[REPLY]
Er is niks op of aan te merken. Het is super geregeld. Ik ben er blij mee. Een aantal nummers van het muziek ga ik gebruiken voor een bruiloft in juni aanstaande. Ik kan met plezier gaan oefenen nu dit muziek boek binnen is.
Bedankt!!
Ik heb voor onze zoon David een gitaar studieboek besteld op basis van een link die hij van zijn gitaarlerares had ontvangen. Binnen enkele minuten was het doen van de bestelling afgehandeld tot en met het uitvoeren van de betaling en binnen enkele dagen was het boek ook nog geleverd. Snelle en correcte afhandeling dus. Ik kan Huisvolmuziek van harte aanbevelen en weet bij wie ik een volgend keer terechtkom!
Jammer dat de bestelde artikelen pas een week na betaling verzonden werden.
De afhandeling ging zo snel dat ik het nog niet eens in de gaten en per abuis twee dezelfde bestellingen had geplaatst. Deze fout werd door de klantenservice binnen één dag opgelost. Prima service.
Ik ga zeker meer gebruik maken van huisvolmuziek
Geachte Meneer/mevrouw,
Ik wilde u bedanken voor de zeer goede aflevering van de partituur.
IK kreeg zelfs nog een email toegezonden toen het pakje aan mij verzonden was: klasse
Nogmaals mijn dank.
Bert Hendriks
bert-hendriks@home.nl
Snelle afhandeling van de order. Produkt binnen enkele dagen in huis.
Prima levering van de muziekboeken. Voor de zoveelste keer een succesvolle aankoop!
fijne website en bij vragen vlot antwoord over de email
Mijn aanvraag is snel geregeld en verzonden. Ik had het boek de volgende dag in de bus!
Telefonisch werd ik erg vriendelijk te woord gestaan.
Goed. Gisteren besteld, vandaag in huis.
Doen wat ze beloven.
Goede snelle afhandeling. Ondanks beschadigde verpakking is het boek in goede staat ontvangen.
kon het goed bestellen en het was ook binnen een paar dagen in huis. En erg betrouwbaar. echt top service!
Geen enkel probleem gehad, besteld en binnen enkele
dagen ontvangen.
Zowel bestellen als betalen verliep goed en ook de levering was snel en correct.
Makkelijk te bestellen, snel afgeleverd. Informatie over levering prima.
Tot nu toe zijn al mijn bestelde artikelen keurig op tijd verzonden. De wijze van bestellen via de overzichtelijke site is duidelijk en eenvoudig. De website is te typeren als klantgericht.
Verder heb ik geen op- of aanmerkingen.
Ik heb bestelt betaald maar nog niet ontvangen
Ik had zelf de verkeerde editie besteld en met behulp van de de meneer achter de telefoon was het probleem zo opgelost zonder extra kosten.
Goede communicatie over levering en snelle levering
Keurig snel en het goede boek geleverd,
tsja ik zag het telefoon nummer 0570 toen dacht ik het zit wel goed int oostn. En dat zit het ook. Bedankt.
- product goed aangekomen
- ruime keuze van uitgaves
- onduidelijk wanneer levering zou plaats vinden: graag duidelijk aangeven
- betaalsysteem IDEAL werkte bij mij niet
- zoeken naar Tschaikowsky: graag zorgen voor meerdere spellingen van deze naam. wordt door muziekwereld op meerdere manieren gespeld
Na het verkeerde deel te hebben besteld, snel gebeld om deze misser recht te zetten. Aan de telefoon waren ze enorm behulpzaam en gingen mijn fout meteen herstellen. De dag erna had ik al het goede boek in huis, TOP
Ik heb nog niet mijn volledige bestelling ontvangen, maar ga er van uit dat dit nog komt, want de service is tot op heden prima verlopen en ook de snelle reactie op vragen.
Levertijd was een beetje langer dan gedacht, maar verder prima.
Ik had de partituur besteld van de Matthäus Passion van Bach
en die lag al een paar dagen later keurig in de brievenbus.
Ik heb prompt betaald via ideal.
Het is een iets steviger exemplaar dan wat ik had. Het oude exemplaar was door het veelvuldig gebruik letterlijk uit elkaar gevallen.
nogmaals mijn dank voor de keurige levering
Francis van Hoeflaken
Snelle levering van het bestelde muziekboek terwijl achteraf kon worden betaald. Geen risico's dus en voor iedereen aan te raden.
De levering van de bestelling duurde wel twee weken ,vast tgv de feestdagen,maar voldoet aan mijn verwachtingen.
De service bij mijn vorige bestelling [die niet aan mijn wensen voldeed ]was uitstekend .gea vd weert
De snelle service is een plus maar de verpakking van de bladmuziek is onvoldoende waardoor deze beschadigd aan kan komen.
Goede en snelle levering. Niets op aan te merken.
perfecte services, snel en vriendelijk
De muziekdocenten van mijn meiden vragen mij geregeld om nieuwe lesboeken aan te schaffen. Geen probleem, huisvolmuziek heeft ze in huis en wij een paar dagen later. In ieder geval op tijd voor de eerstvolgende les!
De bestelling had niet beter afgehandeld kunnen worden
We zijn helemaal tevreden, zowel met de zorg rond de bestelling, als de levering van het bestelde boek.
Goed te woord gestaan,
goede terugkoppeling
Bijzonder goed bij zoekactie naar een wat onverkrijgbaar stuk.
Grote sortering. Als ik iets bestel het vaak de volgende dag al in de brievenbus.
Goed behandeld en geinformeerd, maar pakje komt laat aan: poststempel 19 janunari 2012, bezorgd op 26 jan door PostNL.
Het pakje is door de brievenbus gepropt en deze is nu kapot.
Uiterst onbeschoft.
Goede service, snelle afhandeling