[REPLY]
2 stk loft ventilator bestilt en onsdag leveret fredag
Bestilte en loftsventilator i hvid. Modtog en i meget lys tyrkis. Skrev med online supporten, og vi kom frem til at jeg kunne aflevere og afhente en anden version med det samme og de ville sætte 10% af prisen tilbage på min konto. Det gjorde jeg så.
Eneste grund til at de får 4 og ikke 5, er grundet deres lager. Der var kun 1 medarbejder, og jeg skulle vente 5 minutter på at hun kom tilbage fra frokost. Desværre lugtede hun af spiritus ud af munden, og der var nu en god grund til at hun blev kørt hen til arbejdet. Hun prøvede at praje mig en beskadiget version af en anden vifte på, men fik heldigvis overtalt hende til at jeg ville have en der ikke var smadret i kanten... TAK
Mine halogenpærer ankom i en kasse, der var så lille at den uden problemer kunne komme i postkassen, hvor den lå 2 dage efter jeg havde bestilt den.
Den virker glimrende. Er helt tilfreds med både hurtig levering og produktet.
Godt udvalg, hurtig levering, sikker handel. Alt ialt et godt sted at handle.
jeg ku godt ha brugt en dansk brugsvejledning, men tingene passede fint sammen , ingen problemer
Idélight har fuldt ud levet op til mine forventninger, hvorfor jeg ikke tøver med at bruge dem igen,
God vejledning via mail, fik tilsendt foto ved efterspørgsel. Bestilte lampen efterfølgende, som blev leveret hurtigt og uden problemer. Kan varmt anbefale idelight.dk
Pakken kom dagen efter. Der var en fabrikationsfejl på loftventilatoren, som jeg havde bestilt. Firmaet erstattede varen uden at blinke. Jeg behøvede ikke en gang at bøvle med at sende tilbage. Modtog den ny vare næste arbejdsdag. Super.
Købte en loft vifte hos dem, den viste sig at have en pakke skade da jeg tog den ud af emballagen, valgte dog ikke at gøre noget da det ikke ville gå ud over funktionaliteten, en lille bule og en smadret knop til at hive i. Men efter et stykke tid begyndte den at lave støj fra motoren. Skrev så til idelight, og efter et par dage fik jeg en mail, hvor der stod at jeg ville få en ny tilsendt..
Tak for hurtig og nem levering, uden fejl og mangler
Er fuldt ud tilfreds med varen, kvaliteten, og servicen.
Hurtig levering. Super!
Som eksisterende kunde manglede jeg blot at kunne bestemme mit login adgangskode selv. Brugernavnet kunne ligeledes være selvbestemt - omend det skal være unikt. Det er typisk en mail adresse eller et unikt navn. Det er lidt omstændigt at få koden sendt via mail, men det virkede.
Mht. ekspedition, levering, pris og håndtering i øvrigt er der ikke en finger at sætte. Det er præcist som det skal være!
Det var meget hurtig behandling. Der gik kun et døgn så havde jeg mine varer
Bestilling afsendt torsdag aften og modtaget lørdag med posten
Nem bestilling på hjemmesiden og hurtig levering pr. post.
Nemt, billigt og absolut hurtig levering
Fin hj.side, med billige og solide produkter...Lamper til en rigtig fornuftig pris:-)
Bestilte nogle pærer den ene dag (formiddag) og dagen efter var de at finde i postkassen. Hurtig levering uden problemer...
God hjemmeside, hurtig og korrekt levering
Prøvede dog at ringe til dem ved et tvivlsspørgsmål, kom ikke igennem. Tror dog at klokken var tæt på lukketid. Bestilte alligevel og modtog varen efter blot 2 dage. Forsvarligt pakket og varen var som forventet :-)
Det bestilte kom hurtigt og problemfrit - pris og varer var, som det skulle være. No problems at all.
Kan ikke forlange bedre ekspedition af min ordrer.
God information på hjemmesiden, der passede med det modtagne produkt.
Hej
Vi er meget tilfredse med leveringen af pærerne til vores badeværelse
Siden var overskuelig og med et godt udvalg. Bestilte om fredagen, og havde varen allerede om tirsdagen.
Vare bestilt over nettet. Modtaget mail med kode til at følge leveringen. Modtaget i løbet af 2 dage lige til døren. Perfekt.
Lampen var billigere end andre steder og vi havde den 2 dage efter vi havde købt den. Hjemmesiden kunne være lidt mere sexet, men hvis det er prisen for et billigt produkt, så fint med mig!
Alt perfekt!
Fine lamper, god pris, let tilgængelig bestillingsprocedure og ekstrem hurtig levering.Bare alle firmaer kunne leve op til den kvalitet og service.
Både bestilling, levering og selve købet har vi været meget tilfredse med.