[REPLY]
Goed, ik baseer mijn beoordeling op 1 aankoop: Mijn nieuwe mobiel. Maar die was er dan ook na 1 werkdag (zondag besteld, dinsdag binnen), en veel goedkoper dan op de meeste andere websites, zoals BOL die hem voor 500 euro aanbood, terwijl ik hem bij GSMwijzer voor 370 gekocht heb.
Nadat mijn nummerportering goedgekeurd was is het toestel meteen opgestuurd.
Juiste communicatie, prima op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Mijn bestelling was erg vlot binnen. Kortom: een tevreden klant!
Supersnel mijn bestelling binnen, en een abonnementsverlenging met gunstiger voorwaarden dan bij mijn provider zelf!
Prima service. Goed tewoord gestaan door een medewerkster. Bestelling is vlot en zonder problemen verstuurd. Ga ik onthouden voor een volgende keer!
Ik was een beetje wantrouwend. Het contract was veel goedkoper dan in de winkels en daarbij ook nog het toestel. Maar de service was super. Goede, duidelijke bevestigingen en 1 dag later het toestel netjes in huis. Ik hoop dat de service zo blijft, want dan zal ik voortaan zeker weer hier bestellen!
Prima service vandaag besteld morgen in huis.
Ik heb afgelopen dinsdag (savonds laat) bij gsmwijzer.nl de HTC One S besteld, ik kreeg hierna diezelfde avond nog een bericht terug over de levering en het nieuwe abonnement en contract. Een dag later kreeg ik alweer een email dat het toestel verzonden was, ik vind dat ze mij via de email goed op de hoogte hebben gebracht en ik heb het toestel zeer snel ontvangen, dinsdag besteld en donderdag ontvangen.
Het toestel is overigens ook helemaal super, ben er erg blij mee! echt een aanrader dus! ;)
Besteld en er is direct daarna op goede wijze gecommuniceerd over levering en de nieuwe aansluiting.
Ook wat later toen het toestel al in gebruik was, werd er keurig via SMS gecommuniceerd over de datum van ingang abonement en nummerbehoud, kortom alleen maar positief. Een aanrader.
GSM wijzer biedt vaak de beste deal. Bestellen gaat allemaal soepel. Enige minpunt dit keer was dat ik een reminder kreeg voor documenten terwijl ze die wel hadden. GSM was kado dus moest voor bep. datum binnenkomen. Ging net goed.
Ik ben zeer tevreden over gsmwijzer. De website is duidelijk en informatief. Na het plaatsen van mij bestelling (toestel+abo) was alles binnen 3 dagen geregeld en had ik mijn nieuwe telefoon in huis.
Service van GSMwijzer is wat mij betreft goed. Duidelijke bevestigingsmails en updates, correcte verzending. Enige aandachtspunt is dat er niet gecommuniceerd werd over de levertijd van de HTC One X. Nu wist ik via de online media dat het toestel pas begin april in NL uit zou komen maar de service zou volledig zijn geweest als ik het ook van GSMwijzer had mogen vernemen.
Beste Femke,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback. Fijn dat u tevreden bent over onze service. Wij streven ernaar de verwachte leverdatum (van een nieuw toestel) altijd te communiceren op onze website. Deze datum is doorgaans weergegeven op de plek waar u het toestel los kunt aanschaffen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinst.
Met vriendelijke groet GSMwijzer.nl
Ik moest er even achteraan bellen omdat mijn orderbevestiging na een dag nog niet verwerkt was (mensen zijn ongeduldig hè). Daarna snelle levering. Ik was wel verrast toen het opstartscherm T-Mobile te zien gaf. De telefoon, die ik zonder abonnement (dus "los") kocht is weliswaar niet voorzien van een simlock maar dus wel "branded". Voor mij niet echt een probleem maar vindt dat ze dit eigenlijk vooraf behoren te melden.
Beste Paul,
Wij hechten veel waarde aan uw beoordeling, dank daarvoor. Fijn dat u tevreden bent over de afhandeling. Bij een los toestel leveren wij inderdaad altijd een simlockvrij toestel (tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Zou u uw ordernummer kunnen mailen naar aftersales@gsmwijzer.nl, dan kunnen wij ingaan op uw ‘aandachtspuntje’ :) Veel plezier met uw nieuwe aankoop!
GSMwijzer.nl
Ik heb in december een galaxy ace besteld bij gsmwijzer. De luidspreker was binnen 4 dagen kapot. Ik direct opbellen naar de klantenservice en maar liefst 30 minuten in de wacht gestaan! De medewerker meldde me dat ik het toestel naar reparatiecentrum moest sturen, ik was hier allerminst blij mee, maar toch gedaan. Na 6 weken (!) kreeg ik hem terug gestuurd.. Direct bleek dat het mankement niet was verholpen GRRRRRR. Weer bellen, weer lang in de wacht en WEER moest ik het toestel toch nog een keer op sturen. Nu, na 2,5 mnd heb ik het toestel weer ontvangen en kan ik EINDELIJK bellen.. Al met al super slechte ervaring met GSMwijzer en het reparatiecentrum. Voor mij, nooit meer!!
Beste Everhart de Langer,
Vervelend om uw ervaring hierboven te lezen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u gefrustreerd bent over een te lange wachttijd, onze excuses hiervoor. Wij doen ons best de klantenservice zo goed mogelijk te bezetten, sinds kort zijn wij ook tot 21.00 uur bereikbaar. Extra vervelend om te horen dat het defecte product nog steeds niet naar behoren functioneert. U heeft immers recht op een goedwerkend toestel. Wij hopen dat u het toestel snel en goedwerkend retour ontvangt. Mocht u verdere vragen hebben dan kunt u ons bereiken op aftersales@gsmwijzer.nl, vermeldt dan alstublieft uw ordernummer in het onderwerp.
Met vriendelijke groet
GSMwijzer.nl
Mijn contract bij een andere maatschappij was verlopen en ik besloot met GSMwijzer in zee te gaan. Dit beviel zeer goed. Er werd goed met me meegedacht en geen peperduur abonnement aangesmeerd. Het omzetten van het vorige abonnement naar hun maatschappij hoefde ik niet te doen, dat deden zij. Binnen een paar dagen had ik de nieuwste iphone thuis. Toen ik iets niet begreep, werd ik ook goed geholpen.
Elles
Ik had een nieuw abbonement met toestel besteld, maar de release van dit toestel werd opeens vertraagd met 5 weken. Zolang kon ik niet wachten dus belde ik op en vroeg ik of ik een ander toestel kon nemen. Ik koos de Samsung S2 (op voorraad) en ze zouden de order direct wijzigen. Ik zou meteen een mailtje krijgen met instructies, omdat ik extra moest bij betalen voor dit toestel. Dit mailtje kwam pas na 4 dagen. Ik heb het geld direct overgemaakt, en nu, weer 4 dagen verder is m'n order nog steeds niet afgerond, terwijl ze je wel vertellen dat het toestel binnen 2 dagen geleverd wordt. Ben benieuwd hoe lang het nog gaat duren...
Mvg Niels Duijvesteijn
Beste Niels,
Dank uw beoordeling. Wij streven ernaar uw order zo spoedig mogelijk uit te kunnen leveren. De Samsung Galaxy S2 is inderdaad op voorraad. Graag zoeken wij voor u uit waarom dit proces is vertraagd? Zou u uw ordernummer kunnen sturen naar aftersales@gsmwijzer.nl.
GSMwijzer.nl
Op zich waren de abbo. en levering telefoon vrij snel geregeld alleen blijkt dat wij dachten een abbo. af te sluiten zowel bellen als sms blijkt dat alleen hier een Tele-2 bel abbo. te zijn. Nu staat alles wel duidelijk op de site en toen niet fijn als je bedenkt dat er 2 abbo vnml. alleen sms kost uiteindelijk veel geld.
Beste Rozenmarijn,
Dank voor uw bericht. Tele2 communiceert sinds kort een nieuw abonnementsvorm (Tele2 Smartmix). Hierbij heeft u een belbundel waarmee u zowel kunt bellen als sms berichten versturen. Dit was hiervoor (Tele2 Voordeelbundel) niet het geval. Zo kon u bij de aanvraag wel een aparte smsbundel toevoegen, dit was ook zichtbaar op onze website. De smsbundel kunt u echter alsnog achteraf aanvragen, dit kunt u doorgeven aan de klantenservice van Tele2. Mocht u verdere vragen hebben dan lichten wij dit graag toe aan de hand van uw ordernummer. U kunt ons bereiken op aftersales@gsmwijzer.nl
GSMwijzer.nl
Ik ben absoluut niet tevreden. Ik heb op 2 maart contractverlenging aangevraagd van T-Mobile (net voordat de nieuwe tarieven in zouden gaan). Mijn nieuwe contract is per 9 maart ingegaan maar nu op 12 maart heb ik nog steeds mijn telefoon niet. Er is al wel voor betaald. Bij gsmwijzer zeggen ze dat het aan T-Mobile ligt, dat die het contract nog goed moet keuren en dat ze daarna mijn telefoon zullen versturen. Flauwekul want mijn contract is dus al per 9 maart ingegaan. Ik heb T-mobile gebeld en die wijst weer naar gsmwijzer, ondertussen kom ik geen steek verder en heb ik mijn nieuwe telefoon ook nog niet!!
Beste Wendy,
Dank voor je beoordeling. Wij vinden het jammer dat de order niet direct is uitgeleverd en dat het proces enigszins is vertraagd.De reden hiervoor is dat de aanvraag is ingediend via een alternatieve aanvraagprocedure zodat je nog in aanmerking kon komen voor de gunstige voorwaarden. Op 9 maart was de positieve terugkoppeling vanuit de provider bij ons nog niet bekend. Gelukkig is dit nu wel duidelijk en wordt het toestel vandaag verstuurd. Wij wensen jou veel plezier met je nieuwe aanwinst! Met vriendelijke groet GSMwijzer.nl
Kreeg na aanschaf van abo+telefoon die gewoon betaald waren, tot 2 x toe onterechte aanmaningen per mail. Wat een rotzooi die administratie van ze.
Goeie snelle levering, op de hoogte gehouden hoe alles verliep, en track en trace toegestuurd!
Zeer snelle correcte levering en gunstige aankoopprijs.
Zeer handige webite voor het vergelijken van abonnementen en toestellen. Ik heb mijn samsung galaxy 2 via deze website gevonden en had em binnen twee dagen.
Groeten,
Sander
Gewoon goede service, LG optimus 2x speed besteld bijna meteen in huis. Voor mij is het echt prima verlopen.
Ik had 2 Samsung Galaxy S5690 XCover besteld sávonds na 22.00 uur en had ze 1 1/2 dag later al om 12.00 uur binnen, boven verwachting. De toestellen getest en in orde bevonden dus voor ons een echte aanrader.
groeten HB
Via de site een contractverlenging van Tele2 met Sony Ericsson Xperia Pro besteld, dit proces verliep prima.
Hierna bleek abonnement 3 dagen eerder te zijn geactiveerd door Tele2 dan door GSMwijzer is aangegeven.
Daarnaast accepteerde het 1e toestel de Tele2 SIM-kaart niet (ook een KPN SIM kaart niet). Toestel teruggestuurd (kosten 7 euro).
2 toestel ontvangen en wederom werkt Tele2 SIM-kaart niet (ook KPN SIM-kaart niet). Ik kan dus nu al van 12 dagen geen gebruik maken van het abonnement.
Naast de twee telefoontjes (ook weer kosten) en vele mails ben ik nu in afwachting wat nu weer de reactie gaat worden.
Ik heb natuurlijk goede hoop en vertrouwen dat GSM-wijzer dit goed gaat oplossen. Ik ben benieuwd.
Update 18-02:
Gisteren derde telefoon ontvangen en deze werkt. Afgelopen dagen is er ook enkele malen door Gsmwijzer telefonisch contact opgenomen waarvoor dank. Er mag dus een sterretje bij. Ik ben benieuwd hoe alles wordt afgerond.
Dank voor uw reactie. Erg vervelend dat het toestel weer niet naar behoren functioneert. Graag ontvangen wij uw toestel en zullen later nog contact met u opnemen. Wij willen dit probleem goed voor u oplossen.
Gsmwijzer.nl
binnen één dag binnen super, of de telefoon werkt dat weet ik niet. Ga de blackberry kado geven aan mijn dochter na de uitslag van haar cito toets. Maar met twee jaar garantie maak mij geen zorgen
een tevreden klant
Woensdag net voor 5e besteld!
Donderdag aangeboden (niet thuis) Volgende dag binnen !
Telefoon bevalt me goed ! HTC sens
goed geregeld en stuk goed koper !
Op zondag besteld, dinsdag geleverd ! Mobieltje was veel goedkoper dan bij andere webwinkels. Tot mijn verrassing zat er ook nog een screenprotector en hoesje in de verpakking.
Geweldige firma en heerlijke telefoon (Acer Iconia Smart).
2 weken geleden een Ipone 4S besteld. De status staat nu al 2 weken lang op 'contract ontvangen', maar IK heb nog niets ontvangen!
Anderen hebben hier blijkbaar wel goede ervaringen, maar ik dus absoluut niet!
[update 27-1-2012]
Dat is wel toevallig: Zojuist (nadat ik gisteren bovenstaande reactie heb gegeven en tevens een 'boos' mailtje heb gestuurd naar GSMwijzer) krijg ik een mailtje van GSMwijzer met excuses voor de vertraging, een kleine uitleg over de reden van vertraging en de mededeling dat het toestel sinds vanmorgen weer op voorraad is en begin volgende week verstuurd zal worden.
Ik pas mijn beoordeling hierop aan van 2 naar 3 sterren want ik ben (voorlopig) tevreden met de reactie van gsmwijzer.
Het blijft voorlopig bij 3 sterren want uiteindelijk heb ik nog steeds geen toestel.
[update 29-1-2012]
Toestel inmiddels in goede orde ontvangen. Mijn eindoordeel blijft toch hangen op een score '3' aangezien het uiteindelijk toch 2 weken geduurd heeft voordat ik het toestel in handen had.
Wat ik wel positief vind is dat ik er zomaar gratis een knip-apparaat bijkreeg waarmee je een normale simkaart kunt bijknippen naar Iphone-formaat. Handig.
Ach, what the hack, ik pas de score aan naar een '4'.
nokia e6 besteld en 3 dagen later al inhuis.
dit was vertraagt bij postNL maar verder goed geregelt allemaal.
De ene dag besteld, de volgende dag mobiele telefoon opgehaald in Leidschendam. Prima geregeld. Bevestiging dat telefoon kon worden opgehaald volgde na een belletje hierover van mij aan GSMwijzer, maar dat is slechts een detail. Keurige mobiele telefoon, fonkelnagelneu in de verpakking. Alles erop en er aan.
Op 2 januari een mobiel, inclusief abonnement besteld. Direct betaald en contract direct gemaild. Pas op 10 januari werd mijn orderstatus gewijzigd in "Ontvangen". Dat is dus ruim een week later!
Diezelfde dag bleek dat ik nog een aantal andere documenten was vergeten op te sturen (paspoort, bankgegevens). Ok, dat was mijn fout, maar inmiddels is het 15 januari, en is mijn status nog steeds "Onvolledig contract" terwijl ik op 10 januari direct alle ontbrekende gegevens heb gemaild.
Ik begrijp dus niet de positieve reviews over de "snelle levering"....
Beste Eric B.
Graag ontvangen wij uw ordernummer zodat wij uw gegevens kunnen terugvinden en hopen via deze weg het bovenstaande aan u te verklaren. Kunt u dit sturen naar info@gsmwijzer.nl met trustpilot + uw ordernummer in het onderwerp?
GSMwijzer.nl
Ik heb mijn telefoon via gsmwijzer besteld. Binnen 3 dagen was de telefoon al bezorgd en deed het. Daarnaast was deze deal goedkoper dan via de provider zelf.
De bestelde telefoon voldeed niet aan de verwachtingen. Op de website staat dat hij waterdicht zou zijn, in de gebruiksaanwijzing dat je op moet passen met water. Daarom wilde ik de telefoon retour doen en mijn geld terug krijgen. Het is wettelijk bepaald dat dit mogelijk is bij kopen op afstand, en ook de Algemene voorwaarden van gsm wijzer verwijst hier naar. Maar de website en de klantenservice willen je doen geloven dat je een andere telefoon uit moet zoeken. Ook wanneer je ze erop wijst nemen ze lastige houding aan "we gaan eerst de retour inspecteren", etc.
in het kort had een nieuw samsung galaxi S2 besteld die het nog geen 48 uur vol gehouden had. Samsung had ook een actie als je een kopie aankoopbon + copie barcode van de doos( wat aan de zijkant van de doos geplakt zit ) opstuurt krijg je een 16 GB kaartje gratis. Nu wat is het geval de doos moet je uit elkaar halen om de barcode te kopieeren. Doe dit niet want je retourgarantie vervalt gelijk, lekker he zo n actie.
Moet nu genoegen nemen met een gerepareerde toestel waar ik zeker niet blij mee ben, en me vies tegenvalt van GSMwijzer. Vind het dus erg krom en tegendraads
Ik weet eigenlijk nog niet of het goed of slecht is. Bij mij is het probleem dat ik de betaling net gedaan heb. Hierna krijg je een bericht van Oregon: "u betaling is met succes beëindigd, u word herleid naar de website van de handelaar". Dit laatste gebeurde NIET! Nu is het geld wel van mijn rekening maar de orderstatus verandert niet, ik hoop dat dit nog in orde komt!
Nadat mijn pakket met nieuwe gsm kwijtgeraakt is door post nl wilde ik mijn bestelling annuleren. Geen probleem zou ik denken.
GSMwijzer heeft het pakket aangetekend en verzekerd verzonden en krijgt via die weg hun geld terug.
Maar annuleren gaat volgens GSMwijzer alleen als het pakketje/de gsm weer bij hen in het bezit is, krijg ik nu van de klantenservice te horen. Of tenzij post nl bevestigt dat het pakket echt helemaal kwijt is. Er moet een onderzoek worden ingesteld.
GSMwijzer is verantwoordelijk voor de verzending van hun producten. Als ze daar problemen mee hebben, dan zou ik daar geen last van moeten hebben als klant.
Als reden voor de omslachtige manier van werken wordt gegeven dat de verdwenen pakketjes soms alsnog weleens worden bezorgd bij de klanten. Als verzender van het pakket krijg je hier gewoon bericht van, dus dat moet het probleem niet zijn. Ze hebben blijkbaar te weinig vertrouwen in hun eigen administratie en hun klanten.
Het kan nu weken duren voordat dit is opgelost. Intussen zit ik zonder telefoon en zonder mijn geld en kan geen kant op.
Heb gisteren een gsm gekocht via de site. Ik heb deze gedaan door een overschrijving. Toen ik de overschrijving deed was ik wel effe in paniek want ik kreeg niets van bericht dat het betaalt was. Nu vandaag e-mailtje gekregen dat ik dus betaalt heb. Ik zat ook met een paar vragen en ze hebben zo snel mogelijk geprobeert te reageren.
Top bedrijf !
Heb voor de goedkoopste prijs een Iconia Smart gekocht.
Er was even verwarring omdat het toestel niet op voorraad bleek te zijn, terwijl ik wel mail had gekregen over de mogelijkheid tot aanschaffen van de telefoon.
Even met de klantenservice gebeld en het toestel 2 dagen later bezorgd gekregen!
De telefoon is ,zeker voor deze prijs, een topper.
Gr, Marc
Woensdag avond rond de klok van half 10 een bestelling geplaatst.
Keurig doorgegeven aan PostNL, keurig volgens informatie op de juiste dag geleverd. Alleen PostNL had het druk i.v.m de kerstdrukte, daardoor heb ik mijn pakketje een uur later gekregen dan gepland. Maar al met al, super tevreden met de service van GSMwijzer en PostNL!
Mvg Jesse Wigger