[REPLY]
geweldig prachtig doek hebben jullie gemaakt, onze complimenten wat een pracht werk, wij mensen klagen ook als het niet goed is, en als het goed is vind ik dat je dat ook mag melden, dus bij deze onze dank hiervoor voor jullie prachtige werk.
groetjes jeyanthi
Door een misverstand waren de door ons bestelde doeken in een verkeerde maat afgedrukt. Na één mailtje werd aangeboden de doeken opnieuw te leveren in de gewenste maat. Hiervoor heb ik andere foto's aangeleverd. Het resultaat was werkelijk prachtig ! De kleuren, de afwerking en de snelle levering. Echt super !
Hartelijk bedankt voor deze ongekend goede service ! We zijn er erg blij mee en bestellen zeker opnieuw bij Herinneringen Op Linnen.
Groeten,
Anja Provily
Klaaswaal
Geslaagde herinnering op linnen voor mijn dochter haar Plechtige Communie. Heel mooie kwaliteit en afwerking en prima verpakt. Snel en tijdig geleverd. Prijs en levering > aanrader!!
Helemaal super. Ik kreeg mijn foto zelf niet goed gesneden. Ik heb daarom de beschrijving toegevoegd wat ik graag op het schilderij zou willen hebben en dat is perfect gelukt.
Heden doek ontvangen wat als kado bedoeld was. De ontvanger was zeer verheugd met het doek en over de kwaliteit van de afgedrukte foto.
Hoe een (voor mij onbekend) bedrijf erg verrassend en professioneel een voortreffelijk goed betaalbaar produkt kan leveren.
Waarvoor nogmaals dank.
Ben
Afgelopen zaterdag ons bestelde doek binnen gekregen. Na een aantal keren contact gehad te hebben met herinnering op linnen omdat de foto die wij graag af gedrukt wilde hebben niet helemaal goed was. Hebben ze ons gelukkig toch kunnen helpen en het resultaat is geweldig. Uiteindelijk op donderdag toch besloten om de foto af te drukken en zaterdag was hij al binnen. service toch.
Herinnering op linnen bedankt voor jullie inzet. Wij konden nu op Moederdag een heel mooie foto aan ons (schoon)zusje geven van haar en haar zoontje. Ondanks de hele verdrietige situatie is zij ontzettend blij met deze foto. Een echte herinnering!!!!
Ik heb vorige week een canvasdoek besteld en het is netjes op tijd geleverd. Ik ben goed op de hoogte gehouden en het ziet er zeer mooi uit. Ik had een foto die niet de juiste afmetingen had om het mooi af te kunnen drukken. Bij Herinneringen op linnen kon dit wel. Ik had diverse sites gehad, maar het was of te duur of ik kreeg niet het gewenste resultaat. Een paar jaar terug al een keer een canvas laten maken hier, daarom nog eens een kijkje genomen. Ik kreeg ook nog eens een mooie korting vanwege moederdag. Dus alles bij elkaar heel erg blij met het resultaat.
deze morgen onze vier doeken geleverd gekregen en ze zijn weer van uitstekende kwaliteit en de service was weer ontegensprekelijk goed BEDANKT
Van ons een dikke 10!! mooie kwaliteit , vriendelijke service, snel mailcontact, snelle levering en wat wil je dan nog meer ????
Niks ! super gaaf canvas van 80x80 aan de muur hangen .
SUPER wat een service en wat een kwaliteit.
Ik raad jullie bij iedereen aan, geweldig !!!!
Ik ben zelf een fotograaf het is super wat jullie van een foto maken
Na wat heen en weer gemail vanwege het feit dat ik een grotere resolutie moest sturen van hetgeen ik zo graag op groot cvanvasdoek wilde zien, kreeg ik het doek degelijk ingepakt thuis gestuurd. Zeer goede service in het begin reeds toen het gestuurde bestand niet mooi zou worden volgens hen, zeer klantvriendelijk allemaal.
En het is prachtig geworden!
Ik kom vast nog eens terug en zal jullie aan anderedn adviseren.
Pas een canvas laten maken voor een abraham (50-jarige).
Ik had een mooie presentatie gemaakt van de gestuurde uitnodiging en onze gelukwens erbij. '
De canvas is SUPER geworden en je hoeft niet met het gewoonlijke envelopje naar de verjaardag. Je hebt nu een origineel iets waar je eventueel je envelopje achterop kan plakken !!
De canvas was betaalbaar, service was snel en prima !!
Een dikke pluim voor jullie !!!
geacht team oplinnen
onlangs heeft u voor ons een paar foto,s op linnen gedrukt deze zijn bijzonder mooi geworden en prachtig afgedrukt ook al waren ze met een mobieltje gemaakt zoals u al aangaf zou dit de kwalitiet niet ten goede komen
nou niks mis mee hoor fijn dat u ons informeerde over de eventuele kwaliteit maar wij vinden ze gewoon prachtig en zeer vakkundig gemaakt echt om aan te bevelen heel hartelijk bedankt voor dit mooie werk groetje,s fam van der kuylen
Ik ben terecht gekomen op deze site door een collega,
Super service, uitstekende kwaliteit en snelle levering.
5stars +
Dit was reeds de 4de canvas die ik bij Herinneringen op Linnen bestelde, deze keer een tamelijk groot formaat: 95x50cm. Helaas liep er dit keer iets mis met de print. De afdruk had te weinig contrast en kwam heel "flets" over. Onmiddelijk contact opgenomen met het bedrijf en ook snel antwoord gekregen. Na met een foto het probleem aangetoond te hebben kreeg ik zeer snel te horen dat ik het doek, op hun kosten, opnieuw mocht bestellen, zonder kosten te moeten maken om het andere te retourneren. Een week later hangt het nu wel perfect gedrukte doek hier al aan de muur. Zeer snelle, zeer vriendelijke after sales dus.
Hallo, dit wilde ik jullie even laten weten
HARTELIJK BEDANKT
ben in de wolken met mijn herrinnering op doek van mijn oogappel ,in een woord PRACHTIG ,en een snelle service ,mooi afgewerkt ,goeie prijs ,ik weet wel waar ik moet zijn voor een volgende canvas !!! je hebt een oma GELUKKIG GEMAAKT bedankt
en verzonden naar belgie voor die prijs
Vorige week een doek besteld en zaterdag al binnen!! Prachtige kwaliteit. Ben er zeer tevreden over en kan het iedereen aanraden die een mooie blijvende herinnering wil van zijn of haar foto's.
Van de week weer een doek binnen gekregen. Erg strak afgewerkt op een stevig houten frame. Het voldoet aan de hoge verwachtingen en ik kan gewoon van mijn foto's genieten. De klantenservice reageerde ook binnen een dag en was erg behulpzaam.
Haha, de mensen van dit bedrijf hadden het vorige week denk wat te druk, want ze lazen niet goed, met als gevolg een fout doek, maar NIET GETREURD!! Één telefoontje, en het werd geregeld. Een nieuw doek werd ons toegestuurd, en wel heel snel en met veel excuus!! Heel fijn dat het zo mocht aflopen. We zijn dik tevreden, oma blij met het doek, en wij met de service!! Voor herhaling vatbaar! HEEL VEEL DANK JULLIE WELL!!!
Eigenlijk zou ik beter GEEN beoordeling geven...Straks heeft iedereen zo'n prachtig doek in huis...
SUBLIEM gewoon...snelle en correcte bediening...
Dik in orde!
Ook een pluim naar de diensten die de levering hebben gedaan!
Van Parys Ingrid, Kaprijke, Belgie
Mijn eerste doek dateert alweer van enkele jaren geleden en sindsdien bestel ik regelmatig foto's op doek bij 'herinneringen op linnen'.
Mooie kwaliteit, dikke frames en een geweldige service! Het is een persoonlijk internetbedrijf. Geen autoreply e.d. Wanneer je een vraag hebt, dan krijg je binnen een kort tijdsbestek een persoonlijk antwoord hierop.
Dat vind ik een zeldzaamheid.
Ook in de toekomst zal ik weer een aantal bestellingen plaatsen.
Er is altijd wel een mooie gelegenheid te bedenken en de ontvanger(s) is er tot nu toe nog altijd heel blij mee geweest.
De doeken die ik voor mezelf heb besteld, hangen nog altijd heel mooi en ik ben er nog iedere dag heel blij mee.
Aanrader dus!
Vanwege het feit, dat een canvas van mijn kinderen en kleinkinderen, heel erg vaal en flets was geworden, stuurde ik hierover een mailtje naar de klantenservice van Herinneringen op Linnen. Ik had deze canvas 5 jaar geleden als kado gekregen voor m'n 65e verjaardag.
Had hem inmiddels van de muur gehaald.
Tot mijn grote verbazing mocht ik hem opnieuw laten maken.....
Dat was Service op z'n BEST van de Klantenservice. Binnen 1 weekje had ik de nieuwe canvas binnen; prachtige heldere kleuren, en zoals de foto genomen was 5 jaar geleden. Ik ben er heel erg blij mee en hij hangt weer aan de muur hoor!
Ze krijgen van mij dus 5 GROTE STERREN. Fantastisch toch?
En hierdoor ben ik natuurlijk een zeer tevreden klant, die beslist nog eens een bestelling zal plaatsen bij "Herinneringen op Linnen" .
Mevr. Toos Theuns, Made.
Vrijdag canvas doek besteld (spoed) Zaterdag in huis! Geweldige service, kwaliteit is super en zeer klantvriendelijk!
geweldg doek binnen gekregen,ben een zeer tevrede klant,heb al meerdere doeken besteld en elke keer weer een klasse doek en een geweldige service en snelle levering, bestel binnenkort nog een doek.
mijn dank gaat uit naar het team van Herinnerigen op linnen.
vriendelijke groeten
Astrid van der Spoel
Lelystad
Ik ben echt onder de indruk ben van de customer service. Snelle en accurate antwoorden, pro-actief, hier kunnen veel customer service afdelingen een voorbeeld aan nemen!
Prachtig doek binnengekregen, formaat werd kosteloos aangepast naar iets groter toen de foto niet mooi bleek uit te komen op het eerstgekozen formaat. Ergens in de mailwisseling liep iets fout waardoor ik eigenlijk te laat was met bevestigen, maar ook toen een prima oplossing: er werd -alweer kosteloos- een spoedbestelling van gemaakt en de print was keurig op tijd binnen.
Dank voor de prima service, de spreekkamer van de oogarts heeft er een schitterende eyecatcher bij!
Reeds meerdere bestellingen heb ik gedaan via herinneringen op linnen en ben super tevreden over de geboden service en kwaliteit die er geleverd wordt!
Groeten,
Tamara
Echt geweldige service en kwaliteit!
Ze drukken niet lukraak zomaar af, ze stuurde me per mail dat de foto niet genoeg resolutie had, of ik de originele foto wilde sturen. Dat heb ik gedaan en ze hebben hem zelf 'bijgesneden', echt helemaal perfect!
Ben er echt zó blij mee!!
De volgende bestelling gaat zeker naar herinneringenoplinnen.nl!
Groet, Nicole
Mijn foto op linnen was niet zoals verwacht. Hij was wel erg mooi en goed gelukt, maar dacht eigenlijk dat het van linnen was. Ik heb gemaild dat ik het niet was wat ik had verwacht. Er werd direct gereageerd en gevraagd of ik een nieuw doek wilde ontvangen. Het hoefde voor mij niet. Wel bedankte ik voor de snelle reactie. En toch is mij de zelfde week een nieuw doek verstuurd. Erg service gericht en zeer snel met versturen!!! Volgende keer bestel ik weer!!!!
Ik wilde nog meer ordernummers bijzetten, maar dat ging niet. Ik ben al heel lang klant van Herinneringenoplinnen.nl en ik ben er hartstikke tevreden mee. Ik heb maar twee keer (van de vele bestellingen) meegemaakt dat ik niet tevreden was over de foto, en meteen kreeg ik bericht terug dat er een nieuwe gemaakt werd en die waren alle klasse!! Mijn laatste bestelling was een foto van mijn derde kleinkind, ik ben er zo tevreden mee. Ik heb iedereen aangeraden om hier eens een kijkje te komen nemen.
TopKwaliteit plus TopService dus !
Altijd al zeer tevreden geweest met de bestelde doeken!
Zeer goede kwaliteit en afwerking.
de website is duidelijk en overzichtelijk.
Als er iets niet geheel naar wens is,
wordt dat heel vlot opgelost.
Heel fijne, vriendelijke communicatie.
Ik kan herinneringen op linnen alleen maar sterk aanbevelen!!!
De service is top, de foto op linnen super.
Ik heb een foto op linnen besteld van 50x70, best wel een grote maat en ik was bang dat de foto op dat formaat zou gaan korrelen, maar ze bewerken de foto erg goed, de kleuren zijn ook erg mooi, ik had in het mailtje gevraagt dat de oren ook goed op het doek te zien moesten zijn (in het kader voor de foto stond het rechter oor niet helemaal op) hebben ze perfect opgelost.
Als je de bestelling heb gedaan krijg je gelijk een mail terug dat je foto goed is ontvangen, als de foto klaar is krijg je een mail met een traceernummer, toen ik het doek binnen had, heb ik ze een mailtje gestuurd om ze te bedanken en ook daar kreeg ik gelijk weer een mailtje terug, ja ik ga zeker nog een doek bestellen, een echte aanrader. groetjes Erica
Wat een service!
Het doek is prachtig worden.
Snel, goedkoop en service wat wil je nog meer!
2 week geleden had een bestelling gedaan , ik kreeg al vrij snel een mail terug dat de foto niet de juiste kwaliteit had en de vraag of ik andere foto kon sturen . Weer nieuwe foto's gestuurd maar helaas niet de juiste afmetingen . Toen besloot ik nieuwe foto's te gaan maken en dit koste wat dagen tijd natuurlijk . Na een week stuurde ik weer een nieuwe foto op die gelukkig goed was en ze ging hem verwerken .
Na 4 dagen had ik mijn prachtig canvas in huis en wat een super kwaliteit . Ik ben heel erg tevreden over herinnering op linnen , het mailen dat de foto's niet goed waren , het geduld dat ze hadden nadat ik weer nieuwe had gestuurd. En dan zo'n mooie canvas sturen ..echt toppie !!
Bedankt !!
Lieve groet Carola
Ik heb hele goede ervaringen met herrinneringenoplinnen, altijd mooie doeken. Nadat ik 1 keer een donkere foto heb opgestuurd waardoor het doek ook wat donker uitviel en daardoor ik wat minder tevreden was kreeg ik zonder twijfel meteen een nieuw doek zonder verdere kosten. Nou ik was erg blij hiermee en het nieuwe doek was dan ook erg mooi gelukt. Bedankt!!!!!!! Wat een top service. Kunnen andere bedriven nog wat van leren.
Samira
ik heb zojuist van herinneringen op linnen een schitterende foto van mijn kleinzoon ontvangen. ik had niet de juiste afmeting gestuurd en na drie maal het verzok van het bedrijf alles oke wat een service .maar dat wisten we al we hebben inmiddels al een tiental foto's via het bedrijf laten afdrukken en stuk voor stuk perfect.vriendelijke mensen aan de telefoon en niets is te gek om mijn foto perfect af te drukken en af televeren in zeer korte tijd.
mijn woonkamer siert nu dus ook weer met mooie foto van mijn kleinzoon rn ik zal zeer zeker reclame blijven maken voor u. ik hoop dat ik nog regelmatig foto's op mag sturen naar u zodat deze foto's ook weer een dirbare maar ook zeker een sieraad in onze woonkamer zijn. m.a.w ga zo door herinneringen op linnen en wij blijven betsellen hoor
gerard en ellie verschoor uit rotterdam
Wij hebben besteld foto van ons overleden hondje
Binnen 4 dagen in huis werden op de hoogte gehouden
door e mail
Kan het ieder een aanraden geen [oplichters]
Een geweldige mooie foto [klasse]
Hier voor mijn dank
mvg Carla Groesbeek
Bestelling geplaatst en mailwisseling gehad. Beide snel en perfect afgehandeld. Dit is nog eens fijn zaken doen.
Chapeau!!
Ik heb twee "doeken" laten maken voor onze net opgeknapte woonkamer..Toen ze binnen kwamen zag ik op de bijde een paar vinger afdrukken, maar heb ze gewoon opgehangen.later bleek dat ze ook niet strak genoeg waren opgespannen. Pas na een lange tijd (een aantal weken) gingen wij ons eraan storen. Elke keer als je er naar kijkt zie je die vingers en hobbels....ze worden steets groter.
Na een email waar ik mijn probleem had beschreven kreeg ik de vraag een foto te maken van de problemen. Dit heb ik gedaan en de reactie van herinneringen op linnen was ......Sorry voor dit probleem maar wij gaan het direct oplossen. Ik kon de doeken nogmaals bestellen zonder enig gezeur.....De manier waarop dit bedrijf een probleem op lost is mij erg goed bevallen!!!! Geen gezeur garantie ....Prima
Groeten, Rob Hauer
Heb nu ondertussen 3 bestellingen gedaan en ben over alledrie zeer tevreden! De kwaliteit is goed, de service is super en snel en dat voor een leuke prijs! Aanrader dus!