[REPLY]
Contract in huis op maandag, donderdag alles teruggemaild en vrijdag alles akkoord en zaterdag de iPhone in huis kunnen hebben. Was echter niet thuis maar daar kan gsmweb niets aan doen natuurlijk. Nu woensdag (ivm pinksteren) de telefoon in huis.
Tot nu toe geen klagen. Ben prima op de hoogte gehouden van de snelle afhandeling. Moet nu nog wel een maandje wachten totdat mijn huidige contract is afgelopen. Maar so far so good.
Ik ben ontzettend tevreden over gsmweb.nl.
Het contract wordt altijd binnen 24 uur verstuurd. En voordat je abbonement afloopt krijg je van hen,op tijd, een melding.
Ik heb alleen positieve ervaring met gsmweb.nl.
Hopelijk blijft dat ook zo.
Het duurde in mijn geval wel ruim 24 uur voordat ik het contract per mail had ontvangen. Maar na een belletje ontving na een uurtje wel het contract. Deze direkt weer retour gestuurd, met als extra bestelling een flipcover. Dit keurig aangekruist en ondertekend.
De telefoon werd keurig netjes geleverd.
Alleen jammer dat je geen andere leveringsadres kan opgeven.
Wat wel storend is dat als je voor je toestel een bedrag moet bij betalen dat dit alleen cash kan aan de postbode en niet via een pinbetaling op een mobiel pinapparaat.
Dus wat beter kan:
- sneller opsturen contract
- leveren wat je in het contract hebt aangekruist. ook de extra's
- mogelijkheid een ander leveradres op te geven
- als je moet bijbetalen dan de mogelijkheid bieden om dit per pinbetaling te doen. Want het was niet duidelijk dat dit bij de levering niet mogelijk was. Dus er moesten allerlei spaarvarkens kapot geslagen worden om het verschuldigde bedrag cash aan de postbode te overhandigen.
Voor de rest is GSMweb een keurig bedrijf die (uiteindelijk) haar beloften nakomt!!!
De bestelling plaatsen ging supersnel. Ook het afleveren van de mobiele telefoon ging zeer snel. Een klein aandachtspuntje is het enthousiasme van de werknemers. Ik heb er twee gesproken aan de telefoon maar het mag van mij wel wat met meer passie voor je werk.
Vanaf het eerste moment was het erg duidelijk en werd goed op de hoogte gehouden. De levering was binnen een paar dagen afgerond.
Dinsdag bestellen - Woensdag contract ontvangen - Donderdag bestelling opsturen -
Vrijdag heb Ik het binnen . Sneller kan het niet....... Ga zo door ...
Ben heel goed geholpen, netjes te woord gestaan en telefoon is snel geleverd
Toen het duidelijk was om welke mobiel nummer het ging was de verlenging super snel geregeld.
Het is wel jammer dat een verlenging van Telfort sim-only abonnement duurder is dan het oorspronkelijke abonnement. Duurder doordat sim-only 200 minuten en 200 sms niet tot de mogelijkheden behoort.
Goede service, zelfs door mijn fouten is dat door hen enorm goed en snel opgelost
Verlengcontracten gaan altijd eerder in dan de oude zijn afgelopen terwijl ze zeggen dat dat niet zo is. Abonnementen worden vreemd anders dan rechtstreeks via gsm provider
aangeboden. Ondanks dat ben ik al heel wat jaartjes tevreden klant maar dat zegt meer over de provider(Telfort in deze) dan over de contracthouder. GSMweb is puur een tussenpersoon. Wat hun toegevoegde waarde nog is is me niet geheel duidelijk maar ik heb ik geen echte minpunten aan te merken.
Snelle levering en duidelijke website
Correct en snel
Iedereen aan te bevelen. Een snelle en correcte service. Goede en overzichtelijke website. Goede helpdesk.
Formulieren van aanvraag zijn erg duidelijk.Daarnaast word je snel en duidelijk geinformeerd of de ingbehandeling genomen bestelling.
Snelle afhandeling, Goede deals.alles geregeld binnen een paar dagen.
Top site.
een perfecte en coorecte behandeling, beter kan het niet!!!!
Gsmweb.nl heeft van alle providers scherpe aanbieding met de nieuwste mobiele telefoons, echt een aanrader met snelle service!
Ben zeer tevreden over gsm web, echt hele super snelle service!
De afhandeling ging heel snel, werd hoed op de hoogte gehouden en 1 dag later had ik m'n telefoon al binnen. Heel fijn!
Alles is altijd goed geregeld, ben al 6 jaar klant en nooit problemen.
Onze NANO chip werd per post bezorgd maar nadat trace and track had aangegeven dat we het al ontvangen hadden hebben wij gebeld om te melden dat er bij ons niets was ontvangen. Post NL had het aan iemand anders gegeven?????????!!!!!! En een kinder-handtekening ontvangen zo zagen wij op een kopie. Hoe dit kan vind ik onbegrijpelijk. Dus jammer dat GSM zo'n onbetrouwbare partner heeft in Post NL want dit gaf hoop ergernis en geregel aan onze kant!
Snelle levering en ook de het behoud van oude telefoonnummer wordt goed geregeld.
Kortom een GSMWEB.nl een aanrader
Zeer goed, helder en duidelijk. Schept vertrouwen.........
ONDANKS AANGETEKENDE VERZENDING GEEN SIMKAART IN DE BRIEF. MOET WEL PER 14-5-13 BETALEN TERWIJL IS AANGEGEVEN INGANG PER 1 JULI. HET NIEUWE NUMMER 06496393.. IS REEDS ACTIEF MAAR DEZE KAN ZONDER SIMKAART DUS NIET GEBRUIKT WORDEN. GEEN WOORD IN DE BRIEF OVER BEËINDIGING VAN VODAFONE WEGENS AANGEGEVEN OVERSTAP NAAR TELFORT MET NUMMERBEHOUD ENZ. HEB VOORDIEN HEEL GOEDE ERVARINGEN MET GSMWEB ONDERVONDEN EN ZIE DIT ALS UITZONDERLIJK MISVERSTAND. DAT KAN IEDEREEN OVERKOMEN.
Ik bestel nooit meer bij GSMWEB. Jullie zijn een rot bedrijf die hun afspraken niet na komt, wat 24 uurs service, eerst zeggen dat een telefoon op voorraad is en meteen na akkoord contract (1 tot 3 dagen), zou de telefoon opgestuurd worden, NOU NIET DUS… Jullie misleiden de klant, komen jullie eigen afspraken niet na, en zijn nog brutaal aan de telefoon ook door gewoon de hoorn er op te hangen ook, maar informatie verschaffen ho maar! Ik ben helemaal klaar met jullie en heb mijn rechtshulp al ingeschakeld voor verdere stappen! Jullie horen nog van me…. Uiteraard zal ik iedereen in mijn omgeving waarschuwen voor jullie duistere praktijken,
Beste ...
Ik heb al jaren een contract bij Telfort.
Echter GSMweb regelt voor mijn
Het is een betrouwbare firma en de service is echt te gek
IK kan het weten daar ik al vele jaren op de manier mijn GSM verleng [ alleen de SIM]
NU weer voor 2 jaar een contract afgesloten en ik heb 2 jaar geen zorgen meer. Kan altijd via mijn PC de belstatus controleren
In één woord gezegd DOEN !!
groetjes Henk
Als je snel en goedkoop 'n een aankoop wilt,dan zit je goed bij GSMWEB !
De contracten ontvang je per mail en per post, echt super snel. Wat mij betreft echt helemaal zoals het hoort! Telefonisch ook redelijk snel te bereiken. Alle vragen worden naar wens beantwoord.
Helaas is mijn mail met alle bijbehorende documenten niet goed gelezen en is mijn telefoon toch aangeboden op een adres waar ik niet aanwezig was. Dit had ik toch duidelijk aangegeven. Gelukkig is het goed gekomen. Als alles nu ook werkt zoals het hoort dan kan ik je GSMWEB zeker aanbevelen!
Wij hebben goede ervaringen met GSMWEB. ook nu is alles goed verlopen en is mijn bestelling supersnel bezorgd! bedankt hiervoor en ga zo door!
Ik vond het heel fijn dat jullie belden om te vragen of er problemen waren, omdat onze postbezorging veel te wensen over laat en dus te laat brieven aflevert.
Bedankt.
ik raad jullie aan om eens naar gsmweb.nl te kijken is een goede site
Maandagavond Iphone-5 besteld icm contract bij Tele2. 's Woendags in de ochtend al
geleverd, waardoor ik binnen twee dagen al gebruik kon gaan maken van dit mooie toestel. Mijn oprechte complimenten voor deze snelle service.
Snel en deskundig,en betrouwbaar,en goedkoop!!!
Ik vond het toch een beetje spannend om voor het eerst een telefoon + abonnement af te sluiten via internet. Eerst gebeld met de klantenservice voor wat vragen, die netjes werden beantwoord. Op zaterdag het abonnement besteld, maandag contract binnen, dinsdag weer verzonden naar GSM web en woensdag mijn telefoon al in huis!
Helemaal netjes geregeld!
Ik werk al vele jaren met GSM-WEB voor het verlengen van mijn mobiele abonnement.
Daar ben ik heel tevreden over, maar als je een keer een vraag stelt inzake het abonnement dan krijg je geen antwoord. Ik had deze maand op de telfort site gezien dat jje korting kreeg van 1 euro als je 100 sms bestelde bij je abonnement.
Bij U stond gewoon 3 euro op de site en daarover heb ik een vraag gesteld en die is niet beantwoord. Dit heb ik wel meer meegemaakt bij uw klantenservice en die zou wel beter kunnen.
Toen ik het contract opstuurde was ik in de veronderstelling dat de kosten van het toestel 0 euro's was en dat er een micro sd kaartje bijzat..
Ik was derhalve verbaasd dat ik in eerste instantie 46 euro voor het toestel moest betalen en nadat ik contact had opgenomen 40 euro.
Je moet dus steeds opletten of je wel de juiste aanbieding hebt, want het kan elke dag weer anders zijn.
Elders heb ik het toestel met dezelfde voorwaarden goedkoper gezien!