen gaan leveren en uit eindelijk te weinig krijgen voor de day 1 levering en zo klanten moeten teleurstellen. Zo zijn er 101 voorbeelden waardoor n winkel niet altijd zijn beloofde service kan waarmaken maar hieraan vaak niks kan doen.

Hierbij wil ik mijn vertrouwen toedragen aan GCshop en dat zij (echte gamers achter deze winkel) het beste met haar klanten voor heeft!

Ex leverancier van GCshop

• Tim
donderdag 19 november 2009

snel en mooie prijzen

Perfecte site mooie prijzen

prima

maandag 16 november 2009

snelle en correcte afhandeling

snelle en correcte afhandeling, perfect

zondag 15 november 2009

Top service!

Voor het eerst een game via internet besteld, en kwam bij deze site uit.
-De site is duidelijk, in het begin eventjes zoeken, maar dan vind je het wel.
-De prijzen zijn zeer goedkoop in vergelijking tot de adviesprijs en de prijzen van andere (online)winkels.
-De game die ik had besteld (Call of Duty Modern Warfare 2), kwam 1 dag na mijn bestelling binnen. Zoals vermeld op de site; 1-2 werkdagen.
-Ik kreeg meerdere malen een mailtje van de status van mijn bestelling. Van 'Verwerking' tot 'Verzonden'.
-Mijn game kwam netjes verpakt en geseald binnen.

Dus al bij al, een duidelijke en goedkope site met een top service waar ik zeker weten nog veel vaker games ga bestellen.

woensdag 11 november 2009

Perfect geregeld

Pre order Call of Duty Modern Warfare 2...en exact op de de datum van uitkomst geleverd, zoals GCShop heeft beloofd!
Helemaal top.
Trouwens...eerdere bestellingen zijn ook geleverd binnen de aangegeven dagen.

maandag 9 november 2009

Nette, goedkope en snelle levering.

Nu ik bijna zo'n 10 games via gcshop besteld heb ben ik nog steeds geen slecht punten tegen gekomen. Wel zou een Track en Trace toevoeging fijn zijn, zodat ik kan volgen waar mn pakketje is! :)

maandag 2 november 2009

Lange levertijden en veels te duur

Streefighter 4 hier besteld omdat die hier toen het goedkoopste was. Pre Order, datum werd steeds uitgesteld. uiteindelijk na 3 maanden te laat ontvangen hebben ze het goed gemaakt met een kortingsbon van €2,50. :S:S
te zot voor woorden. wil je echt goedkoop games kopen en snelle levertijd kijk dan op www.vidogamesplus.ca deze webwinkel heeft me tot nu nooit teleurgesteld en zowiezo zijn de spellen daar 10 euro goedkoper dan in Nederlandse winkels en webwinkels

vrijdag 25 september 2009

Zeer goed...

Diversen malen hier orders geplaatst. Uitstekende service en levertijden. Voorheen de XBox360 als pre-order geplaatst en zoals beloofd netjes geleverd. Daarna diversen games besteld en ook deze altijd netjes geleverd. Verder natuurlijk de prijzen, deze liggen echt gemiddeld lager dan elders. Dit heeft mij dan ook doen besluiten hier de games te bestellen.

donderdag 24 september 2009

Uitstekend!

Ik heb nu meerdere malen een game en/of hardware voor de Playstation 3 besteld. En er is nog nooit iets mis gegaan, je kunt makkelijk de bestelstatus bekijken op de site.
Wat levering betreft is het ook gewoon goed, de indicatie van de levertijd word zo goed als altijd gehaald, het is pas een keer voorgekomen dat een spel iets later was. Toen heb ik een mailtje gestuurd en kreeg dezelfde dag nog antwoord, het spel had ik enkele dagen later binnen. Het word altijd netjes in een bubbel envelop verzonden en de prijzen zijn over het algemeen onder de winkel prijs.
Je moet zelf even kijken naar de echte uitschieters naar beneden wat de prijs betreft, maar de prijzen zijn over het algemeen goed en de service dus ook.
Deze online shop is dus dik in orde!

maandag 21 september 2009

de goedkoopste van nederland

de titel zegt het al, het is de goedkoopste Game-webwinkel wat ik op het internet heb gevonden.
de service is goed en alles word meteen uitgelegd.
de prijzen zijn geweldig. neem nou een pre-order game,die zijn meestal rond de €64. ze zijn daar al tussen de €40 (halo 3 odst) tot €52.50

maandag 21 september 2009

Tevreden klant

Overzichtelijk website, goede klantenservice, snelle levering en faire prijzen.

donderdag 10 september 2009

altijd optijd of eerder dan verwacht

Ik heb al een groot aantal spellen besteld bij GCshop en ik heb ze altijd binnen gekregen binnen de aangegeven leveringstijd. Ook met het annuleren van producten is het altijd netjes afgehandeld.

donderdag 3 september 2009

Goede Service

Ik heb laatst 2 producten besteld bij Gcshop.nl en dat is me heel goed bevallen.
Het enige minpuntje is dat ze extra kosten rekenen als je wilt betalen via ideal, maar voor de rest goede winkel en goedkoop! Ga zo door!

zondag 30 augustus 2009

Op release date binnen.

Ik had Fable 2 pre-ordered en ik kreeg hem dan ook op de release date binnen, daar ben ik zeer tevreden mee.

Ik heb nu weer een nieuwe game besteld, en ik heb hem nog niet binnen. Maar dit is mijn fout, omdat ik niet had gezien dat de levertijd 3-4 weken was :-o Ondanks dat, ik raad deze shop zeker aan.

woensdag 26 augustus 2009

zeer betrouwbaar

Al ruim 4 jaar vaste klant en nog nooit een probleem gehad.

Altijd snel in huis

woensdag 12 augustus 2009

GC shop is SNEL en KLANTVRIENDELIJK

na aankoop van mijn Game bij GC-shop ben ik erg tevreden!
Ik had de game erg snel in huis!

De prijzen zijn lager dan in de normale winkel, zo bespaar je snel een game wanneer je er meer koopt.

maandag 3 augustus 2009

Goedkoop & snel

Al verschillende malen hier games besteld, en ik heb ze altijd snel ik huis. Ook op mail wordt snel geantwoord. Ook zijn de prijzen vaak erg laag, wat vooral met games toch erg prettig is!

zondag 14 juni 2009

Geen terugbetaling

Guitar hero besteld en betaald. Het systeem gaf aan dat ie op voorraad was. Later bleek dat de bestelling nog 6 weken op zich zou laten wachten. Omdat het een kado was heb ik hem geannuleerd dat was volgens hun geen probleem en ik zou mijn geld terug krijgen.
Na bijna 3 maanden heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ondanks vele beloftes van Steven Dekker.

Uiteindelijk is de terugbetaling geregeld. Mijn emails waren bij hun in de spambox terecht gekomen.

maandag 8 juni 2009

Drama communicatie

3 Juni Left 4 Dead besteld. Gelijk betaald en daarvan gelijk een bevestiging gekregen. Daarvoor een pluspunt.

Na twee dagen is de status nog steeds niet verandert naar verzonden, ook geen email gehad, terwijl het spel op 1-2 werkdagen levertijd staat.

Ik heb gemaild met de vraag waar mijn spel bleef. Nadat ik het spel heb ontvangen ben ik benaderd met de mededeling dat het een en ander niet goed is gegaan en ze zijn me tegemoet gekomen.

Al met al toch tevreden over de webshop.

zaterdag 6 juni 2009

De enige site waar ik m'n games koop!

Prima Shop, al 14 games bij GCSHOP besteld en allemaal op tijd bezorgd in een bubbeltjes envelop.
De games vind je zelden ergens anders goedkoper, sommige goedkope shops hebben weing keus maar bij CGSHOP is er veel keus.

dinsdag 2 juni 2009

Superzaak, al meerdere zaken naar volle tevredenheid gekocht.

Lage prijs, duidelijke communicatie bij twijfel, snelle afhandeling.
Enige minpuntje is de site zelf, die kan wat mij betreft duidelijker.

maandag 18 mei 2009

Nu al anderhalve week verder en nog steeds niets ontvangen.

2 weken geleden op donderdagavond heb ik een stand alone
drumstel voor de xbox 360 betaald, en nog steeds niets ontvangen terwijl
de levertijd volgens de site 1-2 werkdagen was. Toen ik een mail stuurde
kreeg ik terug dat hij er vorige week woensdag of donderdag zou zijn. Niet dus.

vrijdag 1 mei 2009

Goede site, supergoedkoop!

Om te beginnen, het grote voordeel van Gcshop is dat het gewoon ontzettend goedkoop is. Ik vergelijk vrijwel altijd als ik iets wil gaan kopen met Gcshop, en het valt eigenlijk altijd goedkoper uit bij deze winkel. Ik heb al twee keer eerder iets besteld, en de betaling e.d. ging allemaal lekker soepel. Alleen was één keer de leveringstijd een paar weken uitgelopen, natuurlijk niet erg, maar zet dit dan wel op de site. Daarom dus ook 4 sterren, en geen 5. Wel wil ik even zeggen dat ik eerst twijfelde of het betrouwbaar is of niet, maar dat is het dus wel, overal wordt netjes KvK nummer bij gemeld e.d.

zondag 12 april 2009

Slechte service

Het duurt meestal weken voor je je product binnen hebt, terwijl er op de website een leveringstijd van 1-2 dagen staat. Annuleren is ook een ramp aangezien er nooit op de e-mail gereageerd wordt. Naar kritiek luisteren is al helemaal geen optie, want dit soort stunten halen ze nu al maanden, misschien wel jaren uit.

Mario vond deze beoordeling nuttig

vrijdag 10 april 2009

Spel nog ontvangen!

Spel ontvangen, wel na 2 weken pas maar het probleem lag bij De Post! Ik ben tevreden over deze shop!

donderdag 26 maart 2009

Enorm slecht

Nog nooit een game via een webshop besteld, dus ik dacht laat ik een keer pre-orderen bij dit bedrijf aangezien ik al heel lang zat te wachten op dit spel, namelijk Resident Evil 5.

Ruim op tijd besteld en op de dag van de release (13 mrt) kreeg ik te horen dat hij niet voorradig was. Lekkere webshop als je zo'n inschatting maakt van een popluair spel :S

Verschillende keren gebeld..maar uit de medewerker komt geen enkel zinnig woord en probeert je af te schepen met mooie woorden. Nu zie ik dat ze ook het telefoonnummer van de site af hebben gehaald.. Toeval? Nou ik denk dat ze nog meer boze klanten hebben waardoor het er niet meer op staat.

Heb het spel overigens nu NOG niet binnen...kortom, zodra ik de game binnen heb bestel ik nooit meer wat hier, want hun inkoop beleid / service zuigt zwaar!!

Mario vond deze beoordeling nuttig

maandag 23 maart 2009

Prima!

Ik heb hier al veel besteld en erg goede ervaring met GC. Als ik een spel zie dan vergelijk ik altijd direct met GCshop, die er dan ook vaak als de goedkoopste uitkomt (van de Nederlandse winkels). Verzending verloopt ook prima en wordt netjes verstuurd in een bubbeltjes envelop, waarna de bestelling onbeschadigd aankomt. De site zelf is overzichtelijk en up-to-date. Kortom, je doet hier geen miskoop.

zondag 22 maart 2009

Goede ervaring

Ik had een spel besteld bij Gcshop, maar mijn broer had hem op dezelfde dag voor mij gehaald in een andere winkel. Na een mail te hebben gestuurd naar Gcshop werd mijn bestelling direct geannuleerd en een paar dagen later stond ook mijn betaling weer terug op mijn rekening. Ik zal ze dus zeker in mijn hoofd houden voor als ik weer een game wil.

zondag 15 maart 2009

TOP

Ik heb sims 2 bestelt voor een verjaardag, en kreeg deze optijd binnen.
Goede ervaring, goede winkel!

zondag 15 maart 2009

Koop er al een paar jaar games.

Als ik een games bestel is die op de dag van release thuis en het is nog goedkoper ook dan als ik hem in de winkel zou halen. Daarnaast duurde het een keer wel wat langer voor ik me game had toen had ik een mail gestuurd en kreeg er een terug met een antwoord waarom er vertraging was. zelf vind ik het niet zo erg als het wat langer duurt vooral niet voor deze prijzen.

• MC
zaterdag 14 maart 2009

Goede winkel

Heb goede ervaringen met gcshop en kan iedereen deze winkel aanraden. De meeste spellen zijn hier het goedkoopst en ik ontvang ze meestal binnen 2 dagen. Vooral bij preorders zijn ze erg goedkoop.

woensdag 11 maart 2009

Perfecte shop

Ik heb Killzone II hier besteld en netjes ontvangen op de releasedate. Het spel kwam goed verpakt aan en ik werd op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ik ga hier denk ik ook LBG bestellen. :) Prijzen liggen laag, alleen een beetje jammer dat je voor Ideal moet betalen.

maandag 9 maart 2009

Goede prijzen

Ik heb altijd netjes gekregen waar ik om vroeg. Er word snel gereageerd op e-mails en de prijzen zijn uitstekend! Het scheelt al snel rond de 10 euro vergeleken met andere winkels!

Nu heb ik een pre-order lopen voor Resident Evil 5. Ik had abusievelijk de xbox360 versie besteld, terwijl ik het voor de ps3 wilde hebben. Ik heb daarom een mailtje gestuurd in de avonduren. De dag erna in de ochtend uren was dit aangepast en ik ben ervan op de hoogte gesteld.

En zo gaat het altijd. Actie reactie, ik ben zeer tevreden!

maandag 9 maart 2009

Snel en vertrouwd

Ik shop nu al enkele jaren bij GCshop. Prijzen liggen vaak zo'n 10 ~ 15 euro onder adviesprijs, betaling gaat snel en gemakkelijk, tot nu toe kwam elke pre-order netjes op de releasedag bij mij op de mat en is de reactie van de klantenservice redelijk tot zeer snel.

vrijdag 27 februari 2009

Handige shop!

Ik heb hier Dawn of War 2 besteld en kreeg hem netjes op de dag van release op de mat. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zeker een shop waar ik vaker wat ga bestellen!

top

goede shop, kreeg bestelling na 2 dagen in huis in een witte bubbeltjesenvelop. Spel was 12 euro goedkoper dan bij concurrenten. Heb geen ervaring met de klantenservice nodig gehad! Aanrader dus.

Betrouwbare winkel

ik zie hier enkele negatieve reviews, maar ik kan mij niet voorstellen dat dit over gcshop gaat. Ik bestel hier al erg lang mijn games, sinds dat ik een Xbox heb. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad waarbij opzet in het spel was. Het is weleens voorgekomen dat een spel een dag te laat kwam dan aangegeven (bij een preorder is dit wel vervelend), maar dit heb ik niet als een ramp ervaren. Plus.. de prijs is er ook na!

De site is door de jaren heen erg verbeterd en de service ook. In het begin was het niet mogelijk om te bellen bijvoorbeeld, maar dit is nu ook een optie. Sinds een jaar ofzo krjig je ook updates over je bestelling, ze zijn dus wel bezig met het veranderen.

De site navigeert gemakkelijk en laadt snel. Het bestellen van een spel gaat ook erg makkelijk, je kunt gebruik maken van ideal. Ik zal hier ook in de toekomst mijn spellen bestellen.

Sven vond deze beoordeling nuttig

• Eric
  • 16 punten
  • 2 Beoordelingen
woensdag 25 februari 2009

Topsite

Gcshop is één van de betere online gamewinkels. Normaal gesproken koop ik mijn games in de normale winkel, maar vanwege de lage prijzen besloot ik om toch een keer online te kopen. Ik twijfelde tussen bol en gcshop, maar besloot te kiezen voor gcshop omdat deze alleen op games gericht is en meer van games afweet.

Voor mijn xbox 360 had ik een harde schrijf nodig en deze boden zij het goedkoopst aan. Mijn bestelling bestond uit deze schijf en een game (Fable 2). De verzendkosten voor het geheel waren 6 euro, wat volgens mij goedkoper is dan andere winkels die ook hardware leveren. Ik hoefde niet apart te betalen voor de game. Na 2 dagen ontving ik de harde schrijf, maar niet de game. Ik was dus even bang dat er iets mis was gegaan en nam contact op met de helpdesk. Deze vertelden mij dat Fable 2 iets later zou komen, omdat ze geen voorraad meer hadden. Zou op zich beter zijn dat dit vermeld zou worden bij levering, maar ik vond het wel goed dat ze alvast de harde schijf op de post hadden gedaan! En dus niet hebben gewacht tot Fable 2.

Niet veel later kwam ook Fable 2 aan en was mijn bestelling afgerond. Mijn contact met de winkel was positief en ik kan het waarderen dat ik op de hoogte werd gehouden van statusveranderingen. De site is niet de mooiste, maar wel handig en basic. Jammer dat ik zelf moest bellen over Fable 2, maar ik vind dat het goed opgelost is.

De bestelling kwam bij Fable 2 aan in een bubbeltjesenvelop en de harde schijf in een doosje. Beide dingen waren onbeschadigd en de verpakking was stevig!

Wat ik wel mis op de website zijn een paar 'features' die andere winkels, zoals Bol wel hebben. Sommige games vind ik nu nog te duur, dus ik zou graag op de hoogte worden gehouden van prijsverlagingen. Tevens vond ik het navigeren bij hardware wel lastig, je moet wel weten wat je zoekt. Daarnaast staan bij de meeste producten wel een beschrijving en soms ook screenshots uit het spel. Het betaalproces is trouwens erg makkelijk, maar je moet wel betalen voor iDeal. Echter, de prijs is zo laag

Sven, Ruben Cress & Eric vond deze beoordeling nuttig

• Trigg
  • Enschede, NL
  • 7 punten
woensdag 25 februari 2009

Prima ervaringen

Al vaak games besteld bij GCshop, en eigenlijk nooit problemen gehad. Wel een keer gehad dat ze mijn game niet meer konden krijgen, maar annuleren en geld terug storten was zo gebeurd :)

Verder gewoon goede prijzen en lekker makkelijk thuis bezorgd.

Eric vond deze beoordeling nuttig

Wat een k**winkel.

Eigenlijk best een 'gemiddelde' winkel, maar helaas wel alleen voor spellen die al uit zijn, pre-order je een spel, is er (iniedergeval in mijn 2 gevallen), weinig kans dat je het spel ook echt op de releasedatum krijgt.

4 keer wat bestelt, 2 keer ging het om spellen die al 'uit' waren, dat ging allemaal prima, snel verzonden en netjes verzonden.

De andere 2 keer, dit waren pre-orders, kreeg ik één spel een paar dagen later dan de release, het andere spel heb ik na 1 week, geannuleerd, dit omdat het er na die week niet naar uitzag, dat ik het nog heel snel zou gaan krijgen (de leverancier wist geen leverdatum, dan weet ik genoeg).

Het ging om Guitar Hero: World Tour, nu is in meer gevallen en bij andere winkels te lezen dat hier problemen mee waren dus opzich valt de winkel in dit geval er niet echt op aan te rekenen. Wel viel het mij op, dat alle andere winkels iniedergeval nog iets van GH:WT hadden binnen gekregen, en de 'grootste' leverproblemen waren nu bij de 2de levering van het spel, bij GCshop was er echter helemaal niet gekomen, daarnaast had ik al 2 maanden van te voren besteld (en betaald), daardoor was het extra jammer dat ik alsnog geen profijt had.

Maar zoals ik al zei is dit (misschien) niet helemaal aan te rekenen op Gcshop.nl, ook al doen ze misschien wel iets verkeerd bij hun communicatie met de leverancier, of misschien is hun leverancier ook gewoon slecht. Maar dit is echter niet mijn grootste minpunt bij deze winkel, dat is de eerder genoemde communicatie.

Bij sommige winkels is het probleem dat je wat langer moet wachten op je e-mail dan de gewenste 'binnen 1 werkdag', hier was het grootste probleem dat je helemaal geen e-mail terugkreeg, de enige manier (voor mij tenminste) was om een aantal keer dezelfde e-mail te sturen, zodat Gcshop.nl zag dat je serieus was.

Ook hoe het ervoor stond met Guitar Hero: World Tour was geen sprake, ik moest er iedere dag zelf achterheen, wat de status nou was, wanneer er meer zekerheid was, of er meer zekerheid was, en dit kon of per e-mail

Antwoord van GCShop

zaterdag 28 februari 2009

Hallo,

Ik heb uw feedback gelezen en wil bij deze mijn excuses aanbieden voor het ongemak. Momenteel werken wij aan een systeem dat klanten op de hoogte zal brengen van eventuele vertragingen. Ik begrijp dat dit mosterd na de maaltijd is voor u, maar zijn ons wel bewust van deze tekortkomen. Guitar Hero: World Tour heeft veel problemen gehad bij de levering, wat ook zeer vervelend was voor ons en de klant. Nogmaals, mijn excuses en wij werken hard aan een oplossing.

-GCshop.nl

goedkope games!

Ik heb hier onlangs Soul Calibur IV voor de 360 besteld. GCshop had de laagste prijs en scheelde 6 euro met de daarna goedkoopste aanbieder. Ik besloot een gokje te wagen en ontving de game afgelopen vrijdag op de releasedate. Ik ben tevreden en zal vaker hier bestellen. -Martijn

Eric vond deze beoordeling nuttig

Scherpe prijzen

Ik bestel hier al 4 jaar mijn games en heb nog nooit problemen gehad. De medewerker aan de telefoon is altijd vriendelijk en de prijzen liggen vaak veel lager dan bij andere shops. Tevens ontvang ik de games meestal op de releasedate. Alleen bij Half Life 2 is het een keertje verkeerd gegaan, maar dat is jaren geleden. Top winkel!

levering en contact

ik heb bij deze winkel 2 keer besteld, ten eerste contact met de medewerkers extreem slecht het duurt erg lang voor dat zij eindelijk een keer reageren en of ze wel een keer reageren, ten tweede als je een spel met de pre order besteld en je krijgt hem niet op dezelfde dag binnen melden zij dit ook niet wanneer je het spel wel krijgt je ziet dan op de site staan 1 tot 2 weken wachten en inderdaad als er staat dat je het spel binnen 1 tot 2 dagen kan verwachten dan duurt het ook altijd langer. Ik besteld nooit meer bij deze gare winkel ook al zijn hun een van de goedkopere dan liever een paar eurotjes meer voor beter contact en snelle levering

• krk
zondag 22 februari 2009

levert niet en houd geld achter

Zogn. 1-2 werkdagen levertijd, heb de bestelling uiteindelijk naar een maand geanulleerd. Geld is na 3 weken nog niet terug!

Antwoord van GCShop

zaterdag 28 februari 2009

Hallo,

Ik ga er vanuit dat hier sprake is van een misverstand. Wanneer een klant zijn order laat vallen zullen wij meteen het overgemaakte bedrag terugstorten. U kunt altijd mailen of bellen naar ons en wij zullen zorgen dat u alsnog het geld ontvangt. Nogmaals, ik ga er vanuit dat hier sprake is van een vervelend misverstand.

-GCshop.nl

Steffy

vrijdag 8 januari 2010

Eerste indruk die je krijgt is goed. Vooral na het lezen van positieve reacties. Prijzen zijn goed, niet laag of hoog maar zoals ze horen te zijn.Dat je ook nog eens voor ideal moet betalen vind ik...

Scrtz

donderdag 19 november 2009

Website zelf is redelijk overzichtelijk, vind dat hardwareproducten wel ingedeeld mogen worden op soort, ipv alleen op alfabet,...

Aragnut

zaterdag 14 november 2009

Onlangs heb ik (wederom) een bestelling geplaatst bij GC shop. De pagina is overzichtelijk en als je een specifiek product zoekt kun je het meestal vrij snel vinden. De website leent zich er niet...

jjooyyccee

dinsdag 24 februari 2009

ik ben al jaren klant bij gcshop en heb nooit problemen ondervonden. Het is weleens voorgekomen dat ze een spel niet meer konden leveren, maar toen...

tuhh

zondag 22 februari 2009

Levertijd klopt helemaal niet. Er stond 1-2 werkdagen voor een lader aangegeven, dus heb ik er besteld, en omdat ik het liefst zo snel mogelijk wilde...

jellybellie

woensdag 9 juli 2008

Ik heb afgelopen zaterdag mijn eerste spelletje, The Simpsons voor Xbox 360 besteld bij GCShop. Ik heb voor deze webwinkel gekozen, aangezien deze...

pieterslump

dinsdag 9 maart 2010

niets...

Erikde2e

donderdag 26 februari 2009

Heb hier GTA 4 besteld en kreeg hem binnen 2 dagen thuis. Het bestellen ging erg makkelijk en betaling heb ik gedaan via...

Nezzy1982

zaterdag 17 april 2010

Heb vorige maand 3 spellen besteld waarvan 1 spel...

Namorian

woensdag 19 mei 2010

Batman: Arkham Asylum GOTY besteld hier....

Rens0101

dinsdag 20 juli 2010

Twee weken geleden een spel besteld....

Checkwebwinkel.nl gebruiker

We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat checkwebwinkel.nl geen beoordelingen vrijgeeft.

Kieskeurig.nl gebruiker

We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat www.kieskeurig.nl geen beoordelingen vrijgeeft.

Kieskeurig.nl gebruiker

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens? 0 vond deze beoordeling nuttig &