We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Gezonder.nu Logo
Klanten zeggen: »Prima producten en geweldige service!« »Uitstekende service!« »Hoogstaande service en producten« 61
Uitstekend
9.3 van 10

61 klanten beoordelingen
Beoordeel
Gezonder.nu

Kama shampoo voor zacht en glanzend haar!

Al enige jaren gebruik ik de Ayurvedische shampoo en conditioner van het merk Kama. Een heerlijke zachte geur en mijn haar gaat er mooi van glanzen. Helaas vindt ik deze produkten aan de prijzige kant.Wissel het af met een reguliere shampoo.
De service van Gezondnu.nl is prima en goede levering gegarandeerd!.

Featured review of Gezonder.nu

• Saskia
  • 3 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Prima producten en geweldige service!

Ik ben een heel tevreden klant! De website is uitgebreid en geeft goede informatie en is overzichtelijk. De producten zijn prima, maar valt het toch tegen dan word je als klant erg serieus genomen en wordt naar een oplossing gezocht. Je krijgt goed advies en je kunt een product eventueel ruilen. Wat mij betreft zorgt die service ervoor dat deze webwinkel zich positief onderscheidt van anderen. Ik heb inmiddels meerdere producten bij gezonder.nu gekocht en blijf dat zeker doen in de toekomst!

• M. P.
  • Geverifieerde koper

Goede service, echter zeer prijzig

Ik ben zeer tevreden over de service. Een minpunt is alleen dat ik de arganolie zeer duur vind. Uit ervaring weet ik dat het ook prijzig is, het wordt niet voor niets het goud van Marokko genoemd, maar 52 euro voor 250 ml. is echt heel duur.
Nogmaals, verder tevreden.

Antwoord van Gezonder.nu

Bedankt voor uw reactie. Door de toenemende wereldvraag en schaarste is een pure en koudgeperste arganolie zeker prijzig. We kiezen ervoor zoveel mogelijk toegevoegde waarde in Marokko te laten plaatsvinden (inclusief afvullen en verpakken) omdat we menen dat daarmee een fair gedeelte van de opbrengst en werkgelegenheid bij de plaatselijke bevolking terecht komt. We hebben als een van de weinige aanbieders een actueel ECOCERT keurmerk en uit lab reports blijkt dat zowel de cosmetische als culinaire olie aan de hoogste eisen voldoen en tevens als "extra virgen" mag worden gekwalificeerd. Onze nieuwsbrieflezers worden regelmatige geïnformeerd over speciale aanbiedingen of acties.

Uitstekende service!

Zeer klantvriendelijke en snelle service! Aanrader!

Hoogstaande service en producten

Snelle levering en uitstekende producten!

Prima

Prima, echt goed.

Leve de pure natuur!

Pure, eerlijke producten. En een keur aan (veelal biologische) heerlijke culinaire oliën (walnoten, sesam, avocado, abrikozenpit, pompoenpit, om er maar enkele te noemen) die heel gezond zijn. Ik gebruik ze voor van alles en nog wat: salades, toetjes, op brood... Zeer klantvriendelijk bedrijf, gerund door mensen met hart voor de zaak.

• Polleke
  • oisterwijk, NL
  • 2 Beoordelingen

Zeer tevreden!!!!

Bestelling wordt snel en met zorg verstuurd.
Bij vragen worden deze vlot en naar tevredenheid beantwoordt.
Ook als zich probleempjes voordoen worden deze naar tevredenheid opgelost!!!
Argan producten zijn voor mij perfect, ik heb een droge huid zeker bij koud weer, Arganolie is voedend en vochtregulerend. Het heeft even voor mij geduurd om een goed product te ontdekken voor mijn gezichtshuid. Kwaliteit -prijsverhouding is in mijn ogen zeer goed.

• Anita

Snelle, correcte bezorging

Prima producten en snelle, correcte bezorging. Zeer tevreden.

snelle levering, goede kwaliteit

Ik bestel zeker weer.

Goed!

Prettige manier van bestellen van producten
Kwaliteit producten erg goed
Snelle levering en niet onprettig, geen verzendkosten meer.

Gezonder.nu

het is fijn om bij gozonder.nu te zijn.

Nou,de site is erg duidelijk.Met beschrijvingen vande producten en zo.En de afhandeling gaat ook erg vlot.

• Els

zeer tevreden

produkten zeer goed ingepakt;
extra produktuitleg via foldertjes;
staaltjes bijgevoegd met de nodige uitleg !!

prima

Jullie anticiperen goed op de klant, prima!

zeer tevreden

Goede producten, snelle levering en duidelijke informatie over de producten meegestuurd en natuurlijk op hun website

Gezonder.nu

Bestelling binnen twee dagen goed verpakt thuis bezorgd.

vijf sterren

Uiterst content

Gezonder.nu is betrouwbaar, werkt vlot, de levering verloopt
vlekkeloos, perfekte produktinformatie bij/over geleverde produkt en heeft soms leuke aanbiedingen en monsters.
Maar vooral goede gezonde produkten voor lichaam en geest
waarvoor mijn dank!

prima produkt

Het produkt argan anti-rides renovateur bio restructurant is vooral nu met het koude schrale weer ideaal om de huid soepel te houden en niet uit te drogen.
Ik gebruik het s,morgens en s'avonds, resultaat: s'morgens geen ruwe droge plekken en is heel geschikt voor de meest gevoelige huid.
Ik zal hem zeker weer bestellen

Gezonder.nu

Uitstekende produkten en dito service

Ik vind Gezonder.nu de beste leverancier op het gebied van natuurlijke cosmetische produkten.

• Ingrid

Geweldig! Goede service!

Goed product! Goed advies!
Er was iets fout gegaan bij de aflevering; maar dat werd direct zeer goed opgelost en een dag later was de hele bestelling compleet!

Perfecte service

Artikel niet ontvangen, maar er werd zonder problemen een nieuw product verstuurd! En de olie werkt ook nog eens heel goed!

Hartstikke goed

De eerste bestelling was volgens afspraak goed!

Tevreden

Een goede site,perfecte producten en een vlotte levering.

correct en snel

Alles wat ik tot nu toe besteld heb, voldoet aan mijn verwachtingen.

Gezonder.nu

Pure verwennerij voor lichaam en geest.

Helemaal goed!

goed bedrijf, goede afhandeling

De versturing is altijd correct en snel.
Helaas is bij de laatste bestelling een product gekocht op aanraden volgens tekst die een tegenovergestelde uitwerking laat zien.
Deze zou tegen rode vlekken zijn, maar ik zit onder de rode vlekken en gebruik dit product dus niet meer.
Dit is niet om het product af te raden maar iedereen reageert er anders op, opletten dus.

Beste Mevrouw Maas,

Bedankt voor uw reactie. Het is vervelend te horen dat uw huid blijkbaar allergisch reageert op het laatst bestelde product. Voor zover we kunnen zien heeft u bij ons het argan serum besteld. Dit is een extra koudgeperste cosmetische arganolie met een klein percentage neroli bloessemolie. In de meeste gevallen wordt neroli bloessemolie zeer goed verdragen en heeft het een aangename frisse geur. Het stimuleert celvernieuwing en wordt veelal samen met arganolie bij lichte vormen van couperose gebruikt. Conform onze leveringsvoorwaarden en garantie kunt u het product retourneren en kunnen we u een ander product leveren zoals de pure cosmetische arganolie of de figue de barbarie met een percentage cactusvijgolie waar we geen allergische reacties van kennen. Uiteraard zijn al onze producten conform de Europese richtlijnen op allergie getest. Neem aub contact met ons op dan zoeken we een goede oplossing.

• Anne
  • Geverifieerde koper

Goede website, mooie en fijne producten en geweldige service!

De service van Gezonder.nu is super. Bij vragen of opmerkingen is men goed bereikbaar en erg coöperatief. Ben blij met en heel erg tevreden over de producten. Heb inmiddels 2x een bestelling gedaan maar er volgen vast meer!

Nelly Westdorp

Prima producten, uitstekende levering (vaak de volgende dag al)

Top-site

wordt naar je geluisterd
Produkten goed
Niets dan lof

• Jose
  • Alkmaar, NL

wonder-cosmetica !

Een echte aanrader is de 100% pure Opunta cactusvijgolie! Ik ben 60 jaar en gebruik deze olie in de ochtend. Het is echt waar wat er wordt beschreven over wat het met je huid doet. Mijn huid is werkelijk gladder en steviger geworden, daardoor lijkt m'n gezicht jonger vandaar de wonder-cosmeitica. Het produkt is ietsje duurder omdat het 100% puur is, maar je krijgt er erg veel voor terug. Het is ook zuinig in gebruik, 1 a 2 druppels is o.k.

Verder wil ik ook nog laten weten dat ik van de zomer de anti-aging Ayurvedische zonnelotion heb gebruikt. Ook fantastisch want mijn huid bleef erg soepel hierdoor en dat in de Griekse zon! De ingredienten in de creme zorgden voor een heerlijke geur.

Afijn, niets anders dan lof en de service van Carola alsmede het telefonisch kontakt over advies is helemaal goed!

Jose.

Gezonder.nu

Netjes en op tijd verstuurd

Duidelijke website en goede service!
Goed gedaan!

Gezonder.nu

Goed product met goede service

Ik heb de nigella olie gebruikt ivm mijn allergieeen. Ik heb veel minder last van de jeukerige huid. Het is een fijn product dat makkelijk in te nemen is. Het is op natuurlijke plantaardige basis dat voor mij een vereiste is. Ik ben goed geadviseerd en zal zeker vaker gebruik maken van deze site.

• Elly
  • Leeuwarden, NL

Zeer tevreden

Heerlijk product, de arganolie. Mijn huid ziet er sinds het gebruik van de olie veel beter uit, voelt beter aan. Ook mijn moeder van 74 is zeer tevreden over de arganolie. Zelfs het eczeem in haar hals is verdwenen.

Niet alleen tevreden over het product, maar zeer zeker ook over de snelle levering.

• Carla
  • Amersfoort, NL

Heerlijke producten

Ben jaren geleden tijdens een vakantie in Marokko in aanraking gekomen met de heilzame werking van arganolie. Gezonder.nu verkoopt de echte!

Nu ik op advies van gezonder.nu arganolie met cactusvijgolie gebruik, ben ik nog tevredener: deze trekt namelijk beter in bij mij dan de 100% arganolie en het ruikt nog lekkerder.

Ook de Anti-Ride Femme creme is een aanrader: het ruikt heerlijk en smeert goed uit, je hebt er weinig van nodig

SUPER mooie olie!

IK was op zoek naar zachte olie voor mijn haar en hoofdhuid en vond deze site. OP advies van de vriendelijke verkoopster heb ik Argan Bio Cosmetique 150 ml aangeschaft. En ik ben helemaal enthousiast! Gebruik de olie voor haar en hoofdhuid en voor armen, benen en gezicht........ Hij is TE lekker en zelfs mijn nagels worden sterker en soepeler.
De service is uitstekend en de producten zijn snel in huis.

Met dank en Grote Blije Groet!

Gezonder.nu

Goede service, goede producten!!!

Zeer goede service, levering en de producten zijn van topkwaliteit. Ik ben erg allergisch voor veel producten maar deze producten kan ik verdragen en zijn puur natuurlijk plus dat de producten ook een echt resultaat geven. Ik kan ieder aanraden om de producten een keer te proberen.

Mijn dank voor alle service, goede levering en kwaliteit.

Gr. Margery

SUPER SUPER SUPER!!!

Super service! En ben ontzettend blij met de arganolie!! Ik heb zelf een donkere huidskleur en altijd moeite gehad met het vinden van een creme of olie en arganolie zorgt ervoor dat mijn huid weer straalt ipv grauw en trekkerig. Zeker ook een aanrader voor de donkere huid dus! En het handige pompje zorgt ervoor dat je niet overbodig veel gebruikt waardoor het ook nog eens zuinig in gebruik is....kortom waar voor je geld! Thanks gezonder.nu :)

Let's go back to nature!

Groetjes,
Shereen Stuger

Gezonder.nu

prachtige producten zuinig in gebruik

Ik gebruik nu bijna 8 maanden de arganolieproducten zowel voor het gezicht als lichaamsverzorging en ik ben er zeer tevreden over.
Ik heb al jaren last van een hardnekkige schimmelnagel en er zelfs medicatie
van de huidarts voor gehad tot mijn verbazing helpt de arganolie super ik ben
er bijna vanaf!!
En dan nog de uiterst klantvriendelijke benadering, uitleg en snelle levering.

Het is prettig zakendoen met deze enthousiaste mensen.
Groetjes Rian

Gezonder.nu

Tweede bestelling van deze nu bekende producten....Argan en Nigella-olie

Weer zo'n FANTASTISCHE ERVARING bij mijn tweede bestelling:
Natuurlijk ben ik ingeschreven voor de nieuwsbrief én zo zag ik dat er in in maart een speciale aanbieding was. Gezien ik enkele dagen later jarig was, besloot ik dààrom mezelf alvast met dit bio, aangenaam ruikende, zachte, helende olie te verwennen, ----> gezien ik sinds februari de olie gebruik; 's morgens én 's avonds uitwendig voor de huid, 's morgens inwendig ->1 soeplepel cullinaire Argan + enkele druppels Nigella-olie nuchter, met succes mijn veel maar uiterst fijn haar behandel én ook een schimmelnagel lijkt positief op de Arganolie te reageren én dàt zonder extra pilletjes !!!Dus duidelijk een veelzijdig produkt...
Ik mankeer nog enkel iets om mijn 1) handen én 2) lippen te verzorgen!!!

Terug naar de bestelling, die door een samenloop van omstandigheden niet zo vlot verliep. Geen nood, dààr kwam Carola ter hulp én met een pracht-geste waar ik niet over na moest denken, zelfs al zat ik over het budget dat ik mij voorgenomen had-----> maar mijn verjaardag én dus voor één keertje....

Voor België lijkt die PAL-betalingen zoiets mysterieus, maar ik besliste deze methode meteen eens uit te proberen. Binnen een paar minuten met IB alles vlotjes voor elkaar én toevallig werd mijn bestelling op mijn verjaardag zelf geleverd mét een uiterst mooi verrassing/geschenk. Leuk was dàt én dàt gaf mijn verjaardag meteen nog meer glans!!!

Goed dàt "Gezonder nu" alles uiterst goed verpakken, want mijn pakje had onderweg zichtbaar én behoorlijk afgezien.

Spijtig was 1 produkt niet in stock. Carola verzekerde mij echter per mail dat dit zou nagezonden worden.
En inderdaad......
Carola stuurde zelfs al op 26 april een mailtje om de komst van de nabestelling aan te kondigen én vandaag 28 april nam ik het pakje reeds in ontvangst.
En zowaar ook deze keer met een attente verrassing in het pakket. Dààr werd ik helemaal warm van ..... Carola's .....zo'n geste.Van harte dank !!!
En we hebben het hier niet over prulletjes hoor!!!!!

Ik ben ondertussen door de kwaliteit van de produkten EEN FAN van Carola's "Gezonder.nu" web-shop.
Door de service, de geste én de verrassingen ben ik nu EEN SUPERFAN VAN CAROLA. Geef toe, wààr kom je dàt tegen?

Uitleg, beantwoorden van vragen, de verzorgde web-winkel, de kwaliteitsprodukten, de super service, én dan nog een verrassing er bij....super gewoonweg, dus voor mij een aanrader voor iedereen.

Eerste bestelling van een onbekend produkt....Argan én Nigella-olie
Zo'n fantastische ervaring, via een web-winkel, heb ik nog niet meegemaakt én hield ik zelfs niet voor mogelijk. Het contact met "Gezond.nu"met Carola, was zo persoonlijk...zelfs in een gewone winkel zelden voorkomend , én op al mijn vragen kreeg ik binnen de kortste tijd antwoorden.
Op dinsdag 1 febr.'11 deed ik mijn bestelling/betaling én vandaag op maandag 7 febr.'11 heb ik alles al in huis, met een proefje...in mijn ogen een volwaardig geschenk,...erbij.
Carola, met jouw service vanaf de eerste dag, heb ik er hier een heerlijk gevoel bij, én sta ik te trappelen om alles consequent uit te proberen!!! Hartelijk dank

Figues de barbarie

Gebruik sinds 6 weken de Figues de Barbarie voor gezicht & hals. Heerlijke olie, voelt fijn aan en trekt snel in. Was bang dat hij te vet was voor mijn gemengde huid, maar dat is zeker niet zo. Heb zelfs een gladdere huid dan voorheen. Mn huid ziet er echt beter uit dan voorheen, vooral als je de olie net op hebt gedaan. Fijn product!
Service was ook prima, goede uitleg over de producten gekregen.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten