[REPLY]
I februar '13 købte jeg nogle forskellige stylingsprodukter fra hairoutlet.dk. De kom kort efter med posten. Blandt det bestilte, var der to produkter fra sexy hair. da jeg havde brugt den ene og skulle i gang med den anden viste det sig desværre, at den var defekt. Jeg skrev da en mail fredag aften, med forventing om svar engang mandag, om at jeg havde en defekt vare, og for at høre hvordan proceduren med reklamation er. Lørdag formiddag modtog jeg en mail om, at de beklagede og sendte en ny med posten samme dag. Super herligt!
Jeg bestilte julegave hos hairoutlet mandag aften, tirsdag morgen lå der en besked om at varen var pakket og sendt afsted, og i dag, onsdag er pakken kommet:-)
Den svarer 100 % til det forventede og var pakket forsvarligt ind.
Har sparet en del penge på at købe produktet her og det er absolut ikke sidste gang jeg handle her :-)
Har nu handlet hos Hairoutlet for 2 gang.
Det hele forløber dejligt let, gode priser og kundeservice super hurtig og god.
5 Stjerne mangler kun, fordi pakkerne sendes med Post Danmark som desværre godt kan være ret langsommelige :(
Jeg købte hårgejl for ialt 2650 kr. - her i blandt 15 stk. Tigi dryshampoo's.
Jeg dog blev noget skuffet, da gassen løb ud efter første gangs brug - når man så skulle bruge tørshampoo'en den efterfølgende dag, var den tom for gas og med løst, ubrugeligt pulver indeni.
Det skete nogle gange - og jeg snakkede efterfølgende med en frisør, som fortalte, at netop af dén grund, var de stoppet med at forhandle Tigi tørshampoo i den salon, hvor hun arbejdede.
Jeg tænkte, at nu jeg havde købt så mange stk., ville jeg samle sammen og spare Hairoutlet for at skulle spendere porto hver eneste gang, der skulle sendes en ny - Det skulle jeg aldrig have gjort!!!
Da jeg kontaktede Lene fra Hairoutlet knap et år efter mit køb, og hvor jeg stadig havde nogle ubrugte tørshampoo's tilbage - fik jeg blot svaret, at der ikke var noget at gøre ved det, reklamationsretten var overskredet og at hun ikke havde oplevet andre kunder klage over dette problem (??? dette skulle man jo næsten tro, var løgn, når en frisør har oplevet det masser af gange)
Selvom jeg prøvede at forklare, at gassen først slipper ud, når den tages i brug første gang (altså ikke fordi, den har stået ubrugt længe i ny tilstand) var der ikke noget at hente... Slut med den venlige tone og fine service, som der selvfølglig var rigeligt af første gang, hvor min store ordre skulle placeres.
Ærger mig så meget over, at jeg ville være flink og samle sammen for at afhjælpe Hairoutlet med portoudgifter - Tror jeg har 2 ubrugte tørshampoo endnu (er gået over til et andet mærke) og 5 ud af 13 stk. løb gassen ud! Total spild!!
Undrer mig over, at de ikke ønsker at yde den smule service og satse på, at jeg ville vende tilbage og købe en ordentlig sendning igen.
Jeg er en meget skuffet køber og er nu begyndt at købe mine hårprodukter fra LOOKFANTASTIC (England) Dét kan anbefales, ingen told eller andre problemer - De sælger til superpriser, meget billigere end Hairoutlet!!!
----------------------------------------------------------------
Tilføjelse efter Hairoutlet's svar:
Jeg fandt sælgeren på Trendsales - men hun henviste til hendes hjemmeside for at tjekke produkter ud og jeg betalte via bankoverførsel, så at hun er fundet på Trendsales er komplet ligegyldigt, servicen er lige ringe!
Og jo, jeg fik rabat, men det er jo stadig fuldstændig spildte penge for de 5 stk, hvor gassen løb ud efter første gang! FORDI jeg ville være flink og spare dig for portoudgifter!!!
Skrev Lene en mail en sen aften, og alligevel kom der svar med det samme. Jeg har efterfølgende bestilt varer herigennem og det har kun været en positiv oplevelse og så er der penge at spare.
Lene yder rigtig stor service, så det er en ren fornøjelse at handle her. Billigt og rigtig hurtig levering... Det kunne andre godt lære lidt af.
Jeg købte mange hår produkter hos hairoutlet.dk og pakken kom hurtigt og godt pakket ind. De er meget billigt, anbefales.
Jeg har købt et hårprodukt gennem Hairoutlet.dk
Da jeg modtog varen, via Post Danmark, var den fuldstændigt smadret og ubrugelig. Jeg ringede til forretningen og fik deres søde ejer i røret. Forklarede problemet og hun beklagede meget og lovede straks at sende en ny til mig. 2 dage senere havde jeg den nye -ilagt æsken var en lille håndskrevet hilsen hvori der stod, at hun håbede at den denne gang var kommet uskadt frem!
Se dét er topservice!
Jeg er storbruger af hårprodukter, og det kan virkelig løbe op hos en frisør.
Derfor køber jeg altid mine hårprodukter her hos hairoutlet.dk
Prisen er langt under frisørens, de har ofte gode tilbud og portoen er den samme uanset mængde. Jeg bestiller altid flere ad gangen, dermed scorer jeg mig en endnu større rabat ved at handle her.
Produkterne er altid iorden.
Er der spørgsmål, tager de altid telefonen og uanset hvornår du bestiller, kommer varen hurtigere end andre :)