We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (46)
GHO-ONLINE.NL

Zeer snelle correctie naar verkeerde levering

Wandcontactdozen besteld. Waren binnen op het aangegeven tijdstip, echter de verkeerde kleur was geleverd. Na 1 e-mail naar de klantenservice stond er de volgende dag al een chauffer voor de deur met de contactdozen in de juiste kleur. Vergissen is menselijk, Supersnel gecorrigeerd. Daar kunnen veel webwinkels nog wat van leren.

Gewoon TOP

Besteld, duurde wat langer omdat het een wat afwijkende maat betrof. Vervolgens keurig geleverd, en zit nu netjes op de deur. Lekker gevoel!

GHO-ONLINE.NL

Goede prijs en goed geleverd

Prima bedrijf, vraag werd snel beantwoord en bestelling ging ook prima. Helaas duurde het wel 2 à 3 dagen na betaling voordat ik het pakketje ontving. Gelukkig net op tijd omdat een onderdeel met iemand meemoest naar het buitenland. Eind goed al goed.

Perfect

Goed georganiseerd . Alleen jammer bij aflevering niet ongeveer de tijd ('s ochtend of 's middags ).

Beoordeling door bevestigde koper

Schrijf hier een interessante titel.

Helaas 1 artikel op backorder met levertijd van 1week na tel contact op dinsdag werd gemeld dat levering donderdag werdt echter s avonds op mail de orderbevestiging voor levering op woensdag en deze is ook correct geleverd.

bezorging prima

Vandaag werd de Plieger badkamerkast bezorgd, dacht dat hij compleet gemonteerd was, maar helaas, 4 uur later was de kast in elkaar geschroefd...
Hij was idd de goedkoopste op internet, maar 4 uur werk??
Ik had liever een compleet gemonteerde kast gekregen voor een paar tientjes meer!

Beste klant,
Het door u bestelde meubel is standaard of fabrikant Plieger en deze meubelen worden standaard als ongemonteerd geleverd. Dit is niet door ons bedacht en is ook geen andere leverbaar. De prijs is dan ook niet goedkoper omdat het zo geleverd is. Gr, Team klantenservice.

Informatie kan beter

Cilinder sloten besteld, waarvan bij de bestelling duidelijk is aangegeven dat de geschatte levertijd met ongeveer 2 dagen bekend zou zijn. Dit werd een week met de mededeling dat het langer zou duren. Nou had ik geen haast met de bestelling, dus wat dat betreft was het geen probleem, maar ben toch wel beter gewend wat info betreft over levertijd en afhandeling. Verder absoluut geen klachten, en zie dit ook meer als een verbeterpunt voor de webshop.

perfecte service via internet

Gezocht, gevonden, telefonisch contact omtrent het juiste product,
en in no time geleverd!!

Beoordeling door bevestigde koper

niet snel, wel voordelig en betrouwbaar

Wederom een voordelige keus voor het bestellen van danfoss draadloze modules (CF2) voor de bediening van mijn vloerverwarming. Zijn bijna nergens op voorraad, maar voor de aflevering is nog een extra bevestiging nodig. Gelukkig lukte het deze keer om per tnt post te laten bezorgen, wat bij prive adressen toch het gemakkelijkst is. Tot nu toe zijn alle bestellingen goed aangekomen. Nu nog automatisch verzenden en de voorkeur van koerier als keuze bij bestelling en het is helemaal perfect.

Beoordeling door bevestigde koper

Helaas trage levering en niet op de afgesproken datum, verders goed behandeld

Groot assortiment helaas hebben sommige producten een zeer lange leertijd. Afspraken over de bezorg datum worden niet nagekomen. Wel zijn producten verkeerd geleverd, maar dit is goed opgelost.

Beste klant,
Soms zijn levertijden inderdaad langer dan verwacht, bestelartikelen worden bij een fabrikant besteld en de levertijden die wij dan doorkrijgen zijn soms te kort en duurt dan weleens wat langer.
Hier proberen wij alles aan te doen om zo toch de bestellingen snel te kunnen leveren.
En als wij een fout maken zullen wij dit niet ontkennen en of ontlopen, we lossen dit natuurlijk direct op. Wel onze welgemeende excuses voor het ongemak. Gr, Team klantenservice.

Uitstekende service

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Bijzonder klantvriendelijk.
Zeer snelle levering van de goederen.

goede en snelle levering

gemakkelijke site om de bestelling te plaatsen en evt vragen te stellen , en de bestelling heb je snel in huis ! prima

Prima, snel en correct

Goed, op tijd en volgens afspraak

Beoordeling door bevestigde koper

assortiment, prijs en levering zeer goed

Zoals boven aangegeven.
Aftersales ook zeer vlot, ondanks een vergeten actie, na herinnering alsnog goede afhandeling.

Beoordeling door bevestigde koper

een paar kleine dingen besteld

ging snel en gemakkelijk. geen klachten en zal er nog weleens kopen

Prima service

goede overzichtelijke site, snelle afhandeling en levering

Snelle service

on line een specifieke silent condens motor besteld voor de airco en dit is netjes afgeleverd. Bestellen was eenvoudig. Zo wordt internet alleen maar prettiger met dit soort bedrijven.

Scherpe prijs

De prijzen zijn scherp, jammer dat de verzendkosten het duur maakt indien je weinig te bestellen hebt. Ik had de bestelling niet op mijn 'wens' datum maar de dag erna wat gelukkig niet ernstig was. De klantenservice heeft snel antwoord gegeven op mijn vraag al was deze niet 100% volledig.

Douche garnituur

Scherpe prijs, netjes verpakt en binnen een paar dagen in huis. Helemaal prima!

Aanrader

Uitgebreid assortiment en lage prijzen. Heb al diverse keren tot volle tevredenheid spullen besteld. Goede en snelle service.

Verbeterpunt: afbeeldingen bij producten ontbreken nogal eens en dat maakt het soms moeilijk zoeken. Zoeken op artikelcodes bij de fabrikant levert dan wel de gewenste info op, maar het zou handiger zijn als dit op jullie website te vinden. Dit is met name relevant wanneer het gaat om artikelen waarbij het esthetische aspect een rol speelt.

Ik koop hier niet meer

Ten eerste geen tussentijdste status van het bestelde. Vervolgens na 3 keer bellen vermoedelijke leverdatum gekregen.
Toen de spullen binnenkwamen kleek de set van 4 gelijksluitende cilinders ten eerste een ander merk te zijn in een slordig doosje van Nemef en de inhoud was ook nog eens tweedehands. Hierover gebeld en dit zou een retourlevering zijn van iemand anders die de boel zou hebben opgelicht. Gaat er bij mij niet in. Slordige logistieke afdeling die blijkbaar gescheurde en bedstikkerde verpakkingen zonder controle verzend.
Uiteindelijk wel de goeie cilinders in de brievenbus ontvangen.

Antwoord van GHO-ONLINE.NL

spijtig dat u deze review plaats terwijl wij alles correct hebben opgelost.
Dat u een levering heeft gehad met verkeerde inhoud konden wij echt niets aan doen, de inhoud was verwisselt door een klant met een retour, waarom zouden wij hier moeilijk of over liegen.
Wij hebben toch de zending retour laten halen en alsnog de juiste geleverd.

Snelle levering, Goede prijzen

Uiteindelijk wel tevreden over het geheel.. ging om een nieuw cylinder slot voor in m'n voordeur.

Er werd alleen gezegt dat ik nog bevestigd zou krijgen.. deze bleef echter weg.. nu werd de bestelling uiteindelijk via de post verstuurd en was het niet nodig om er voor thuis te blijven.. dit was niet helemaal duidelijk..

Verder helemaal top.. de prijs was goed en de levrtijd kwam wel overeen met de eerst aangeven indicatie hiervan.

Netjes verpakt geleverd

Bestelde aluminium steigerpijp netjes op maat gemaakt en geleverd.
Ingepakt in bubbelfolie. Apart doosje met de koppelingen.
Bedrijf maar gelijk bij mijn snelkoppelingen opgenomen voor een volgende bestelling. steigerpijp.nl ondedeel van gho-online.nl

GHO-ONLINE.NL

Levertijd klopt niet; verder prima bedrijf

Ik heb bij gho-online een aantal secubar producten besteld. Vanwege kerst en oud en nieuw was de levertijd langer zoals op de website stond vermeld. Na deze vakantie bleek de levertijd echter niet overeen te komen met de werkelijkheid. Eén van de besteld producten was in tegenstelling tot wat op de website stond vermeld niet (binnen de gestelde tijd) leverbaar. Helaas ben ik daar zelf achteraan moeten gaan. Daarna keurig mails ontvangen met het verloop van de bestelling en de verzendcode. Jammer van de misser in de levertijd en de communicatie daarover, verder prima afhandeling.

Vreemd verpakt, lange levertijd

1 half cilinderslot, uit het doosje maar het doosje zelf plat helemaal vast getaped in een envelop.
cilinderslot in plastic zakje er los bij.
Product oke, Verpakking kan beter, levertijd niet erg snel.

Merten Dubbele WCD + A Inbouw RVS look

Na de bevestiging van mijn bestelling en de betaling, zijn de bestelde spullen keurig afgeleverd binnen de aangegeven tijd.

GHO-ONLINE.NL

Slechte service en onbetrouwbare levertijden

De op de site vermelde levertijden kloppen voor geen meter. Ik heb 2 weken moeten wachten op een slot met een levertijd van 1 tot 3 dagen.

Contact zoeken kan tussen drie en vijf en als dan je al na 10 keer proberen iemand aan de lijn krijgt word je nog slecht behandeld ook. Heel snibbig, chagrijnig en kortaf, wat mij betreft alles behalve wat je als moderne klant mag verwachten als je een terechte klacht hebt

Ik zou nooit meer wat kopen bij een een onbetrouwbaar bedrijf als dit.

Geen Klantenservice

Koop niet bij deze webshop!!!
Ik heb een verkeerd product opgestuurd gekregen. Vervolgens willen zij hun fout niet corrigeren omdat je binnen een week moet reageren! Nu heb ik zelf geen verstand van de bestelde producten en de
verbouwing liep uit. Er stond ook geen productnummer op het product zodat ik het niet kon checken. Het zat los in een doos zonder enige bescherming! Ook zag het er vies en gebruikt uit. Ik heb voor honderden euro's uitgegeven bij ze maar een beetje service zit er niet bij. Nu zit ik met een product waar ik niks aan heb!

Antwoord van GHO-ONLINE.NL

Wij hebben de klacht behandeld, en bericht:
Wij kunnen helaas geen artikelen van deze bestelling meer omruilen.
Deze bestelling is 44 dagen oud en afgehandeld. (kunnen na 44 dagen geen retour aannemen.)waarde bestelling is € 171,52 en retour artikel was € 24,41.
Tekorten en of gebreken dienen uiterlijk binnen 1 week te worden gemeld.
Het spijt ons niet anders te kunnen melden. Team klantenservice.
  • Barendrecht, NL

Tegenstrijdige info over aflevering

Afleverinformatie in de algemene voorwaarden en elders op de site komen niet overeen, het artikel werd dan ook niet op de verwachtte dag geleverd. Klantenservice is niet klantgericht maar eerder uit op het verkrijgen van het eigen gelijk.

Antwoord van GHO-ONLINE.NL

Wij hebben in deze u een dag voor levering bericht via mail met de bezorggegevens.
Hierin de datum bevestigd voor levering, de gewenste datum is anders dan de definitieve.
Er staat bij het kiezen van de gewenste bezorgdatum dat de definitieve datum nog zal worden bevestigd. Het probleem is vaak dat mensen niet goed lezen en te snel de pagina’s doorklikken en zo niet weten wat er staat en of gebeurt.
Team klantenservice.
  • Rotterdam, NL
  • 1 Beoordeling

Scherpe prijs en correcte afhandeling/levering

Snelle orderverwerking en levering. Klantenservice en expeditie reageren snel op vragen via e-mail. Zeker aan te bevelen leverancier.

Onduidelijkheid over de bezorgdatum

Op de voorgestelde datum thuisgebleven maar geen bezorging, duurde een week voor het wel bezorgd werd.

Antwoord van GHO-ONLINE.NL

Soms zijn de levertijden die vermeld staan bij artikel helaas niet correct.
In dit geval bij de: NEMEF ESPAGNOLET BEVEILIGER. Dit zijn artikelen die wij niet maandelijks verkopen en daardoor langer levertijd hebben dan gewenst.
Onze excuses voor het nodige ongemak… Team klantenservice.
  • Eindhoven eo., NL

Uitstekend

Iets te laat geleverd, duidelijk uitleg waarom. Was een kwetsbaar product, goed verpakt. Geen schade. Goede prijs, goed assortiment, ondanks verlate levering, snel in huis.

prima snelle levering

Na een aantal jaar extra sleutels besteld. Prima snelle levering.

Beoordeling door bevestigde koper

GHO-ONLINE.NL heeft een prettig zakelijke uitstraling.

Overzichtelijk aanbod, scherpe prijzen en accurate afhandeling.

Beoordeling door bevestigde koper

Goede prijs en snelle levering.

Goed assortiment, goede prijzen en snelle levering

Beoordeling door bevestigde koper

Goed product maar de beloofde levertijd klopt niet.

Ik heb het bedrijf de onderstaande email gestuurd, dat zegt waarschijnlijk genoeg:
Ik heb op 2 september een bestelling geplaatst, nummer #130011015. Op 3 september werd ik gebeld door een medewerker van uw bedrijf met de vraag of er een afwijkend model geleverd mocht worden, dan zou de bestelling nog diezelfde dag de deur uitgaan. Ik heb daarin toegestemd en heb toen nog een kleine aanpassing gevraagd omdat ik het verkeerde type besteld had.
Aangezien ik op dinsdagmiddag 6 september nog steeds niets had gehoord heb ik gebeld met de klantenservice en werd me verteld dat het artikel in bestelling was en woensdag zou binnen komen.
Nu is het inmiddels 9 september en ik heb nog steeds geen bevestigingsmail van u ontvangen. Op uw website geeft u bij het artikel aan: levering binnen 1 - 3 werkdagen.
Kunt u mij vertellen wat er mis is?

Beste van der Put,

Wij hebben inderdaad soms langere levertijd dan gewenst is.
Dit komt mede doordat onze toeleveranciers niet sneller aan ons kunnen leveren.
Wij moeten dit uiteraard voor u oplossen en doen hier ook alles aan.
Dit zijn punten wat wij proberen te verbeteren en zo betere afspraken te kunnen maken.
Onze excuses voor het nodige ongemak… Team klantenservice.

Zeer tevreden!! prima prijs/kwaliteit

Zéér tevreden over prijs/kwaliteit en leversnelheid!!

Breed assortiment, goede prijs

Helaas komt de verzending niet op gang als er geen afspraak wordt gemaakt over de aanwezigheid thuis. terwijl het pakketje gewoon door de brievenbus past. Vreemde procedure. Begrijpelijk voor een toiletpot maar niet voor een schroefje of dopje of stripje oid.

• spijkenisse, NL
  • 3 Beoordelingen