[REPLY]
Jeg fik en støvsuger i hoursewarming gave, købt hos Harald Nyborg. Da den bliver pakket ud falder der med det samme nogle plastikdimser af, som skulle holde slangen. Første gang jeg bruger støvsugeren larmer den forfærdeligt, den suger ikke ordenligt og det virkede som om at støvet røg direkte ud af den igen, samt at ledningen ikke kunne køres ordenligt ind i støvsugeren efter brug.
Jeg vælger at gå ned i Harald Nyborg i Ejby (Glostrup), hvor de så vælger at sende den til reperation (Fair nok), jeg får så af vide at der i hvertfald går 3 uger. Det synes jeg er fuldstændig uacceptabelt at man skal vente så længe, især når støvsugeren ikke er ældre end den er! Så nu skal man gå i 3 uger uden at kunne støvsuge.
Jeg tager så derned efter 1,5 uge for at høre hvor langt den er kommet i systemet, og de unge medarbejdere står bare og glor på en og siger "Der går 3 uger".. På trods af at det slet ikke var spørgsmålet.
Sidste gang jeg køber den slags varer hos Harald Nyborg og vil bestemt ikke anbefale folk at købe støvsugere der.
Bestilte d. 29/4 om aftenen et sæt hjul til en sæbekassebil. Hjulene skulle bruges i et projekt for nole drenge med særlige behov.
D. 3 maj trak man så pengene på min konto, varen så jeg ikke noget til. D. 8 maj ringer jeg til H-N for at rykke for min vare. Her får jeg at vide at den vare ikke findes mere. Men at jeg kan få min penge retur.
Jeg spørger om der findes en tilsvarende vare, og de lover at ringe tilbage. Det sker bare IKKE:
Det er så ringe, at man har vare i sin web butik der ikke længere findes i sortimentet. At man trækker penge for en vare man ved ikke findes. At man lover at fjerne varen fra websiden, men at dette ikke er sket 10 timer efter samtalen ( hjulene kan stadig købes via websiden).
Alt i alt ringe service, og utroværdig samtale med medarbejderen.
We bought a robot vacuum cleaner some months ago, After a couple of months, the brushes stopped turning. We called and were told we could not return it for a refund without the original invoice. After searching for it we called back and were told a copy of the email would suffice. We sent it in and they sent it for repairs. Repair shop returned it saying there was no problem and it arrived back here today: the brushes still do not work.
Customer service was completely unhelpful, going so far as to imply that I was too stupid to know how to use it (ie. turn it on and press the button) or that I was lying about it not working. The only thing they would say is: "There is nothing we can do, you can send t back for repairs if you want."
We have been a loyal HN customer since 2008 and have spent tens-of thousands of kroner with them. We will never spent another kr with them and I recommend you use http://www.silvan.dk/ for mail order purchases instead.
Meget tilfreds med Glostrup afdelingen. Har kun oplevet venlig betjening og aldrig haft problemer når noget skulle byttes.
Jeg handler ALDRIG i Harald Nyborg igen, nogensinde! Hvis du har en defekt vare, tror de, at de er hævet over købeloven. De prøver at komme med alle mulige undskyldninger for at komme udenom deres ansvar.
Kunde vond deze beoordeling nuttig
Har købt en Heatmax gasvarmer som bruges på camping og kan nu tage hjem og vente ca 3 uger før den kommer tilbage igen fra rep. Dette er meget dårligt da brænder lugter af gas og ikke kan brænde på trin 2 og 3. Vi var 2 hold derinde og de andre kunne selv vælge om de ville have penge tilbage eller have en ny. Vores ekspedient sagde at det ikke var samme varenummer påtrods af at vi begge havde kvittering på samme. Så kan kun sige at man skal tjekke om om deres ting skal sendes ind eller man kan få det byttet med det samme. Ikke ret god service i Holstebro.
Kunde vond deze beoordeling nuttig
Fordi ting er billigere end konkurrenters proportionelt med kvaliteten, så mener jeg ikke at det behøver at se halvtarveligt ud. Ved nogle små ændringer over hjemmesiden kan det godt komme til at se ud af mere.
Jeg har haft ringet ind på nummeret de lancerer for at spørge om en vare, men dem jeg fik fat i over 2 gange var ikke inde i sortimentet eller fagudtryk.
Dertil mener jeg at jeg ikke bryder mig om at føle at jeg laver en dårlig handel på forhånd. Jeg er okay med at de ikke har fagkyndigt personale over hele linjen, men dertil og så føle at jeg står over for en der lige er poppet ud af folkeskolen er ikke acceptabelt.
Til gengæld syntes jeg ikke at de på nogen måder forsøger at gøre sig bedre end de er, og i kraft af dette, så vil jeg kategorisere harald nyborg som en virksomhed med tillid til.
Der har ikke været det store. De ting som vi har bestilt er kommet, og det har været ok. Kvaliteten er dog ikke altid helt i top, men det er også billigt.
servicen osse go , hvis der er mangler ved det leverede -ingen diskussion -fuld kompensation - go forretning man vender tilbage til
Jeg synes man får hvad man betaler for, og hvis det betyder at jeg får mindre service - men varer til en foirnuftig pris, så er det egentlig en ok byttehandel.
Kunde vond deze beoordeling nuttig
Jeg synes at den måde man skal betale, og hente sine ting er total dårlig og giver meget vente tid. har været i Esbjerg og Kolding, det er det samme problem begge steder.
Kunde vond deze beoordeling nuttig
Men man skal se sig for, for det er godt nok også meget skrammel imellem. Men går man efter kvalitetsprodukterne, er der ofte mange penge at spare i forhold til Silvan, XL Byg, Bauhaus etc.
der er mange ting du kan købe i god kvalitet mange andre steder men så koster det også dobelt så meget jeg køber det meste til hus og have i harrald nyborg da jeg ikke har brug for en vandslage der koster over 100,-
Den er rigtig dårlig kategoriseret. Jeg har mange gange kun kunne finde et givent produkt, hvis jeg har kunne søge på den præcise titel. Men hvis man ikke kender det præcise produktnavn, gør det opgaven temmelig vanskelig. Tilmed har Harald Nyborg det med at kalde deres produkter en smule anderledes end andre steder, hvilket jo ikke ligefrem ikke gør opgaven bedre. Jeg har af og til måtte på ind på google, og søge på produkt + harald nyborg, for at finde den rigtige side inde på harald nyborg...virkelig kritisabelt!
Kunde vond deze beoordeling nuttig
Af og til så er der et godt tilbud, men så er det med sikkerhed udsolgt.
Tænk dig grundigt om inden du køber hvidevarer der, og spørg først hvordan reklamationer og service udføres
Kunde vond deze beoordeling nuttig
Min yndlingshjemmeside! Superoverskuelig og god søgefunktion. Kæmpe udvalg inden for næsten alt isenkram. Hvis man bare havde vundet i Lotto så man kunne shoppe amok her!
Søndag købte jeg et par stålreoler i Odense. Da jeg kom hjem manglede der en enkelt del. Jeg ringede fluks til forretningen og bad dem sende mig den manglende del. Den kom idag. Fin service.
Jeg handler af og til hos Harald Nyborg i Odense. Udvalget af vare er ok, og billige priser, Kvaliteten af det de vare de sælger, er ok. Der er ofte kø ved kasserne, da der kan være mange mennesker, der vil benytte sig af deres gode tilbud.
De er billige - det skal de have - men det er sådan set også det eneste der trækker op i bedømmelsen af Harald Nyborg.
Udvalget er varer er ikke stort nok og det er svært at få hjælp/rådgivning til køb af varer, da alle ekspedienterne oftest står bag skranken ved kassen og ekspederer.
Kvaliteten af varerne er heller ikke den bedste, men det er jo også hvad man kan forvente sig med de priser.
De fleste varer er gode, men der er også ting man bør købe andre steder (læs specialister)!
Ja her må jeg sige at jeg har haft en god oplevelse og de ting jeg har haft bestilt hos dem også har levet op til forventningerne, leveringen er der heller ikke noget at klage over - derudover synes jeg lige at fragten er noget høj, men det regulerer jo ganske automatisk hvor meget man handler der.
Kan IKKE anbefale deres webshop, levering 3-5 dage...efter snart 3 uger er varen endnu ikke leveret, heller ingen mails om evt. restordre
De har mange billige produkter - og en del af dem er også billige i kvaliteten, men jeg får god service hver gang og man kan sagtens finde godt værktøj, når det ikke er til professionel brug. Og hver gang jeg har sammenlignet, er priserne MEGET lavere end det lokale byggemarked.
Det får man. Deres websider/butik er uhyrligt ringe, de har ikke en løsning til iPad/iPhone med online formular.
Men når det lykkes at bestille noget så får man det leveret rimeligt rettidigt og med hæderlig kommunikation. Har ikke haft anledning til at prøve og dermed vurdere deres reklamationsservice.
De sælger meget billigt skrald - men har aldrig oplevet problemer med at få byttet eller pengene tilbage.
Syntes deres opsætning af webshop var lidt atypisk i forhold til andre webshops, men fandt da ud af at komme frem til både indkøbskurv og bekræft bestilling, så det lykkedes trods alt!
Syntes tit man oplever at der er udsolgt af vare
ellers er det ok men kun 3 stjerner herfra
Jeg bestilte en kompressor til en rimelig pris. Kompressor blev leveret som lovet og den virker.
Jeg handler der gerne igen
hej. Jeg havde bestilt en sandblæserpistol og 2 sække sand. Da jeg modtog og åbnede pakken var begge poser med sand revet i stykker og 2/3 af alt sandet var smuttet ud af et hul i kassen.
Sandblæserpistolen var heller ikke med i pakken.
Jeg ringede ind for at klage, men får heldigvis pistolen og 2 poser sand tilsendt- selvfølgelig ! derfor de 2 stjerner- ellers en udemærket website
Fin online del, men bærer desværre noget præg af at man nærmest blot har indskannet sit gule katalog og derefter smidt varerne ind i et eller andet shop system. Ikke altid lige nemt at finde det man søger
Det er en fin butik, dog skal man huske at pris og kvalitet mange gange hænger sammen.!
Men det er da muligt at finde kvalitet som er billigt, hvilket jo ikke gør noget.! ;o)
Kvaliteten af batterier var uovertruffen, og svarede fuldt ud til de videoer der var på hjemmesiden.
Høj value for money
-------------
Update
Har nu også købt elektronik online, og igen den lovede vare til den lovede tid - naturligvis til den bedste pris.
Hvad kan man sige.. Det er Harald som det altid har været.
Billigt med deraf følgende service, kvalitet, kassekø m.v. Men det ved man jo inden man går derind.
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.