[REPLY]
Tevreden over de levering. Jammer dat de site twee dagen later plat lag
geen tegenvallers, snele levering, ik zou zeker aankoop doen bij GSM.nl
iphone 4s besteld en levertijd was 1 a 2 weken stond er bij.
drie dagen later was ie geleverd
zeer goed geregeld, en de koerier ook precies op afgesproken tijd afgeleverd.
levering was precies zoals verwacht ,uitstekend
zeer snel bezorging....maar de koerier was niet vriendelijk...
Uitstekend.
Alleen de mail de avond voor aflevering is niet gekomen, hier heb je kans dat je 5 uur zit te wachten.
Prima en snel afgehandeld, goed geïnformeerd over de stand van zaken. Wat mij in het bijzonder aansprak was het feit dat alleen ikzelf als rechtmatig eigenaar van de nieuwe gsm deze in ontvangst mag nemen (je moet je legitimeren). Dus niet het risico dat hij verloren gaat met de post of een derde met je nieuwe gsm aan de haal gaat.
Daarbij was gsm.nl na een redelijke zoek tocht op internet voor mij de goedkoopste met de beste voorwaarden.
De volgende keer maak ik waarschijnlijk weer gebruik van GSM
en ik dank de vriendin die me over jullie vertelde.
Een Samsung Galaxy SIII ontvangen. De simkaart moest micro of mini simkaart zijn. Tele2 geeft geen instructies mee en nergens staat wat te doen. Ik moest maar naar een belwinkel. Helaas het simkaartje verknipt, waardoor ik nu 10 werkdagen op een nieuw simkaartje moet wachten en ook nog eens 15 euro moet betalen!!!!!! wat een service??!!!!
Ik ben heel erg tevreden hoe ze mijn bestelling van begin tot eind tot aan puntjes hebben geregeld,zelfs gebeld voor de nodige uitleg naar een vergissing ( is menselijk ) maar toch!
Echt ik heb al vaker via de site van GSM besteld en nooit enig last en ontevredenheid gehad,,ook nu weer niet!
JONGENS, zoek je een goede site met duidelijke uitleg en zeer snelle service van begin tot eind met een vriendelijke klantenservice dan moet je bij GSM.NL zijn
Ik raad het jullie echt aan!...
Van begin tot eind ben ik goed geholpen en een hele
snelle en vriendelijke service.
Jullie
Duidlijke email update over de verloop van de bestelling
Snelle levering en super fijn dat je zelf kan aangeven wanneer het pakket bezorgd wordt. En dat het niet ene hele dag is dat je thuis moet zitten wachten maar dat in vier uur tijd ze komen. Erg prettig.
GSM.nl heeft alles, zoals afgesproken is, uitgevoerd.
Alles keurig geregeld net als de vorige keren, chappeau.
Op jullie site kun je gewenste overgangsdatum van mobiel nummer aangeven. In de praktijk blijkt dit 3 weken later te zijn. Echt waardeloos en schandalig dat ik hiervoor extra ksoten moet maken.
Het meeste verliep naar verwachting.
Wel was er een vertraging in de levering van de Samsung Galaxy s3. Ik weet dat dit bij Samsung ligt dus ook hier heb ik weinig op aan te merken. Toen het toestel eenmaal beschikbaar was heb ik het snel ontvangen.
Tijdens mijn bestelling heb ik nummerbehoud aangevraagd. Dit is pas aangevraagd nadat ik het toestel heb ontvangen. Gevolg is dat ik nu een tenminste een halve maand moet doorbetalen aan mijn huidige provider. Dit had direct gemoeten, of ik had geïnformeerd moeten worden zodat ik zelf mijn abonnement kon opzeggen.
helaas was de medewerking moe /niet lekker en liet dit duidelijk merken. apparatuur werkte niet mee en maakte de sfeer niet beter. bovendien moest er ineens wel gepind worden terwijl dat van te voren niet in de mail stond, er werd gezegd kosten; 0, 00 euro! .jammer, hoop niet veel vaker dit mee te maken, want doe dan liever geen beroep meer op vodafone en gsm.nl.
alles is keurig en netjes afgehandeld, zeer correct, alles naar verwachting
een ideale manier om zo je telefoon abonnement te verlengen/over te stappen.. snelle en duidelijke service!
Ik vond het zeer vervelend dat mijn bestelling zo laat werd afgeleverd.
Was speciaal eerder naar huis gekomen, belt de bezorger 5 0ver half 9 aan.Was ook niet zo vriendelijk tegen hem. Sorry, hij deed ook maar zijn werk. Hij was overigens zeer correct.
Misschien voortaan een sms over de juiste bezorgtijd? Zo'n uurtje van te voren?
wanneer je een artikel besteld is het altijd maar afwachten hoe vlotjes dit verloopt, in dit geval vind ik het super! de service en afspraken en contact met de bezorger over aflevering, wij zijn erg tevreden!
goed verzorgt zeer snel geleverd zelfs met nummer behoud binnen 2 dagen geleverd
We werden netjes van iedere stap in het bestel-/afleverproces op de hoogte gehouden, en netjes gebeld voor een afleverafspraak met de mededeling dat de avond vóór aflevering (op zaterdag tussen 13.15 en 17.30 uur) na 22.00 uur een nader aflevertijdstip zou worden doorgemaild, zodat we niet het hele tijdsblok in de middag thuis zouden hoeven wachten. Helaas is dat mailtje nooit gekomen!
Met als gevolg dat ik om 13.15 uur netjes thuis was om op de koerier te wachten, die helaas pas even na half zes op de stoep stond, met een niet werkend pin-apparaat. Hij had netjes van tevoren even gebeld om dat door te geven en gelukkig hadden we voldoende contant geld in huis om hem te kunnen betalen zodat de telefoon gewoon afgeleverd kon worden.
Het feit dat ik de hele middag verplicht thuis was en er pas even na half zes geleverd werd is voor mij een flinke domper op de verder goede afwikkeling.
Volledig via de mail op de hoogte gehouden over de actuele stand van zaken. Alles duidelijk en helder uitgelegd en zeer snelle correcte levering. Is niet onze eerste bestelling via gsm.nl en zeker niet onze laatste!
snelle levering alleen begindatum bijna 1,5 maand te vroeg geactiveerd jammer nu heeft mijn zoon 1,5 maand extra kosten van 1 mobiel extra
alles goed geregeld alleen jammer samsung is in pools ingesteld
Keurig, zo hoort het, een voorbeeld van anderen. Werden netjes op de hoogte gehouden. Chauffeur belde ongeveer 15 minuten voor aflevering dat hij er aankwam. Niet op aan te merken.
De levering was eigenlijk gewoon slecht. er werd geen foto van de pinpas en rijbewijs gemaakt maar wij moesten een kopie geven. Dus zeggen ze dat ze de volgende ochtend weer komen. Dus de hele ochtend thuis gezeten geen telefoon. Dus maar bellen. Krijgen je te horen je was niet thuis terwijl je de hele ochtend thuis zit. Ze zeggen we komen tussen drie en half vier. Maar in plaats daarvan waren ze er om half zes. Kortom hele slechte levering. De telefoon had er vrijdag moeten wezen en uiteindelijk dinsdag gekregen.