[REPLY]
Det fattas skivor först går man in och plockar på sig cd och filmer och när man hamnar i kassan så finns det inget av det man vill ha. Jag såg att sidan har fått nåt slags pris för att den är så bra. Var den kontrollanten bakis eller ville han bara få det undanstökat.
Jag har handlat från ginza i många år och jag gillar verkligen utbudet och priserna dom håller, att dom sen levererar varorna snabbt är ju ytterligare ett plus!
Jag hittar lätt det jag söker och leveransen kommer mycket snabbt hem till mig.
Dom fixar allt som går att fixa om man bara pratar med dem. T.o.m. förhandsbokningar på sånt som inte syns på webben =)
Har varit kund där sen ca.15 år tillbaka & har Alltid varit HelNöjd ;-)
Tack
Fläckfritt så långt jag ser - kundorienterad och priseffektiv organisation.
Har varit mycket bra tills nu...numera beställer jag lite mer udda saker som de har på sin hemsida eller i katallogen...som alldrig kommer hem till mig. (Slutsålda skivor)
Skumt ju :-(
Desutum är dem inte billiga längre... fins ju andra sidor med bättre priser där ute... googla!
Har idag fått ännu en leverens från GINZA. Mycket snabbt vilket man är bortskämd med vad gäller denna leverantör.
Har handlat hos dem i över 10 år. Under dessa år har jag aldrig stött på ett enda problem!
Här kan jag handla mer.. Har inte stött på några problem och det finns ett stort utbud med bra priser.
köpte cd från Ginza lagom till jul, funkade toppen, har även handlat hos dem många gånger tidigare och alltid fått i tid och exakt vad jag beställt så inga problem.
Här får man sina varor snabbt och enkelt utan en massa krångel.
Tyckte att jag just hade tryckt på sänd vid beställningen och sen hade jag paketet hos mig på en gång.
Lite mer utbud av bluesmusiken skulle inte skada, det finns ju så många svenska mindre kända band med en skön inställning till bluesen.
Jag har nu beställt musik-cd från Ginza och varenda gång har det varit sprickor i CD-fodralen och en del demolerade. Ginza har skickat nya fodral på begäran, men även i dem har det varit sprickor. Nu senast beställde jag två enkel CD och en dubbel, alla fodral var spruckna. På begäran skickade Ginza nya fodral som jag fick idag och det var sprickor i samtliga av dem. OTROLIGT!!!
Bra butik visst,,,, men ni kanske skall se över förpackningsförfarandet???
Jag hade ett klagomål på en faktura från Ginza.
Ginza svarade snabbt på mitt mejl och meddelade sedan då fakturan var rättad.
Jag är mycket nöjd med hur dom hanterade ärendet.
oftast får du ta i den cd eller dvd du vill ha tag i plus att dom har bra reklam med spel och film och musik in för julen det är ett av dom bättre före tagen som jag gillar
Gillar ginza är ju ett företag som funnits sedan jag var liten, och jag tycker dom har hängt med bra genom åren.. billiga priser och stort sortiment.. många plus till detta företag.. Keep up the good work.. Ett företag som min morfar som är åttio år gillar, jag som är fyrtio och mina barn.. så det passar flera generationer. kommer att finnas även när jag blir åttio..
Har varit kund hos Ginza ett bra tag och jag har aldrig blivit besviken. Så tummen upp :)
som rubriken lyder så kan det inte bli mycket bättre. helt klart den bästa sidan och butiken i hela landet när det kommer till film och musik, sen att tjejerna som jobbar där är snygga är ju bara ett stort plus,
En bra internetbutik med stort sortiment, bra priser, snabba leveranser!
Erik L vond deze beoordeling nuttig
Jeg købte en vare til Nintendo Wii, som ikke virkede. Til at starte med ville kundeservice dog have jeg selv tog kontakt til producenten, men efter jeg skrev de måtte tage sig af det, fik jeg tilbud om at sende varen tilbage. Jeg modtog en returblanket og fik alle pengene retur - også fragten til DK.
Super service! :D
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.