We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Hyves Beoordelingen

Hyves Logo
Klanten zeggen: »Het was leuk maar...« »tja massa hype« »De hyves of hypes is over« 89
Middelmatig
5.5 van 10

89 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (89)

helemaal leuk

Helemaal leuk vooral de games!!

Featured review of Hyves

• Rob
  • Weert, NL
  • 5 Beoordelingen

Noodzaak van extra plugins maakt de site hoogdrempelig

Hyves wil net als facebook en andere concurrerende social network sites met de toekomst mee gaan.

Hyves kiest hiervoor een techniek welke alleen in de allernieuwste browsers (deels) ondersteund wordt. Mensen met niet de allernieuwste windows versies hebben deze ondersteuning standaard niet en worden daardoor verplicht andere browsers of addons te installeren. Dat vind ik persoonlijk een behoorlijke drempen opwerpen om een site te gaan gebruiken.

Daarnaast blijft Hyves natuurlijk een imitatie van Facebook, alles wat facebook heeft probeert hyves na te maken, of het nou gaat om de zynga games, of om de manier van de informatie weergeven. Persoonlijk vind ik dat jammer; het is iedere keer "als facebook, maar NET wat minder". (Dit is uiteraard persoonlijk, zoals iedere beoordeling)

Het was leuk maar...

Tsja. Ooit een prima social media site maar verworden tot een ietwat schreeuwerig truttig geheel voor kinderen en huisvrouwtjes met hondjes met jasjes. De tijd heeft Hyves ingehaald.

tja massa hype

ik heb een account, maar doe er niet zo veel mee, willen mensen vrienden worden om de hoeveelheid, alles laten weten over hoe, waar en hoe, niet mijn ding.

Hyves

De hyves of hypes is over

Ik heb het wel weer gehad met al die share sites zoals Hyves, Facebook en Twitter.

Mw. Sumter vond deze beoordeling nuttig

facebook is beter

hyves is uit de mode

Leuke community siteMakkelijke website

Leuke community site Makkelijke website

Hyves

Ik leg contact met jongens voor sex op Hyves

Goede site voor sex contacten.

Moet je ook doen !

LANGZAAAAAAM.....

Ik heb al sinds 2008 een hyves account.
hyves was altijd heel snel.
maar sinds een paar maanden is hij ongelovenlijk sloom !!
mijn hyves loopt steeds vast GRRR !!
paar vrienden van me hebben ook hyves.
maar die loopt niet vast - Raaar ????
Maar ja, dan maar verder leven met Facebook

• fikre
  • purmerend, NL
  • 7 Beoordelingen

cool

is een goede service

leuke site voor kindervriendjes

als je nog wat jonger bent is dit een leuke site die al gauw wat kinderachtig word

tijd voor wat anders

Sinds de overname is Hyves keihard terrein aan het verliezen tegenover facebook. Nog even en hyves is overbodig.

Hyves

zins de verandering niets meer

ik vindt persoonlijk dat hyves niets meer is zins de telegraaf(?) de site heeft over genomen. wel handig om mensen op te zoeken,
maar dat is het, voor mensen die van het nieuws houden leuk en ook voor mensen die van iritante reclames houden perfect.

ik raad: FACEBOOK aan. :)

Vooral voor kinderen

Ik word ook al een dagje ouder. Hyves is echt voor kinderen tot en met 2e klas of eerder. Daarna Twitter of Facebook. Hyves wordt weinig gebruikt door ouderen. Ik denk dat ik ook wel een keer stop met hyves. Nu kan het nog wel.

KUT

KUT ZOOI. KAN ER GEEN FUCK MEE.
FACEBOOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hyves

Mooie pagina om contact te onderhouden

Super leuke pagina om contact te houden met mensen die je niet vaak ziet, daarnaast ook leuke spelletjes

Hyves

wel leuk, helaas word het minder

hyves was echt een hype, helaas word hyves verdrongen door facebook.

Hyves

op de hoogte blijven van de bezig heden van je vrienden

je kunt op deze site foto's muziek en berichten etc delen met vrienden en kennissen zelfs al wonen ze aan de andere kant van de wereld en ook nog gratis

Achterhaald

In 2007 was ik heel enthousiast over hyves, maar tegenwoordig log ik nog geen eens 1x per maand meer in. Hyves is ingehaald door facebook en google+. Ook vind ik de vernieuwingen die zij de laatste jaren doorgevoerd hebben zeker geen verbeteringen. Zie het tegenwoordig meer als een facebook voor kids.

na veel plezier overstap

Heb erg veel plezier gehad op Hyves toch overgestapt naar facebook mede door een rustiger indruk betreft de lay-out, en andere zakelijke kleuren, Hyves trekt met de tijd dan ik mensen met een lagere stand en kinderen ook vaak rommelig zomaar werden er veranderingen toe gebracht waardoor ik geireteerd was en de overstap daarom heb gedaan...toch blijft lid echter maak er minder gebruik van

Wanneer stoppen jullie?

Niet betrouwbaar, veel storingen en een slechte communicatie. Onder het motto: "We doen toch waar we zelf zin in hebben.)

• An
  • 3 Beoordelingen

Leuk voor de jeugd

Te veel er op en er aan, wordt soms onoverzichtelijk. Het is een sociaalnetwerksite maar dit wordt alleen beperkt tot Nederland en omgeving, niet wereldwijd. Wel leuke kleuren in de layout en je kan je eigen profiel personaliseren en opmaken.

Hyves

Hyves is wat mij betreft over

De sfeer van hyves is al een tijdje geleden verloren gegaan in mijn ogen. Websites zoals Facebook, Twitter en Google Plus zijn nu veel meer in trek.

Oud en niet vernieuwend

langsaam en te veel over gegaan naar facebook

vergane glorie

vroeger leuk maar tegenwoordig bied facebook toch echt veel meer, voor mij is het duidelijk.

Soms verwarring

Ik zit denk ik nu 5 jaar op hyves. Maar soms raak ik toch in de war met instellingen die zomaar iets zelfs doen bij mijn account. Ik vindt dat toch vrij vervelend. Maar verder is er haast geen minpunt gelukkig

Leuke site!

Ik gebruikte Hyves voordat iemand ook maar gehoord had van FaceBook! Helaas oogt het nu wat achterhaald, maar toch vind ik Hyves het beste alternatief, vooral voor Nederland!

Leuk

Leuke site. Wordt helaas te weinig gebruikt

goed

goed maar soms zit mijn internet vast door hyves problemen
of ik heb verbindingsproblemen met hyves

echt perfekt

praten over de hele wereld met iedereen heerlijk
zo kan ik kontakt houden met me vrienden en fam

Hyves

Wie kan er nu zonder hyves!!

Super site! En kan ook echt niet zonder!!
Enige jammere is dat veel mensen hyves gebruiken om ruzies uit te vechten of om geld te schooien!
Maar zelfs met dat is hyves super gezellig! Handig! En Leuk!!

Hyves

Hyves raakt helaas een beetje achter.

Tegenwoordig zitten er nog maar heel weinig mensen op hyves.
Ik weet ook niet waarom, ik blijf hyves leuk vinden.
Veel dingen die je kunt doen op deze site.

super goed

julliez top en super goed bezig

met vriendelijke groeten van michel kanninga

Weinig vernieuwing

Vroeger, anno 2005, was Hyves hip en baanbrekend. Met de opkomst van Facebook lijkt de rek eruit bij Hyves. Wat me het meest stoort, is dat je niet automatisch updates krijgt van bedrijven van wiens Hyve je lid bent geworden. Hyves heeft hier van begin af aan een bekrompen strategie in gehad, en laat bedrijven alleen betaald zichzelf actief promoten. Facebook doet dat anders, en is de grote winnaar. De oprichters van hyves zijn net op tijd eruit gestapt!

Uiit

Hyves is de nieuwe MySpace voor de jongeren van 16+, oftewel, je vind je jonge buurmeisje er of je oudere buurvrouw, alle anderen zweren aan Facebook, helaas

Beste tijd gehad

Nu Facebook er is lijkt dit overbodig

roddel site

lijkt de story wel wat kan er geroddelt worden hier

Geinig

Hyves was altijd super leuk maar dat is tegenwoordig helaas niet meer en het is enigszins ook wel een beetje kinderlijk, helemal in vergelijking met andere Social Media.

Hyves

Bar slecht geworden, alleen maar reklames

Was vroeger social media , nu alleen commercial media, dikke min voor Hyves !

Spelletjes site geworden

Ik gebruik Hyves voor de spelletjes en verder niets meer.

Het sociale doe ik op facebook!

Hopelijk komt het ooit weer goed met Hyves!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten