We are hiring!

• BEOORDELINGEN (2)

Featured review of Hotforum

Hotforum

Snel en eenvoudig

De meeste forum systemen zijn ingewikkeld en moeilijk te begrijpen voor mensen zonder veel kennsi van computers. Het forum bij Hotforum is heel eenvoudig maar werkt uitstekend. Het is ook altijd beschikbaar en snel. En een ander groot voordeel: het staat niet vol met reclames!

Hotforum

Waardeloos bedrijf

Hotforum had een demo forum, waar reeds ruim 3 jaar interessante thema's op waren te volgen. Deze werden zonder mededeling verwijderd. Op mijn 1e mail werd summier gereageerd, op mijn volgende mails helemaal niet!
Ik heb op mijn website www.curacao-kamers.nl een gastenboek van Hotforum, al sinds 2005. Nu is dit gastenboek ook niet meer bereikbaar. Dit is geen stijl, onbeschoft en onprofessioneel. Ik krijg mijn klanten binnen hoofdzakelijk door de goede recensies op dit gastenboek, dit kan en mag niet zomaar verdwijnen zonder voorafgaand overleg, Hotforum dupeert mij en vele anderen hiermee.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten