We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (18)
Holland Techniek Bouwproducten

NIET BESTELLEN! Heel slechte service!

3 dakramen met toebehoren (gootstukken en dampwerende folie) bij dit bedrijf besteld.

Levering was in de eerste instantie op tijd. Toen bleken echter de gootstukken die geleverd waren voor een andere soort dakbedekking te zijn. Het bedrijf vond dit mijn schuld omdat ik niet heb aangegeven welke soort dakbedekking ik heb (ik was van mening dat ze hadden kunnen vragen of ik dakpannen of andere dakbedekking had toen de bestelling werd gedaan).

De gootstukken zijn mee terug genomen en er zou een nieuwe besteld worden. Dit was op 4 januari. Vervolgens zou het 4 werkdagen duren voordat het gootstuk er zou zijn.

Na zelf contact te hebben opgenomen met goedkope-dakramen.nl is mij verteld dat het bezorgd zou worden. Dit is vervolgens niet gebeurd, waarna ik zelf heb moeten bellen wanneer het dan wél zou komen. Er werd toegezegd dat het de volgende dag zou zijn. Uitendelijk kwam het weer niet, heb ik zelf contact op moeten nemen wanneer het wél zou komen etc....

Dit verhaal heeft zich een aantal keer herhaald. Er is tussendoor ook nog een keer een verkeerde levering gedaan door de leverancier van goedkope-dakramen.nl (althans, dat was hun excuus). Uitendelijk is het juiste gootstuk 24 januari pas geleverd en konden de dakramen geplaatst worden.

Gedurende het gehele proces heb ik zélf contact op moeten nemen met het bedrijf over de status van de bestelling en is er geen enkele keer excuses gemaakt over de lange vertraging. Als er weer was toegezegd dat het zou worden geleverd en het was er weer niet dan werd gewoon de telefoon niet meer opgenomen. Intussen heb ik wel meerdere keren mijn aannemer af moeten zeggen omdat hij de ramen weer niet kon komen plaatsen.

Toen ik 31 januari (6 dagen nadat de bestelling eindelijk compleet was gemaakt) een aantal overbodige onderdelen (door een gebrek aan advies van goedkope-dakramen.nl) wou retourneren, kon dat niet. Die onderdelen waren 4 januari al geleverd en de retourtermijn van 2 weken was inmiddels verlopen.

Op mijn mails naar goedkope-dakramen.nl wordt niet meer gereageerd.

communiceren is moeilijk...

levertijden niet of onduidelijk vermeld, orderstatus word op site niet aangepast, reageert niet op mail.....
uiteindelijk is er toch contact met mij opgenomen en zijn de spullen goed volgens afspraak geleverd .

Bjorn Franke vond deze beoordeling nuttig

Holland Techniek Bouwproducten

Snelle levering! Met een scherpe prijs!

Op dinsdagavond de bestelling geplaats met voorkeur voor afleverdata. Daarna netjes op donderdag een mailtje ontvangen dat op vrijdagochtend de aflevering plaats zou vinden.

Zojuist op vrijdagochtend zijn de dakramen conform afspraak geleverd.

Holland Techniek Bouwproducten

bedrijf doet wat met kritiek

Nadat ik een slechte beoordeling had gegeven over dit bedrijf zijn ze meteen in actie gekomen. De fout is hersteld en ter compensatie heb ik een bioscoopbon gekregen.
Dit is te waarderen.

tevreden klant

prima site met veel info. Afspraken worden goed nagekomen. Het maken van een afspraak voor het leveren zou beter kunnen. Kreeg nu 2 uur tevoren een smsje. Deze afgebeld, maar daarna goede afspraak kunnen maken.

Holland Techniek Bouwproducten

Goeie service tegen lage prijs!

Wij zijn zeer tevreden en we raden het aan bij vrienden en kennissen !
Om bij jullie te bestellen.

Scherpe prijs

We hebben nu al ons elfde dakraam via dakramen.nl ontvangen .
Altijd vooraf betaald en altijd korrekt geleverd.
Zeer tevreden over prijs en levering.

Goed, voordelig, snel

4 complete dakramen met bijbehoren en verduisteringsgordijnen besteld.
* Snel en correct geleverd.
* Pluspunt: mogelijkheid van betalen bij aflevering.
* Minpuntje: alleen een internetfactuur (dus eigen print) gehad, ik had liever een orginele factuur bij aflevering gehad.

Dit bedrijf is zeker aan te raden.

dakvensters

Prima service, snelle levering echter helaas geen btw factuur ontvangen.
Mvg,
FuSeCo

goede vervanging veluxraam

hoi ik heb een voordelig raam via deze site alleen jammer dat er niet bij gezegd werd dat het spul van velux er niet oppast.daar hebben wij nieuwe voor moeten bestellen toen waren we wel even duur uit als we het orginele raam hadden besteld en minder gedoe.

Beoordeling door bevestigde koper

Een goede service zowel op internet als telefonich

Zeer aantrekkelijke prijzen en een goede service

Goedkoop en snelle levering

Ik vind de site overzichtelijk en het product is vergeleken met andere sites goedkoper. De levering was naar behoren en correct. Wel zal ik het als klant mooi vinden als er voorbeelden op de site staan om te zien wat men nodig heeft aan producten in bepaalde situaties, zodat men zich daar zelf in kan herkennen. Nu is het uitzoek en navraagwerk wat men nodig heeft. Maak b.v. een tekening voor een renovatie van een dakvenster. Zet bij de tekening 1, 2 en 3 bij de producten die erbij horen met een verwijzing naar. Als men namelijk alles via tekst moet achterhalen dan word het de meeste mensen te moeilijk.

prima

prima, afspraak is afspraak. mooi raam

Beoordeling door bevestigde koper

redelijk geprijsd, niet goed bereikbaar

Zit een redelijke site achter, waar goede info is te vinden over Fakro. Wel jammer dat het geen all in prijs. De gootstukken moeten apart besteld worden.
Het contact loopt stroef, telefonisch vaak niet bereikbaar.
Op mail wordt niet altijd gereageerd.

Antwoord van Holland Techniek Bouwproducten

Beste heer De Roo,
We hebben uw kritiek ter harte genomen en de website alvast gedeeltelijk aangepast.De gootstukken en accessoires staan bij VELUX alvast vermeld bij de ramen. Verdere aanpassingen volgen.
Ik denk dat we echt goed geprijsd zijn. leest u de andere beoordelingen maar. We proberen telefonisch goed bereikbaar te zijn, maar door drukte is dit niet altijd mogelijk. Op mail reageren we bijna altijd dezelfde dag en vaak binnen een uur.

met vriendelijke groet,
Team Goedkope-Dakramen.nl

gewoon goed

ik ben tevreden over de levering

mvg benno martens

Uitstekend

Overzichtelijke site, duidelijke prijsstelling,
Geen gezeur over BTW,
geen gezeur over verzendkosten.
Kortom gewoon duidelijk.

Beoordeling door bevestigde koper

Goeie service tegen super prijs!

Dit is de tweede keer dat we een dakraam via deze site hebben besteld en 2 keer super goeie ervaring meegemaakt!

Prijs kwaliteit is uitstekend, tot op heden waren zij het goedkoopst van iedereen.
En dan nog de bezorgservice, op tijd en netjes!

Mocht ik nog eens een dakraam nodig hebben, dan weet ik jullie te vinden.

Holland Techniek Bouwproducten

snelle levering en nette service

goede ervaring, ook achteraf toen we nog een gordijn erbij bestelden.