[REPLY]
For første gang - købte jeg strømper online.
Jeg købte 24 par strømper, 12 x 2 til 149,- for 12 stk.
Oveni kom så fragten på 75,- som vi jo nok ikke kommer udenom.
Kvaliteten er simpelthen bare super, og jeg kan kun anbefale denne forretning!
Ja så er der igen mange virksomheder der kan lære noget her..
Hurtig levering ingen slinger bare som det skal være..
Tak for handel..
God jul..
Har prøvet billige boxershorts og strømper i herrer forretninger. Det har var både meget billigere og faktisk også en bedre kvalitet.
Jeg købte 5 T-shirts for 2-3 år siden, de har siden været brugt som arbejdstøj - og holder stadig.
Hvis du er ligeglad med hvad dit tøj hedder, og bare gerne vil have billigt tøj (også i store størrelser) - er der ganske enkelt ikke andre steder at handle.
Selvom hjemmesiden virker noget amatøragtig, har jeg kun haft en positiv oplevelse med HandelshusetDanmark. God information undervejs i processen og en kvalitet af varerne, der ligger noget over, hvad jeg forventede med de priser, gør, at jeg varmt kan anbefale HandelshusetDanmark til andre.
Henriette vond deze beoordeling nuttig
købte en god stak sokker før jul. og havde ud fra prisen, kalkuleret med at de, næppe holdt alverdens tid. men nej, lur mig om ikke, at kvaliteten er helt i top :-)
desværre for handelshusetdanmark, går der nok længe inden, jeg skal ha nye forsyninger. men så kan de jo bare lade være med, at sælge så slidstærke sokker, til så lav en pris ;-)
Jacob & Henriette vond deze beoordeling nuttig
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.