[REPLY]
Ik heb T5 steeklapjes besteld voor mijn auto en ik kreeg in plaats daarvan lampjes met draafitting, nadat ik een mail gestuurd had kreeg ik bericht dat ik ze terug mocht sturen en dat ze de goede lampjes op zouden sturen.
Dit is echter nooit gebeurd!
Na 2 weken proberen te bellen en mailen (geen reactie) kreeg ik eindelijk een bericht dat ze de nieuwe lampjes op zouden sturen.
Nou nu zou het er vandaag moeten zijn maar het is er nog niet!
Ik heb gezegd dat ik mijn geld terug wil, als dit niet snel gebeurd dan ga ik aangifte doen!
Bestel niets bij dit 'bedrijf'!
Dit is pure oplichterij. Het verzenden gaat prima richting de consument maar betaling voor retour goederen doen ze niet!
En het ergste van allemaal de politie blijkt hier niet op in te kunnen grijpen!!! Het blijkt om een civiele kwestie te gaan in dit geval.
Ben een gewaarschuwd man! Ik ben inmiddels mijn geld kwijt!
Ik ben eigenwijs ondanks de recensies gaan bestellen, begin hier niet aan!!
ik ben 2 keer bij de beste man langs geweest, 1x voor flatblades welke perfect waren, die wissen 10x beter dan gewone. en 1x voor een handrem en versnellingspook hoes van echt leer, dat ze van echt leer zijn klopt, je ruikt het zelfs en dat voor deze prijs !!
overigens mocht ik mooi mijn eigen kleuren gewoon uitzoeken en een dag later mocht ik ze al op komen halen.
echt zit hij niet helemaal geweldig vast, maar als je gaat hobbyen aan je auto ga je daar niet over lopen zeiken en zoek je zelf een oplossing.
Heb een bestelling gedaan voor chrome kentekenplaathouders conform foto op de site. Geleverd zijn zilverkleurige houders en dat is iets eel anders dan chrome. Heb nu 2x verzocht om een oplossing maar geen reactie gekregen. To be continued?
matten met logo besteld, logo lag bij uitpakken al los en de pasvorm leek nergens na, jammer
Perfecte levering ,pastte precies de hoes en het staat erg mooi :-) .
Ga nog wat leuke dingen bij hun bestellen ,prijs kwaliteit is zekers goed .leer voelt goed net een dag erop zitten en stuurt echt als een luxe wagen .
Men levert niet wat op de site staat. De stuurhoes is volgens de site duidelijk doorgestikt, dit is te zien op de foto's en wordt in de tekst vermeld. Het geleverde produkt is dit niet en er wordt te weinig garen bijgeleverd om de stuurhoes professioneel te kunnen bevestigen.
Er wordt op email niet adequaat gereageerd.
Nogmaals slecht bedrijf.
Ik heb alleen maar zeer slechte ervaring ,stuurhoes besteld en geleverd maar te groot ,terug gestuurd en mijn geld terug gevraagd ,maar tot heden niks meer van hetecohuis gehoord en of geld terug gestort dus mensen blijf met de vinger van dit bedrijf af een gewaardschuwd mens teld voor twee.
Eergisteren een armsteun besteld en vandaag alweer in huis. Supersnelle levering en reactie op email!
Bestelling en betaling (iDeal) op de site gaan vlekkeloos. De verschuldigde portokosten worden op de site direct weergegeven en zijn uitermate schappelijk. Bovendien een zeer snelle beantwoording van e-mails (had per ongeluk een verkeerd aantal ingevuld. Dit is meteen per mail door hetecoauto.nl opgelost) en prima verzending met DHL. De bestelde goederen (sleutel etui, VW Golf 4 pookhoes en gereedschaptas zijn precies als omschreven en van hoogwaardige kwaliteit). Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug. Groeten uit Hoorn (NH).
ik heb een bestelling gedaan, omdat ik het een leuk en duidelijk site vond, ik had veel vertrouwen in dit bedrijf, na dat ik beetje op de site rond zat te kijken.
mijn bestelling werd heel erg snel geleverd.
de artikelen zijn echt mooi en echt van hoog kwaliteit.
ik heb ze nogsteeds in me auto zitten, en ik ben er echt tevreden mee!
ik bied deze bedrijf jullie vriendelijk aan, ik ben er zelf heel tevreden;)