We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Independer Beoordelingen

Independer Logo
Klanten zeggen: »niet objectief« »Kom nooit bij de voordeligste uit« »slechte service« 5
Laag
4.1 van 10

5 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (5)

troepn

Deze site is nu van Achmea. Trap niet in deze website. Ze zijn verreweg van zelfstandig en onafhankelijk. Weg ermee.

Featured review of Independer

Independer

Kom nooit bij de voordeligste uit

Als ik de resultaten van Independer vergelijk met mijn eigen premie, of met premies op de sites van enkele verzekeraars, kloppen de bedragen niet. Ook vind ik de Friesland niet bij de zorgverzekeraars en mis ik de FBTO bij de auto-verzekeringen. Volgens Independer was het de afgelopen 4 jaren verstandig van verzekeraar te veranderen, de echte prijzen wezen mij erop dat ik goed zat en niet moest veranderen. Ik twijfel aan de objectiviteit van Independer, met de volledigheid zit het in ieder geval niet goed.

niet objectief

Independer weigerde een review omdat er niets in stond over de dienst, maar over de houding van het desbetreffende bedrijf naar de klant toe. Dat draagt niet bij aan een objectieve beeldvorming!

slechte service

zeer slechte service!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten