We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (9)

SÅDAN!!!

Bestilte en gave til min kæreste og pakken kom hurtigt. Den blev pakket ind og lå og ventede under juletræet i flere uger. Da jule aften kom blev gaven pakket ud og jeg var meget meget imponeret over materialet og udførelsen af produktet, specielt fordi jeg lidt havde set det som en billig side som de andre.

Dog passede målene ikke på noget af produktet. Jeg fik efter en uge snøvlet mig sammen til at ringe og mødte en tlf. svarer hvor jeg indtalte en besked. Dagen efter blev jeg ringet op at en super flink mand, blev viklet ind i målebånd og gode grin og efter en kort samtale gav han mig ret i at målet ikke passede.
Han lovede at kontakte hans leverandør og vende tilbage til mig, muligvis med mulighed for at bytte mit produkt til den rigtige str. hvis ellers den kunne skaffes.

Normalt ville jeg IKKE give 5 stjerner, og slet ikke hvis produktet var forkert. Men den gode kvalitet af produkt, hurtigere levering, fantastiske kundeservice og ikke mindst at jeg 3-4 uger efter at have modtaget pakken, stadig kan reklamere, gør at jeg synes at de hele vejen fortjener de 5 stjerner...

Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har shoppet hos How Nice, og jeg glæder mig til den flinke mand ringer tilbage med nyt om produktet's størrelse.

nice

Indtil vidre har deres service været rigtig god, nu glæder vi os bare til at modtage kostumerne :-) Og så har de rigtig mange flotte billige kostumer

Man finder IKKE de frække kostumer billigere end på HowNice

Man finder IKKE de frække kostumer billigere, nogen andre steder.
Hownice er helt klart de billigste.

Deres nye tiltag med også at have alm. tøj og tilbehør er genialt, her finder man både til hverdag og fest og man styre selv hvor frækt man vil have det.

Glæder mig hvergang til at se de nye vare som er kommet siden sidst.

Jeg har nu handlet der flere gange uden problemer overhovede.
De gange der har været problemer med et produkt, har jeg ringet til dem og de sender straks et nyt produkt uden beregning.

Jeg venter sjældent længere end 1-2 dage på mine vare, medmindre det har været i forbindelse med en weekend jeg har bestilt.

Kan kun give dem mine varmeste anbefalinger, til alle.

Hmm okay

Fik ikke så hurtigt levering som nogle af de andre skriver, der gik alligevel 3 -4 dage før den kom med posten men det er vel bedre end andre steder.. Er tilfreds med det ene kostume, men da jeg åbner det andet op ser det TOTAL forvasket ud og har mange store sorte pletter som ikke burde være der.. Sådan noget burde bare ikke ske.. Har så fået af vide at jeg får mine penge tilbage, men synes ikke de virkede særlig samarbejdsvillige ..

Ret enestående vareudvalg!

Halv pris af mange andre steder og kvik levering, mangler måske bare en track and trace.

5 stjerner:)

Hownice er bare det bedste sted på nettet og handle. Deres priser er iorden og få man bestilt noget forkert,så bytter de bare uden problemer.
Mvh. Susanne Hollenbo

Hownice

Handler der tit pga priser og service

Jeg havde egentligt bestilt et kostume til karneval et andet sted på nettet, men blev bange for at det ikke nåede frem, så jeg blev anbefalet af en veninde, at prøve www.hownice.dk
Fra da jeg bestilte hos www.hownice.dk til jeg fik det, gik der bare 1 dag.
Tænk engang. Jeg troede ikke at de havde en SÅ GOD service at det allerede kom dagen efter. Og så passede det bare perfekt.
Jeg har siden handlet hos dem et par gange og får det altid 1-2 dage efter.
Se DET kunne andre net butikker lære noget af.

Hownice

thumbs up for den gode service

jeg bestilt et kostume til karneval og havde det allerede dagen efter. jeg ringede selvfølgelig for at se om de havde det liggende og det havde de. og så fik jeg også en masse ekstra fra dem. en fed magnet som sidder på mit køleskab nu :) suuper butik

Det er bare (how)nice!

Levering og service var i top. Jeg ringede til dem fordi der var et produkt jeg var i tvivl om. En venlig mand forklarede mig (og brugte lang tid) for at jeg skulle få det rigtige da jeg skulle bruge det til den kommende weekend, så der var ikke tid til ombytning.
Jeg fik mine varer allerede dagen efter og det passede perfekt.
Jeg kan kun anbefale hownice til alle der både vil ha' fedt tøj til billige penge, men også en god service.
Stort 5 tal herfra

Is Hownice uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.