[REPLY]
vorige week enkele wilgenmatten besteld voor aan ons hekwerk te maken.
waren geleverd binnen 3 dagen en zien er mooi uit
iGarden is en betrouwbaar bedrijf.
Ontstaan uit een gerenommeerd tuincentrum life and garden te Helmond.
dagelijks zijn we bezig om onze site en service te verbeteren.
Maar gezien de enorme groei afgelopen periode gaat er bij ons ook wel eens wat mis. Uiteraard doen we er alles aan om eventuele fouten op te lossen.
ons kantoor en personeelsbestand wordt op dit moment (13-05-2010) fors uitgebreid om onze klanten nog beter van dienst te zijn
heeft u nog vragen bel me gerust.
bas van der Velden
tel 0647908099
Vanuit een tevreden klant uit België ontvingen we onderstaande mail:
Beste Bas,
Mijn vrouw en ik hebben uw offerte nog eens goed bekeken en wat opzoekingswerk gedaan op het internet. We zijn ervan overtuigd dat dit een goede prijs is en dat we hier een degelijke blokhut voor in de plaats krijgen. Blijkbaar is Woodvision(merk gewenste blokhut) toch een gekende naam in Nederland.
Ook wil ik je nog even melden dat ik gisteren zeer aangenaam verrast was van jullie grote klantvriendelijkheid! Ik vond toch dat dit even vermeld mocht worden.
Vorig jaar voor een bedrag van 4000 euro een blokhut gekocht bij Igarden. Dit verliep zeer klantvriendelijk. Er werd snel gereageerd.
Bij aflevering miste een gedeelte van de blokhut. Dit werd een dag later al geleverd, helaas in de verkeerde kleur, maar toch. Goede service.
Daarna bleek het dak te lekken. Dit heeft bijna 2 maanden geduurd voordat dit opgelost was. Hier ging zeer veel mailverkeer en vele telefoontjes aan vooraf. Igarden probeert het probleem telkens bij de leverancier te leggen en de leverancier reageert gewoonweg niet.
Uiteindelijk is dit probleem ook opgelost, maar het zet wel zijn vraagtekens bij de service van dit bedrijf.
Momenteel heb ik wederom een probleem met de blokhut. Van de veranda van de blokhut zakt de steunbalk door waarop het gehele dak steunt. Momenteel al zo'n 5 cm. Het is een kwestie van tijd totdat het dak geheel instort. Dit probleem is inmiddels al meer dan 2 maanden bekend bij Igarden. Veel beloftes, maar nog steeds geen oplossing. Op een gegeven moment niet meer reageren op mailverkeer, waarna ik maar ben gaan bellen. Ook dit verliep in eerste instantie moeizaam omdat ik altijd net op een verkeerd tijdstip leek te bellen, want de verantwoordelijke persoon was altijd net weg.
Ik ga zo op korte termijn in gebreke stellen en begin maar met een procedure tegen dit zeer onbetrouwbare bedrijf.
Vlak na het schrijven van deze review, ben ik telefonisch benaderd door de baas van Igarden met verontschuldigingen.
Nu, we schrijven 16 januari 2012, kan ik melden dat de doorzakkende balk verholpen is. Helaas is er nu voor gekozen om 2 palen met de onderkant ongeverfd buiten op de natte grond te zetten. Dit heb ik gemeld bij Igarden met meteen ook maar de mededeling dat ik dit maar zelf ga oplossen, want als ik weer op hun moet gaan wachten... Van Igarden heb ik hierna ook niets meer vernomen, zoals gebruikelijk.
Dat er een gebrek aan een product optreedt, kan gebeuren. Echter waar ik vooral problemen mee heb en had is de communicatie van dit bedrijf. Dit kan en moet echt beter in de toekomst.
Zeer slechte service en een nog slechtere communicatie.
Heb 7-01-2012 een bestelling gedaan bij igarden en vandaag 11-01-2012 ontvangen. De bestelling is keurig afgeleverd in goede staat en ik kon na levering betalen. Keurige service!!
Ik heb bij igarden een blokhut besteld de levering werd goed telefonisch afgesproken en was goed binnen het termijn van 2 a 3 weken, precies 2 weken en 1 dag. Dit was erg prettig.
Bij de montage bleek echter dat 2 dakplanken te kort waren, wat natuurlijk erg vervelend is. Wij hadden dus ook meteen contact gezocht met igarden. Ik werd netjes te woord gestaan en dezelfde dag werden de dakplanken nog omgeruild zodat wij de bouw van onze blokhut konden afmaken.
Kortom een goede en vriendelijke service.
Heb verschillende malen Lemax items bij Igarden besteld. Zowel via internet als in de winkel in Helmond. Daarbij nooit problemen gehad. Indien er items die ik besteld had niet voorradig waren werd ik daarvan telefonisch op de hoogte gesteld en werd het teveel betaalde bedrag keurig teruggestort. Mijn complimenten voor de persoonlijke manier waarop Igarden met zijn klanten omgaat!!!
met vriendelijke groet
Fam Maas
Udenhout
Jammer genoeg ook hier problemen met iGarden. Bestelling van ettelijke honderden euros geplaatst, meteen moeten betalen en vervolgens hoor je niets meer terwijl we wel de bestelling nodig hebbem. Emails beantwoorden ze niet, telefoon word zelden tot nooit aangenomen. Als je ze wel te pakken krijgt moeten ze eerst alles uitzoeken, en bellen vervolgens niet terug terwijl ze dit wel afspreken. We zijn nu al weken verder maar nog steeds niets geleverd gekregen. Ik denk erover een incassobureau in te schakelen want krijg het gevoel opgelicht te worden door een malafide bedrijf. Denk aub goed na alvorens bij dit bedrijf te bestellen.
Ik heb voor mijzelf een kunstof berging besteld, deze werd 3 dagen later geleverd.
mijn schoonvader vond de berging ook erg mooi, toen heb ik deze voor hem besteld. Na 4 dagen stond hij bij ons (in Veldhoven) voor de deur. ik was vergeten het goede adres te sturen.
Na even bellen van de chauffeur was dit geen probleem, ze hebben de berging weer mee genomen en 2 dagen later kosteloos bij mijn schoonvader (in Venlo) bezorgd
al enkele malen heidematten en een tuinhuisje voor in de achtertuin besteld.
prijs is goed en levering binnen 1 week (blokhut 2 weken)
Groet,
Fam de Winter
bestel regelmatig lemaxartikelen en ben tevreden.
een kapot item werdt binnen 2 dagen nagestuurd
hebben ook een mooie winkel in helmond waar ik vaak ga winkelen
groetjes mies
Je moet vooraf betalen. Vervolgens hoor of zie je nooit niks meer. Ze leveren niet, reageren niet of nauwelijks op emails en beantwoorden geen telefoontjes, bellen niet terug. En als je dan iets afspreekt, ze komen het gewoonweg allemaal niet na. Ze houden je alleen maar aan het lijntje.