We are hiring!

Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (390)

God oversigt, hurtig levering

Ligetil

Bestilte en madpipette af høj kvalitet, som blev leveret i løbet af få dage - endda med en flot gratis-gave i form af en lille keramikskål med låg.
Nydeligt!

God og hurtig service

bestilte paella-pande på 60 cm fredag formiddag.
Modtog den med posten mandag morgen på trods af størrelsen.
Derudover god kommunikation med kundeservice omkring hvorvidt
panden var på lager.
Alt i alt en rigtig god service.

H. W. Larsen super seriøst firma at handle med

Super gode produkter, som altid er på lager - og de leveres meget hurtig :-)
Kan kun anbefale at handle med H. W. Larsen!

Ingen problemer

Jeg har både købt køkkenudstyr og fået slebet knive hos hwl.dk. Begge dele gik uden problemer. Varer bliver endda delleveret, hvis et produkt skulle være i restordre :)

En fornøjelse!

Overskuelig hjemmeside og hurtig levering, også fik man endda en lille gave med, selvom man havde købt for et mindre beløb. kan kun anbefales.

Beoordeling door bevestigde koper

Kvalitet og kvantitet følges ad

Der er virkelig noget at vælge imellem hos H.W. Larsen - også for privatkunder. Ekspedition og forsendelse er hurtig og uden fejl. Jeg bruger ofte virksomheden, når jeg skal give en gave.

Beoordeling door bevestigde koper

God køb og hurtig leverig

Alt igennem god oplevelse.

Holder hvad de lover

Alt forløb som forventet og med meget hurtig levering.

Nemt og hurtigt

Super nemt at bestille, hurtig respons fra kundeservice da jeg havde kludret i leveringsadressen, og pakken fremme efter 2 dage. Det kan ikke gøres bedre! Tak :)

Beoordeling door bevestigde koper

Alt var som det skulle være!

Pakken kom med det samme og der var oven i købet en lille gave med:)

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering og sikkerhed for kvalitet

Vi elsker H.W.Larsen ;-) Og ville ønske at vi kunne rejse derover straks for at se alle herlighederne i butikken.
Mvh. Lise

Hurtig og nem service

Super nem bestilling og hurtig levering.

KØKKEN UDSTYRS fetistens DRØMMESHOP

Er du vild med køkkengrej så er H.V.Larsen A/S stedet for dine ønsker og drømme ofte med super tilbud,eller hvis du søger noget mere specielt til at hjælpe dig til at kokkerere,
leverer altid hurtigt og effektivt....MEN PAS PÅ det er´altså stærkt vanedannende.Kan anbefales til ALLE. Mvh.Jørn Th Simonsen.

Beoordeling door bevestigde koper

Super service,hurtig levering,medfølgende gave var skadet i forsendelsen, ved henvendelse om denne skade kom hurtigt svar og hurtigt en ny gave, de bestilte varer kom hurtigt.

Seriøs

Hurtig levering 0 fejl i leverance eller regning.

At ringe til HWL er en oplevelse alene. Prøv selv

I forbindelse med denne ordre opstod der problemer pga min uvidenhed, men hwl har en super dygtig og tålmodig medarbejder.
Pernille udviste en kundeservice som på en liste fra 1-10 hvor 10 er for en uovertruffen god kundeservice. Pernilles præstation vil jeg give karakteren 13+++
Det var en fornøjelse at handle med Pernille og jeg kan kun anbefale at handle hos HWL.

Perfekt!!!

Flot ny hjemmeside, nem at navigere rundt på, og meget overskuelig

Hurtig og præcis levering

Stort udvalg fin service

Beoordeling door bevestigde koper

God service og hurtig ekspedition.

God service og hurtig ekspedition.

Altid tilfreds

Uanset hvad så kommer varene bare altid hurtigt. Hjemmesiden kunne dog godt have en bedre sorteringsmulighed.

super

super service, ville dog ønske fragten var lidt billigere. Men alt i alt helt igennem god service!!

SUPER BETJENING

Hurtig ekspedition, altid service mindet når man ringer op vedr. ens egen onlilne bestilling.
Super og spændende vareudvalg til rimelige priser.
Vi har nu handlet der 3 gange inden for kort tid og det er bestemt ikke sidste gang.

Beoordeling door bevestigde koper

har du problemer med at røre i farsen så gå til knivskarbe hw larsen alt til mad :)

jeg købte en forkert knivtaske på nettet ringede til dem og fik en sød sælger i røret og fik at vide jeg bare kunne kigge ned det gjorde jeg og fik den byttet i løbet af 2 min uden problemer ! jeg skal også lige sige at jeg fik et par gode gaver med i min bestilling det er ikke mange steder man for det ! god dag til alle

H.W.Larsen A/S

manglende opfølgning på ordre - ellers top

varen svarer til forventningen - det er ikke sidste gang der handles hos H:W:Larsen

Beoordeling door bevestigde koper

Desværre ret skuffet da varen var beskidt og med mærker

Er første gang jeg køber hos jer, og må desværre indrømme ar jeg er ret skuffet over at købe en vare som ikke er tjekket igennem inden den bliver sendt. Da det var en gave, kan man ikke nå at sende bestillingen tilbage og vente på ny.

Beoordeling door bevestigde koper

Super det var ikke første gang jeg handlede der og det bliver heller ikke sidste gang... Super

Super Effektiv Behandling

Fra bestilling til levering gik der to dage, hvilket må siges at være yderst tilfredsstillende. Vil helt klart benytte deres website næste gang jeg overvejer ting til køkkenet.

Hurtig god levering

Varen blev sendt hurtigt og var fuldstændigt som beskrevet.

Hurtigt og nemt!

Det er nemt at handle hos HW Larsen på nettet med hurtig levering.

Beoordeling door bevestigde koper

Godt at I bytter - hvis det nytter.

23/4 fik jeg leveret 12 Palladio Ølglas (165270). Der var desværre småfejl i tre af dem, og det gjorde jeg opmærksom på dagen efter.
Jeg fik straks løfte om at få tilsendt tre nye, og så troede jeg jo at man lige kontrollerede at de var fejlfri, men desværre var der fejl i to af dem. På det ene er der et skår i foden på ca. en cm. og det andet har skår i kanten for oven. Sidstnævnte kan man måske overse i farten men ikke et skår som det i foden. Det ser ikke ud til at være transportskader.
Jeg synes ærlig talt at det kniber lidt med den knivskarpe kvalitet.

Beoordeling door bevestigde koper

Gode priser og god service.

God opbygning af hjemmesiden, hvor det er nemt at finde det man søger og til gode priser.
Havde problemer med login (er medlem af Skarp På Mad), og skrev en mail til dem i løbet af weekenden. Mandag formiddag lå der svar og problemet var blevet løst. Thumps up herfra.

H.W.Larsen A/S

Billigt. hurtig levering og gratis gave!

Kan kun rose HWL - jeg bestilte nogle bageforme, og 2 dage efter havde jeg dem. Der var desuden en lille gratis gave med i pakken. Perfekt!

super hurtig levering

Har handlet flere gang hos H.W.Larsen A/S og er fuld tilfreds med udvalget, og kvaliteten af de varer jeg har købt.
Meget hurtig levering.

Beoordeling door bevestigde koper

Har modtaget mine varer hurtigt uden problemer. Vil klart købe hos igen hos firmaet.

Hurtig og fejlfri levering

Rart at handle her, positivt indtryk, vil helt sikkert handle her igen.

Knivskarp levering!

Der er hurtig levering og varerne lever op til forventning.

H.W.Larsen A/S

God butik, hurtig levering.

Kan kun anbefale denne butik. Forbilledlig netbutik.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig ekspedition - og en lille bonus

Super service og en lille overraskelse

et godt sted at handle

Hurtig og god service handler gerne her igen