We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (2.760)

Beoordeling door bevestigde koper

shopervaring bij huis vol muziek

Ik had gedacht dat de levering iets sneller zou zijn dan uiteindelijk verwezenlijkt was. Verder prima bevonden, levering met acceptgiro is goed bevallen en ook meteen betaald.
Nu fijn genieten van de door mij bestelde artikelen.

Supersnel en goede afwikkeling

Bestelling met 2 dagen thuis afgeleverd. Prima.

Klantvriendelijk

Door een artikel dat niet op voorraad was bleef er heldere communicatie via vriendelijke mails. Ik ga er zeker weer bestellen.

persoonlijk geholpen

we kregen een kortingscode, zodat we iets konden bestellen zonder verzendkosten.
Op de website werkte het niet maar we zijn toch perfect geholpen.
Ik kreeg vlot reactie op mijn mail en het boek werd vlot verzonden (zonder verzendkosten)

Beoordeling door bevestigde koper

Erg tevreden over uw service

Ik ben erg tevreden over uw service en ben met name geinterresseerd in bladmuziek voor klassiek gitaar in tab.

Alles perfect afgehandeld!

Er is meer dan genoeg keuze en de bestelling werd snel en perfect uitgevoerd.

Prima en geolied georganiseerd

Ik had mijn bestelling binnen 3 dagen binnen en kon op mijn tijd via de bank betalen?

Beoordeling door bevestigde koper

Goede service, duidelijke communicatie, vlotte levering. Kwaliteit.

Duidelijke website en webshop. Goede communicatie via de mail.
Snelle levering en duidelijke factuur. Aanrader. Bladmuziek is in perfecte staat aangeleverd.

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle betrouwbare service en als voordeel achteraf betalen.

De bestelling werd snel geleverd, duidelijke verzendstatus via email. Betaling achteraf. (y)

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle services, goed geregeld en betrouwbaar

Ik kan het Huisvolmuziek aanraden. De levering is snel en betrouwbaar. Door de betaling achteraf vindt er ook geen onnodige uitwisseling van gevoelige informatie plaats over het internet.

Snelle levering, prima service

Overzichtelijke en duidelijke site, prima levering!

Beoordeling door bevestigde koper

Door mijn hele huis klinkt mijn partij van Die Schöpfung, en ik galm heerlijk mee!!!

Hoi, Ik heb de c.d. van Die Schöpfung, maar alles zingt natuurlijk door elkaar, geweldig
hoor, maar niet om mijn partij goed te leren! Dus ik naar Huisvolmuziek gebeld, en nu
heb ik in dit geval, mijn altpartij sec, wel wat begeleiding natuurlijk, geweldig.
Op het koor zeg ik altijd, tegen mijn mede-alten: Natuur;ijk moeten wij er weer bij, als
de sopranen aan het ,,gillen,, zijn, zo hoog is het, en wij alten brengen er weer balans
in. Nou ik kan je adviseren om het zelfde te doen, en ook te zorgr

Hoi, ik heb je toch verteld, dat ik mijn parij, nu sec, op een c.d. besteld heb, bij Huis-
vol muziek? Geweldig ik kan nu door mijn hele huis lopen, en kan lekker meezingen
Ik had natuurlijk Die Schöpfung in zijn geheel, prachtig maar nu kan ik lekker stem-
vast de alt-partij instuderen,super! Ik zeg altijd tegen mijn medekoorleden, als de
sopranen weer aan het ,,gillen,, zijn, ze hebben ons weer nodig voor de balans!
Ik kan je alleen maar aanraden om ook je partij apart te bestellen, echt heerlijk!
Succes, groeten,LEE

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle aflevering en een goede service bij de oplossing van een probleem.

Bij Huisvolmuziek bestelde ik de partituur van de Matthaus Passion van Bach. Dat deed ik nadat eerst een aantal vragen van mij via mailwisseling was beantwoord. Vervolgens werd de partituur binnen twee dagen afgeleverd. Helaas was de partituur niet in orde, want deze bevatte blanco pagina's. Na melding van de klacht werd deze terstond en zonder extra kosten opgelost.

Beoordeling door bevestigde koper

Jammer van dat cijfertje verkeerd in de postcode

Jong, vlot bedrijf gerund door dito eigenaar. Onze bestelling was snel gedaan. Helaas een week moeten wachten op de bezorging omdat de postcode een verkeerd cijfer bevatte. En dan raken de sorteermachines bij het postbedrijf van slag. Wel gelukkig nog net op tijd binnen voor de volgende muziekles.

TOP!

ik kan dit bedrijf aanbevelen

Beoordeling door bevestigde koper

OP zich prima, maar de factuur (incl BTW) mag duidelijker gespecificeerd worden.

Tijdens het bestellen lukte het niet om naar Ideal doorverwezen te worden. We konden via de website niet automatisch via Ideal betalen. De order ging gelukkig door maar op basis van de factuur hebben wij een verkeerd bedrag overgeboekt. Dat kwam mede doordat wij niet goed hadden opgelet, maar de factuur was zodanig dat het bedrag inclusief BTW niet duidelijk naar voren kwam in de factuur. Wellicht kunnen julie het totaalbedrag dat overgeboekt wordt, meer centraal stellen.

prima uitvoering bestelling

zeer goede en makkelijke manier van leren

Beoordeling door bevestigde koper

Fijn,dat ik zo direkt iemand aan de telefoon kreeg, die mijn bestelling meteen in behandeling nam. Ik begreep niet hoe ik via internet moest bestellen, maar telefonisch ging dat ook prima.

Prima, meteen aan iemand anders door gegeven. Duurde wel een weekje voor ik het boek in huis had. Verder , prima betrouwbare afhandeling.

Beoordeling door bevestigde koper

Duidelijk en snel, wat wil je nog meer !

Duidelijk en snelle levering !

Heel goed service!

Ik heb maar een keer wat besteld en het ging vlekkeloos !

Overzichtelijk en snel

Overzichtelijke website en ik had het muziekboekje de volgende dag al in huis! Geweldig

Beoordeling door bevestigde koper

Veel noten op zang, dan komt Huisvolmuziek snel op gang.

Goed, veilig en betrouwbaar winkelen. Goede service.

snelle service

Selle service en afhandeling

Super

Per ongeluk het verkeerde boek besteld. Ik mocht het gratis retourneren en daarna het juiste boek besteld. Alles zeer correct en snel opgelost.

Snel, duidelijk en open

Dinsdagavond heb ik een boek besteld. Deze werd na mijn bestelling al snel bevestigd per e-mail waarin de status "bestelling ontvangen" stond welke de volgende morgen werd omgezet naar status "verstuurd". En ja, de volgende dag (eerst volgende bezoek van de postbode) kwam het bestelde boek door de brievenbus. Keurig met een rekening erbij die ik wegens de goede, duidelijke communicatie en snelheid direct betaald hebt. Na mijn betaling kreeg ik wederom een e-mail waarin stond dat mijn betaling voldaan was.

Kortom, door duidelijke communicatie, service en snelheid blijft dit bedrijf in mijn gedachten.

Gert Haasnoot
Noordwijkerhout

snelle levering en afhandeling

Precies wat je ervan mag verwachten.

Beoordeling door bevestigde koper

Het betalen via iDeal lukte niet, toch netjes bezorgd. Heb ongevraagd achteraf betaald.

Gelukkig dat bladmuziek nog te krijgen is.
Wilde iets voor mijn kleinzoontje, dat lukte net, één boekje gevonden.
Wel leuk dat er een CD bij zat.Niet zo leuk dat hij zelf er niet erg veel aan heeft.

Bij het betalen via iDeal ging het mis. Ik kreeg een boodschap een e-mail te sturen.
Gedaan, maar geen antwoord. Tot mijn verbazing is de order toch gewoon afgehandeld en werd het bgoekje keurig bezorgd. Ik heb toen ongevraagd achteraf betaald.

Beoordeling door bevestigde koper

Het boek is mooi, maar erg late levering!

Heb een boek met bladmuziek gekocht, maar het werd pas 2 weken later geleverd. Dit was bij mijn vorige aankoop ook al het geval.

Beoordeling door bevestigde koper

Schrijf hier een interessante titel.

Jammer dat de besteldepartituur in een iets te grote envelop werd geleverd. Daardoor kwam het boek er opgekruld uit.

Antwoord van Huisvolmuziek.nl bladmuziek

Beste mevrouw van Grinsven,
Wij versturen onze boeken altijd met de grootste zorg. Als er toch een boek beschadigd aankomt, mag u als klant het altijd kosteloos ruilen. Als u een mail zou willen sturen naar klantenservice@huisvolmuziek.nl maken wij het alsnog in orde.

Beoordeling door bevestigde koper

Huisvolmuziek heeft een groot assortiment en ingedeeld in categoriën, waardoor het bestellen vlot gaat.

Ik ben zeer tevreden over het aanbod, de levertijd en het makkelijke bestellen.
Vandaar mijn positieve beoordeling!

verkeerde cd en geen reactie op 2 mails

Ik had een bestelling geplaatst voor Chorsingen Leichtgemacht-Alt Matheus Passion en ik kreeg de Johannes Passion. Jammer maar kan gebeuren.
Ik stuurde 2 keer een mail met de vraag wat nu te doen. Geen reactie.
Na een telefoontje is het prima opgelost. Goede cd opgestuurd en ik heb de verkeerde weer teruggestuurd.
Maar een reactie op de mail had ik wel gewaardeerd.

Beoordeling door bevestigde koper

uitstekend geregeld allemaal jullie snappen het dat kan van de meeste niet gezegd worden

even mijn complimenten voor de snelle afhandeling en het begrip toen het niet helemaal lukte via de webshop . werd keurig te woord gstaan en het werd geregeld nogmaals erg bedankt ik kan weer verder met mijn lessen .

Uitstekend geholpen

Ik ben uitstekend geholpen en ga in de toekomst zeker weer iets bestellen

snel en accuraat

Wat mij bijzonder aansprak is dat ik gebeld werd de dag nadat wij per abuis twee keer het boek hadden besteld om te verifiëren dat het een goede bestelling was.

Ook het antwoord op mijn mail van gisteren werd buitengewoon snel beantwoord en ik ben heel blij dat ik het door ons verkeerd bestelde boek mag ruilen, KLASSE!!

super uitgebreide muziekbladen.

aan te bevelen aan een iedereen.

Dank!

Prima verzorgd!

vriendelijk en gemakkelijk

goed. ik had iets verkeerds besteld en kon dit gewoon terugsturen en kreeg het goede toegestuurd. het assortiment is groot. enhet is goedkoop.