[REPLY]
GLS' pakkeshop ordning er en super god og hurtig løsning. Slår Post Danmark med flere længder. Blev lovet varen dagen efter og minsandten om ikke det passede.
Super
Skal modtage en pakke og venter hele dagen på den ! så opdatere jeg mit track and trace nummer og opdager at de har været at ringe på for 10min siden, hvilket er løgn ! sjovt nok kl.17:03 hvilket passer med kundeservice lige præcis har lukket og man ikke kan ringe ind og få fat i den doven chauffør. Min dørklokke ringer højt og bor på første sal.63km2 hvor jeg har sidet 2-3m fra dørklokken uden at høre en lyd !. I burde satme give mig de 55kr det kostede at få jer til at sende en pakke!. Betaler hellere de 10-20kr som det koster ved postdanmark, da de i det mindste ringer på !
Jeg havde bestilt nogle varer fra en webshop, der har ''kontor'' i Egå.
Jeg bestilte varerne om tirsdagen og modtog dem, som lovet efter 1-2 hverdage, torsdag.
Super lækkert!
GLS vil ikke levere direkte til Pakke Shop for mine 2 pakker fra Spania.
Hva skal man da med Pakke Shops.
Meget dårlig service. Ble bedt om å ringe i neste uke, selv om pakkene er sendt fra Spania med sporing.
GLS pakkeshop klart bedre end hjemmelevering på skæve tidspunkter. Kunne kun overgås af hjemmelevering på aftalt tidspunkt.
Det gik som de lovede, og havde pakken indenfor 2 hverdage.
Hej GLS
Jeg vil gerne give feedback på, hvordan min oplevelse af leverance nr. 8841258096 har været.
Pakken indeholder en undervogn til 9500 kr., som jeg havde gået og ventet på, da den var i restordre hos fabrikanten.
Mandag d. 13/5 får jeg så pludselig at vide, at den forventes leveret dagen efter, den 14/5 - det var jo en dejlig overraskelse, da fabrikanten først havde lovet den omkring den 22/5.
Jeg er så ikke hjemme den 14/5, men pakken er gået afsted, så jeg forbereder mig så småt på, at skulle have en omdirigering/omlevering.
Men jeg hører ikke noget fra jer, men i stedet for, fra importøren, onsdag d. 15/5 da de ringer og spørger, om det kan passe, at jeg har nægtet modtagelse på den pakke der?
Det er jeg naturligvis noget lamslået over, men takker importøren og siger at jeg bestemt intet har nægtet, da jeg slet ikke var hjemme.
Den sendes afsted på ny og jeg modtager den i dag, d. 17/5, kl. 16:55 - også imponerende, når I nu skriver, at pakker leveres mellem 8 og 16 og jeg derfor har valgt at afspadsere hele dagen, kun for at være hjemme til at kunne tage imod pakker. Så der mistede jeg lige 1600 kr. før skat, på et løfte som I ikke kunne overholde alligevel.
På pakken sidder der ganske rigtig også et klistermærke fra jer, hvorpå der står, at jeg har nægtet at modtage pakken.
Derudover fortalte importøren mig, at normalvis ville sådan en undervogn være blevet sendt direkte fra fabrikken i Tyskland og til kunden (mig), og havde det været sådan i dette tilfælde også, var min pakke således også gået direkte retur til Tyskland - synes I selv det er i orden?
Jeg er simpelthen målløs over, hvor ringe GLS har været omkring leverancen af denne pakke.
Jeg har generelt været glad for GLS og især jeres Pakkeshop service har fungeret rigtig godt, men når det kommer til levering direkte til døren, ja så er I simpelthen det dårligste firma jeg nogensinde har brugt til fragtopgaver og fremover vil jeg kun bruge jer, hvis intet andet er muligt.
Bestilte pakke 9. maj, pakken forsøgt leveret 17. maj, men da ingen hjemme på udbringningstidspunktet (mellem 9-16) kun mulig at hente inden kl. 18.30
i Tåstrup 25 km væk på dagen - alternativt mulig at hente 21. maj i den lokale pakkepost
Dvs. 12 dages levering (incl. 2 helligdage)
Det har jeg så gu ikke oplevet før, bestiller om formiddagen og kan hente telefonen næste morgen i Super Best og så til billigste pris på nettet.
Det gik hurtigt skal jeg love for. Bestilte varen onsdag og fik den fredag. Det er da hurtigt. Jeg fik god løbende information undervejs. Jeg valgte den leveringstype der hedder GLS. Det er nemt og hurtigt og som sagt hurtigere end post danmark.
Hejsa
I aftes efter kl. 18 afgav jeg en ordre til et fa. i Esbjerg. I dag før kl. 10 bibbede en SMS:
Din pakke kan afhentes hos Eurospar Skagen. Det er bare VILDT HURTIGT:.
Rigtig god service og hurtig levering, er meget tilfreds :)
Sinuce vond deze beoordeling nuttig
Har bestilt varer til levering med GLS flere gange især fordi PostDanmark har udkonkurreret sig selv med for høje priser.
Jeg er fuldt ud tilfreds med GLS' service og muligheder - levering ved døren eller i butik.
Det er bare ikke godt nok at man ikke kan få et mere præcist leveringstidspunkt! jeg fik af vide at jeg ville modtage pakken mellem kl 08:00 og 16:00... hvad havde de tænkt sig? at man skal sidde derhjemme og kigge ind i væggen i 8 timer????!!
GLS styrer pakkeposten. Det er blevet en fornøjelse at bestille varer på nettet. Rigtig service, rigtige priser, rigtige leveringssteder.
Sinuce vond deze beoordeling nuttig
Det er ikke første gang jeg har modtaget noget gennem firmaet, og det er hver gang gået hurtigt og nemt.
Jeg bestilte via shop usa som bruger gls til pakkeudbringningen og det forløb bare super godt, jeg modtog før end forventet +++ :)
Jeg købte børnesko på nettet i går kl 10.30, kl 8.15 her til morgen fik jeg en sms, at varen kunne hentes.
Bestilte et Canon digitalapparat hos ComputerSalg. Der kom dog en helligdag og en weekend i vejen for leveringen - forståeligt. Så det tog lidt længere tid end jeg havde håbet på. Men alligevel helt tilfreds!
Leveret dagen efter bestilling, så kan det vist ikke gå hurtigere - fik dog ikke sms, selvom jeg havde ønsket det, men fik mail med meddelse om pakken. Meget nemmere med GLS, så kan man hente samme dag og skal ikke vente til næste dag som med postdanmark.
Varen lå klar til afhentning om formiddagen dagen efter bestilling. Så kan det da ikke gøres hurtigere
Dejlig hurtig levering, der gik to dage fra jeg havde bestilt, til at varen kom. (Bestilte en søndag) og lækkert, at man kan hente den i sin brugs (med gls!) fremfor at skulle hen til et posthus - hvis man ikke var hjemme eller havde bestilt uden omdeling.
- det er ikke sidste gang jeg bestiller noget fra smartgirl! :-)
Hilsen Emillie
Skriver i denne stund da en pakke der blev indleveret onsdag d 8 maj og skulle til Silkeborg, nu tirsdag d 14 er den endnu ikke leveret.
Det er en ommér næste gang bliver det 26 kr mere og med post.dk så havde modtageren haft den fredag d 10 maj.
Lasse Vinther Thalund vond deze beoordeling nuttig
Indledningsvis vil jeg gerne påpege fordelen ved at vælge GLS fremfor fx Postdanmark, når man køber varer på nettet, fordi fragten er 0 kr. for mig som slutkunde! :-)
Når det er sagt, så er GLS's fragtservice supergod, fordi jeg kan følge min pakke til enhver tid på nettet, og ikke mindst hente den i en lokal forretning, når det passer mig bedst.
Sidst men ikke mindst, så får jeg en sms, når min pakke er klar til afhentning i min lokale GLS-shop.
Alt i alt en genial forretningsmodel, som GLS har fået strikket sammen efter min mening, og et virkelig godt alternativ til fx Postdanmark.
14 timer efter jeg havde afgivet min ordre, var pakken klar til afhentning.
Super hurtig levering, både fra GLS og heaven4kids.
Jeg afleverede faktura hvor jeg meget tydeligt havde nedskrevet - 047101903441- , det var det jeg var bedt om af jer- tilligemed mit sygesikringsbevis. Det var åbenbart ikke nok for damen! Hun sagde at skulle modtage en sms før jeg kunne få pakken. Jeg forklarede hende at jeg havde gjort det rigtige i.f.jer! Herefter gik hun hen og kikkede på alle pakkerne, dog uden at røre ved nogen af dem. Hun vendte sig derefter om mod mig og sagde at jeg måtte komme igen senere! Jeg fik helt klart den opfattelse at at hun ikke "gad" lede efter pakken. Det var jeg ikke tilfreds med og sagde til hende at det var en lille pakke og igen "den er kommet"! Først herefter begyndte hun at lede efter pakken. Det tog under 20 sek. at finde den. Det var en utrolig dårlig service
En "STJERNE" for det.
5 "STJERNER" for hurtig levering.
Venlig hilsen Peter Jensen
Skive
Super service, de leverede mine 3 forskellige pakker på et døgn til min valgte pakkeshop. Jeg har dog ikke prøvet - hvor gode GLS er til at levere pakker hjemme hos mig selv. Men de er super hurtige til at levere til den valgfrie pakkeshop.
Lovede leveringstider overholdt. Mail modtaget. Pakkens vej i systemet kan følges - bare perfekt. Rigtig god leverandør