We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (411)

Met trots

kijken wij naar de foto van onze 5 kinderen. Herinneringen Op Linnen heeft een knap stukje werk op maat geleverd. We zijn bijzonder content met de service en de leveringstijd. Hartelijk dank daarvoor!

Herinneringen Op Linnen B.V.

prima service en geweldige resultaat!

Herinnering op Linnen heeft voor mij een hele bijzondere opdracht heel mooi op Linnen weten te krijgen. Zo had ik aparte afmetingen en oude foto's die ze voor mij hebben ingescand en op canvas hebben gedrukt. In eerste instantie was de afdruk liggend ipv staand afgedrukt, maar dit was geen enkel probleem en ze hebben de opdracht gewoon opnieuw nu helemaal naar wens afgewerkt.
Bedankt herinnering op linnen voor de prima service en het geweldige resultaat!

Herinneringen Op Linnen B.V.

Volgens mij de beste in zijn soort.

Het is nu de 2é keer dat ik bij Herinneringen Op Linnen B.V. een bestelling deed;
Service, afhandeling en correspondentie via mailcontact gewoonweg niets op aan te merken.
Kwaliteit van het doek ondanks foto met lagere resolutie weer perfect.
Het zal voor mij zeker niet de laatste bestelling zijn die ik bij deze firma plaats en kan hen dan ook aan iedereen aanbevelen.
Ik zou zeggen "Herinneringen Op Linnen" doe zo verder.

Met vriendelijke groet
Roland

S U P E R ! ! ! ! ! !

Bedankt voor de uitstekende service. Onze foto's zijn schitterend geworden. We zullen in de toekomst zeker meer bestellingen bij jullie plaatsen.

PRACHTIG resultaat

Echt enorm prachtige resultaten, alle 6de bestellingen even mooi en even correct!
Een super service en altijd even vriendelijk en behulpzaam!
Heel aangenaam zo een goed service.
Er gaan zeker nog bestellingen volgen!

Mvg. G

Herinneringen Op Linnen B.V.

het iendresultaat is prima gelukt en hangt trots aan de muur!

De eerste foto die ik opstuurde bleek een drama. Bij het uitvergroten bleken er allemaal witte vlekken aanwezig. Niemand wist waar die vandaan kwamen. Na wat heen en weer gemail de orginlele foto nogmaals van de camera afgeplukt en opnieuw ingezonden. Toen was het resultaat om te zoenen!!!

Herinneringen Op Linnen B.V.

Een heel klantvriendelijk en service gericht bedrijf, Top!

Het was nogal een drama, die foto van ons! Gemaakt op onze reis naar Dubai, prachtige foto bij toeval gemaakt met de I phone en natuurlijk direct op Facebook geplaatst. Een aantal maanden verder en een telefoon armer moest de foto op canvas komen. Besteld via herinneringenoplinnen. Al snel kwam er reactie dat het bestand te klein was om een mooie foto af te drukken. Op zoek naar groter bestand, wat gevonden dus weer verstuurd. Het bestand was groot, echter niet geschikt! UIteindelijk het grootste bestand ( 24kb) ! verzonden met het verzoek er iets leuks van te maken, maakte niet uit wat, desnoods kleiner...als er maar wat gemaakt kon worden van deze foto die zoveel betekende voor mijn allerliefste vriendinnetje die ondertussen ook verhuisd was waardoor het eerder opgegeven adres ook niet juist meer was. Wat werd er dit weekend gebracht......een prachtige canvas in sepia.....Helemaal Top!!! Bedankt allemaal!

Herinneringen Op Linnen B.V.

Geweldige service èn kwaliteit !!

Ik had een foto gemaakt die ik op een speciaal formaat afgedrukt wilde hebben zonder dat er iets van het onderwerp verloren ging.
Herinneringen op linnen heeft dit perfect voor me gedaan, zonder extra kosten.
Zal hen zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen en kom hier zeker zelf nog eens terug.
Echt heel goed !!!

Prachtig !!!

Zeer tevreden dezeis echt aan te raden op alle vlakken kwaliteit service vervoer gewoon weg alles :-)

Herinneringen Op Linnen B.V.

Herinnering op Linnen doet zijn naan EER aan !!!

Een beoordeling.... Minimaal een DIKKE 10 + eigenlijk nog meer...
Ik bestelde (ook voor mijn broer en zussen) een foto met daarin 'n gedicht (dat voor ons allen een waardevolle herinnering heeft) .Eerste keer had ik het gevoel dat het wat wazig was,getwijfeld of ik een vraag hierover zou gaan stellen...toch maar gedaan en direct kreeg ik een bericht dat we een nieuwe foto konden sturen. Toch maar gedaan (want ik bleef twijfelen of mijn vraagstelling wel juist was) .Nu nét de nieuwe doekjes ontvangen en ze zijn KRAAKhelder en geweldig mooi. Nu is de herinnering van foto én gedicht nog mooier . Ik denk dat wij hier jaaaaaren plezier aan gaan beleven.
En wat een GEWELDIGE service. Ik ben van het doek maar zeker niet minder van de service zéér onder de indruk en er zullen vast meer bestellingen komen in de toekomst. S U P E R BEDANKT !!!!

uitstekende service

Wij hebben precies een jaar geleden een foto laten afdrukken op linnen. Wij kregen een mail dat de foto niet geschikt was om af te drukken.
Nu, een jaar later, hebben wij pas een nieuwe foto gestuurd en de bestelling is gelijk in orde gemaakt. Het resultaat is een prachtige foto!
Uitstekende service, mooie prijs en een prachtig resultaat!

Meer dan super!

Hallo,
De service is echt uitstekend.. Ze hebben zoveel geduld en helpen je heel goed bij het vinden van een foto.. Ik kan het iedereen aanbevelen! Bestel u canvas zeker bij herinneringen op linnen!

Geweldig!!

Gisteren onze letterlijk herinnering op linnen ontvangen! Wat een geweldig resultaat. Het lukte ons niet om een goede uitsnede te maken maar het is jullie super goed gelukt. Net zoals onze vorige bestellingen zijn wij ook nu weer enorm tevreden!

• Dongen, NL
  • 1 Beoordeling

SUPERVETSTOERCOOL ENORM MOOIIIII!!!

ik heb dit geweldig cadeau voor mijn vriend besteld en was echt verrast !
een geweldig linnendoek met een super persoonlijke print van een goede kwaliteit wij zijn kei trots !!! ga zeker vaker wat bestellen

Herinneringen Op Linnen B.V.

Opnieuw zeer tevreden over het resultaat en de service!

Ik heb al diverse keren doeken besteld en zonder uitzondering ben ik zeer tevreden over het resultaat, de service en de snelle levering. Ik woon in België, betaal via mijn Nederlandse bankrekening en de dag na verzending is het doek in de ochtend al bij mij.
Deze laatste keer heb ik een groot doek besteld en mijn foto paste niet helemaal in de uitsnede. Ik heb het aan Herinnering Op Linnen overgelaten om zelf de uitsnede te bepalen en het resultaat is helemaal wat ik voor ogen had.
Ik kan Herinnering Op Linnen bij iedereen aanraden!

Herinneringen Op Linnen B.V.

SUPER TEVREDEN OVER DE FANTASTISCHE AFDRUKKEN !!!!!!!

Wij zijn zeer maar dan ook zeer tevreden over herinnering op linnen , we hadden al eerder een vergroting laten maken die ook heel mooi is geworden , dus eigenlijk alleen maar heel veel lof voor hun !!!! ga zo door , ik blijf wel bij jullie bestellen !!
Gr Mieke

Super resultaat!

De fotoafdruk op linnen is heel mooi geworden. De service en kwaliteit die geleverd wordt is super!

Herinneringen Op Linnen B.V.

GEEN ENKEL NEGATIEF PUNT !!!

Ik heb ondertussen al drie doeken laten maken en ik kan echt geen enkel negatief punt bedenken! De communicatie verloopt correct, de verzending gebeurt vlot en in orde en het resultaat is prachtig!
Ik ben fan!

Super service!

Ik bestel regelmatig doeken bij herinneringen op linnen en nog nooit problemen gehad. De laatste keer dat ik bestelde viel de foto helaas tegen op doek. Ik heb dit gemeld en mocht gratis nog een bestelling plaatsen, ze zouden dan proberen om de kleuren beter tot hun recht te laten komen. Helaas was ook dit doek niet zo mooi als de foto op mijn laptop. Omdat ik nooit eerder problemen heb gehad, heb ik terug gemaild dat het waarschijnlijk aan de foto lag en dat het helaas niet lukte om deze op doek te printen. Van herinneringen op linnen mocht ik daarna een andere foto uitzoeken en deze weer voor niets o pdoek laten printen! Deze was wel weer heel mooi gelukt. Het lag dus echt aan de foto, maar toch hoefde ik zelf niet te betalen voor het tegenvallen op doek. Ik stond echt verbaasd van deze service, zeker omdat het waarschijnlijk niet eens aan hun lag dat de foto tegenviel op doek.
Ben dus heel erg tevreden over de service en zal daarom niet overwegen om nog ergens anders een doek te bestellen; ik blijf trouwe klant bij herinneringen op linnen en zal ze bij iedereen aanraden! En ik moet zeggen, dat gebeurt niet snel.

Perfect!

Vorige week een canvasdoek besteld, kreeg een nette en duidelijke mail dat de foto te klein was en dat ze het doek niet konden bestellen op deze manier om teleurstellingen te voorkomen. Erg eerlijk! Heb een grotere foto gemaild en kreeg netjes antwoord dat deze juist was. Gisteren heeft mn schoonmoeder het doek in goede orde ontvangen!Ze is er erg blij mee, tot ontroerends toe!
Bedankt voor de erg goede service!

Herinneringen Op Linnen B.V.

mooier dan ik had verwacht!

ik had wat mooie foto,s uitgezocht en liet herinneringen op linnen daar een collage op canvas van maken......de bezorging zou twee dagen later zijn en ik vroeg me dan ook twee dagen af hoe het er uit zou zien.Toen ik het bezorgt kreeg en uitpakte was het echt een prachtige collage geworden! We zijn er erg blij mee!!

Herinneringen Op Linnen B.V.

Prima kwaliteit en snelle levering!

Zeer tevreden over de hele afhandeling en het uiteindelijke resultaat.

Super!

Snelle communicatie en goed advies, helemaal blij met het resultaat!

Fantastisch

Geweldige service het doek was niet helemaal mooi geworden en konden een betere foto opsturen en kregen een nieuwdoek zonder extra kosten. Een echte aanrader. Gr. Mirjan

Herinneringen Op Linnen B.V.

Prima Service, Prima Product!

Van een relatie een tegoedbon gekregen om te verzilveren bij Herinneringen op Linnen. In eerste instantie had ik een te klein formaat foto meegestuurd. Dit werd netjes opgemerkt en ik werd geadviseerd een andere foto op te sturen. Enkele weken later heb ik dit gedaan en in no time werd alles geregeld. De servicemedewerker heeft zeer netjes en correct geholpen en meegedacht. Helemaal super! Ben echt oprecht positief over het product en de service! Ga zo door!!!

Snel en begrijpend!

Onze klachtenmail werd meteen op een behulpzame manier beantwoord. Er werd geen tijd verspild aan het zoeken van een schuldige. Integendeel er werden meteen concrete voorstellen gedaan! Uiterst tevreden! Marc & Annik

Super!

Vanuit Curacao heb ik, dank zij de goede en snelle service van HerinneringenOpLinnen, mijn dochter kunnen verrassen met een leuke collage voor haar nieuwe studio. Zij was tot huilens toe blij verrast.
Mijn betaling was 4 maart bij hun binnen en 8 maart tegen 10 uur 's morgens werd de collage afgeleverd bij mijn dochter in Rotterdam.
Gewoon SUPER!

Ontzettend bedankt!

Eerlijk antwoord over het goed laten uitkomen van een foto op het gewenst formaat. Daarnaast deden ze nog een schepje boven op de service: een dikke 10 van mij!

Herinneringen Op Linnen B.V.

duidelijke en snelle service en goed product!

Ik heb een mooie foto van ons kindje laten afdrukken bij herinneringen op linnen.NL
Duidelijke website, duidelijke afhandeling van bestelling via email, snelle service en vooral een prachtige canvasdoek voor nog geen 25,00 incl verzendkosten!!
Ik beveel deze website zeker aan, voor mij een 10!!

Perfecte service

Ik wilde graag een collage op canvas hebben, maar niet zoals je op de site kan maken. Dus heb ik naar herinneringen op linnen gemaild en ben uitstekend persoonlijk geholpen, zonder extra kosten. Ik kreeg heel snel een reactie en was we waren er snel uit met uitstekend resultaat. En daarbij is de prijs-kwaliteit verhouding super. Nergens anders zo goedkoop met deze kwaliteit. Kan het iedereen aanbevelen!

Herinneringen Op Linnen B.V.

Superblij met foto op linnen!!

prachtige foto geworden na goed advies over de kwaliteit van de aangeleverde foto. topkwaliteit, ben er heel blij mee!

Bijzondere foto op canvas

Herinnering op linnen: ze maken echt waar wat ze zeggen
Een hele goede ervaring gehad: de snelle levering en de kwaliteit is prachtig! Wat heerlijk om mijn favoriete strandje op de wereld in mijn slaapkamer te hebben hangen! Het is vandaag afgeleverd, inderdaad binnen 5 dagen na bestelling en betaling. Overigens vind ik de prijs / kwaliteit verhouding het waard. Ik heb een doek van 160 x 90 voor 75 euro inclusief levering.
Monique uit Beekbergen

Herinneringen Op Linnen B.V.

Snelle levering, zeer goede kwaliteit en hele goede snelle service.

Had een doek besteld voor een goede vriend als kado, en wilde daar een persoonlijk bericht bij in de vorm een kaartje. Dat was geen probleem zonder extra kosten. Er werd zeer snel op mijn verzoek gereageerd en het werd reregeld, binnen een week is het doek geleverd. Mijn goede vriend vind het prachtig en heeft al een mooi plaatsje gevonden voor het doek. Mijn beste internet aankoop ervaring in lange tijd een dikke 10.

Super foto

Graag maakt ik van de gelegenheid gebruik om hier aan te geven dat herinneringen op linnen een optimale kwaliteit levert, een hele snelle levering en afhandeling van het bestelde foto's en dit dan ook nog eens tegen een voordelig tarief.
Wij kregen echt een super foto geleverd.
Cor

Herinneringen Op Linnen B.V.

super mooi afgeleverd zoals ik het gewensd heb en op tijd

Ik ben super tevreden over mijn canvas schilderij wat ik bij herinneringen op linnen heb besteld ,Het werd al binnen enkele dagen in een goede en nette verpakking verstuurd.Het was voor mij de eerste keer dat ik zo iets besteld heb ,maar ben blij dat ik die keuze gemaakt heb om bij hen te bestellen ,Ik ben er zo blij mee en dat mag iedereen weten .Zodra ik nog eens een canvas doek nodig heb zal ik zeer zeker via herinneringen op linnen mijn bestelling doen .Nogmaals dank voor de nette werkwijze

Zeer behulpzaam!

Een bestelling geplaatst en al snel bevestiging gekregen, ik had helaas een foto van slechte kwaliteit opgestuurd die niet bruikbaar was maar je wordt hiervan snel op de hoogte gesteld. Een andere foto opgestuurd en mijn bestelling was ook supersnel afgeleverd, binnen 48 uur! En het zag er prachtig uit, ik ben heel tevreden over het mooie resultaat!
Jullie zijn over de email ook snel in jullie reacties en heel behulpzaam. Ga zo door!
Dank jullie wel en tot een volgende keer :)

Herinneringen Op Linnen B.V.

een foutje, maar geweldige service

Zelf heb ik een foutje gemaakt door per ongeluk de verkeerde foto in te sturen,
zodra ik er achter kwam heb ik gelijk herinneringen op linnen gemaild of ik dat alsjeblieft kon wijzigen, gelukkig mocht dat nog, heel geduldig en aardig werd er op mijn mails gereageerd, ondanks dat ik gestresst was of het wel optijd lukte.
Toen ik eenmaal de goeie foto had in gestuurd had ik mijn canvas ook al met 2 dagen binnen.
Nu heb ik zelf 3 canvas doeken via deze site, en al een keer eerder 1 besteld die heel mooi bij mijn vader thuis hangt.
Super kwaliteit, super mooi, en super service.
Dikke duim, meer kan ik niet zeggen.

Herinneringen Op Linnen B.V.

Geweldige goede en snelle service.

De herinnneringen op linnen van mijn meisjes zien er fantastisch uit. Wij zijn er hartstikke blij mee. Een aanrader voor een blijvende mooie herinnering.

Bedankt.

Noëlla Fida

Geweldige service!

Inmiddels heb ik mijn foto op canvas ontvangen.
Het ziet er fantastisch uit!
Ik ben erg te spreken over de persoonlijke benadering en de snelle reacties.
Er is sprake van uitstekend overleg.
Ook is de werkwijze efficiënt en snel.
Nogmaals bedankt voor de goede service en de snelle levering!
Met vriendelijke groeten,
Anneke

Goede service!!!

Nadat ik wel 3x een verkeerde formaat van de foto had toegestuurd, toch maar e-mail contact gezocht. Steeds weer een vriendelijke reactie terug gekregen. Uiteindelijk gelukt en het resultaat is verbluffend! Wij genieten hier iedere dag van!
Bedankt medewerkers.
Groetjes,