[REPLY]
Modtog mine varer til fuld tilfredshed og anbefaler gerne og jeg handler helt sikkert her igen.
Haandlavet.dk får mine bedste anbefalinger. Alt var perfekt. Levering var hurtig, kvalitet er super og priserne er mere end rimelige. Her skal jeg handle fremover.
Jeg har bestilt varer herfra mange gange og altid fået god og hurtig levering samt altid god betjening
Jeg er meget glad for waxilight olielys da jeg har astma, jeg kan nu tænde lys, selv om der ikke er en speciel lejlighed, da der ikke er nogle gener ved lysene.
Leveringen er hurtig og en mega kundesevice fra Waxilight.
Har du ikke prøvet dem så gør det, du kan kun blive overrasket.
Venlig hilsen Jette Lund
Stort udvalg, fine priser og hurtig levering. Min varmeste anbefaling.
Hurtig levering, alt er som bestilt.Tak
Som vanlig helt perfekt !! :-)
Kan varmt anbefalde Haandlavet...Endelig nogen der ikke tager overpris for at sende/levering til Grønland.
Godt vareudvalg, gode priser og super hurtig levering af varene
Jeg har købt karton til min søns konfirmation, det gik super hurtig med at få varerne og alt var bare som det skulle være. Godt pakket ind og i tip top stand.
Vender helt klart tilbage.
Kan varmt anbefale Haandlavet.
Det er en dejlig nem hjemmeside og de leverer hurtigt
Jeg handler meget i haandlavet.dk og er yderst tilsfreds, ellers ville jeg ikke blive ved at handle der.
Stort udvalg af HAMA perler, billige priser, billig fragt, hurtig forsendele
Det kan ikke svare sig at køre i byen, når der er så fin service ;o)
Det kan være tungt at bladre alle de forskellige ark i gennem og komme tilbage til arkene fra "indkøbskurven", men når det er sagt, sætter jeg stor pris på det gode udvalg. Dejligt med en ordrebekræftelse og hurtig modtagelse af ordren. Tak.
Jeg har været godt tilfreds med service, priser, udvalg og levering. Eneste minus er, at man ikke kan få pakket tingene ind, når man køber en gave og får den leveret direkte til modtageren - derfor bliver det "kun" til 4 stjerner i denne omgang.
Tak fordi I hjalp mig med en hurtig levering, da jeg stod og manglede nogle ting.
Jeg er meget tilfreds og fik det jeg bestiller ret hurtig
og tingene er som de skal være.
Hurtig bestilling på nettet og betaling. Levering inden for få dage. Forsvarligt indpakket - alt var som det skulle være. Var meget tilfreds.
Det er første gang jeg har handlet hos Jer, men alt gik fint. Rimelige priser, så jeg kigger helt sikkert på hjemmesiden en anden gang.
Eneste grund til den sidste stjerne mangler er at jeg bestille varene lørdag og først modtog den torsdag.
Fantastisk service.. helt sikkert et sted jeg vil handle igen :) og anbefale til andre :)
Det er første gang jeg har handlet hos Haandlavet.dk, men det var en rigtig god oplevelse.
En af mine varer var i stykker ved modtagelse - men dagen efter havde jeg en ny efter at ha skrevet til kundeservice. FLOT.
Der er hurtig levering og god service - så kan man vist ikke ønske sig mere.
M
Hej
jeg er meget tilfreds og får det jeg bestiller ret hurtig
og tingene er som de skal være.
v.h. tilfreds kunde sonja
En kæmpe tak, til søde Tim og Rikke, for deres store hjælpsomhed, ved bestilling, og levering af flotte varer. Jeg har nu handlet hos firmaet, igennem nogle år, til stor tilfredshed. Kan varmt anbefales, at handle ind hos Haandlavet. Jeg nyder også firmaets venlige respons, på mails, ved forespørgsler. Og varene er ALTID pakket forsvarligt, så man ikke skal ærgre sig over ødelagte ting.
Alt i alt et professionelt firma, der efter min mening, ikke fås bedre.
Mange varme hilsner fra Hanne