[REPLY]
De prijzen zijn scherp, jammer dat de verzendkosten het duur maakt indien je weinig te bestellen hebt. Ik had de bestelling niet op mijn 'wens' datum maar de dag erna wat gelukkig niet ernstig was. De klantenservice heeft snel antwoord gegeven op mijn vraag al was deze niet 100% volledig.
Een prima bedrijf met technische mensen die binnen 1 dag helpen met je vragen. Ben zelf niet technisch maar wilde toch een bad met voorpaneel kopen. Ze hebben mij de juiste maten en bijbehorende artikelen doorgegeven en het paste geweldig. Ik zou zeker nogmaals een keer een bestelling plaatsen.
Scherpe prijs, netjes verpakt en binnen een paar dagen in huis. Helemaal prima!
Uitstekende hulp en advies, dat met zeer scherpe prijzen. ik zeg DOEN
Na lang zoeken de juiste sloten gevonden. Het enige probleem is de grote keus in sloten dan is het als leek moeilijk de juiste te kiezen. Maar verder ben ik goed op de hoogte gehouden over mijn aankoop.
Na 2 dagen thuis bezorgd.
Uitgebreid assortiment en lage prijzen. Heb al diverse keren tot volle tevredenheid spullen besteld. Goede en snelle service.
Verbeterpunt: afbeeldingen bij producten ontbreken nogal eens en dat maakt het soms moeilijk zoeken. Zoeken op artikelcodes bij de fabrikant levert dan wel de gewenste info op, maar het zou handiger zijn als dit op jullie website te vinden. Dit is met name relevant wanneer het gaat om artikelen waarbij het esthetische aspect een rol speelt.
de goedkoopste aanbieder die ik kon vinden in deze eco pomp en de order werd snel en keurig thuis bezorgd. Snel en goedkoop, daar kun je mee thuiskomen en zal zeker nog een keer de site bezoeken.
Persoonlijk ben ik zeer tevreden over deze webshop en heb geen klachten of opmerkingen.
Had snel bericht over mijn bestelling en kon deze volgen via track-tracé code.
Netjes verpakt en compleet dus ben zeer tevreden. Nu gezet onder mijn favorieten.
Alles ging eigenlijk boven mijn verwachting super. Na wat vragen direct antwoord en na een bestelling binnen 2 dagen thuis. Goed verpakt dus koop hier nog wel een keer.
Had een hoop in verlanglijst staan maar kwam er niet echt uit maar na telefonisch contact hebben ze me uitsteken geholpen en uitgelecht wat paste en niet nodig was. Ze nemen de tijd voor je en het gevoel dat ik met een echte specialist te hebben gesproken die van zijn vak houdt. Kan ieder het bedrijf aanraden, Prima ga zo door…….
Ten eerste geen tussentijdste status van het bestelde. Vervolgens na 3 keer bellen vermoedelijke leverdatum gekregen.
Toen de spullen binnenkwamen kleek de set van 4 gelijksluitende cilinders ten eerste een ander merk te zijn in een slordig doosje van Nemef en de inhoud was ook nog eens tweedehands. Hierover gebeld en dit zou een retourlevering zijn van iemand anders die de boel zou hebben opgelicht. Gaat er bij mij niet in. Slordige logistieke afdeling die blijkbaar gescheurde en bedstikkerde verpakkingen zonder controle verzend.
Uiteindelijk wel de goeie cilinders in de brievenbus ontvangen.
spijtig dat u deze review plaats terwijl wij alles correct hebben opgelost.
Dat u een levering heeft gehad met verkeerde inhoud konden wij echt niets aan doen, de inhoud was verwisselt door een klant met een retour, waarom zouden wij hier moeilijk of over liegen.
Wij hebben toch de zending retour laten halen en alsnog de juiste geleverd.
Uiteindelijk wel tevreden over het geheel.. ging om een nieuw cylinder slot voor in m'n voordeur.
Er werd alleen gezegt dat ik nog bevestigd zou krijgen.. deze bleef echter weg.. nu werd de bestelling uiteindelijk via de post verstuurd en was het niet nodig om er voor thuis te blijven.. dit was niet helemaal duidelijk..
Verder helemaal top.. de prijs was goed en de levrtijd kwam wel overeen met de eerst aangeven indicatie hiervan.
Bestelde aluminium steigerpijp netjes op maat gemaakt en geleverd.
Ingepakt in bubbelfolie. Apart doosje met de koppelingen.
Bedrijf maar gelijk bij mijn snelkoppelingen opgenomen voor een volgende bestelling. steigerpijp.nl ondedeel van gho-online.nl
Onderdeel besteld en 2 dagen later in huis.
Ik heb bij gho-online een aantal secubar producten besteld. Vanwege kerst en oud en nieuw was de levertijd langer zoals op de website stond vermeld. Na deze vakantie bleek de levertijd echter niet overeen te komen met de werkelijkheid. Eén van de besteld producten was in tegenstelling tot wat op de website stond vermeld niet (binnen de gestelde tijd) leverbaar. Helaas ben ik daar zelf achteraan moeten gaan. Daarna keurig mails ontvangen met het verloop van de bestelling en de verzendcode. Jammer van de misser in de levertijd en de communicatie daarover, verder prima afhandeling.
De bestelling was netjes thuis bezorgd en binnen 2 dagen bezorgd.
1 half cilinderslot, uit het doosje maar het doosje zelf plat helemaal vast getaped in een envelop.
cilinderslot in plastic zakje er los bij.
Product oke, Verpakking kan beter, levertijd niet erg snel.
Na overleg met klantenservice tot de juiste maten gekomen en past precies. De klantenservice is snel met reacties op mijn vragen en vriendelijk, daarom geeft ik ze een voldoende.
Ging iets mis met mijn bestelling en had verkeerde spullen besteld maar na 2 dagen bericht dat het was opgelost en de juiste alsnog heb gekregen. Het omruilen ging boven mijn verwachting, TOP
had niet verwacht dat alles zo snel ging en dat voor een zeer scherpe prijs, petje af hoor.
Heb ze onder mijn favorieten gezet.
Heb al meerdere bestellingen gedaan en nog geen problemen gehad.
Ze zijn snel met mijn vragen en duidelijk over de kosten
Na de bevestiging van mijn bestelling en de betaling, zijn de bestelde spullen keurig afgeleverd binnen de aangegeven tijd.
De op de site vermelde levertijden kloppen voor geen meter. Ik heb 2 weken moeten wachten op een slot met een levertijd van 1 tot 3 dagen.
Contact zoeken kan tussen drie en vijf en als dan je al na 10 keer proberen iemand aan de lijn krijgt word je nog slecht behandeld ook. Heel snibbig, chagrijnig en kortaf, wat mij betreft alles behalve wat je als moderne klant mag verwachten als je een terechte klacht hebt
Ik zou nooit meer wat kopen bij een een onbetrouwbaar bedrijf als dit.
Koop niet bij deze webshop!!!
Ik heb een verkeerd product opgestuurd gekregen. Vervolgens willen zij hun fout niet corrigeren omdat je binnen een week moet reageren! Nu heb ik zelf geen verstand van de bestelde producten en de
verbouwing liep uit. Er stond ook geen productnummer op het product zodat ik het niet kon checken. Het zat los in een doos zonder enige bescherming! Ook zag het er vies en gebruikt uit. Ik heb voor honderden euro's uitgegeven bij ze maar een beetje service zit er niet bij. Nu zit ik met een product waar ik niks aan heb!
Wij hebben de klacht behandeld, en bericht:
Wij kunnen helaas geen artikelen van deze bestelling meer omruilen.
Deze bestelling is 44 dagen oud en afgehandeld. (kunnen na 44 dagen geen retour aannemen.)waarde bestelling is € 171,52 en retour artikel was € 24,41.
Tekorten en of gebreken dienen uiterlijk binnen 1 week te worden gemeld.
Het spijt ons niet anders te kunnen melden. Team klantenservice.
Afleverinformatie in de algemene voorwaarden en elders op de site komen niet overeen, het artikel werd dan ook niet op de verwachtte dag geleverd. Klantenservice is niet klantgericht maar eerder uit op het verkrijgen van het eigen gelijk.
Wij hebben in deze u een dag voor levering bericht via mail met de bezorggegevens.
Hierin de datum bevestigd voor levering, de gewenste datum is anders dan de definitieve.
Er staat bij het kiezen van de gewenste bezorgdatum dat de definitieve datum nog zal worden bevestigd. Het probleem is vaak dat mensen niet goed lezen en te snel de pagina’s doorklikken en zo niet weten wat er staat en of gebeurt.
Team klantenservice.
Snelle orderverwerking en levering. Klantenservice en expeditie reageren snel op vragen via e-mail. Zeker aan te bevelen leverancier.
Op de voorgestelde datum thuisgebleven maar geen bezorging, duurde een week voor het wel bezorgd werd.
Soms zijn de levertijden die vermeld staan bij artikel helaas niet correct.
In dit geval bij de: NEMEF ESPAGNOLET BEVEILIGER. Dit zijn artikelen die wij niet maandelijks verkopen en daardoor langer levertijd hebben dan gewenst.
Onze excuses voor het nodige ongemak… Team klantenservice.
Iets te laat geleverd, duidelijk uitleg waarom. Was een kwetsbaar product, goed verpakt. Geen schade. Goede prijs, goed assortiment, ondanks verlate levering, snel in huis.
Na een aantal jaar extra sleutels besteld. Prima snelle levering.
Overzichtelijk aanbod, scherpe prijzen en accurate afhandeling.
Goed assortiment, goede prijzen en snelle levering
Ik heb het bedrijf de onderstaande email gestuurd, dat zegt waarschijnlijk genoeg:
Ik heb op 2 september een bestelling geplaatst, nummer #130011015. Op 3 september werd ik gebeld door een medewerker van uw bedrijf met de vraag of er een afwijkend model geleverd mocht worden, dan zou de bestelling nog diezelfde dag de deur uitgaan. Ik heb daarin toegestemd en heb toen nog een kleine aanpassing gevraagd omdat ik het verkeerde type besteld had.
Aangezien ik op dinsdagmiddag 6 september nog steeds niets had gehoord heb ik gebeld met de klantenservice en werd me verteld dat het artikel in bestelling was en woensdag zou binnen komen.
Nu is het inmiddels 9 september en ik heb nog steeds geen bevestigingsmail van u ontvangen. Op uw website geeft u bij het artikel aan: levering binnen 1 - 3 werkdagen.
Kunt u mij vertellen wat er mis is?
Beste van der Put,
Wij hebben inderdaad soms langere levertijd dan gewenst is.
Dit komt mede doordat onze toeleveranciers niet sneller aan ons kunnen leveren.
Wij moeten dit uiteraard voor u oplossen en doen hier ook alles aan.
Dit zijn punten wat wij proberen te verbeteren en zo betere afspraken te kunnen maken.
Onze excuses voor het nodige ongemak… Team klantenservice.
Zéér tevreden over prijs/kwaliteit en leversnelheid!!
Helaas komt de verzending niet op gang als er geen afspraak wordt gemaakt over de aanwezigheid thuis. terwijl het pakketje gewoon door de brievenbus past. Vreemde procedure. Begrijpelijk voor een toiletpot maar niet voor een schroefje of dopje of stripje oid.
zelf een klein probleem bij de verzending is prima opgelost.
Ik ben verwend door de snelle leveringen. Dit pakje liet even op zich wachten. Het is ook een onlogische lading, o.a. met secustrips van 250cm lengte. Ondanks de plank waar het op geleverd was, is de verpakking wat gedeukt, maar het product niet. Wat op de website opvalt is dat ze echt heel veel hebben, maar niet alles om mijn gehele bestelling hier te doen. De product omschrijving is voor verbetering vatbaar, veel productnummers (hoppe beslag kruk/kruk 72 of 92?) Maar ook hier geldt dat de hoppe website zelf ook niet meer info geeft.
Beste Klooster,
Soms is er vertraging bij artikelen i.v.m. de lengte.
Dit soort artikelen kunnen niet standaard in de sorteermachine van een TNT of DHL.
Dit komt door de afmeting en deze meeste 2-3 dagen langer duurt .
Dit hebben wij nu vermeld in de verzendbevestiging… Team klantenservice.
heey mijn spullen waaren snel geleverd ondanks dat ze niet op voorraad waaren even een mailtje gestuurd en binnen 3 dagen waren ze er toch nog
gr niels
Fijn dat er snel en goed werd gelevrd.
Brievenbuskast besteld, vlot geleverd, geen problemen gehad. Wat meer kan ik ervan zeggen? Ik kreeg waar ik om vroeg en redelijk vlot.