[REPLY]
Købte bluse fra Hunkydory, kom straks efter bestilling, fin indpakning og varen var iorden.Der var vedlagt en lille hilsen og et stk summerbird. Bedre kan det vist ikke gøres! Varen købte jeg hos HORNECKER.BIZ
Super hjemmeside, nem at finde rundt i, hurtig levering, lækre, lækre sko til rigtigt gode priser!
Jeg købte et par lækre sandaler og fik dem dagen efter, jeg havde bestilt dem. Da der viste sig at være en fejl på, ringede jeg til forretningen og blev mødt med utrolig venlighed og et løfte om at undersøge det nærmere og vende tilbage. Denne tilbagemelding mangler jeg så bare. Ærgerligt, for bortset fra det, var servicen helt i top.
Varen blev hurtigt leveret, i dette tilfælde et par sandaler fra Hornecker, der deværre ikke passede. Varen er sendt retur, men der er kun 3 dages returret, som ikke er meget når der er tale om en forsendelse, ovenikøbet i forbindelse med en poststrejke.
Flere varer er 100 kr. billigere end i andre forretninger, hvilket gør at jeg helt klart vil "kigge" forbi igen.
Jeg købte et par Stylesnob sandaler, de var super flotte og leveret hurtigt! Jeg kunne ikke være mere tilfreds og handler helt sikkert hos Hornecker.biz igen!
Fik mine sko et par dage efter jeg havde bestilt dem, fin og opmærksom indpakning.
Hurtig mailsvar ved henvendelse.
Jeg ville bestille et par sko, men det var fejl på hjemmesiden, hvilket jeg meddelte Hornecker. Fejlen blev rettet få minutter efter og jeg fik besked herom. Jeg bestilte mine sko og fik dem allerede dagen efter. Det kalder jeg god service!