We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

GSMWEB.nl Beoordelingen

GSMWEB.nl Logo
Klanten zeggen: »Heldere prijs en goedkoop« »Snelle levering en goedkoop« »Druk en onduidelijk« 171
Middelmatig
6.9 van 10

171 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (171)

Heldere prijs en goedkoop

Ik heb iPhone 4s met KPN besteld. Eerst gebeld en kreeg duidelijk advies waarom dit de goedkoopste optie was voor mij. Kreeg de telefoon binnen 24 uur. Kortom een zeer tevreden klant en koop hier zeker vaker.

Featured review of GSMWEB.nl

GSMWEB.nl

Goed online mobiel winkel, een van mijn favoriet

Ik bestel vaak via deze site, hij heeft een groot mobiel collectie en super makkelijk site om te rondkijken. Vroeg was gsmweb heel goedkoop als je mobiel neemt met een abonnement, nu is het niet meer, hij is even zo duur als andere sites zoals studentmobiel en zo... dat is wel stukje minder

Snelle levering en goedkoop

Altijd mijn telefoons hier besteld. Altijd snel in huis en de laagste prijs! Overzichtelijke prijsinformatie.

Druk en onduidelijk

Druk en onduidelijk

GSMWEB.nl

keurig nette afhandeling, goede service

Ik had een nieuwe nokia lumia 800 besteld samen met een verlenging van mijn tmobile-abbo.
Daar er in een lumia een micro-sim moest; werd deze bijgeleverd. Op mail werd goed en snel gereageerd.
Werd de eerste afleverpoging gebeld dat het later werd; omdat dat op mijn werk niet uitkwam werd hij de volgende morgen geleverd.
alles werd gechecked en gefotografeerd voor de zekerheid; goede zaak!

noah

noah van holderbeke

Erg goed

Snel, goedkoop en correct !!

Prima

Goede service op tijd geleverd, geen idee hoe support is

Prima webwinkel

Goed aanbod, losse telefoonbesteld. Snel in huis. Prima dus!

goed en netjes

zonder problemen verlopen.

redelijk

krijg steeds mail van ze waar ik niks aan heb kan het opgeven maar blijft sruren

Altijd de goedkoopste

Ik ben al jaren t mobile klant, en krijg regelmatig verlengingsaanbiedingen van t mobile. GSM web heeft echter altijd aanbiedingen die scherper zijn, en dit is altijd het geval. Nu ben ik zover dat ik concurrerende websites niet eens meer check, en alles standaard via gsm web regel. Een groter compliment kan een site niet krijgen denk ik?

snelle service

Bestellingen die ik deed waren makkelijk op te zoeken en werd snel bezorgd

1x probleem gehad, verder tevreden

Ik ben al jaren klant van gsmweb.nl en heb nooit klachten gehad. Alleen vorig jaar...echt een drama...
Ik heb een sony ericsson vivaz pro gekocht. Ik hoorde geruis als ik wil bellen of als ik gebeld word. Vervolgens heb ik de telefoon 3x teruggestuurd om hem te laten repareren...conclusie is dat zij NIETS hebben gevonden, er is niks mis met de telefoon. Echt jammer en ik snap er niets van...

te veel info op 1 site

veel te druk en onduidelijk

goed

meerdere telefoons en abonnementen besteld. Ook wel eens een telefoon gehad die na een tijdje niet goed meer werkte maar alles is goed afgehandeld. Ik zou hier zeker nog eens een telefoon of abonnement aanschaffen.

uitstekend

prima bedrijf met zeer goede service .

prima

alles snel en duidelijk

FOUT

Onoverzichtelijk.
Druk
door de bomen het bos niet meer.

Doe iets aan de website

waardeloze service!

Na het afsluiten van mijn abonnement blijk ik een opzegtermijn te hebben bij mijn vorige provider. Helaas kan die niet veranderd worden. Ik heb mijn abonnement iets later in laten gaan, maar wil dit verlengen met 2 maanden. Telfort, mijn nieuwe provider verwijst mij terug naar GSMWEB en geeft aan dat GSMweb binnen 8 dagen een annulerings dan wel wijzigingsformulier kan sturen en dit zo in orde kan maken. GSM web WEIGERT DIT!! na ettelijke telefoontjes met GSMweb sta ik denk ik vooral te boek als irritante klant... Geen steek verder, terwijl dit makkelijk opgelost had kunnen worden!!
Zeer slecht dus, alleen maar snel in t afhandelen van t contract en vervolgens is t gewoon tabee!

Jammer, en ga dus NIET meer terug

Leuke aanbiedingen, mindere afterservice

Altijd goede prijzen op www.gsmweb.nl maar de afterservice laat nog een beetje te wensen over. Ik voelde me bij het afsluiten van mijn nieuwe abo meer een nummertje dan een klant.

Daar valt te verbeteren!

GSMWEB.nl

Snelle levering tegen scherpe prijzen

Heb inmiddels divers malen een abonnement afgesloten via GSMWEB en elke keer alles goed verlopen, krijg netjes op tijd een reminder als mijn abonnement verlengbaar is!

sja....

|Ik heb een contract bij gsmweb. Natuurlijk moet ik dat zelf in de gaten houden, Maar bij de andere contracten die ik bij gsmweb had, werd ik gebeld voor een nieuw contact. Nu was dat bij 1 van mijn contracten niet gebeurd. En daar kwam ik pas achter toen ik een torenhoge rekening kreeg omdat ik alles BUITEN de bundel had gebeld en gesmst. Wel een beetje jammer van gsmweb...

Verlenging of Nieuw Contract

Heb donderdag mijn contract verstuurd. Als je een nieuw contract aanschaft met toestel is het vergeleken duurder dan als je je contract verlengt dit vond ik heel raar en heb de klantenservice gebeld toen ik dat zag op de website van www.GSMweb.nl mevrouw zei dat ze door nieuwe contracten een hogere bonus kunnen ontvangen daardoor ligt de prijs voor een nieuw contract met telefoon goedkoper dan een nieuwe telefoon met contractverlenging. Dit kan wel 60euro verschil zijn. Nu ik nog een sim-kaart heb gekregen bij mijn nieuwe contract moet ik die natuurlijk weer helemaal laten overzetten bij mijn provider met nummerbehoud. Helaas grote minpunt door de kosten.

GSMWEB.nl

de beste gsm's redelijk betaalbaar

alleen als je niet elk dubbeltje om hoeft te draaien!voor mij dus geen
i-phone

makkelijke afhandeling

De site is niet altijd even duidelijk maar zeer goede prijzen. Ik werd snel geholpen aan de telefoon met de vraag of een bepaald type telefoon nog op voorraad was.Deze webwinkel is dus zeker een aanrader.

GSMWEB.nl

Mijn nokia telefoon hier goedkoop gekocht

Mijn nokia telefoon hier goedkoop gekocht, voor 70 euro een mooi nieuw toestel.

Overzichtelijk

Vele malen producten besteld.

uitstekend

De gemaakte afspraken zijn goed nagekomen en heb mijn pakketje zonder enkele problemen op tijd ontvangen.

• Sammy
  • Lage Zwaluwe, NL
  • 2 Beoordelingen

nette shop

had hier een gsm besteld en werd volgens de voorwaarden geleverd

zeer betrouwbaar

verleng mijn abonnement altijd via gsmweb,
ze zijn betrouwbaar en snel en
altijd veel keus uit de nieuwste toestellen !

Foutief geleverde bestelling.

Foutief geleverde bestelling omruilen was een gedoe. Heeft weken geduurd en vele telefoontjes en emails gekost. En alle verzendkosten waren voor de klant. Niet goed dus.

• Ep
  • haren, NL
  • 1 Beoordeling

onbetrouwbaar

vorig jaar telefoon + abonnement besteld, abonnement ging gelijk in maar er werd geen telefoon geleverd. Na tig keer bellen en mailtjes versturen bleek na 6 weken dat de telefoon niet meer te leveren was. Abonnement was niet meer op te zeggen dus wel betalen maar geen telefoon, uiteindelijk maar een andere telefoon uitgezocht. Vorige maand nieuw abonnement bij hun afgesloten met Wildfire S. Contract gefaxt, 1 uur later gebeld en bevestiging gekregen dat het contract tijdig binnen was en behandeld zou worden. na 2 weken niks te hebben gehoord maar weer eens gebeld. Contract was onhold gezet want zou te laat binnen zijn voor de aktie ontvangst datum contract was ineens 7 dagen na de fax datum ondanks telefonische bevestiging dat de fax tijdig binnen was????? Dit was mijn laatste poging bij GSM-web, onbetrouwbaar.

Veilig en snel

Mijn vaste adres om mn mobiele abbonement te verlengen met een nieuw toestel, wanneer mn eigen provider geen leuk aanbod voor me heeft. ;)

Veel keus uit abbonementsvormen en toestellen, snel en veilig afgehandeld. Super.

Zeer betrouwbaar

Het is een zeer betrouwbare site, maar niet aanmelden voor nieuws of actie mails, wekelijks ontvang je mails over acties terwijl je al een mobiele telefoon hebt aangeschaft.

Rommelig

Site is rommelig en verkeerde kleuren bij mobile providers!

• Enid
  • Amsterdam, NL
  • 2 Beoordelingen

GSMWEB.nl FAIL

Slow, unfriendly, rude, not at all moitivated or interested in providing any decent customer service, once theyve got your money they dont care about your order. Oh yes did i for get to mention stupid!

GSMWEB.nl

Scherpe prijzen en snelle makkelijke service

Besteld en snel in huis. Overstap keurig geregeld zonder problemen.

Gemakkelijk vergelijken

Gemakkelijke website om telefoons en abonnementen te vergelijken. heb er nog niet gekocht, de Kijkshop was toch een stukje goedkoper nog.
Wel handig zo'n site.

Prima

Regelmatig goede en scherpe acties. Snelle afwerking van abo-aanvraag. Ook de helpdesk en klantenservice erg vriendelijk, en geen te lange wachttijden! Alles prima geregeld

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten