[REPLY]
En dan de schuld doorschuiven naar de koerier (PostNl).
Dat zal best zo zijn, maar daar heb ik niets aan; zij maken afspraken met de koerier.
Ben verslaafd aan deze site. Ideaal om mijn oude moeder op de hoogte te houden van hetgeen er in de familie gebeurt met zo nu en dan een leuke fotokaart.
De software kan gebruikersvriendelijker. Waarom kan ik niet een profiel instellen, zodat ik niet iedere keer opnieuw mijn favoriete lettertype hoef te selecteren? En zo nog wat onbegrijpelijke kleine onhandigheidjes, die een serieuze webmaster al lang opgelost zou hebben...
Helaas met valentijn een kaart bestelt, buiten dat de kaart 2 dagen te laat was, was de kleur van de envelop ook niet goed....al met al geen beste ervaring met Greetz, zal voortaan eerder naar Halmark gaan.
Gr.Nieuwenhuis
website is duidelijk en een orginele kaart maken is dan ook zeer eenvoudig! Er zijn ontelbaar veel verschillende kaarten, lettertypes, etc.
Altijd goed!
Stuur nogal veel kaarten, ze komen allemaal aan. Assortiment is groot.
Als kaarten niet aankomen lijkt mij dit een probleem bij PostNL.
Kaart verstuurd op 13-10-'11 is nu 22-10-'11 en de kaart is nog steeds niet aangekomen zal dus ook wel nooit meer komen.
Stuur voortaan wel weer een E card of een kaart per post is nog een stuk goedkoper ook!
Het kaartje voor mijn moeder kwam pas twee dagen na haar verjaardag aan. Ik weet wel dat Greetz afhnkelijk is van TNT Post maar het was wel een teleurstelling.