We are hiring!

Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (2)
Ikmaakhetwel

Netje en vriendelijk

We zijn vandaag bij ImakeIT Repair Centre geweest. Ondanks de drukte zijn wij netjes en vriendelijk te woord gestaan. De verkoper beveelde ons een Asus laptop aan met 3 jaar garantie aan huis en in het 1e jaar extra service zonder iets te moeten bij betalen! Wij zijn blij dat we geweest zijn en hebben uiteindelijk direct besloten. Tot onze verbazing konden wij de laptop die volledig geinstalleerd is mee naar huis nemen, mochten wij er niet uit komen dat zal een ImakeIT medewerker ons vanavond nog helpen! Wij hopen dat dit bedrijf zijn aandacht en service zal blijven geven op de manier zoals wij dit ervaren hebben.

Ikmaakhetwel

Ze doen wat ze beloven!

Wij belde IamkeIT uit Waddinxveen, binnen 20 min stond er iemand op de stoep! Wij vonden dit erg snel, de monteur vond dit normaal om snel te reageren.
Wij hadden een harddisk crash, dit kon niet gelijk gemaakt worden. De bestanden moesten er vanaf gehad worden. De monteur had een leen laptop of pc bij zich.
De laptop werd achtergelaten zolang de reparatie duurde. Er werd data en mail geinstalleerd zodat wij verder kunnen. Grote pluim verdient dit bedrijf.
Wij raden dit berdrijf van harte aan.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten