We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Hottubselect Beoordelingen

Hottubselect Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Hottubselect and give your own review of Hottubselect 1
Goed
7.4 van 10

1 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1)
Hottubselect

Hottubselect biedt hottubs aan in alle prijsklassen, zelfs binnen mijn budget.

Ik kwam per toeval terecht op de website van http://www.hottubselect.nl/. Ik zag dat ze veel hottubs en hottub accessoires op voorraad hadden, waardoor ik meer vertrouwen kreeg in het kopen van een hottub via de bovengenoemde website. Na telefonisch contact te hebben gehad mocht ik langskomen in hun showroom, waar mij al direct opviel dat ze daar veel verstand hadden van hot tubs. Vervolgens heb ik een hot tub aangeschaft waar ik tot de dag van vandaag nog geen spijt van heb.

Is Hottubselect uw bedrijf?

Maandelijks vertellen meer dan 1.600.000 Nederlandse consumenten hun ervaringen op Trustpilot.nl.

Zorg ervoor dat u de controle over uw klanten feedback niet verliest, en dat uw potentiële klanten zich een positief beeld kunnen vormen van uw bedrijf.

Klik hier
vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten