We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (28)

Supermooi gras

Heel prettig dat je zelf online datum van bestelling kan aanvinken; wel wat jammer dat de bevestigingsmail laat kwam; in ons geval zowat tegelijkertijd met de levering.

Verder alles prima; mooi gras!

Beoordeling door bevestigde koper

Perfecte service mar onduidelijke website.

De website geeft niet goed genoeg aan exclusief vervoerskosten. Verwarring door de zin: vanaf 10 vierkante meter gratis ...

Prachtig grasmatje.

In december 2011, iets meer dan 100 m2 , aan graszoden gelegd. Ondanks de kou zijn de graszoden goed aangeslagen en in de zomer van 2012 genoten van een prachtig grasmatje. Goede kwaliteit en mooier gras dan een ander gedeelte wat ik gezaaid heb. Dat andere gedeelte ga ik nu vervangen door graszoden van de Graszodenwinkel......

Matige kwaliteit

Ik heb al eerder graszoden besteld waar ik erg tevreden over was. Helaas valt de besteling van afgelopen keer erg tegen met veel kale plekken en een hele dunne laag. Wellicht dat het er in het voorjaar beter uit gaat zien.

Antwoord van Graszodenwinkel

Beste Rene,

Dank voor uw review,
Omdat het gras nu, vanwege het seizoen, in rust is kan de kwaliteit minder lijken.
Als het gras vanaf medio maart-april regelmatig met stikstof wordt bemest zal uw gazon mooi en stevig worden.

Wij wensen u veel plezier op/van uw gazon.

Graszodenwinkel.nl

Goede graskwaliteit!!

Vrijdag 25 Mei werd het gras keurig op tijd bezorgd na telefonisch aangegeven. Het gras gelijk gelegd in de middag en nu drie dagen later ligt het er al heel mooi bij!!
Ik zal in mijn omgeving het mensen echt aanraden als ze nieuw gras willen hebben.

Beoordeling door bevestigde koper

Super graszoden, perfecte service!

Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe graszoden! Net service met aflevering.
Het gras ligt er netjes in en groeit goed!

Top !!

Prima service.
Bezorging was wel veel te laat, maar de uitleg van het waarom en de excuses maakten het goed.
Nu de zon nog...

Goede communicatie

Goed bedrijf met dikke graszoden en zeer goede communicatie. Zelfs de chauffeur belde 10 minuten van tevoren dat hij eraan kwam!

Beoordeling door bevestigde koper

Zeer goed en prima service top bedrijf!!!

Zoden zijn erg mooi en slaan gelijk aan kan gewoon niet beter.

zo ook de comunikatie is perfeckt bij dit bedrijf.

deze service zie je niet vaak meer zodra je betaald hebt is het vaak gedaan met de service, maar bij dit bedrijf absoluut niet nogmaals een echte aanrader om hier te kopen.

met vriendelijke groet Bijlsma

alles volgens afspraak. super

De info op de website is uitgebreid. De bestelling verloopt soepel en de aflevering precies zoals afgesproken. Chauffeur belde netjes van tevoren hoe laat hij er zou zijn en hij was er precies op tijd. Het gras is bij mij echt groener dan bij de buren

in een woord geweldig

de beoordeling is een 9 waard
de zoden waren heel mooi en kwamen op het
juiste tijdsip aan bij ons voor de deur ik hoefde
niet te slepen ge weldig

Beoordeling door bevestigde koper

makkelijk besteld, goede service en heel snel geleverd

Op Woensdag middag ons gras besteld met haast, want op Zaterdag moest het gras gelegd worden. Voor de zekerheid had ik van tevoren nog gebeld of het ook echt zo snel geleverd kon worden en dat werd me verzekerd. Na het invoeren van de bestelling werd ik zelfs nog gebeld door Graszodenwinkel.nl om levering op Vrijdag ochtend te bevestigen (geen levering mogelijk op Zaterdag).
De graszoden waren van goede kwaliteit en hebben de ' wachttijd' van 1,5 dagen in opgerolde staat heel goed doorstaan.

Prima zoden, allen zat ik met een pallet in mijn maag

Prima zoden, allen zat ik met een pallet in mijn maag

ongelovige helden die jongens

het was een zeer slecht grasveldje met hobbels mede veroorzaakt door mollen.voornamelijk onkruid en slechts hier en daar een grasspriet,wat hebben de jongens hard gewerkt, af en toe wel mopperen, maar ik begreep dat wel.
na ongeveer 4 uur lag er in plaats van een mollenveld een grasveld,geweldig om te zien.nu blijft het hopelijk mooi en na de winter hopen wij van ons tuinhuisje en tuin te kunnen gaan genieten.
mannen nog onze grote dank vanuit amsterdam

In een woord geweldig

Dit bedrijf weet echt hoe je opdrachten goed moet uitvoeren.
Ik heb 15M2 graszoden besteld en deze werden netjes(in December!!) 's-morgens afgeleverd en zo heb ik nu zelfs in de winter nog een mooi klein grasveldje kunnen aanleggen.

De zoden zelf zijn voor zover ik kan beoordelen ook van goede kwaliteit en blijven mooi groen!

Super, houden zo!

Beoordeling door bevestigde koper

Goede kwaliteit en perfecte levering

Eenvoudig benodigheden kunnen bestellen, werd goed op de hoogte gehouden via mail. Perfecte levering en bezorging, netjes op de oprit neergezet en goede kwaliteit grond en gras.

Onvoldoende

Er zat onaangekondigd een net in de zoden, waardoor je niet kunt verticuteren en goed onderhoud dus onmogelijk is.

Antwoord van Graszodenwinkel

Beste JK,

Dank voor uw review.

Onze graszoden zijn voorzien van een biologisch afbreekbaar net. Dit net is in een jaar verdwenen, waarna u dus prima kunt verticuteren.
Kwalitatief goede graszoden zijn altijd voorzien van een net. Ook al zijn er die u anders willen doen geloven.

Wij wensen u veel plezier op/van uw gazon!

graszodenwinkel.nl

Beoordeling door bevestigde koper

Levering binnen een paar dagen, zonder problemen, en het gras doet het zeer goed.

Perfect geregeld, goede kwaliteit

De levering was keurig op tijd. De prijs kwaliteit verhouding vond ik ook goed.

nette en vlotte service

mijn ervaring is een 10

Beoordeling door bevestigde koper

Hele goede service en een prachtig mooie grasmat. Ik heb gekregen wat ik heb besteld.

Heel fijn bedrijf en een hele goede service, goed product geleverd.

Beoordeling door bevestigde koper

Goed product, snelle levering, prima service

De graszoden konden snel geleverd worden en waren van uitstekende kwaliteit.

• Amsterdam, NL
  • 6 Beoordelingen

Buitenproducten nodig? Hier kopen!

Supersnelle levering. Komt na wat er beloofd wordt. Aanrader!

Op alle fronten prima

Prima winkel!

Ik ben goed en vakkundig te woord gestaan via de telefoon. Het product bevalt goed. Klein puntje wat betreft emballage: Wat moet je met een pallet?? Gelukkig heeft de chauffeur mee geholpen om de zakken aarde eraf te halen zodat hij de pallet weer kon meenemen. Ook een goede service van de chauffeur dus!

Prima produkt, prima service

Het gekochte produkt - mollengaas - voldoet uitstekend. Ik gebruik dit ter afscherming van mijn vijver. Hiermede wordt o.a. voorkomen dat reigers hun slag kunnen slaan. Bovendien houdt het mijn bijver schoon van afvallende bladeren.

Graszodenwinkel

Geweldig!! Resultaat ziet er prachtig uit.

Alles ging zoals afgesproken Levering op tijd. Het nabellen of alles goed gegaan was,of ze nog wat konden doen. In 1 woord geweldig

Graszodenwinkel

Via website bestellen ging snel en de levering was precies zoals aangegeven. Inmiddels liggen de graszoden en het is een heel mooi stuk grasveld geworden!
Ik zou het een ieder zeker aanbevelen!

Prima

Goed.
Snelle levering; goed materiaal.
Alles erg duidelijk.