We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (12)
Halens

Mestadels bra kläder men mycket irreterande hemsida

Det är oftast näst intill omöjligt att kolla på produkter på hemsidan som krånglar så fruktansvärt och har gjort detta länge. Sidan låser sig hela tiden. När sidan väl fungerar (vilket är sällan) så kan man se snygga kläder till bra priser. Deras billigaste kläder håller väldigt dåligt men de kläder som ligger något högre i pris tycker jag håller god kvalité. De har ett stort utbud och många storlekar. Snabba leveranser. Jag har aldrig varit med om att det jag har fått hem inte stämt med vad jag beställde.

SNABBT MEN DYRT

DET ÄR HELT DYRT ATT KÖPA VAROR HÄR MEN DE HJÄLP NÄR MAN INTE HAR PENGAR...

Stort utbud

Bra priser online och vettig leverans. Hittar alltid något som jag vill ha. Kommer fortsätta beställa från Halens i framtiden. Bekvämt att handla hemifrån.

Halens

älskar denna shopping. lätt och det känns.som man fyndar

Lätt och roligt att handla. Råkade shoppa fel och ringde kundtjänst. De/hon var super trevlig. Hon fick mej faktiskt att handla mer...
Bra med tips via telefonen.

Snygg hemsida!

Jag gillar nya halens.se väldigt snygg och enkel att navigera i. Stort utbud och bra priser.

Bra

Dom har fina kläder,bra utbud förutom på sko sidan där kunde ni ha lite fler modeller att erbjuda t.ex enkla kängor med dragkedja och fodrade till hyfsat pris för oss som fryser men inte har råd med dyrare alternativ.
Annars bra postorderfirma.

Halens

var finns de som kan datorer?

Har försökt beställa via i-net men det funkar ju aldrig:(

Halens

Märkes kläder till bra priser

Märkes kläder till bra pris och passform. Personal med trevligt bemötande

Halens

Enormt stort utbud av kläder, accessoarer & annat för nästan alla smaker, storlekar & former!

Halens har ett enormt utbud av kläder, accessoarer & annat. I kläd delen så finns det storlekar & stilar för nästan alla smaker & former. Och priserna de håller är nästan oslagbart låga. Kvaliteten kan vara varierande men i stort sätt, efter min erfarenhet, så brukar det vara ok. Dock kan leverans tiden vara välldigt lång iblan vilket ibland kan medföra flera del leveranser av en beställning som kan vara förvirrande för köparen att hålla reda på om man nu inte loggar in på halens hemsida regelbundet för att titta på sin beställning.

Is Halens uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.