[REPLY]
Heb nu tweemaal besteld bij Go4Inkt, vooral omdat shop met zijn prijzen wat lager zit dan andere webshops.
Eerste bestelling ging alles prima, hoewel het best lang duurde voordat de spullen werden geleverd. Tweede bestelling kreeg ik de foute inkt cartridges thuisgestuurd. Na contact opgenomen te hebben met Go4Inkt kreeg ik de juiste patronen binnen paar dagen toegestuurd. Service zoals het hoort! Vond het alleen niet zo netjes dat ik zelf de verzendkosten moest betalen voor de terugzending, het was immers niet mijn fout dat ik in eerste instantie de verkeerde cartridges toegestuurd had gekregen.
De website is overzichtelijk en je krijgt altijd berichtje dat bestelling onderweg is. Al met al oké en lage prijzen.
Door een technische fout heb ik de verkeerde patronen doorgevoerd. NA dat ik het helpdesk hier op attent heb gemaakt hebben ze mij op de juiste toners gewezen en vervolgens voorgesteld om de juiste patronen kosteloos op te sturen met daarbij een envelop zodat ik de verkeerde terug kon sturen. No questions asked! Dat is pas service!
Alle communicatie verliep erg vlot met vaak maar enkele uuren/minuten respons time.
Erg tevreden en zeker een aanrader dus!