We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Gsmwarenhuis Beoordelingen

Gsmwarenhuis Logo
Klanten zeggen: »Goed« »Website niet bereikbaar!« »Ook voor een digibeet begrijpelijk!« 19
Middelmatig
6.8 van 10

19 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (19)

perfect

bestelling geplaatst , keurig mail gehad met papieren ...
deze uitgeprint en opgestuurd en kort daarna mijn bestelling incl iPad2 in huis via DPD
mijn vraag per mail werd binnen 20min beantwoord dus dat was meer dan prima !
kortom erg tevreden

Featured review of Gsmwarenhuis

Gsmwarenhuis

Ook voor een digibeet begrijpelijk!

Ik heb mijn eerste mobieltje pas vorig jaar online gekocht, ik dacht altijd dat ik zoiets niet nodig had. Maar goed, voor onderweg is het toch wel handig, dan hoef ik niet meer kilometers te lopen om een telefoon te bereiken als ik autopech heb.
De website van gsmwarenhuis geeft veel informatie, goed geordend- zo kon ik nalezen wat Geo-tagging is en Wifi. Aan de telefoon hebben ze me ook goed geadviseerd en ze antwoorden altijd binnen 24 uur op emails. Kortom: perfecte service, ga zo door!

Goed

Ze zijn erg vriendelijk je kunt ook omruilen als het niet goed is.

Website niet bereikbaar!

Ik wou hier voor het eerst gaan kijken maar:

Wegens reorganisatie is onze website tijdelijk niet bereikbaar. Wij verwachten u spoedig weer optimaal van dienst te kunnen zijn.

Onze excuses voor het ongemak.

met vriendelijke groet,

Directie Rinkel BV

www.rinkel.nl
www.gsmwarenhuis.nl

Tja, zo verwelkom je geen klanten!

Gsmwarenhuis

Alle tarieven overzichtelijk in beeld

Tarieven van verschillende telecom-bedrijven vergelijken is vaak een kwelling, maar niet bij GSM-warenhuis.

Gsmwarenhuis

Kan er weinig over zeggen.

Kan er weinig over zeggen ben er tot nu toe 1 maal geweest. Dit was kort en krachtig waarbij de service wel oke was.

• J.B.
  • Haarlem, NL
  • 1 Beoordeling

Tevreden klant

Ik ben zeer goed en snel geholpen; had de volgende dag mijn nieuwe telefoon in huis! Ik had een vraag over deze telefoon en werd door een meneer van de klantenservice zeer vriendelijk te woord gestaan. De site vind ik ook overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken (dat is ook wel eens anders!). Vooral heel handig dat je alle mogelijke abonnementen kunt bekijken bij de telefoon van jouw keuze. En veel leuke acties zo te zien, al wilde ik zelf alleen een telefoon met abonnement.

Nog steeds geen telefoon

Ik heb 14 januari j.l een telefoon bestelt bij gsmwarenhuis.nl, maar nog steeds heb ik geen telefoon gezien. Vorige week maandag is me beloofd dat ik de telefoon woensdags in huis zou hebben, maar we zijn bijna een week verder en ik heb nog niets. Ook op mails krijg ik geen reactie en over de telefoon kunnen ze me ook niet helpen. Echt hopeloos slecht!!!!!

Gsmwarenhuis

duidelijke site, en makkelijk zelf je bestelling samen te stellen.

Het is een duidelijke site, waar je als "leek" heel makkelijk zelf je bestelling kan samen stellen. En ook hier geldt: een snelle levering, goede service en uitstekende kwaliteit.

Gsmwarenhuis

Extreme aanbiedingen tip van de dag!

Na lang zoeken op het internet kwam ik de extreme aanbiedingen pagina van GSMwarenhuis tegen. Echt vette aanbiedingen die ik nergens anders heb gezien. Super mooie gsm's in combinatie met nog duurdere kado's die helemaal gratis zijn. Helemaal top. En de maandkosten voor het abo zijn daarbij nog kei goed te doen. Ik wou het het maar even gezegd hebben!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten