[REPLY]
Wat is de lol hiervan vraag ik mijn af. De website doet geloven dat je iets ambachtelijks krijgt, kaasboerderijen uit de omgeving (zaten twee plakjes normale kaas bij), een echte bakker die iedere ochtend speciaal voor ontbijtservice bakt, (bakt zeker ook voor de gemiddelde 13 in een dozijn supermarkt, zo smaakt het wel in ieder geval). Het proeft overigens ook niet alsof het vanochtend (zondag) gebakken is.
In feite zou het gisteren voor mijn geen moeite zijn geweest om het zelf even in het mandje te laden; ik was toch in de supermarkt. Dat geldt ook voor het voorverpakte beschuitje, de hero jammetjes, de koffiecreamer, het aldi yoghurtje, de 6 stukjes fruit in een dampig plastic bakje, etc. Het zou me in ieder geval ook 10 euro bezorgkosten (!) hebben gescheeld.
Het begon al aan de telefoon; erg lang wachten (omdat er een onduidelijke handeling verricht moest worden) voor 50 cent per minuut (+kosten voor mobiel). We hebben 3 maal gebeld en 3 maal dezelfde ervaring; de mensen komen zeker niet sympathiek over.
Inclusief bellen zijn we zeker voor twee personen € 50,- kwijt geweest voor hun goedkoopste ontbijtje. Ik had hier zeker iets anders van verwacht.
De bezorging was op tijd en de bezorgster was aardig, dat wel.
Te vroeg bezorgd en als je daarover iets meldt via e-mail, raakt men daarover erg geirriteerd. Klant wordt afgebekt en als een domoor weggezet. Zeer onsympathiek bedrijf, eens maar nooit meer. Komt volgens het bedrijf goed uit, want men levert toch niets meer aan ons!