[REPLY]
Levering volledig volgens verwachting.Spijtig genoeg blijkt het product nu niet meer op de site te staan...Ik zal dus een andere leverancier moeten zoeken, zonde
Bestelling en levering gaan altijd heel vlot. Toen vorige keer mijn vertrouwd product uit stock bleek te zijn, werd er snel een mooi alternatief met zelfs wat extra's voorzien. Uitstekende service !
De bestelling kon niet volledig worden geleverd. De bestelling zou worden aangevuld met gelijkwaardige producten. Alleen qua aantal werd de bestelling aangevuld. Qua geldwaarde meer dan EURO 5,00 minder ontvangen op een bestelling van 90 Euro. Zeer slechte service en na 1 mail niet meer geantwoord.
Duidelijk makkelijk en snel in huis. Mijn whey shake is ook nog eens ongelofelijk lekker!
Snel en makkelijk bestellen en binnen een paar dagen in huis
Na veel gedoe eindelijk mijn bestelling gekregen.
Ik vind het super dat hardcorenutrition altijd zeer snel is met het uitleveren van een bestelling. Bedankt.
Laagste prijs, snelle levering en updates van de status van je bestelling per e-mail. Top!
Afhandeling is goed ,maar met een bevestiging van de bestelling zou het perfect zijn
Deze site is voor mij meer dan duidelijk, alles wat je zoekt is makkelijk te vinden en er wordt een goede uitleg gegeven van de producten !!
Tevens wordt er goed en snel gerageerd op hun aanvraag formulierm dit heb ik wel eens anders meegemaakt.
Ga zo door !
Er is een zeer uitgebreid aanbod aan producten.
Eens besteld wordt alles altijd snel geleverd!
Prodcut besteld en betaald, de volgende dag al in huis.
de eerste keer dat we bij hardcorenutrition duurde ca 4 weken. opmerkelijk was dat men zelfs de telefoon gedurende diverse weken niet opnam.
de 2e bestelling vond wel snel en binnen een week plaats.
fijn dat de bestelde items aangekomen zijn.
klein minpuntje : wachttijd van 2 weken
al enkele malen iets besteld en steeds was de bestelling hier netjes afgeleverd zoals het moest binnen de paar dagen.
Dit keer prima verpakking en levering. Voorheen was dit steeds anders. Nu zeker geen klagen?
Yes , well ordered some products, first wasnt in stock so had to wait till was ordered, second was expired and the hcn team told me they r sold out, but then how can this be when they sent me an expired one ??? if u have so many orders ...u cant have expired products in ur stock. I wont come here again
. ......good luck eh
snelle levering, waar u wil
Prima service, goede info naar producten toe
Snel en correct...
Vitargo carbo loader werd me als alternatief voor het bestelde Glycomass aangeboden
Daar dit product duurder is werd het echter zonder meerprijs aangeboden... mooi
Het product op zich daar ben ik matig tevreden over
Het is hoofdzakelijk bedoeld als carboloader voor wedstrijden
En ook tijdens wedstrijden en lange duurtrainingen
Echter het product zakt vrij snel op de bodem van de drinkfles waar het zich dan als een vrij harde massa vastzet..
Was mijn eerste bestelling en van uit Belgie
, maar alles is perfect verlopen dus 10 op 10.
het was niet het bestelde product maar een eerdere versie van het product en het betalings systeem werkte niet moest het geld zelf overmaken .
de email over het betalen werdt wel snel behandeld een half uur na dat ik had gemaild dus dat was wel netjes.
geweldige service,snel reageren via de mail.
snel verstuurd
duidelijke andwoorden!
erg fijne web winkel
Heb een korting gekregen omdat mn bestelling te laat bij me was...nu kan ik terug bestellen aan een leuke prijs, MERCI!!
Zeer goede advies; worden zelfs goedkopere producten voorgesteld met zelfde of betere kwaliteiten.
Zekers een aanrader, geen problemen gehad met mijn bestellingen.
Goeie mail respons.
Doe zo voort.
Stefan vond deze beoordeling nuttig
Ik ben nu meer dan een week die testo booster aan het nemen die je me had voorgesteld en het is weer SUPER SPUL !!! Laat de zomer maar komen ;)
Zeer snelle reactie op mails met vragen,Uitstekende service en snelle levering .
In het kort tevreden klant ben ik die zeker nog aankopen zal doen.
De bestelling is simpel gemaakt echter wat ik binnenkreeg was niet wat ik besteld had, maar iets soortgelijks in een andere smaak. Beter dan niets, maar had liever gehad wat ik besteld had. Of anders in overleg.
nu al voor de 4e keer spullen besteld , elke keer is het super en precies wat er over verteld wordt gewoon super goede produkt kennis
een echte aanrader
bedankt voor de revieuw!!!
hcn team
Uitstekende service en snelle levering
bedankt voor de revieuw!!!
hcn team
Heé Axl, bedankt voor de goede communicatie en snelle levering!
Ik had een product besteld en het was niet op voorraad en hardcorenutrition heeft me een ander product aangeraden. ik moet toegeven EEN TOPPER!
het gaat over Jack3d, super, thanx!
ben heel tevreden over jullie service,ben altijd op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.tot de volgende bestelling!!!!!
marc & Dave De Putter vond deze beoordeling nuttig
Ik zou misschien in de toekomst weer bestellen, maar dan moet er geen twee weken tussen de bestelling en levering zitten en zou ik graag vaker worden geinformeerd over de status van mijn bestelling, wanneer ik het product zou kunnen verwachten. De producten werden in goede staat geleverd.
- Heb een aardbeismaak Muscletech whey proteine gekregen, terwijl ik duidelijk chocoladesmaak heb vermeld op de bestelbon. Bovendien wou ik een lactosevrij product (vandaar dat ik dan ook een lactosevrij whey proteine heb gekozen), terwijl ik in feite een soortgelijk product heb gekregen dat niet lactosevrij was.
- Heb aardbeismaak protëine bars gekregen, terwijl ik nogmaals op zoek was naar een chocoladeproduct.
Ik heb reeds enkele zaken aangekocht via deze website en ik moet zeggen dat zowel de levertijd als de afhandeling financieel zeer stipt verloopt, nog geen enkele probleem gehad.