Gielen
Uitstekend!
Voordelig, snel, vriendelijk en goed
Uw reactie is nu opgeslagen. U ontvangt dadelijk een e-mail met uw nieuwe login voor uw bedrijfsprofiel.
Featured review of Gezondheid aan huis BV
snel, goedkoop en betrouwbaar
het product wat ik nodig had, kon ik bijna nergens vinden. Het was goedkoper als waar ik het eerst had gekocht, er kwamen geen verzendkosten bij, en het was binnen 24 uur in huis. Het is fijn dat je kunt kiezen tussen verschillende manieren van bezorgen. Wel of geen handtekening en zo
Visscher
prima
nog te weinig ervaring met bedrijf voor een verdere goede beoordeling
rob timmer
extra service
Ik kom aan vijf sterren omdat ik de extra service als bijzonder positief heb ervaren. De extra service bestond uit een telefoontje waarin ik uitleg kreeg over het van de markt verdwijnen van een door mij bestelt middel. Tevens werd een alternatief middel voorgesteld.
maandag 30 augustus 2010
Voordelig en een snelle levering!
Echt een aanrader.
Edward
zondag 29 augustus 2010
Geweldig bedrijf
De prijzen zijn lager dan ergens anders, snelle bestelling en wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Heb nog geen ervaring met de klantenservice.
Kirsten
zaterdag 28 augustus 2010
Uitstekende service, groot assortiment op voorraad
Producten op voorraad, meteen volgende dag geleverd. Goed verpakt, duidelijke service. Uitstekende manier om gezondheidspullen te kopen. Iedereen aan te raden.
vrijdag 27 augustus 2010
prima snelle service
correcte levering de dag nadien. ik was niet thuis bij de aanbieding, ik heb de courier gebeld en een uur nadien was de levering er terug.,
Piet
donderdag 26 augustus 2010
uitstekend
De bestelling is voortvarend afgehandeld en de volgende dag geleverd.
Is aan te bevelen!
Yvonne
woensdag 25 augustus 2010
snelle bezorging en prima producten!
al de volgende dag in huis en producten waren netjes verpakt. Geen verzendkosten boven de 50 euro, daar was ik nu niet aan toegekomen.
Maar ik zal nog zeker daar bestellen!
Wesley
dinsdag 24 augustus 2010
Na 2 dagen bezorgd.
Bestelde product na 2 dagen bezorgd, gewoon goed.
dinsdag 24 augustus 2010
vlotte bezorging
De bestelde producten kreeg ik na twee dagen bezorgd.
Overzichtelijke site.
Informatie en bestelling produkten duidelijk en makkelijk! Concurrerende prijzen en veel produkten. Snelle en accurate levering.
Jo Smits
volledig tevreden
bestelling en levering liep vlotjes
Jorrit
Snel en goedkoop
Snel bezorgd en tegen een scherpe prijs.
Mat.
maandag 23 augustus 2010
Alles is zonder probemen verlopen !
Bedankt, voor herhaling vatbaar.
zaterdag 21 augustus 2010
Zeer tevreden.
Op de site is de informatie over produkten duidelijk. Plaatsen van een bestelling is eenvoudig. En de levering was snel.
royaards
vrijdag 20 augustus 2010
bestelling en aflevering was prima
Product informatie was goed, bestellen simpel en aflevering/bezorging was netjes.
ellen
10 punten
2 Beoordelingen
Snelle service
Bij de producten die ik had gekocht stond een levertijd van 2 tot 3 dagen, maar het was de volgende dag al op de post gedaan. Erg snel dus!
Helaas gooide de TNT roet in het eten: ik kreeg 2x een briefje in de bus dat ze langs waren geweest, maar dat er niemand thuis was. Dit terwijl ik 2x de hele dag thuis ben geweest en de bel niet gemist kan hebben, beetje vreemd dus...
Kunnen ze van gezondheidaanhuis verder niets aan doen, de producten zijn alsnog redelijk snel geleverd en ik ben tevreden met de producten! Het wordt allemaal goed verpakt, zodat alles heel aankomt.
vrijdag 20 augustus 2010
zoals je als klant wiltdat het gaat, vlot en zonder prblemen
zoals ik al zei: zoals je als klant wiltdat het gaat, vlot en zonder prblemen
snel en correct geleverd
De eerste keer heeft de levering wat langer op zich laten wachten. Deze bestelling is om 16.48 uur besteld en de volgende dag om 9.30 uur in huis!
ben heel tevreden over gezondheid aan huis!
correct
correcte wijze van werken
chantel
donderdag 19 augustus 2010
Duidelijk, correct, geen onzin!
De produkten op de website worden duidelijk uitgelegd. De betaling verloopt gemakkelijk door IDEAL. Na een dag of 2 heb je je bestelling al thuis. Naast dat er correct gehandeld wordt, is het produkt ook nog eens goed.
Zeer klantvriendelijk
Aangezien ik de website niet goed op mijn pc kreeg heb ik gebeld en ik ben telefonisch fantastisch, klantvriendelijk geholpen. De bestelling was binnen enkele dagen in huis incl. het weekend.
Dank!
woensdag 18 augustus 2010
Volgende dag in huis
Lage totaal kosten en snel in huis. Correcte afwerking
JSR
dinsdag 17 augustus 2010
Als klanten een vraag stellen per mail of via de site, dan voortaan antwoorden. Dan is het bedrijf 5 sterren waard.
dinsdag 17 augustus 2010
Geen verzendkosten, duidelijk en supersnel
Zeer belangrijk en doorslaggevend was voor mij dat er geen verzendkosten bijkwamen. Bovendien was gezondheid aan huis de voordeligste en leverden ze alles wat ik wenstte. De betaling was duidelijk en de levering goed en supersnel. Ik ga zeker vaker bestellingen plaatsen!
mariëlle
prima service
product is goed
snelle en accurate levering
Gezochte product snel gevonden. Bestelling heb ik daarna geplaatst en die is snel en correct afgehandeld.
schalks
Prima, service
Prima, tot een volgende keer.
Uitstekend
Ik heb al meerdere keren bestellingen gedaan en het verloopt altijd uitstekend. Snel en netjes.
Roefie
maandag 16 augustus 2010
SUPER !!!!!!
echt super
makkelijk te bestellen, snelle levering, goed verpakt,leuke verrassing erbij,
geen verzendkosten.
een echte aanrader
Lianne
zaterdag 14 augustus 2010
*****
De hoogste waarde is voor jullie!
Joyce
vrijdag 13 augustus 2010
zeer snelle bezorging
Bestelling was de dag na bestelling al binnen, helemaal super!
Hans
Snel geleverd.
Geen klachten
donderdag 12 augustus 2010
Overzichtelijke site
Overzichtelijke site.. kortom alles verliep vlot.
Ook de bestelling was snel in huis.
De enige opmerking is dat ik een factuur mis bij de bestelling.
Nu zit er alleen een pakbon bij.
woensdag 11 augustus 2010
goed bedrijf
alles netjes verzorgd en de volgende dag in huis
E. de Jong
woensdag 11 augustus 2010
Snelle levering!
Snelle levering, via mail op de hoogte gehouden van de status, goede prijs. Erg tevreden dus!
dinsdag 10 augustus 2010
Vandaag besteld morgen in huis
De website van gezondheidaanhuis is erg overzichtelijk. Ook merkte ik dat het assortiment steeds groter wordt. Bestellen is heel eenvoudig en ik vind het een enorme service dat de bestelling zo snel uitgeleverd wordt. Deze ervaringen zorgen ervoor dat ik zeker nog eens wat bestel.
M.
dinsdag 10 augustus 2010
Prima uitlevering
Snelle levering - jammer dat er geen beschrijving / werking / bijwerkingen van het artikel inzat - maar dat kun je op internet makkelijk terugvinden.
Maeser
maandag 9 augustus 2010
Die Bestellung und Belieferung nach Deutschland war sehr zufriedenstellend.
Die Sendung traf recht schnell ein. Nützlich wäre eine deutsche Sprachversion Ihres Internetauftritts.
maandag 9 augustus 2010
Makkelijk te bestellen, snel geleverd.
En alles bij te houden via track & trace, da's echt super!
Johanna
maandag 9 augustus 2010
snelle levering en voor een lage prijs
john
zaterdag 7 augustus 2010
snelle en complete bezorging aan huis
de producten zijn goed verpakt snel aangekomen..
Een tevreden klant..
zaterdag 7 augustus 2010
goed
alles werdt snel afgehandeld en ik had de bestelde artikelen snel in huis
d.j.boer
vrijdag 6 augustus 2010
Precies wat ik bestelde
Volgens de informatie bestel je wat je wilt hebben. De volgende dag netjes aan huis. En voor de laagste prijs .
A den hoed
vrijdag 6 augustus 2010
uitstekende service
Snelle, correcte levering.
Siem
donderdag 5 augustus 2010
Heel slechte klantenservice
Ik ben al jaren klant bij Gezondheid aan Huis. Mijn ervaring: Gezondheid aan huis herstelt alleen fouten als je hier een slechte beoordeling achterlaat. Dan komen ze onmiddellijk in actie... Als je een produkt terugstuurt, moet je er zelf achteraan zitten om je geld terug te ontvangen. Als het produkt niet op voorraad is, moet je zelf informeren wanneer het wordt nageleverd. Dat kan soms weken duren, en ik heb het ook meegemaakt dat ik geen enkele reactie meer ontving. Voor mijn laatste bestelling heb ik op 25 juli een vraag gesteld. Na twee weken nog geen antwoord gekregen. Conclusie: het gaat alleen goed, zolang je bestelt, betaalt en verder niets. Je moet geen vragen stellen, geen produkten terug willen sturen èn ze moeten het produkt op voorraad hebben. Sorry, maar: de Klantenservice is echt heel erg slecht!
woensdag 4 augustus 2010
Zeer betrouwbaar!
Mijn bestelling was er al een dag eerder dan aangekondigd. Er zat bovendien een presentje bij (flesje desinfecterende handgel). Fijn dat je hier gewoon van op aan kunt.
Patrick
woensdag 4 augustus 2010
Gezondheidaanhuis.nl prima... jammer van de bezorgdienst
Bij bezorging kan je kiezen om pakket ALLEEN op je eigen adres te laten afleveren met handtekening. Dus niet bij je buren in geval je die er niet mee lastig wilt vallen of er ruzie mee hebt. Jammer dat er dan toch bij de buren wordt afgeleverd en ook ZONDER handtekening. Dit is niet te verwijten aan Gezondheidaanhuis.nl maar aan de bezorger die er blijkbaar lak aan heeft.
Verder prima ervaringen! Volgende keer weer.
dinsdag 3 augustus 2010
Snel en correct
Elke bestelling wordt zeer snel geregistreerd en naar huis verzonden.
Dit gebeurd zonder fouten.
Op site wordt veel en interessante informatie vermeld.
dinsdag 3 augustus 2010
Snel, makkelijk en accuraat
Makkelijk besteld, snel geleverd en het product lijkt ook nog goed te werke
cor
gewoon goed
afhandeling van bestelling was gewoon goed
uitstekend
mijn pakketje werd precies op de juiste dag afgeleverd
v d Poel
Snel en makkelijk
Snel bestellen, goed vindbaar, snelle levering, makkelijk betalen h
zaterdag 31 juli 2010
Snel en accuraat
Goede service, goede informatie op de site.
Bestelling razendsnel in huis.
Keurig en degelijk ingepakt.
Ga zo door.
Ankie & Eric.
zaterdag 31 juli 2010
Tevreden maar trage levering
De levering zou heel wat sneller kunnen tegenwoordig. Direct betaald via Ideal maar vier werkdagen na de betaling werd het pas verstuurd !
Theo Bril
bestelling snel en correct
Mijn bestelling werd niet alleen zeer snel bezorgd maar tot mijn verrassing zat er ook nog een extra ontsmettingsgel bij. En de kosten? Niet duurder dan via mijn acupuncturist! Ik ben zeer tevreden.
donderdag 29 juli 2010
De website is duidelijk en informatief. heel overzichtelijk. En de bestelling was er binnen enkele dagen al.
donderdag 29 juli 2010
Order perfect en snel uitgevoerd
besteld en binnen enkele dagen in goede staat ontvangen.
Charlotte
geweldige snelle service
Ik was een beetje huiverig om via internet te bestellen en vooraf te betalen,
maar nu ben ik overtuigd, bij gezondheid aan huis, is de serviice uitstekend.
Donderdag besteld en vrijdag de bestelling al binnen.
Geweldig.
zeer tevreden !!
Wij bestellen sinds circa 3 jaar regelamtig bij gezondheid aan huis en zijn steeds zeer tevreden over het assortiment, de snelheid, stiptheid en goede producten van dit bedrijf. Ook de prijzen zijn concurerend.
marcel
geen enkele opmerking
alles goed, heb al aan andere mensen bedrijf doorgegeven
WAARDELOOS BEDRIJF!!
Op 08-06-2010 heb ik een bestelling geplaatst. Op 15-07-2010!! heb ik maar eens een mail gezonden en gevraagd waar mijn bestelling bleef. Twee dagen later heb ik de helft van mijn bestelling ontvangen maar nu inmiddels weer bijna twee weken later heb ik de rest van mijn bestelling nog niet binnen. Uiteraard moest ik wel mijn bestelling al betalen op het moment van bestellen!! Ik moet er steeds achteraan zitten. IK BESTEL HIER NOOOOOIT MEER IETS! Het ging om een bestelling van ongeveer
€ 180.00 dus ook geen klein ordertje.
R. Schmets
Snel geleverd
Snel geleverd, dag van te voren geinformeerd dat het pakketje wordt geleverd.
dinsdag 27 juli 2010
uitstekende service
Goede voorlichting op en bijzonder klantvriendeljke manier en een snelle levering. Ook de informatie over de staus van mijn bestelling was erg goed.
maandag 26 juli 2010
De tijd,die ligt tussen bestelling en levering is het optimaal haalbare.
Mark
Super snelle verzending!!
Alles was netjes en goed verpakt en ik had mijn bestelling erg snel in huis!
Veni Vidi Vici
Gewoon goed en snel. Dat is tegenwoordig soms ver te zoeken. En dan ook nog eens bij afname van 6 stuks of meer een bonus van 5% korting krijgen dat is pas leuk winkelen voor jouw gezondheidsproducten.
Heijnen
zaterdag 24 juli 2010
Uitstekend!
Hartstikke snelle levering en heel erg verrassend dat er, bij een iets grotere bestelling, leuke attenties bijgesloten worden. Hier voel je je als klant koning!
vrijdag 23 juli 2010
vier
alles klopte alleen het duurde een paar dagen eer ik het had.
langer dan aangekondigd in elk geval.
snellere bezorging zou prettiger zijn.
Dekker
vrijdag 23 juli 2010
Makkelijke site en zeer snelle levering
Heb hier inmiddels meerdere keren besteld en kan altijd erg snel vinden wat ik zoek ondanks het grote assortiment. Tevens wordt de bestelling altijd zeer snel bezorgd.
Wies
dinsdag 20 juli 2010
Prima service
Bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. E-mail werd vlot en correct beantwoord; hetzelfde geldt voor de afhandeling van een telefoongesprek. Niets dan lof, daarom van mij 5 sterren. Ga zo door!
c.visser
dinsdag 20 juli 2010
Perfecte informatie zowel schriftelijk als mondeling en een snelle levering
Gezond aan huis komt ook met alternatieve supplementen, welke ook toegepast kunnen worden op het probleem. De uitleg waarom is ook heel duidelijk. Ik ben zeer tevreden en zal het ook aanbevelen bij anderen.
maandag 19 juli 2010
snelle levering
Snelle vlotte levering
M.janssen
maandag 19 juli 2010
ik had me vergist met de betaling en dit per e-mail laten weten. Kreeg meteen antwoord dat het geregeld zou worden en had binnen 3 dagen mijn bestelling in huis.
vrijdag 16 juli 2010
Uitstekend!
Snelle en correcte levering, er kan niets beter en daarom een 5.
Jessica
donderdag 15 juli 2010
Daarbij netjes verpakt en snelle verwerking. Aan te bevelen.
hendriks
dinsdag 13 juli 2010
super
rode klaver besteld in 2dagen geleverd met een leuke verassing.
en niet duur.
janneke
dinsdag 13 juli 2010
Snelle afwerking en prima produkten
Snellle afwerking en prima produkten!
correct
Artikel was gemakkelijk te vinden .Goede en snelle levering.
maandag 12 juli 2010
Wij zijn zeer tevreden mede doordat de bestelling zo snel werd bezorgd en wij werden ingelicht over de dag van levering.
Very Pleased with the service
After having sent a BITE AWAY,which didn't work,I phoned you,and the next I was sent a new one
Lucy
Snel en goedkoop
Zeer tevreden met hoe de aankoop verliep en de snelheid van de levering
Habiba
zaterdag 10 juli 2010
Ik kon het product dat ik zocht makkelijk vinden. Bestellen was ook erg makkelijk en duidelijk, in een paar stappen was ik klaar en kreeg ik netjes een bevestigings email. De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis en dat was zeker sneller dan ik had verwacht! Kort om, ik been heel tevreden.
Servicegericht
Goede mondelinge toelichting. Servicegericht. Klein foutje:
Ik zou de bestelling kunnen afhalen volgens de e-mail. De volgende dag kreeg ik nog een e-mail, dat ik de bestelling toegestuurd zou krijgen. Ik kreeg niets toegestuurd. Enkele dagen later heb ik gebeld en kreeg ik te horen dat het klaar lag in Ede.
Remeeus
perfect en geen gezeur
De bestelling gaat eenvoudig
De betaling gaat eenvoudig
De aflevering is eenvoudig op tijd
Alles gaat volgens afspraak
Ook een te late levering ging volgens afspraak via email.
Karin
goede kwaliteit - prijsverhouding
Alles verliep vlotjes. Had mijn bestelling relatief snel in huis.
arja
snelle en correcte levering
snelle en correcte levering
woensdag 7 juli 2010
op tijd en correcte bestelling
Bij mijn eerste bestelling moest ik wel even geduld hebben voor ik de bestelling ontving. Overigens goed verpakt en correct volgens mijn bestelling geleverd. Mijn tweede bestelling werd ook nog binnen drie dagen bezorgd, dus in totaal een prima service!
dinsdag 6 juli 2010
Mijn bestelling had ik de volgende dag in huis, een dag later kreeg ik een mail of alles naar wens was.
Ginette
Goede en snelle service
Snelle levering en ook mogelijk om binnen 24 uur extra product aan bestelling toe te voegen, met losse factuur.
Willy
30 punten
Modifast
Heel goed en discreet ingepakt en bezorgt
A S
maandag 5 juli 2010
Email alsnog beantwoord
Mijn Email is alsnog beantwoord en ik kan het produkt gewoon retourneren, met geld retour.
maandag 5 juli 2010
Uitzonderlijk snelle levering en goede communicatie!
Eerste ervaring maar absoluut top! Zo zou je overal online moeten kunnen winkelen. Er zou volgens de site binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd worden. Echter werden alle producten al de volgende dag geleverd. Helemaal compleet en goed verpakt. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden van de status door middel van emails. Werkelijk top en aan iedereen aan te raden!
wilma
zondag 4 juli 2010
goede verzending
vandaag besteld en morgen in huis!
prima verzending en goed verzorgd
j
zondag 4 juli 2010
gezondheid aan huis service
Vandaag besteld binnen 3 dagen thuis. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met gezondheidaanhuis bestellingen.
J.Wijnja
donderdag 1 juli 2010
Jaico muggenstick
Niemand had Jaico muggenstick op voorraad in de schappen en gevonden op internet. Zeer goede vepakking en binnen de opgegeven leveringstijd
J.W.Sneek
Checkwebwinkel.nl gebruiker
We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat checkwebwinkel.nl geen beoordelingen vrijgeeft.