[REPLY]
Aldrig har jeg handlet et sted hvor varen er kommet så hurtigt frem :-) Det bliver her jeg handler for eftertiden.
Hurtig levering.. Med ekstra gaver :) Super dejligt, og noget som giver mig lyst til at vende tilbage..
Varen kom som anført på hjemmesiden..
Gode priser, og som anført er porto betalt.. prisen er ok
Jeg kan i den grad anbefale Hair247 - supernem måde at handle på i en travl hverdag med mand, børn, hund og fuldtidsjob. Gode konkurrerencedygtige priser, dag til dag levering, fri fragt og opfølgning på om man er tilfreds. Jeg har tænkt mig at fortælle alle mine veninder om Hair247
Kan kun anbefales. Priserne er absolut konkurrencedygtige og dertil merkøbs rabat. Jeg modtog min bestilling efter to dage :)
Jeg bestilte en mandag, og dagen efter blev min pakke leveret på mit job, som jeg havde bedt om.
Og så var der en ekstra lille gave i kassen :)
Service i top. Nemt, billigt og levering allerede dagen efter bestilling med en lille suprise.
Meget hurtig ekspedition!! jeg handler helt sikkert hos hair247 igen.
Jeg køber normalt ikke ting over nettet, men hair247.dk var et godt sted at handle, og jeg vil gerne anbefale det til andre. De holdte hvad de lovede i deres oplysninger, og gav klar besked om, at hvis der var noget galt med enten varen eller levering, skulle jeg kontakte hair247.dk og de ville rette op på fejlen. Der var dog ingen fejl ved hverken varen eller leveringen, og jeg var tilfreds med købet.
Omg. respons. Straks levering. God hjemmeside meget informativ.
Jeg er imponeret over Hair247. Deres service er uovertruffen.
Bestilt dag 1 leveret med post dag 2 uden probemer, så jeg kan kun sige super godt.
Godt udvalg af produkter. Hurtig levering og dejligt ned gratis fragt:-)
Hej.
Min voks er altid udsolgt hos frisører. Det samme oplader alle mine venner, så fra nu af køber de også på denne side :-)
Gode hårprodukter, i hvert tilfælde til naturkrøllet hår. Og desuden en hurtig levering. Jeg er meget tilfreds
Kunne nemt finde de produkter jeg ledte efter på hjemmesiden, og da prisen var den samme som på andre lignende sider, valgte jeg denne hjemmeside, fordi der er gratis fragt. Min ordre kom efter kun 1 dag, så her vil jeg helt sikkert handle igen!
Overskuelig hjemmeside- og hurtig levering
Stort udvalg, billigere end f.eks billigvoks, hvor jeg plejede at handle, og hurtig levering. Kan anbefales.
Brugervenlig hjemmeside ... og mine bestilte varer blev leveret dagen efter som lovet ...
Hjemmesiden var nem og overskuelig, og leveringen var hurtig.
Bestilte inden kl.15 og fik varen med posten kl. 10 næste formiddag. Handlen fandt sted i forbindelse med helligdage, så jeg fik varen inden pengene var trukket på min konto.
Afleveret som aftalt og ingen fejl og mangler på produktet. Hjemmesiden gør købet klart over overskueligt.
Glem Lookfantastic og de andre nettsidene for hårprodukter! Hair247 har superraskt og god service, og produktene er også veldig rimelige :)
Kan anbefales , god og hurtig service og levering .
Nem og sikker bestilling. Hurtig levering - kan anbefales.
Godt udvalg. Gode priser. Nem hjemmeside.
Super hurtigt svar via mail på forespørgsel - forsendelse helt uden problemer. Meget effektivt. Har handlet med Hair247 to gange nu og vil bestemt fortsætte med det!
Hurtig forsendelse og intet at beklage- vil klart benytte det igen :-)
Jeg har handlet masser af gange på Hair247, og jeg er aldrig blevet skuffet. Det er ikke hengemte lagervarer, som man får, faktisk er de produkter, som jeg har fået, i bedre stand end dem hos frisøren, var de står i varme osv. Så thumbs up fra O'ense!