We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Goedgemerkt Beoordelingen

Goedgemerkt Logo
Klanten zeggen: »altijd zo'n leuke reacties op de labels!!« »Prima product.« »goed plakkend en gemerkt zijn wij tevreden« 2294
Uitstekend
9.5 van 10

2.294 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (2.294)

geweldig

hallo

goedgemerkt is aanbeveling voor iedereen die naam labels nodig heeft

Featured review of Goedgemerkt

• hilde
  • Geverifieerde koper

altijd zo'n leuke reacties op de labels!!

Wij maken al jaren gebruik van de 'instrijklabels' en van de 'plakgemak' labels, vaak met een leuk plaatje om de tekst op te vrolijken. Soms heb je alleen wel eens de behoefte om ook eens bij de concurent te proberen en dat doe je dan ook maar dat is fout verlopen. De labels lieten los of bleven gewoon na het wassen niet meer plakken. Als je labels (ongeacht welke) koopt bij 'goed gemerkt' dan weet je gewoon zeker dat ze blijven zitten na elke was, ook al is het een kook was. Ook de tekst blijft duidelijk zichtbaar. Ik kan gerust zeggen dat ik nooit kleding kwijt ben geraakt dmv het verliezen van een label. Haar knuffelbeer is zelfs terug gevonden door op de label ook een nummer te laten drukken. Ideaal!! Wij geven onze kleding van onze dochter door aan anderen en als je de strijkbout weer op de label zet dan is hij er ook weer uit te halen en heeft de kleding weer een nieuw leven...

• Baukje

Prima product.

Wij gebruiken de labels veel voor de kinderen.

Goedgemerkt

goed plakkend en gemerkt zijn wij tevreden

zeer goed, en snelle correcte levering, bedankt.

super mooi

ik vind goedgemerkt prima en ze leveren snel en goed de dingen af die je besteld, ga zo door.

Snel en goed geleverd!

Goede en snelle service!!!

FANTATISCH !!!

Goedgemerkt is echt super! Zowel voor de kinderen als voor ouders, grootouders, kinderopvang, leerkrachten, ....
Héél handig dat je steeds de eigenaar ervan kan terug vinden!! :-)

goed en snel!!!

vooral mensen met een beperking maken gebruik in instellingen van de naam labels, mag wel meer keuze voor volwassenen wat picto's betreft.

Goed en Snel

makkelijke website.voldoende keuze,goede kwaliteit van product,makkelijk in te strijken,blijft héél goed zitten TOP !!!

• Elfie

Zéér tevreden

Ik ben zéér tevreden over de naamlabels zowel de instrijklabels en de plaklabels. Voor de eerste keer heb ik ook de plaklabels genomen in kleding te plakken. Ook deze vind ik héél goed. Een aanrader om hier een bestelling te plaatsen. Snelle verzending en zeer degelijk materiaal!

super intresante labels

nooit meer spullen kwijt , dankzij de super labels

Goedgemerkt

Ik vind de labels super en heel mooi

Ik zal zeker in de toekomst nog bij jullie bestellen voor mijn dochtertjes. De labels zijn mooi en van zeer deftige kwaliteit.
de service was snel en professionneel.
Wat mij vooral aanstond was de grote keuze aan mogelijkheden, vormen en kleuren.
Jullie kunnen rekenen op mijn reclame!
Nathalie Haus

• Ilse

Tevreden

Het bestellen ging zeer vlot. Opvolging van de bestelling is echter niet zo duidelijk, met name wanneer de artikelen verzonden worden. Ik kreeg mijn bestelling verspreid over enkele dagen (eerst de labels, daarna pas de groeimeter) , waardoor ik niet zeker wist of ik alles wel zou krijgen. Maar na enkele dagen viel ook de groeimeter in de bus. Van beide producten tevreden. (zou leuk zijn als je zelf de hoogte van de tekst kon bepalen op de groeimeter)

• Mulder
  • Geverifieerde koper

Goed product en snel geleverd

Erg handig die labels van Goedgemerkt. Leuk dat je ze ook kun personaliseren.

Goedgemerkt

Prachtige etiketten voor onze drie kinderen gekocht...zij en hun vriendjes zijn er gek op!!

Ik kan de etiketten enkel aanraden aan al wie kinderen heeft en brooddosen, drinkbekers, ...noem het maar op wil merken. De vaatwas bestendigheid is reeds meerdere malen getest...een echte top aanrader. Was voor ons een ware ontdekking.

bedankt!

Goedgemerkt

Héél mooie labels en perfecte service!!

Ik vind het op de website héél gemakkelijk om de labels te bestellen. Je kiest gewoon je labels, je kiest wat er op moet staan en je krijgt al te zien hoe het eruit gaat zien. Nadat je deze besteld hebt, betaal je ze en na een paar dagen worden ze thuis toegestuurd. Gemakkelijker kan bijna niet!!

• john
  • Geverifieerde koper

zeer goede kwaliteit voor een gunstige prijs!

Wij hebben verschillende naamstickers besteld.
Deze zijn prima binnen de afgesproken termijn geleverd.
De kwaliteit is zeer goed en zelfs vaatwasserbestendig.
Een echte aanrader!

• Elise

Super handig, leuk!

vlotte website, toffe tekeningen, snelle thuisbezorging, heel goede klantenservice ook nadat ik iets fout had gedaan, super dus!

• Sven

eenvoudig toe te passen

handleiding op een handig klein papiertje, te begijpen door het kleinste kind.

• cindy
  • 2 Beoordelingen

super

Prima site, snelle levering

Goedgemerkt

wij zij tevreden over de levering

*****
dit is onze beoordeling

prima systeem

correcte afwerking van de bestelling

Goedgemerkt

Zeer klantgericht, snel en vele mogelijkheden!

Fijn dat je zelf je labels kan samenstellen en de labels gaan lang mee, zelfs na flessen iedere dag uit te koken!

Al 5 jaar tevreden!

Labels blijven prima ook na vaak in de afwasmachine!

• ikke
  • Geverifieerde koper

Ik ben een tevreden klant.

Ik bestel voor een 2e keer de naamlabels. Handig voor op schoolgerief en/of materiaal te tekenen voor mee op kamp.
Keuze uit nog meer leuke kleurtjes (alle labels) zou nog toffer zijn, zou de 5e ster verdienen!

Goedgemerkt

Makkelijk, mooi en megasnel!

Makkelijk om de stickers en labels te maken, ze zien er mooi uit en de levering is erg snel!

Goedgemerkt

Deze goedgemerktjes zijn echt goede P(l)akkers!

Zowel de herkenbaarheid door het icoontje en de felle kleuren al de plakgarantie maakt het heel erg makkelijk om je eigen spullen te herkennen en ook niet onbelangrijk: het kwijt te raken! Kinderen die nog niet kunnen lezen kunnen hun eigen spullen makkelijk terug vinden, zeker bij de dubbele broodtrommels en drinkbekers die in de klassen in omloop zijn.
Ik zeg: SUPERP(L)AKKERS!

Goede en snelle service

Ik ben hartstikke tevreden met mijn labels en ze waren sneller in huis dan ik dacht!

• Henny

Superleuk

Heel leuk en erg handig.
Niet alleen om spulletjes te labellen maar ook gewoon leuk om overal voor te gebruiken.

Goedgemerkt

Super handig en goede kwaliteit!

Ik heb de plaklabels en klerenlabels van goedgemerkt nu al enkele keren besteld, de kinderen kiezen telkens een mooi merkje zodat ze heel herkenbaar zijn, echt geweldig

• davina

prijs , kwaliteit , keuze alles perfect

goedgemerkt is een heel goede shop voor de naam in de kleertjes , de naam op spulletjes,....
voor mij de beste website allertijden

• Corine
  • Geverifieerde koper

Super fijne en handige naamstickers om niks meer kwijt te raken!

Ik raad de naamstickers echt aan. Ze zijn echt handig en ze blijven echt goed plakken! Ze zijn in erg leuke kleuren te krijgen en je kunt er ook nog applicatie bij kiezen.

• Jolan
  • Geverifieerde koper

Super en goede kwaliteit!

De stickers/labels bevallen erg goed. Blijven goed zitten op de bekers en broodtrommels en gaan er niet af in de vaatwasser!
Top!

Goedgemerkt

Tevreden over de vlotte behandeling!

De bestelling en de behandeling ervan zijn heel vlot verlopen.

Ik vind wel dat de stickers iets minder goed kleven. Na de eerste vaatwasbeurt was er al ééntje afgevallen. Door er een doorschijnende plakband over te kleven, heb ik dit kunnen verhelpen.

• R. W.
  • Geverifieerde koper

Praktisch, snel en duidelijk!

Ook voor niet-moeders een aanrader!

• Saskia
  • 2 Beoordelingen

Super spul

Stickers zijn mooi en houden ontzettend lang. Stickers aan het begin van het schooljaar op broodtrommels en bekers geplakt en ze zitten er nog steeds op. Ze gaan iedere avond in de vaatwasser. Nu nieuwe stickers besteld voor op andere dingen.
Kleding stickers zijn ook super in gebruik en blijven goed zitten.

Super handig !

Handig,mooi,praktisch en leuk om te zien!

• Angele

Goedgemerkt werkt

De labeltjes zijn makkelijk zelf te maken. Leuke kleurtjes en ook de tekeningetjes zij super. Alleen vind ik sommige tekeningetjes niet heel vriendelijk. Verder alleen maar goeds. Volgende keer zal ik ze weer daar bestellen.

Goedgemerkt

al meerdere dingen gebruikt om een naam op een elektrische tandenborstel te zetten, goedgemerkt is het enige wat blijft zitten

zeer goed, blijft goed zitten

Geweldig!!!

Ik ben heel tevreden over de labels. Ik heb vroeger reeds plaklabels gekocht, deze labels kan je overal op plakken. Zo weet je heel goed welk flesje, zakje, doosje, ... van je kindje is en ook in de opvang is er geen twijfel mogelijk. Het leuke voor de kindjes zelf is dat er een prentje opstaat, zo herkent ze zelf ook wat haar doosje is. De plaklabels blijven heel mooi en goed zitten, en gaan in de vaatwasmachine (ook na vaak wassen) niet af!!! Als ze dan wel moeten verwijderd worden lukt dit ook zonder veel problemen. Niet enkel de labels zelf blijven goed zitten, ook de tekst erop vervaagt praktisch niet! De instrijk kleding labels heb ik nu ook besteld en ben er tot nu toe ook heel tevreden over. Ze zijn zoals ik verwacht had.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten